Dzisiaj jest 18 lip 2025, 6:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Do Jan.Leszek : Pisząc "bez kłótni na forum" miałam na myśli osoby z KK.
Kończąc tą miłą polemikę, dodam, że masz dobry gust.
Pozdrawiam !
Drużynie "czarno-zielonych" życzę zdobycia 2 pkt. w najbliższym meczu.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
Tom#11 napisał/a:
Jak na razie nasz plan, czyli pierwsze miejsce w tabeli po rundzie zasadniczej jest coraz bardziej realny.

Zastanawiam się od kiedy Turów zakładał 1 po RS. Z tego co mi wiadomo to założenia na ten sezon to pierwsza czwórka. Nie ma co się napalać. Z tym składem każdy medal będzie sukcesem. Mimo nierównej formy Prokomu mam wrażenie że jednak nam to 1 wyszarpią, ale 2 jak najbardziej dla Turowa stoi otworem.

Wiadomo, że drużyna zakładała pierwszą czwórkę. Ja mam swoje plany i założenia. Nikt się tu nie napala, chyba że Ty. Ja tam do każdego meczu wygranego czy nie podchodzę poważnie i nie wypisuję co bym w składzie zmieniał. Oprócz wtedy co pisałem o zatrudnieniu nowego zawodnika podkoszowego. I jakby nie patrzeć moje "marzenia" się spełniły - mamy Daniela Kickerta. W tym sezonie w Turowie nie ma typowego lidera punktowego - cała drużyna jest liderem. Tego brakowało wcześniej. A teraz z trenerem Winnickim wygląda to o niebo lepiej niż wcześniej. Nie zapominaj, że Prokom nie jest już aż tak groźny jak w poprzednim sezonie.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Kod:
http://www.plk.pl/pl/2,wiadomosci/8134,Tauron-Basket-Liga-w-programie-Eurodunk-w-Eurosporcie-2.html

Wow :D

Ostatnio zmieniony 07 mar 2011, 23:59 przez Qurtx, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Halcia i Jan.Leszek lina w nawiązaniu do Waszej ostatniej wymiany zdań...

http://www.tvn24.pl/-1,1695258,0,1,chee ... omosc.html

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

tym razem znowu bez Koljevica :( . jacus go nie trawi ...niedobrze , niedobrze

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Kurka wodna play off-y za pasem, a ewentualne kwasy z "Ivanem Małym" nie wróżą zbyt dobrze. Od bidy klepać może również Jackson jednak ten zdecydowanie lepiej sprawdza się jako snajper. Z drugiej strony w aspekcie rzucającego jest jeszcze "Kubeł" który jednak przez większość sezonu ciepie niestety ślepakami...

Przed Nami dwa daaaalekie teleporty do Siary i Arki... w sumie ponad 2,300 km po "fantastycznych" polskich szosach w ciągu paru dni :-?

Ostatnio zmieniony 12 mar 2011, 11:27 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

DragisA pisze:
ewentualne kwasy z "Ivanem Małym" nie wróżą zbyt dobrze.

Obserwując jego grę, dziwię się, że nie został wyrzucony , gdy była taka możliwość w czasie okienka. To jest KARYKATURA rozgrywającego - a taką ma rolę w Turowie odgrywać. Jedno czy dwa efektowne podania na mecz, nie zmieniają żenującego obrazu jego gry.
Relegowanie z klubu Koljevicia i Kueblera (obaj całkowicie bezużyteczni), umożliwiłoby (w czasie okienka) pozyskanie jednego a dobrego rozgrywającego. Taki PG odciążyłby TT, albo wręcz przejął ster jako 1szy PG. I wtedy byłaby szansa nawiązać równą walkę o finał i w finale z Prokomem. Z jednym jedynym PG w postaci TT Turów nie ma szans na finał. Nie wytrzyma tego kondycyjnie TT, grając po 35 minut w meczu i do tego po 15 sekund w każdej akcji z piłką. Przy silnym nacisku, po 2 kwartach będzie zbyt zmęczony, by napędzać grę.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Krzywuss mam wrażenie, że "crazy" Czarnogórzec szybciej podaje niż myśli na parkiecie ;-) Już przed przyjściem do Turowa w ciągu jednego sezonu zmieniał 3 krotnie klub (Hellada, Turasy, ukraińskie Khimki). Niby ex reprezentant kraju, niby szanowane kluby w koszykarskim CV, specyficzna technika rzutu z klaty aleee szalone decyzje podejmowane na parkiecie potrafią zaskoczyć nawet Ślimaka -> "śliczna" asysta w meczu z Pigułami ;-) Gdy ma dzień klaczy potrafi seryjnie zdobywać punkty ale w ostatnim meczu z Zastalem zamiast skupić się na organizacji gry, szarpał zagrywki i w połowie czasu odpalał na siłę rzuty... w tym nawet dwa niedoloty... tak czy siak okienko zatrzaśnięte i lepszy rydz jak nic

Tymczasem w Siarce pierdut:
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /825918496

Ostatnio zmieniony 12 mar 2011, 12:16 przez DragisA, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

i wlaśnie dzisiaj powinien grac co najmniej 30 min. a jacek zabiera kublera , kiblera keblera czy jak mu tam . Ivan musi dłużej grać a tak ma stresa bo po jednym blędzie jacuś go na ławeczkę sadza a dzisiaj nawet na cały mecz. jeździec bez głowy czyli TT półfinału nam sam nie zapewni. Tej jego durnowate wjazdy pod kosz mogą nawet przesądzić o przegranej z najgorsza drużyną ligi. Oby nie.

Ostatnio zmieniony 12 mar 2011, 17:55 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tymczasem Szczepan ćwierka :-?

"...Ploteczki donoszą, że Ivan Koljević spakował się i wyjechał ze Zgorzelca. Kary, rozwiązanie kontraktu etc kazał załatwiać z agentem. Koljević jest w tym momencie na hali w Zgorzelcu. Rzuca/trenuje, na pewno na coś czeka..."

Jakąś godzinkę temu widziałem go w okolicach Plazy razem z bratem w klubowej Daci...

Ostatnio zmieniony 12 mar 2011, 18:10 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

DragisA pisze:

"...Ploteczki donoszą, że Ivan Koljević spakował się i wyjechał ze Zgorzelca. Kary, rozwiązanie kontraktu etc kazał załatwiać z agentem. Koljević jest w tym momencie na hali w Zgorzelcu. Rzuca/trenuje, na pewno na coś czeka..."

Jakąś godzinkę temu widziałem go w okolicach Plazy razem z bratem w klubowej Daci...

Jest,jest w Zgorzelcu, trenował wczoraj około 19 na hali z bratem :)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Muchaa pisze:
DragisA napisał/a:

Jest,jest w Zgorzelcu, trenował wczoraj około 19 na hali z bratem :)

Też go dzisiaj widziałem w tych okolicach. Jak na razie nic konkretnego w jego sprawie się nie pokazało. Poczekamy zobaczymy co z tego wyjdzie.

A tymczasem Turów wygrał w Tarnobrzegu 83:70. Jak wiadomo w Siarce nie ma już ich najlepszego zawodnika, ale i tak to nie wpłynęło na nich negatywnie, bo zastąpił go Deloach, który rzucił naszym 25pkt. na wysokiej skuteczności. a u nas najwięcej rzucił
Brkić ( 19 pkt.), a pozytywnie zaprezentował się też Michał Gabiński zdobywając 12 pkt. (jego najlepszy wynik w tym sezonie), TT podawał i też rzucał. Ale niestety były też minusy w tym meczu takie jak : przegrana walka o zbiórki, czy większa ilość fauli. Ważne, że wygrali, nie ważne iloma punktami. I miejsce 1 w tabeli utrzymane. W dodatku Anwil i Polfarma przegrały swoje mecze, tym lepiej dla nas. Jeszcze zostały tylko mecz z Poznaniem u nas i 2 mecze nad morzem ( Trefl i Prokom). Trzeba przynajmniej jeszcze wygrać dwa z tych trzech , żeby utrzymać te miejsce w tabeli. 8)

Ostatnio zmieniony 12 mar 2011, 20:57 przez Tom#11, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tom#11 pisze:
W dodatku Anwil i Polfarma przegrały swoje mecze, tym lepiej dla nas.
Dla nas by było lepiej jakby Anwil wygrał :smt026 :smt049

Ostatnio zmieniony 12 mar 2011, 21:09 przez Klaudi, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

A ja mam cicha nadzieje ze to tylko plotki i Ivan zostanie. Wybitnym zawodnikiem nie jest to trzeba przyznac ale widac ze chce mu sie grac i stara sie jak moze - 2 mecze nam wygral ... Ew. odejscie moze wplynac negatywnie na druzyne ...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

SKRz_Zgc pisze:
Ew. odejscie moze wplynac negatywnie na druzyne ...

Na druzyne to raz, a dwa to na pozycje w tabeli na koniec sezonu.

Nie wydaje mi sie, ze cala wina lezy w jego glowie. Winnicki bedac trenerem powinien jednak jakos do niego dotrzec.

Jak wyzej wspomniano Ivan nie jest wybitnym zawodnikiem ale potrzebuje minut a nie kary po pierwszej czy drugiej stracie.

Ostatnio zmieniony 12 mar 2011, 21:53 przez yARO_81, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.