Dzisiaj jest 17 lip 2025, 20:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Wiesz jak to jest z kobietami i ich kosmetykami ... pewnie 2 walizki to kredki i tusze do oczu ;) Tak sie przynajmniej pocieszam i mam nadzieje ze jednak dzis bedzie na meczu ...

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

mam pytanie czy dzisiejszy mecz Turowa bedzie mozna ogladac gdzies na internecie za wiadomosc dziekuje

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Z tego co wiem to dzisiaj nie ma transmisji... jedynie PLK. Tam będą " suche " statystyki :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Maly Ivan wczoraj byl obecny na imprezie w FP, a nie sadze aby pozwolil sobie w tym momencie na taki wypad gdyby mial jeszcze szanse na gre... no coz, nauczka na przyszlosc dla Slimaka - miec _dwoch_ rozgrywajacych, a nie 1 i 1/3. Mnie tam caly czas marzy sie powrot Portoryko, nawet mimo jego totalnego braku rzutu z obwodu, ale to chyba marzenie scietej glowy :roll:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

ostatnie sezony to sie poprawił rzutowo

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Już 2 do 0 dla naszych po kolejnym meczu z emocjami i 1 dogrywką. Słabo nasi pod koszem kryją, bo Tica znowu przy wysokiej skuteczności 70% zdobył 18pkt., ale liczy się to, że wygrali. A u naszych Wysocki fajnie grał i TT dosyć dobry mecz rozegrał chociaż miał 6 strat i o dziwo trafił tylko 6 na 13 rzutów osobistych. Oby nie brał przykładu z Tomaszka :smt082 . Teraz we wtorek do Poznania na 3 mecz i oby ostatni. 8)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Udalo sie choc brakowalo Poznaniowi 0,5 sekundy do wygranej ;) Dowiedzial sie ktos czegos w sprawie Ivana ? Wyjechal czy mozna na niego liczyc w nastepnych meczach ? Drugim pozytywnym aspektem jest remis w rywalizacji Trefl-Anwil ;)

Tytuł:
pismak
pismak

SKRz_Zgc pisze:
Wyjechal czy mozna na niego liczyc w nastepnych meczach ?

Lubię ludzi z poczuciem humoru! Liczyć na Koljevicia... Widziałeś wczorajszy jego występ?

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Oczywiscie ze widzialem , ale mimo wszystko wole zeby pogral te 5-7 minut i dal odsapnac TT, bo daleko na tak intensywnej eksploatacji Thomasa nie zajedziemy ... Dzis ~ 41 minut ...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

SKRz_Zgc pisze:
Dowiedzial sie ktos czegos w sprawie Ivana ? Wyjechal czy mozna na niego liczyc w nastepnych meczach ?

Oficjalne info: Na konferencji pomeczowej J.Winnicki powiedział, że mały Ivan nie stawił się dzisiaj na treningu i nie wiadomo co jest powodem, więc został zawieszony, a po konferencji J.Michalski potwierdził, że w poniedziałek rozwiązują z nim kontrakt.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

No to wszystko jasne ... Dzieki grengo.

Tytuł:
pismak
pismak

SKRz_Zgc pisze:
No to wszystko jasne ...

Dla Ciebie jasne, ale ja chciałbym poznać objętość płuc Toreya Thomasa. Kolejny raz wychodzi brak drugiego dobrego rozgrywajka. To może być przeszkoda nie do przezwyciężenia w dalszych meczach (1/2). Zamiast w oknie zamienić Koljevicia i Kueblera na kogoś, kto umie nie tylko kozłować, ale i myśleć, to mamy teraz tylko TT, który nie jest cyborgiem....

I tak z rozrzewnieniem spoglądam co jakiś czas na plakat Edneya w koszulce Turowa, wiszący na mej ścianie... :) Tak, tak, to se ne wrati....ale może w następnym sezonie wróci Andres...? To jest człowiek, który wpisał się w historię mojego Turowa wielkimi złotymi literami...nigdy nie zapomnę tych zejść i wejść ze skręconą kostką w Libercu...!!! Mieliśmy całkiem niezłych PG, jak widać... ach.... łezka się kręci :)

Ostatnio zmieniony 02 kwie 2011, 21:44 przez krzywuss, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

żeby tylko Torey żadnej kontuzji nie dostał bo wtedy to nigdzie nie ujedziemy..

Tytuł:
pismak
pismak

gregor-85 pisze:
żeby tylko Torey żadnej kontuzji nie dostał bo wtedy to nigdzie nie ujedziemy..

z siedziby klubu do kościoła św.Bonifacego niedaleko - niech ci, co zatrudnili Koljevicia jako PG, przed pracą i po pracy na kolanach się modlą o zdrowie TT :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ivan to Ciota bez ambicji!! To co,ze czasem mu wpada!!
Ja jak gram z kolezkami na boisku tez mi czasem wpada.
Niech spada, był gówno warty, a jego chimery może wsadzić sobie w d...!!
Szkoda tylko naszego zespolu, ciezko pracowal na osiagniecie tego co juz zdobyl!!
Gratuluje calemu zespolowi i trenerowi oraz mimo wszystko zarzadowi.
Bo kto by myslal ze z takim skladem ( malo znanym oraz budzetem ok 3mln pln ) beda grac fajna, dobra koszykowke, sam watpilem i sie przyznaje do tego, za co przepraszam!
Jestem Fanem turowa od zawsze, dziekuje ze oni sa, ze potrafia sprawiac radosc, zachwyt, czasem rozczarowanie oraz emocje!!
Ivan byl mimo wszystko dobry, ale nienadajacy sie do polskiej ligi. Szkoda ze chlopak nie potrafil tego zrozumiec, ze basketball to nie JA tylko ma team!!
Wspoluczuje trenerowi, Toreyowi i wiadomo druzynie calej, ktora naprawde ciezko pracowala na ten sukces!!
Ivan maly uciekl jak jakis esseman goniony przez polska partyzantke niczym szczur po lewatywie z tabasco!!
Niech gra w jakiejs zapyzialej Rumunii,niech dalej ma mysl Pan Ja niczym MJ!!
Kuzwa ale sie wkurzylem, to ze on poszedl to spoko i nie spoko, ale szkoda mi druzyny!! Mam nadzieje ze ktos podzieli moje zdanie.
Pozdrawiam!!
Turow na zawsze, dobrze czy zle ja Kocham Cie i zawsze bede Krzyczal Bierzcie sie i nie patrzcie wstecz!!
PD :grin: :grin: :grin:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.