BR3MEK pisze:
My jako kibice powinniśmy się łączyć nie dzielić
Ty bremek bŁupot nie gadaj. Dajcie lepiej odpowiedz dlaczego tylko jedna osoba wyleciala. Nie wiem czy info dostales ze osoba pokrzywdzona zostala jesze w trakcie wyjazdu przeproszona za ten incydent. Wiec nie rozumiem waszej decyzji. Dlaczego kara byla tak surowa? Bez konfrontacji bez niczego. Moze ani przeszkadzaly bledy wytkniete w trakcie wyjazdu? Mianowicie brak sponsorow. Wtrakcie wyjazdu oznajmila ze nie maja czasu na szukanie sponsorow bo maja prace. Ale jak proponowalismy pomoc bo dysponujemy czasem i autem to odzewu nie ma do dzis. Ale krzyczec kazdy potrafi. Dobrze wiesz ze nic zlego nie zrobil a wrecz przeciwnie bo przynajmniej siatkowke zorganizowal w tamtym sezonie. A co wy zrobiliscie, ten zarzad? Nic. Wazny mecz do floclawka a my co do wawy jedziemy bo atrakcyjniejszy wyjazd. Do Siarki ani Poznania ani Gdyni to nawet mowy nie bylo bo tylko napisaliscie ze wyjazd po 100 i co i nie ma chetnych. Jakby nie mala grupka ludzi ktorych tu pozdrawiam to nie pojechalibysmy nigdzie. Sorki jeszcze byl ten piekny sopot na ktorym pani prezes dela w trabe i grala na bebnie zakrzykujac to na megafonie - GRATULACJE. A co jeszcze sie tyczy wyjazdu to dostalem od pani prezes taka reprymende. Dlaczego? Poniewaz na postoju 10min poszedlem nie na szybkie siusiu a do sklepu po cos do zjedzenia. pani prezes oznajmila mi ze juz chciala jechac bezemnie i nastepnym razem pojedzie. A niech pani powie ile na przerwie 30min pani jadla lunch. Specjalnie patrzylem na zegarek ale mam trosze kultury w sobie dlatego nic sie nie odezwalem na wyjezdzie. Brawo Brawo. Niech pani prezes poda wyniki ile osob za jej rzadow. zrezygnowalo z kk.
podsumka 1 : 2 wazne mecze na wyjezdzie a tam bedzie kilka osob.
podsumka 2 : BRAWO DLA TUROWA ZA DZISIEJSZA WALKE I ZAANGAZOWANIE
podsumka 3 : Dla kogo maja zagrac nasi w sopocie jak kibice ich tak wspieraja. Mam nadzieje ze zagraja dla siebie i wygraja przynajmniej jeden mecz i ze stanem 2:2 wrocimy do gry.
Pozdrowienia