Teraz ja pisze:
Jedno jednak jest pewne przeze mnie Klub jeszcze kary nie zapłacił,a ty co wyparłeś się 1ligowych serpentyn.
Człowieku wszystko, co piszesz to jedna wielka bzdura, tak jak i Ty sam... Nie jest moją winą, że ludzie nie wiedzą czym jest syrena końcowa - to po pierwsze. Po drugie - tutaj
przyklad na oficjalnym kanale Youtube, Euroliga pokazuje jak zachowują się kibice Partizana... och... jejku ciekawe ile im Euroliga dowaliła kary... widzisz człowieku nie potrafisz rozróżnić zabawy od zadymy, jesteś starym zrzędą czy masz do mnie jakąś awersję???
Teraz ja pisze:
Wogóle gdzie byłeś na siódmym meczu z Treflem ze swoimi śmiesznymi powielanymi pomysłami?
Powielane pomysły? I liga? Czy Ty
w ogóle wiesz o czym piszesz??? Wydaje mi się, że jak ja chodziłem na mecze w Zgorzelcu i jeździłem na wyjazdy to Ty nawet nie widziałeś, jak wygląda piłka do kosza...
Widzisz tak dobrze mnie znasz z czyichś opowiadań i nie wiesz, że w celach zarobkowych przebywam poza granicami kraju, więc siódmy mecz półfinału play-off dane mi tylko było oglądać w TVP Sport...
Teraz ja pisze:
Może będziemy wychodzić z zasady tylko krytyka konstruktywna.Coś ci to chyba mówi?
Właśnie - KONSTRUKTYWNA krytyka, czy znasz znaczenie tego słowa??? Chyba nie...