Dzisiaj jest 17 lip 2025, 17:09

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Qurtx pisze:
Poznań wpadnie na fali w sobote i będzie naprawde naprawde cięzko ich ograć i czyżby znowu 7 miejsce? :cry:

Yym o ile się nie mylę (nie jestem pewien) to mecze o miejsca 5-8 nie będą rozgrywane, ale za to będzie brana pod uwagę sytuacją po sezonie zasadniczym. Więc Turów ma już 5 miejsce zapewnione ;)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Czarrak pisze:
Qurtx pisze:
Poznań wpadnie na fali w sobote i będzie naprawde naprawde cięzko ich ograć i czyżby znowu 7 miejsce? :cry:

Yym o ile się nie mylę (nie jestem pewien) to mecze o miejsca 5-8 nie będą rozgrywane, ale za to będzie brana pod uwagę sytuacją po sezonie zasadniczym. Więc Turów ma już 5 miejsce zapewnione ;)

Marne pocieszenie :( Mecz katastrofa ale... ja mam ogromna nadzieje yhm a raczej pewnosc ze sobotni mecz bedzie zaciety ale damy rade ! Szkoda ze tyle miesiecy walczylismy o przewage parkietu i nie potrafilismy w Poznaniu dobic przeciwnika po 2ch wygranych meczach u siebie ... Damy rade musi sie udac , oby do soboty :roll:

Ostatnio zmieniony 06 kwie 2011, 23:19 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Wywiad z Millerem

Cytuj:
Wczoraj bardzo długo grał Torey Thomas i dziś nie odegrał znaczącej roli…

- Uważam, że zwrócił pan uwagę na bardzo ważną rzecz. To było niezwykle istotne. Naszym założeniem było eksploatowanie tego zawodnika. Dziś wyszliśmy na boisko i od samego początku zagraliśmy przeciwko temu graczowi bardzo agresywnie w defensywie. To dało efekty.

Oj dało dało :) nie oszukujmy się nic wielkiego na Turów nie trzeba szykować wystarczy Thomasa wyłączyć :)

A miało być inaczej my mielismy juz czekać na zwycięzce pary Trefl-Anwil i przygotowywać się na półfinały a nie odwrotnie ]:->

A do KK żadnych cichych kwart :-? tylko syty doping to będzie im bardzo potrzebne :lol: robienie cichych kwart nie było by fair do tego co ten SKŁAD zrobił jak na swoje możliwości :lol:

Przypominam że już nie trzeba spiewać Torey Thomas wystarczą 3 litery MVP ]:->

Ostatnio zmieniony 06 kwie 2011, 23:35 przez Qurtx, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Przegrali i tyle, ale nie ma się co podniecać, bo w sobotę znowu wygrają!!! Koszykówka to dziwny sport i dlatego taki piękny!!! W play - off nie ma znaczenia różnica punktów tylko wygrana. Więc po co panikować? Dla przykładu przypomnijcie sobie serię Olympiakos - Montepaschi z tego sezonu. W pierwszym meczu Grecy wygrali różnicą 48 punktów (!!!) 89 : 41, żeby następnego dnia przegrać 17!!! I co ciekawe całą serię wygrała Siena! A pomyślmy co po pierwszym meczu mogli myśleć kibice Montepaschi? Więc nie rozpaczać tylko kibicować!!! TURÓW!!! TURÓW!!! GO!!! GO!!! :smt026

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Musi byc dobrze! Ubierac sie czarno zielono i na mecz!:) Let's Go Turów!:) To my będziemy górą!;)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Qurtx pisze:
Przypominam że już nie trzeba spiewać Torey Thomas wystarczą 3 litery MVP

Zgadzam się 8)

W sobotę musi być kocioł i doping na 200% mocy - tylko wtedy wygrają !!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

longer003 pisze:
Przegrali i tyle, ale nie ma się co podniecać, bo w sobotę znowu wygrają!!! Koszykówka to dziwny sport i dlatego taki piękny!!! W play - off nie ma znaczenia różnica punktów tylko wygrana. Więc po co panikować?

Więc po co panikowac?! Z dwa zero mamy dwa dwa a Twoim zdaniem jest spokój....

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Nikt nie mówił, że będzie łatwo. Teraz trzeba tylko wierzyć i dać chłopakom taki doping jakiego jeszcze świat nie widział:)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nie byliście w Poznaniu wczoraj to nie wiecie. Ja byłem i powiem wam, że położyli się na parkiecie tzn. kompletny brak walki, zaangażowania, odpuszczenie meczu. Nie będę wypowiadał się na temat powodów. Popatrzcie teraz na drugi koniec kija. Czy Basket zagrał rewelacyjnie? Oczywiście, że NIE. 69 pkt to marny wynik w ataku. Nie będę prorokiem i zero komentarza co do soboty. Żadnych cichych kwart. Nie my jesteśmy od rozliczania zespołu. My mamy drzeć japę i to właśnie będę robił w Sobotę.

WSZYSCY NA ZIELONO

Wiara czyni cuda więc wierzmy że się uda.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Qurtx - to jest właśnie PLAY - OFF!!! Anwil po meczach w Sopocie myślał, że jest już w półfinale, a tu dupcia... przegrali dwa mecze u siebie. Taki jest sport!!! A nawet jeżeli zawodnicy grają przeciw trenerowi czy prezesowi, to my i tak nic nie zrobimy. My mamy po prostu kibicować!!! GO!!! TURÓW!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Torey już po sobotnim meczu był zajechany cytuje wypowiedź innego zawodnika z drużyny "Torey jest zajechany nie może pozbierać się do kupy,martwimy się o niego..."to są słowa z niedzieli z godzin popołudniowych.Tak więc miejmy nadzieje że trzy doby wystarczą TT na regeneracje i nabranie sił.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

KeMoT^^ pisze:
WSZYSCY NA ZIELONO

Popieram inicjatywę - wszycy powinni przyjść w zielonych barwach na mecz !!!

Może taka prosta organizacja oprawy meczowej uda się - wystarczy powiedzieć znjomym, a oni dalej puszczą info i może w ten sposób dotrze do wszystkich.
Kwestia tego tylko, czy ludzie będą chcieli choć minimalnie wysilić się i zaangażować w akcję ???

Ostatnio zmieniony 07 kwie 2011, 12:00 przez manzir, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Cypis pisze:
TOM 11 bzdury proponujesz ! Piszesz że zajechali się a potem proponujesz cichą kwartę ! Pomyśl zanim coś napiszesz !

Kłócić się z Tobą nie będę, bo mi na to czasu szkoda. Dla twojej wiedzy mój post został poprawiony. A pisać każdy może to co myśli, bo to przecież od tego jest forum. Pisać dalej będę to co zachcę i koniec kropka( jedynie moderator lub admin może mi to uniemożliwić). I jak przepisujesz czyjś nick to już poprawnie go napisz.
Tomczan pisze:
Tom#11 napisał/a:
Tylko wiara i doping nam pozostały.

No cóż. Nie każdy ufa swojej wierze.

Chodziło mi o wiarę w zwycięstwo, a nie o religie.
KeMoT^^ pisze:
WSZYSCY NA ZIELONO

Ja też popieram i na pewno tak się spróbuję ubrać.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Mam pytanie. Kto byłby chętny do nagrania spotu/reklamy? mam pewien pomysł.

Tytuł:
pismak
pismak

Tom11 to fakt pisać można co się chce ale mądrze pisać to już dla niektórych problem ! Drużynie teraz potrzebne jest wsparcie jak nigdy dotąd. Narzekania ,rozliczenia po ostatnim meczu nie teraz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.