Dzisiaj jest 11 lip 2025, 20:49

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Brawo !! brawo brawo!! :smt026 ]:-> :smt026 ]:-> :smt026

5 trójek w całym meczu to jest coś :lol: :lol: :lol:

Plusy dzisiejszego spotkania to napewno gra Kickerta nastukał 16 punktów i 3 przechwyty to jest zbawienie nasze że dołączył do zespołu, TT przyzwoicie 9punktów 6 zbiórek 6 asyst i do tego 4 przechwyty jedyne co martwi do skutecznosc z gry....(27%), Gabiński 4 bloki ]:->

Minusy to niestety szybkie faule Mr Tomaszka..., Wysocki ma szczęscie że Kuebler zaczoł grać ale i tak słabe oby dwa spotkania naszego kapitana u nas....

Tytuł:
pismak
pismak

Ostro wyszarpane zwycięstwo :smt026 :smt026 :smt026

I padł rekord najniższego wyniku w historii finałów. :smt030

Dobra twarda gra. Mimo drukowania na całego mamy 2;2.

Cieszy wytoczenie się Witki , jednak modle się żeby TT nie odczuł dzisiejszego zejścia.

Jedziemy do Gdyni po 3:2 i powrót do Zgorzelca po 4:2 i pierwszego miśka.

Je je je

Ostatnio zmieniony 14 maja 2011, 20:04 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Dobrze że nic nie poleciało znów na parkiet z drugiego Klubu Kibica (NIE PAMIĘTAM ILE TAM OSÓB ,MOŻE 15 ,.INACZEJ BY ICH BY NIE ZAREJESTROWALI ).I tak trzeba trzymać ,dzięki Grengo że wziąłeś w karby swój K.K. Jeszcze raz ci za to dziękuje , w końcu wszyscy jesteśmy kibicami TUROWA. :smt084 :smt084 :smt084

[ Dodano: Sob Maj 14, 2011 8:05 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Swistak ty tylko prowokowac potrafisz.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Świstak pisze:
Dobrze że nic nie poleciało znów na parkiet z drugiego Klubu Kibica (NIE PAMIĘTAM ILE TAM OSÓB ,MOŻE 15 ,.INACZEJ BY ICH BY NIE ZAREJESTROWALI ).I tak trzeba trzymać ,dzięki Grengo że wziąłeś w karby swój K.K. Jeszcze raz ci za to dziękuje , w końcu wszyscy jesteśmy kibicami TUROWA. :smt084 :smt084 :smt084

Po pierwsze to nie jest drugi klub kibica, tylko nadal KK TUR z wyłączeniem mojej osoby, po drugie rzucający butelką to ktoś z twojego otoczenia, bo był w stanie do jakiego ty nas już od dawna przyzwyczaiłeś, a po trzecie muszę się zgodzić - wszyscy jesteśmy kibicami Turowa :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

Gratulacje z Pomorza :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Uff... mamy 2:2...
i sam nie wiem co mysleć... szok dla mnie, bo znowu... coś nie tak jest w ...
no własnie... zbiórki... przegrane... 34 do 31..., trójki tylko 3 przy 2 aseco... no i 15/24 osobiste... ???
Jak myśmy to wygrali ?
a może to Panowie z gwizdkami nam pomogli ??/ he he....

JECHAĆ TURÓW JECHAĆ Z ASECO WE WTOREK I MISTRZA MAMY !!!!

tylko gwizdki opłacane przez Krauzego będą zawsze przeciw Nam... ale i tak jest sposób na takie przekręty... + 30 i luzik :0

SREBRO JUŻ MAMY... NA MISTRZA POLSKI CZEKAMY !!!

Tytuł:
pismak
pismak

TT jak widać było na parkiecie - nie ucierpiał zbytnio po upadku.
Gorzej z Witką... chłop wyłączony z gry na min. 6 miesięcy :/ Jeśli chodzi o finał, to w sumie plus dla nas, ale ja osobiście się nie cieszę, gdyż bardzo go lubię jako człowieka! ROBSON 3maj się! Wracaj szybko do zdrowia!

Gra Turowa w obronie wg Winnickiego była wyśmienita... delikatnie przesadził, ale zatrzymać Prokom na 48 pkt, a do tego 6 bloków i 13 (!) przechwytów przy tylko jednym - 1 - JEDNYM ! przechwycie Prokomu... W.O.W!

A teraz - jazda do Gdyni!!!

Tytuł:
pismak
pismak

tur16 pisze:
Gorzej z Witką... chłop wyłączony z gry na min. 6 miesięcy

to Twoje przewidywania czy masz rzetelne info?
tur16 pisze:
Gra Turowa w obronie wg Winnickiego była wyśmienita

gorzej z atakiem...np. u Wysockiego...

Tytuł:
pismak
pismak

Jeśli człowieka z klubu APG można uznać za rzetelne źródło - to Witka zerwał Achillesa :/

Winnicki zapytany o Wysockiego podał jego statystyki z obrony i powiedział, że racja, nie może się przełamać w ataku, ale daje dużo w obronie. Ale widać było, że zgadza się z tym, że Konrad gra w ataku padakę...

[ Dodano: Sob Maj 14, 2011 9:56 pm ]
A ja o tym meczu napisałbym tyle - Nigdy nie lekceważ serca mistrza - i akurat w tym finale to my pokazujemy to serce!!! :smt049 :smt049 :smt049

Tytuł:
pismak
pismak

tur16 pisze:
Witka zerwał Achillesa
historia zna przypadki gdy taka kontuzja kończyła zawodnikowi kariere...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Nasz Turów juz jest Mistrzem.Krótka ławka,jeden rozgrywający i ich walecznośc stawia opór teamowi wyblakłych gwiazdek.Mimo tego Prokom to świetna druzyna i przykro patrzeć jak gwizdki ich foruja.Swiadomośc tego faktu powinna ambitnych zawodnikówz Gdyni zastanowić.
Teraz cos z naszego podwórka.Nie zamierzam z nikim polemizować. Przykro jest czytac to forum widząc jak się nawzajem niektórzy opluwaja,prowadza prywatna wojnę.Te teksty kto jest lepszym kibicem mdlą. Ludzie,zjednoczcie sie dla dobra druzyny.Spróbujcie porozmawiac,dajcie przyklad.Macie czas po zakończeniu sezonu. Ten obraz bitwy idzie w kraj. Psujecie wizerunek klubu. Wstyd!!I tak postempuja ludzie dorośli,wykształceni???Zastanówicie sie!Przyznanie sie do błedu ugodzi w Wazse EGO? Może trzeba cos ogolić,wcisnąć sie w krótkie spodenki i do piaskownicy.
Pozdrawiam Wszystkich.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Jak by to powiedział redaktor Jabłoński z TVP po dzisiejszym meczu..

"..mistrz Polski nie chciał dziś wygrać" :P

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

normalny człowiek, bardzo, ale to bardzo trudno się z Tobą nie zgodzić. Po części Twój wpis dotyczy również mojej osoby, bo głupio daję się sprowokować, ale nie potrafię nie reagować, jeżeli ktoś ciągle mnie opluwa, lub szkaluje w inny sposób. Jestem za Twoją propozycją, ale nie jestem za tym, by z kimkolwiek z opluwających się spotykać (chyba, że taka będzie ich wola-jednak wątpię, czy zechcą się ujawnić - za monitorem jest bezpieczniej i bezkarnie). Wolę ich zignorować, ale jak widać nie potrafią żyć bez prowokacji. Pisałem o tym już wielokrotnie, że od momentu, kiedy zakończyłem swego rodzaju wojnę z Tomczanem i sp-ką przestałem pisać o kimkolwiek, ale jak widać brak moich wpisów mocno komuś przeszkadza i nadal prowokują. Tacy są właśnie m.in. TerazJa i Świstak. Ja ze swej strony ignoruję ich, bo nie są to partnerzy do rozmowy.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Odpowiedz na twojego posta Pitu.To co masz ze Świstakiem to twój problem.Ja nie prowokuję ja zadaję tylko pytania?Masz problem z odpowiedzią i najprościej ci stwierdzić że to prowokacja.Największym prowokatorem na forum jesteś ty właśnie!!!Twierdzisz że skończyłeś wojenkę z Tomczanem i jego zarządem a co chwile ich szczypiesz.Jeszcze jedno powinieneś się określić albo praca albo kibic bo siedząc na pupie słabo dopingujesz No ale do powiedzenia głupio mądrych słów zawsze masz dużo.

DZISIAJ ZAMIAST CIESZYĆ SIĘ Z WYGRANEJ NASZEJ UKOCHANEJ DRUŻYNY MASZ ZNOWU PROBLEM

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.