Dzisiaj jest 17 lip 2025, 23:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Ja bym się nie martwił tak bardzo o mecze u nas. Ważniejsze mecze bedą na wyjeździe w Poznaniu. Nie twierdzę że mecze u nas będą łatwe. Teraz pytanie ile nas pojedzie do Poznania. Na razie nic nie słychać żeby ktoś się mobilizował na całą pierwszą rundę play-off. I drugie pytanie jak już ktoś pojedzie na Poznań to czy bedziemy się potrafili zmobilizować na wspólny doping. Osobiście biore wolne na wyjazd do Poznania i jadę tam z myślą że wracając do domu będę się mobilizował na drugą rundę, na mecz z Treflem lub z Anfilem.

PS. Pozdrowienia dla ekipy wyjazdowej z Sopotu :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

djjaguar05 łatwo ci oceniać innych.No to pochwal się ile w tym sezonie zaliczyłeś wyjazdów (oprócz Sopotu)?Masz możliwość to załatw sobie wolne i dalej za drużyną.Nie zapominaj jednak że meczyki 5-go i 6-go są w środku tygodnia i nie każdy jak ty ma możliwość dostania urlopiku :oops: .Chociażby ja dlatego nie jeżdżę na wyjazdy.O atmosferę się martwisz?Po co?Może chcesz być kołem napędowym dopingu.Daj z siebie wszystko i powodzenia.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Teraz ja pisze:
djjaguar05 łatwo ci oceniać innych.No to pochwal się ile w tym sezonie zaliczyłeś wyjazdów (oprócz Sopotu)?Masz możliwość to załatw sobie wolne i dalej za drużyną.Nie zapominaj jednak że meczyki 5-go i 6-go są w środku tygodnia i nie każdy jak ty ma możliwość dostania urlopiku .Chociażby ja dlatego nie jeżdżę na wyjazdy.O atmosferę się martwisz?Po co?Może chcesz być kołem napędowym dopingu.Daj z siebie wszystko i powodzenia.

Te "kurduplu" spadaj stąd. :smt058 Tutaj jest jedyne miejsce gdzie można przeczytać konkrety i newsy, a nie Twoje rady i żale "starego gajowego kibica".

[ Dodano: Czw Mar 31, 2011 8:37 am ]
manzir pisze:
Mam nadzieję, że Ci którzy to czytają wezmą to sobie do serca i zrobią coś godnego pochwały. To nie nagonka z mojej strony tylko mobilizacja. Sam z chęcia należałbym do Klubu Kibica, ale prawdziwego Klubu Kibica, bo z tego naszego to tylko się śmieją, że muczą jak krowy ... tak więc trąbki do szafy !!!

Jakbym słyszał siebie, i to nie schizofrenia :smt082

życzę Ci odwagi i wytrwania, a jak chcesz sobie "podrzeć japę" przy przyśpiewce i wstydzisz się stać z "gajowymi" to zapraszamy do wspólnego kibicowania na balkonie naprzeciw KK. ]:->

Ostatnio zmieniony 31 mar 2011, 8:42 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
zapraszamy do wspólnego kibicowania na balkonie naprzeciw KK

He he ze swojego miejsca doskonale widze jak koledzy "robią konkurencję" - jest z wami czasami mój kumpel z byłej klasy :-)

Dobra robota tylko małe szeregi póki co - ja i tak się na balkonie wyrzywam jak nie na sędziech ]:-> to dopingując :lol:

Obok mnie siedzi koleżka, który jak słyszy KK i ich sztandarowy numer: szły mróweczki ... to leje ze śmiechu - przyśpiewka niby dźwięczna ... dobrze, że na końcu okrzyk ZGORZELEC !!! bo inaczej nie wiadomo o co kaman - no chyba, że " ... przez zielony las ..." ma wskazywać na nasze barwy :P - mi osobiście ta przyśpiewka nie leży, ale to moje zdanie ]:->

Podobno była oficjalana kolacja Ślimaka z Małym Ivanem, tak więc możliwe że zagra w piątek - miejmy nadzieję że panowie dogadali się, ponieważ obu stronom przyda się pomoc :D

Ostatnio zmieniony 31 mar 2011, 9:28 przez manzir, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Nie ma obaw, że w rywalizacji play-off może Panu zabraknąć sił? W ostatnich spotkaniach w składzie drużyny brakowało Ivana Koljevicia, który wcześniej odciążał Pana w kreowaniu gry?

- Ivan Koljević jest częścią drużyny i będzie z nami przez całą rundę play-off.

za www.plk.pl

tylko żeby grał !!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
Potrzebujemy Was, zróbcie kocioł przy Maratońskiej - zachęca do wspierania drużyny ze Zgorzelca trener Marcin Grygowicz.

Potrzebują nas. tak więc szykować gardła na piątek i sobote aby poznaniacy poczuli jak to jest być w prawdziwym piekle ]:->

http://www.plk.pl/pl/2,wiadomosci/8313,PGE-Turow-przed-cwiercfinalem.html

Ostatnio zmieniony 31 mar 2011, 14:46 przez kubi0207, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

No trzeba zdzierać gardła jutro i w sobotę. Niech będzie taki doping jak za Filipovskiego w finałach.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Zgadzam się z "nek" . Nasza , waleczna drużyna w tym sezonie zasłużyła na
solidne wsparcie dopingiem wszystkich naszych kibiców. Zróbmy kocioł !
]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut

Teraz ja pisze:
djjaguar05 łatwo ci oceniać innych.No to pochwal się ile w tym sezonie zaliczyłeś wyjazdów (oprócz Sopotu)?

Już się chwale jeśli na to masz ochotę: Zastal, Basket Poznań, Aseco Gdynia, Trefl Sopot, Siara Tarnobrzeg, Polonia Wawa.

Żałuje że nie byłem w Starogardzie i Włocławku ale to już inna historia.
Możesz być pewny że jak tam będę to dam z siebie wszystko:).

Także zgotujmy im w piątek i w sobotę "zgorzeleckie piekło". Pozdrowienia.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

djjaguar05 pisze:
Także zgotujmy im w piątek i w sobotę "zgorzeleckie piekło".

nek pisze:
No trzeba zdzierać gardła jutro i w sobotę. Niech będzie taki doping jak za Filipovskiego w finałach.

Oby tylko te wpisy nie poszły na marne i przeczytali to wszyscy, którzy są kibicami i mają internet. A nie tak jak kiedyś było mówione i nic z tego nie wyszło. Oby tym razem było inaczej. Ja jak przyjdę to sobie pokrzyczę trochę, jeśli mi pozwoli na to gardło, bo chrypka mnie złapała. Ale próbować będę i zachęcać znajomych będę. Ciekawi mnie jeszcze jedno czy Koljević jutro zagra w piekielnym meczu? Niech szala zwycięstwa przechyli się na naszą stronę !!! :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

jako ze obowiazki sluzbowe nie pozwola mi jutro byc na meczu, czy jakas dobra dusza moze mi podeslac linka z powtorki na sport.tvp.pl na PW bez podawania wyniku? Sam suchy wynik mnie nie interesuje, chcialbym sie poemocjonowac ogladajac ta powtorke, a niestety, linki na stronie tvp sa tak pochowane, ze trzeba sie mocno nagimnastykowac zeby dotrzec do powtorki bez wczesniejszego poznania wyniku rywalizacji :) Takze powtarzam prosbe - SAM LINK DO POWTORKI Z JUTRZEJSZEGO MECZU NA PW, BEZ PODAWANIA WYNIKU, oferuje dozgonna wdziecznosc ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Blair pisze:
jako ze obowiazki sluzbowe nie pozwola mi jutro byc na meczu, czy jakas dobra dusza moze mi podeslac linka z powtorki na sport.tvp.pl na PW bez podawania wyniku? Sam suchy wynik mnie nie interesuje, chcialbym sie poemocjonowac ogladajac ta powtorke, a niestety, linki na stronie tvp sa tak pochowane, ze trzeba sie mocno nagimnastykowac zeby dotrzec do powtorki bez wczesniejszego poznania wyniku rywalizacji :) Takze powtarzam prosbe - SAM LINK DO POWTORKI Z JUTRZEJSZEGO MECZU NA PW, BEZ PODAWANIA WYNIKU, oferuje dozgonna wdziecznosc ;)

Ktoś wcześniej podawał, że na tvp sport o 23.00 jest replay z naszego meczyku :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tak samo jak i w sobote o 11.00, tylko ze od jutrzejszego popoludnia do niedzielnego wieczoru nie mam dostepu do TV ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Ja Ci podeśle.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

[shadow=red]Ivan Koljević wyjechał ze Zgorzelca i tym samym opuścił drużynę przed rundą play-off.
Kontrakt został rozwiązany za porozumieniem stron !![/shadow]

;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.