Dzisiaj jest 12 lip 2025, 0:36

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Teraz ja pisze:
Jeszcze jedna sprawa. Kary za wyjazd do Sopotu powinne być adekwatne do występku a nie stronnicze(dlaczego milczycie?).Z tego co wiem zawiniły trzy osoby a w szczególności słynny misiek a nie jedna???? :oops: Pitu jeszcze o tym nie wiesz? :oops:

Jak zwykle szukasz zaczepki, ale tak samo Ty jak i problemy wewnątrz KK mnie nie interesują więc nie zwracaj się do mnie więcej.
A to, że Liska zaprasza, to nic złego. Ta zabawa dotyczy naszej drużyny i Jej zaproszenie na imprezę, mimo że jej nie organizuje jest jak najbardziej na miejscu, a ty nie chcesz, to nie korzystaj :smt084

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Nie jesteś obiektywny wręcz wybiórczy.Rozdmuchujesz nawet małostkowe sprawy które ci się mogą przydać.Cóż cały ty.Jest pozytyw naszej polemiki jednak masz zieloną koszulkę. :smt026

Niedawno pisałeś cytuję:Pozdrawiam i zaznaczam, że nie jest moim celem żadna kłótnia, a dociekliwy jestem, bo mój nieletni syn jest członkiem KK i jako jego rodzic i prawny opiekun mam chyba prawo wiedzieć co nieco?Czyli co wewnętrze sprawy cię interesuję czy nie.

Ostatnio zmieniony 15 kwie 2011, 19:54 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Teraz ja pisze:
Czyli co wewnętrze sprawy cię interesuję czy nie.

Wyłącznie w zakresie dotyczącym mojego dziecka.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Teraz ja,
Dla Twojej wiadomości misiek nie jest bezkarny. Przyjdź na nastepne zebranie to sie dowiesz!

Odbijając od tematu, nasi wygrali a w tym dziale dalej to samo:/ i to przez jednego prowodyra. Mnie bardziej interesuje to dlaczego cała hala potrafiła dopingować na maxa jak był ostatni mecz z basketem a dzisiaj dopiero w końcówce?! Może ktoś wie o co chodzi? Jakieś rady i pomysły jak rozruszać publike mile widziane :) Pozdrawiam ( aha jakby ktoś chciał mi coś zarzucić to poproszę wiadomości na priva(czyt prywatną wiadomość to taka fajna opcja na tym forum:P) A tutaj piszmy o kibicach i baskecie :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ciebie akurat słabo znam adwokaciku.Chcesz to odpowiedz kto za co i dlaczego został ukarany(nawet odpowiedzialnym za wyjazd)?Sprawa akurat dotyczy wszystkich kibiców nie tylko członków KK ponieważ wszyscy mogą zapisać się na wyjazdy.Na zebranie nie przyjdę gdyż Pitu w KK mnie nie chciał. :oops:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Teraz ja,
Nie wiem czy jesteś ogólnie nastawiony na to żeby wszystkich obrażać?? Nie jestem niczyim adwokacikiem. A od czasu ustąpienia Krzyśka z prezesury można się było spokojnie zapisać do KK, przyjść wypełnić deklaracje pokazać się nam, pozyskać 2 polecającyh (co jest nie zbędne).

My jako kibice powinniśmy się łączyć nie dzielić :)
Pozdrawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut

BR3MEK pisze:
My jako kibice powinniśmy się łączyć nie dzielić

Ty bremek bŁupot nie gadaj. Dajcie lepiej odpowiedz dlaczego tylko jedna osoba wyleciala. Nie wiem czy info dostales ze osoba pokrzywdzona zostala jesze w trakcie wyjazdu przeproszona za ten incydent. Wiec nie rozumiem waszej decyzji. Dlaczego kara byla tak surowa? Bez konfrontacji bez niczego. Moze ani przeszkadzaly bledy wytkniete w trakcie wyjazdu? Mianowicie brak sponsorow. Wtrakcie wyjazdu oznajmila ze nie maja czasu na szukanie sponsorow bo maja prace. Ale jak proponowalismy pomoc bo dysponujemy czasem i autem to odzewu nie ma do dzis. Ale krzyczec kazdy potrafi. Dobrze wiesz ze nic zlego nie zrobil a wrecz przeciwnie bo przynajmniej siatkowke zorganizowal w tamtym sezonie. A co wy zrobiliscie, ten zarzad? Nic. Wazny mecz do floclawka a my co do wawy jedziemy bo atrakcyjniejszy wyjazd. Do Siarki ani Poznania ani Gdyni to nawet mowy nie bylo bo tylko napisaliscie ze wyjazd po 100 i co i nie ma chetnych. Jakby nie mala grupka ludzi ktorych tu pozdrawiam to nie pojechalibysmy nigdzie. Sorki jeszcze byl ten piekny sopot na ktorym pani prezes dela w trabe i grala na bebnie zakrzykujac to na megafonie - GRATULACJE. A co jeszcze sie tyczy wyjazdu to dostalem od pani prezes taka reprymende. Dlaczego? Poniewaz na postoju 10min poszedlem nie na szybkie siusiu a do sklepu po cos do zjedzenia. pani prezes oznajmila mi ze juz chciala jechac bezemnie i nastepnym razem pojedzie. A niech pani powie ile na przerwie 30min pani jadla lunch. Specjalnie patrzylem na zegarek ale mam trosze kultury w sobie dlatego nic sie nie odezwalem na wyjezdzie. Brawo Brawo. Niech pani prezes poda wyniki ile osob za jej rzadow. zrezygnowalo z kk.

podsumka 1 : 2 wazne mecze na wyjezdzie a tam bedzie kilka osob.
podsumka 2 : BRAWO DLA TUROWA ZA DZISIEJSZA WALKE I ZAANGAZOWANIE
podsumka 3 : Dla kogo maja zagrac nasi w sopocie jak kibice ich tak wspieraja. Mam nadzieje ze zagraja dla siebie i wygraja przynajmniej jeden mecz i ze stanem 2:2 wrocimy do gry.

Pozdrowienia

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

djjaguar05,
rozumiem że jest wyjazd, jest alkohol, są ludzie i emocje, jednak jest też coś takiego jak samoopanowanie. Nie było mnie tam, nie wiem o co poszło z relacji mi przedstawionej wiem że to było bez podstawne. Został uderzony a zarazem znieważony członek kibica na tle całego autokaru i to w obecności ludzi którzy są spoza KK. Nie chcemy chyba żeby doszło do sytuacji że ludzie będą bali sie jeźdźić na wyjazdy?
Pisze o tym na podstawie tego co usłyszałem, i głosowałem także zgodnie z tym, bo uważam że żaden człowiek nie ma prawa bić drugiego tym bardziej że kibicują jednej drużynie i jada w tym samym celu.

Pozdrawiam :)

Ostatnio zmieniony 16 kwie 2011, 8:17 przez BR3MEK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

djjaguar05 popieram,a odpowiedz jest prosta.Pseudo osoba pokrzywdzona jest z kręgu pitu więc po co im nagłośnienie tematu. :oops: BR3MEK nie myl dwóch pojęć obrażanie a możliwość wypowiadania się.Krytyka każdy jej nie lubi.Nagle zaczynasz być aktywny na forum więc czekamy na odpowiedz.Narazie się bronisz i wymigujesz od odpowiedzi.

Ostatnio zmieniony 16 kwie 2011, 8:35 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Odpowiedź dlaczego głosowałem ze wyrzuceniem masz w poście powyżej. Dlaczego głosowała tak reszta zarządu (tzn. osoby które głosowały tak jak ja) musisz ich się zapytać.
Krytyka widze że lubisz to słowo. Ktoś Ci siedzi zadrą w 4 literach i próbujesz to wylać na forum. Twoja sprawa.
Co do aktywności zobacz na ilość swoich postów i moich.
To prawda mamy dołek w KK ale staramy się z niego wyjść a niektórzy zamiast spróbować pomóc lub nie przeszkadzać skrupulatnie próbują doprowadzić to wszystko do całkowitej ruiny. (nie bierz tego do siebie pisze ogólnie)
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 16 kwie 2011, 8:55 przez BR3MEK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ty bremek a co ty zrobiłeś dla tego klubu? Zgubiłeś najlepszą flage ? Bys był honorowy i byś ją odkupił człowieku. Za to już powinienes wylecieć człowieku. To jest dopiero hańba dla kk. Ale jako członek uszło ci to na sucho. Sory bremek ale to nie tylko moje zdanie.
Pytanie kto tu dzieli a kto próbuje coś połączyć.
Jak sam powiedziałeś nie byłeś tam. Zapytaj sie pani prezes jak reagowała po tym zdarzeniu. Nieładnie bremek nieładnie. Ale cóż taka twoja natura. a nie jesteś pierwszy dzień w klubie kibica. Powiedz lepiej kto na was tak nacisnął że podjęliście taką decyzje. Bo ze swoich mądrych główek byście tego nie wzięli.

A druga sprawa pani prezes: Jak można komuś wręczyć pismo o wyrzuceniu z kk na meczu, przed meczem zbierać pieniądze na składki, koszulki itd., a nie wziąć odwołania? Tego nie rozumiem. Bo Tomczan tez nie wział to ja też nie wezmę? To nie jest wytłumaczenie. Jeszcze raz brawo dla was.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Myśl co chcesz. Sprawą nowej flagi już dawno się zająłem, ale co Ty możesz o tym wiedzieć. Winny, tak przyznaje się do winy bo to przez moją nieuwagę.

Hmm a co Ty możesz wiedzieć o mojej naturze? Wiesz to co pewnie inni powiedzą, zapraszam na piwo pogadamy, poznasz mnie lepiej.

Wolałbym żebyście pomogli nam w polepszeniu dopingu, atmosfery na meczu. Jestem pewny że macie wiele dobrych pomysłów. "Wy nic nie robicie" - macie prawo tak uważać, ale skoro tak jest to dlaczego nam nie pomożecie żeby zrobić "coś" naprawdę jesteśmy otwarci na propozycje i na współprace w każdym zakresie.
Czy nie byłoby o wiele milej gdybyśmy teraz rozmawiali o tym jaką zrobić oprawę na mecz?
Proszę jeśli macie do mnie jakieś zarzuty napiszcie na priva gwarantuje że odpowiem na każdą wiadomość.

Pozdrawiam

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

To nie nowy zarząd to kontynuacja poprzedniego Br3mek i tak jak djjaguar napisał.Co zrobiłeś?????Bo ty uczestniczych w nim cały czas.Tak robicie tak macie.Ol..... wszystko i wszystkich.Jeżeli chodzi o zadrę tak owszem bo w tym wszystkim chodzi mi o DOBRY DOPING I OPRAWĘ DLA NASZEJ DRUŻYNY.Liska sory ale ona do tego się nie nadaje ponieważ rola Prezesa to nie rola gwiazdy lub śpiącej królewny(udawała że śpi jak całe zajście miało miejsce a była odpowiedzialna za wyjazd).Co ty tak z priv czego się obawiasz????Wiem krytyka.

Ostatnio zmieniony 16 kwie 2011, 10:29 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nie obawiam sie niczego poprostu nie chce zaśmiecać tematu.

To porozmawiajmy o dopingu i oprawie :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Widzisz coś zaczynasz a nie kończysz.Djjaguar zadał parę trudnych pytań a ty jak zawsze uciekasz od odpowiedzi.Twoim zdaniem jest to zaśmiecanie tematu.Chcesz propozycji dopingu i oprawy a gdzie on będzie w Sopocie????Jeszcze jedno to zarząd działa aby był lepszy doping i oprawa a nie odwrotnie.Chcesz jak zawsze wozić pup...

Ostatnio zmieniony 16 kwie 2011, 11:18 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.