Dzisiaj jest 11 lip 2025, 20:25

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

adjust6 pisze:
KIBICE ZRÓBMY WSZYSTKO ABY IM POMÓC!!!

MrDax99 pisze:
możemy pomóc w dużym stopniu naszym zawodnikom

..i to jest najwazniejsze! :smt026

Reszta popier... ujadających "kibiców" nikogo nie interesuje ich małpy ich zoo. :|

Tytuł:
rekrut
rekrut

PRZYPOMINAM WSZYSTKIM KIBICOM TUROWA KTORZY ZAPISALI SIE NA MECZ W GDYNI ZE WYJAZD JEST W SOBOTE 07.05.11 O GODZ 5.00.ZBIORKA 4.45 POD CENTRUM SPORTOWYM .SA JESZCZE WOLNE MIEJSCA. KONTAKT 888509373

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Szkoda że nie wcześniej, zdążylibyśmy na mecz do Sopotu na 15:00 :D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Kemocik i jeszcze dopingować Trefelkom.Ha ha ty jak coś wymyślisz!!!Czekam czasów jak już cię podczas napędzania dopingu nie będę widział ,jeszcze bardziej słyszał (znajdą się napewno bardziej nadający się na twoje miejsce nie ma ludzi nie zastąpionych o czym ty chyba zapominasz). :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
pismak
pismak

A ty co się tak Kemota czepiasz? Gul skacze czy własna nieudolność w oczy bije?
Zostaw chłopaka i zluzuj , robi robotę jakiej reszta się obawia. Gdyby nie on to już całkiem ten sektor by stanął.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Dwa dni z dojazdem jako kibic i robisz za rzecznika prasowego( lepiej ci wychodziła wymiana poglądów z Pitu).Tak naprawdę jest tak i tu masz rację słaby doping gdyż on jest słabiutki.Co do tego że nikt nie chce to się mylisz on nie dopuszcza takiej opcji.Powtórze ci jeszcze raz znaną formułką nie ma ludzi nie zastąpionych. ;-)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Teraz ja, takie małe pytanie - co żeś Ty zrobił dla zgorzeleckiej koszykówki i koszykarskich kibiców, że rościsz sobie prawo do krytykowania?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Przeczytaj to uważnie szamo.Może i nie zrobiłem nic???Jedno jednak jest pewne przeze mnie Klub jeszcze kary nie zapłacił,a ty co wyparłeś się 1ligowych serpentyn.Wogóle gdzie byłeś na siódmym meczu z Treflem ze swoimi śmiesznymi powielanymi pomysłami? :oops: To co zrobiłeś po piątym meczyku to hicior :oops:a Pamiętaj każdy ma prawo krytykować.A co ty nie robisz tego?Może będziemy wychodzić z zasady tylko krytyka konstruktywna.Coś ci to chyba mówi?

Ostatnio zmieniony 06 maja 2011, 16:15 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Dwa dni z dojazdem jako kibic

A wiesz czemu chociaż nie widać mnie na hali ?

Cytuj:
i robisz za rzecznika prasowego

No i robię. Bo sadzisz się jak kury w kurniku.

Cytuj:
( lepiej ci wychodziła wymiana poglądów z Pitu)

Bo on chociaż wiedział co ma mówić i jakiego przekonania bronić.

Cytuj:
Tak naprawdę jest tak i tu masz rację słaby doping gdyż on jest słabiutki.

A może to ty jesteś za słabiutki? Bo on chociaż coś robi.

Co do serpentyn to wtrącę swoje 3 grosze- nie wiem czyj był to pomysł i wykonanie. Może i powielany. Może i to może tamto. Ważne że był i był to jakiś ruch kibiców. A nie tylko plucie.

Ostatnio zmieniony 06 maja 2011, 16:20 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Rzeczniku nie wchodze z tobą w polemikę.Teraz widzę twojką dwulicowość.

Tytuł:
pismak
pismak

Ja zwyczajnie zluzowałem. A szacunek do ludzi miałem zawsze.

Co do polemiki nikt nie ma prawa cie zmuszać

Pozdro dla Ciebie i bez urazu.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Co do serpentyn to wtrącę swoje 3 grosze- nie wiem czyj był to pomysł i wykonanie. Może i powielany. Może i to może tamto. Ważne że był i był to jakiś ruch kibiców. A nie tylko plucie.

A moze wlasnie dzieki tym serpentynom mamy final bo moze dzieki nim Kiki przestrzelil....

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Teraz ja pisze:
Jedno jednak jest pewne przeze mnie Klub jeszcze kary nie zapłacił,a ty co wyparłeś się 1ligowych serpentyn.

Człowieku wszystko, co piszesz to jedna wielka bzdura, tak jak i Ty sam... Nie jest moją winą, że ludzie nie wiedzą czym jest syrena końcowa - to po pierwsze. Po drugie - tutaj przyklad na oficjalnym kanale Youtube, Euroliga pokazuje jak zachowują się kibice Partizana... och... jejku ciekawe ile im Euroliga dowaliła kary... widzisz człowieku nie potrafisz rozróżnić zabawy od zadymy, jesteś starym zrzędą czy masz do mnie jakąś awersję???

Teraz ja pisze:
Wogóle gdzie byłeś na siódmym meczu z Treflem ze swoimi śmiesznymi powielanymi pomysłami?

Powielane pomysły? I liga? Czy Ty w ogóle wiesz o czym piszesz??? Wydaje mi się, że jak ja chodziłem na mecze w Zgorzelcu i jeździłem na wyjazdy to Ty nawet nie widziałeś, jak wygląda piłka do kosza...

Widzisz tak dobrze mnie znasz z czyichś opowiadań i nie wiesz, że w celach zarobkowych przebywam poza granicami kraju, więc siódmy mecz półfinału play-off dane mi tylko było oglądać w TVP Sport...

Teraz ja pisze:
Może będziemy wychodzić z zasady tylko krytyka konstruktywna.Coś ci to chyba mówi?

Właśnie - KONSTRUKTYWNA krytyka, czy znasz znaczenie tego słowa??? Chyba nie...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nie wdaje się i nie będę się wdawać w żadne zaczepki z leśnym "teraz ja" trolem. Z tego co pisze nie ma zielonego pojęcia, więc Avaddon nie karm go, bo będzie większy syf z jego wypowiedzi i śmietnik na forum. Tylko on ma zamiar kibicować Treflowi, my oglądnąć dobry mecz. Tylko on jest alfą i omegą więc proszę bardzo niech zajmie się tym co ja dotychczas robiłem i tylko jego wszyscy będą słuchać i oglądać, a my będziemy czekać w jakim tępie ktoś go zastąpi. Pozdro dla Ciebie :smt023

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Szamo jak zawsze żałosny jesteś.Kemot wmawiaj tak sobie dalej.Dwóch super mario kibiców?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.