Dzisiaj jest 12 lip 2025, 0:25

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

kto dostał, ten dostał
a kto nie to nie...

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Jutro moze byc niestety ostatni mecz w naszej hali w tym sezonie ... Oby nie ! Dajmy z siebie wszystko - o wiele, wiele , wiele wiecej niz w czwartek...

Ponawiam pytanie : Gdzie po ile i czy mozna jeszcze zakupic koszulki ,,gotorey'' ?
Sa jeszcze bilety na jutrzejszy mecz ?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Z inicjatywy Marka Gawła(szef KK APG) oraz mojej doszło dzisiaj do meczu pomiędzy kibicami APG a kibicami Turowa. O fakcie organizacji takiego spotkania powiadomiłem wczoraj bezpośrednio przed meczem naszych drużyn Anię M. oraz Stasia S. (ścisły zarząd KK) Spotkanie miało na celu integrację i nawiązanie wzajemnych, dobrych stosunków koleżeńskich pomiędzy naszymi kibicami, ale jak pokazało życie tylko kibicom Gdyni i kilku moim kolegom zależało na tym samym. Własnymi kontaktami i dzięki uprzejmości Prezesa CS udało mi się wpleść nasz mecz pomiędzy treningi profesjonalistów oraz grup młodzieżowych za co serdecznie dziękuję A.Ziębie, bo trochę skomplikowaliśmy Mu naszym meczem trening przed półfinałami MP Jego podopiecznych. Jeszcze raz dzięki!!! Stawiliśmy się na ten mecz w piątkę. Ze strony KK, spośród około 200 osób nie pojawił się kompletnie nikt. I mam to gdzieś. Dzisiaj utwierdziłem się w przekonaniu, że nic z Wami wspólnie nie warto robić. Wygraliśmy 43: 29 grając w pięciu przeciwko kilkunastoosobowej reprezentacji kibiców APG. Nie mam pretensji do obecnego zarządu za brak organizacji, czy chęci zmobilizowania graczy, bo nie jest to nic innego jak spuścizna po poprzednim zarządzie pozostawiona dziewczynom, które po raz pierwszy zderzają się z zarządzaniem stowarzyszeniem jakim jest KK. Wstyd jednak pozostaje, że KK liczący ok.200 osób nie potrafi zebrać pięciu ludzi, by pokazać dobrą wolę w budowaniu współpracy i wizerunku własnego klubu poprzez rozegranie 20 minutowego meczu.
Nie chce mi się więcej pisać w tym temacie, bo niesmak pozostawiony przez członków KK dość solidnie wybił mi z głowy próby nawiązywania współpracy z kimkolwiek pod szyldem KK TUR i dla jego dobra.

Ostatnio zmieniony 13 maja 2011, 21:42 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

a tak w ogóle to oglądaliście dzisiejszy sport po wiadomościach?

padło tam stwierdzenie że prokom przegrał specjalnie, by 5 mecz grać u siebie...
dawno tak żenującego materiału nie widziałem

jutro im pokażemy że wracamy na 6 mecz do Zgorzelca

Tytuł:
obserwator
obserwator

http://sport.tvp.pl/koszykowka/tauron-b ... ki/4495434

a tu potwierdzenie słów mojego poprzednika , żenada i dno . wkurza mnie już te faworyzowanie asseco na każdym kroku , kazdy im wchodzi w tyłek aż przykro na to patrzeć .

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Zenujace , na bank by odpuscili i przegrali mecz u siebie wiedzac ze u nas w hali nie gra sie latwo ... Predzej u nas by specjalnie przegrali.Szkoda slow.

Prawda natomiast jest taka ze to Turow specjalnie przegral w czwartek aby jutro zwyciezyc , nastepnie w Gdyni i swietowac zwyciestwo u siebie przy rezultacie 4:2 :roll:

Ostatnio zmieniony 13 maja 2011, 22:15 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

przepraszam, że się wtrąci SAMO ZŁO... pragnę od razu zdementować, że osobnik rzucający butelką nie miał ze mną nic wspólnego... chociaż nie wszyscy w to uwierzą :P

a teraz wracając do tematu głównego... zagadka dla forumowiczów - proszę znaleźć 3 różnice pomiędzy obrazkami poniżej 8)

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

szamo pisze:
proszę znaleźć 3 różnice pomiędzy obrazkami poniżej 8)

Ty to się jednak nudzisz na wyspach. Nie mogłeś znaleźć jakiejś prostszej zagadki? Patrzę na zdj.nr 1 i na zdj. nr 2 i nic tylko k.s., czyli żadna różnica.

[ Dodano: Sob Maj 14, 2011 7:45 am ]
Chociaż nie! Znalazłem jedną różnicę - na zdj. nr 1 brakuje w tle czarnego bannera.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Pitu ja ci odpowiem.Właśnie dlatego że ty to organizowałeś.Twoja osoba nie powinna tykać spraw związanych z KK.Masz swoje SSZZ czyżbyś miał za mało członków i szukasz wsparcia i darmowej reklamy.Przypomnę ci ten zarząd już działa pół roku a ty dalej prowokujesz Tomczana i jego zarząd.

MOŻESZ WYKAZAĆ SIĘ PODCZAS MECZU WSPIERAJĄC NASZ ZESPÓŁ A NIE TYLKO SIEDZIEĆ.

To nie jest prowokacja to poprostu odpowiedz.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Mam drugą różnicę - autor pierwszego zdjęcia w podpisie to Aleksander Pitura, a na drugim to dziennik www.zgorzelec.info

[ Dodano: Sob Maj 14, 2011 7:50 am ]
Cytuj:
Pitu ja ci odpowiem.Właśnie dlatego że ty to organizowałeś.Twoja osoba nie powinna tykać spraw związanych z KK.Masz swoje SSZZ czyżbyś miał za mało członków i szukasz wsparcia i darmowej reklamy.Przypomnę ci ten zarząd już działa pół roku a ty dalej prowokujesz Tomczana i jego zarząd.

MOŻESZ WYKAZAĆ SIĘ PODCZAS MECZU WSPIERAJĄC NASZ ZESPÓŁ A NIE TYLKO SIEDZIEĆ.

To nie jest prowokacja to poprostu odpowiedz.

Ok, nie odbieram tego wpisu jako prowokacji, ale akurat ty nie jesteś uprawniony do dyskusji w temacie, bo cię po prostu nie dotyczy. Nie jesteś w KK, więc nie pytany - nie zabieraj głosu. Skup się raczej na zagadce Szama.

[ Dodano: Sob Maj 14, 2011 7:52 am ]
Szamo mam trzecią różnicę: obydwa zdjęcia różnią się głębią ostrości.

Oczekuję na nagrodę w konkursie :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
obserwator
obserwator

trzecia różnica jest w koszulkach na pierwszym foto są spalding a na drugim t-shirt za 10 zł z nadrukiem .

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

MrDax99 pisze:
trzecia różnica jest w koszulkach na pierwszym foto są spalding a na drugim t-shirt za 10 zł z nadrukiem .

Ale przywaliłeś :cry: Mam nadzieję, że to jednak moja różnica była konkursowa, bo jak nie, to nagrodę szlag trafił :cry: :cry: :cry:

[ Dodano: Sob Maj 14, 2011 8:05 am ]
Wracając do tematu powiem, że wczoraj na Witce miało miejsce spotkanie zawodników APG z kibicami. Byli na nim wszyscy polscy zawodnicy grający w APG. Ich nastroje były dość wesołe, ale jednak widać było na ich twarzach skupienie przed dzisiejszym meczem. Rozmawiałem dość długo z Robertem Witką i dowiedziałem się, że nie są niczego pewni i mają respekt do naszej drużyny, która potrafi uwalić mecz, po to by za dwa dni zagrać po mistrzowsku. A na moje życzenia aby powtórzyli wynik swoich kibiców w sobotnim meczu jakoś nie zareagowali śmiechem. Wszyscy jednak zgodnie twierdzili, że po drugim meczu u siebie wielki R. zrezygnował z samolotu i skazał APG na 12h dojazdy do nas, dlatego zrobią wszystko, aby jak najszybciej skończyć serię.
Wierzę jednak w to, że sobota wyrówna stan rywalizacji i Ryszard swoje szampany będzie musiał jeszcze długo chłodzić.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Pitu ty również gdyż z KK zostałeś wywalony a nie potrafisz mi poprostu odpowiedzieć'

Szamo chodzi ci o nastroje w KK.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Teraz ja pisze:
Pitu ty również gdyż z KK zostałeś wywalony a nie potrafisz mi poprostu odpowiedzieć'

Jesteś w błędzie, bo widzisz ja jestem prezesem innego stowarzyszenia i jako taki zaprosiłem do udziału w tym meczu członków KK, ale oni to olali, mimo że w swoim statucie mają taki zapis w Celach Stowarzyszenia: "nawiązywanie współpracy z innymi stowarzyszeniami i klubami kibica". Może nie jest to dosłowny cytat, ale idea jest dokładnie taka. Widać ktoś z nich zapomniał, że KK jest stowarzyszeniem mającym swoje inne cele, a nie tylko kibicowanie i wyjazdy na mecze, a musisz przyznać, że statut jest po to by go przestrzegać, albo przynajmniej się na nim opierać w działaniach.
I na koniec powiem ci, że jeżeli nie rozumiesz pewnych zasad funkcjonowania stowarzyszenia i nie znasz jego statutu, to nie wychylaj się ze swoimi tezami, bo przez własną niewiedzę się ośmieszasz.

Tytuł:
pismak
pismak

A ja bym z chęcią sobie pograł :cry:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.