Dzisiaj jest 12 lip 2025, 12:38

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jan.Leszek pisze:
Jednak żyjesz Tomczan?

Ano żyję.
Zdrowy i zadowolony z życia.
Ale dzięki za troskę. :P
Jan.Leszek pisze:
Bo jakoś tak ucichłeś.

Jak piszę źle, gdy nie piszę też źle
Jan.Leszek pisze:
Facet zdecyduj się czego Ty chcesz.

no właśnie. Zdecyduj.
Jan.Leszek pisze:
Pierw prosisz o podanie zarzutów

Właśnie. Gdzie one są?
Jan.Leszek pisze:
Dlaczego każda organizowana przez was impreza nazywała się integracyjną? Odpowiem Ci, bo zawsze potrzebowaliście integracji

Zresztą na co one są, gdy już sam sobie odpowiadasz.
Jan.Leszek pisze:
po co? Skoro Grengo kilka stron wcześniej Ci je wypisał, a Ty się do nich nie ustosunkowałeś będąc wtedy Prezesem KK.

Opuściłeś chyba kilka linijek i nie doczytałeś lub przeczytałeś to co chciałeś.
Jan.Leszek pisze:
Jak ktoś Ci wali konkretami i nie masz jak odbić piłki ubliżając mu, to kulisz ogon i milczysz.

A kiedy ja Tobie ubliżyłem?
Konkrety?
No właśnie. Gdzie są?
Jan.Leszek pisze:
No właśnie, co z tą ligą? Co zrobiłeś w tej sprawie poza wielkim szumem?

grengo pisze:
Mimo wszystko powinieneś zapytać co z Ligą Kibiców?

Ale posłuszny jesteś.
:smt044 :smt082
grengo pisze:
Tomczan będąc Prezesem KK chciał za wszelką cenę stworzyć alternatywę do odbywających się od 7 lat MPKK, wysłał zapytanie do szefa PLK J.Jakubowskiego i nawet otrzymał odpowiedź- i co dalej, ano przez blisko 8 miesięcy kompletnie nic.

Bazuj na tej wypowiedzi i
grengo pisze:
Zapewniał w pewnym momencie na shoutboxie, że wysłał pisma do różnych KK w Polsce, ale sprawdzałem - nikt nic takiego do dzisiaj nie otrzymał.

tej też.
I wierz w nie.
Nie jest moim celem przekonywać Cię co zrobiłem w tym kierunku.
Twoja wiedza już jest odpowiednio ukierunkowana i tak sobie żyj.
Jan.Leszek pisze:
I jeszcze jedno pytanie: co z Twoją miłością do KKS Turów, którą tak deklarowałeś, bo jakoś od przegranych przez Ciebie wyborów nie dostrzegam Twojej osoby na meczach.

Przychodzisz na mecz oglądać go, czy jesteś zaabsorbowany liczeniem kibiców???
Sorry, może jesteś statystykiem?
A dla Twojej wiadomości, to mecze są także w TV.
Zresztą... . Te "Tomczanki"... . Sam wiesz ]:-> ]:-> :P :smt044 :smt082
Jan.Leszek pisze:
Odpisz proszę, ale tak szczerze, bez krętactw i ubliżania.

Odpoczywam.
Jan.Leszek pisze:
Spróbuj może Ci się uda.

Udało się? :P
grengo pisze:
Panowie, Panowie dajcie mu spokój. Nie depczcie faceta, który sam się zdeptał, dajcie mu spokój, jak widać chyba jeszcze nie pozbierał się po sromotnej porażce w wyborach.

Pan każe inni muszą.
Przypomniał mi się kawał:
Pies z psem rozmawia:
-Dzisiaj swojego pana nauczyłem jednej sztuczki.
-Jakiej?- pyta drugi.
-Gdy mu podaję łapę, on wyciąga do mnie rękę.
:twisted:
grengo pisze:
Dajcie mu spokój - czy nie widzicie jaki tu jest spokój jak nie ma jego "głupio-mądrych" wywodów.

Dziwi mnie to, że Ty tu piszesz.
Założyłeś "spluwaczkę", "wielolicusa".
Ja nic nie zakładam. Daję Ci spokój.
grengo pisze:
On jak nie obrazi, to nie umie nic sensownego, a przede wszystkim merytorycznego napisać.

Tonący brzytwy się chwyta.
Powtórnie przypominam Ci, że to Ty założyłeś tematy "spluwaczki" i wielolicusa". :oops: ]:->
grengo pisze:
czy nie widzicie jaki tu jest spokój jak nie ma jego "głupio-mądrych" wywodów.
I nie oczekujcie od niego odpowiedzi - to nie jest ktoś z kim można sensownie wymieniać poglądy.

grengo pisze:
On jak nie obrazi, to nie umie nic sensownego, a przede wszystkim merytorycznego napisać.

Czytasz co piszesz?
Kto pisze bez sensu?
Ciągle to samo grengo piszesz. Jesteś tak powtarzalny aż nudny.
Śmiałem się ostatnio z Twoich wpisów ale to trąca groteską.
grengo pisze:
Odpowiedź tak, ale wyłącznie z obraźliwym podłożem.

Pewnie tak to odbierzesz.
Normalka i cieszę się, że Cię aż tak nakręcam do istnienia.
Pomyśl... . Jakie Twoje życie byłoby nudne. :roll: :smt044 :smt082
grengo pisze:
No i śledząc jego ostatnie wpisy zauważyłem, że jego "spokój i dostojeństwo" w podpisie szlag trafił.

Dokładnie.
Dostojeństwo i spokój w konfrontacji z taką głupotą nie mają szans.
Zbędny wysiłek.

Ostatnio zmieniony 09 mar 2011, 20:37 przez Tomczan, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Jan.Leszek napisał/a:

No właśnie, co z tą ligą? Co zrobiłeś w tej sprawie poza wielkim szumem?

grengo napisał/a:

Ale posłuszny jesteś.
:smt044 :smt082
grengo napisał/a:
Tomczan będąc Prezesem KK chciał za wszelką cenę stworzyć alternatywę do odbywających się od 7 lat MPKK, wysłał zapytanie do szefa PLK J.Jakubowskiego i nawet otrzymał odpowiedź- i co dalej, ano przez blisko 8 miesięcy kompletnie nic.

Bazuj na tej wypowiedzi i
grengo napisał/a:
Zapewniał w pewnym momencie na shoutboxie, że wysłał pisma do różnych KK w Polsce, ale sprawdzałem - nikt nic takiego do dzisiaj nie otrzymał.

tej też.
I wierz w nie.

Ja nie muszę w to wierzyć, ja to po prostu wiem.

Tomczan pisze:
Nie jest moim celem przekonywać Cię co zrobiłem w tym kierunku.
Twoja wiedza już jest odpowiednio ukierunkowana i tak sobie żyj.

Ty mnie nie przekonuj tylko zwyczajnie odpowiedz co zrobiłeś i jak to wygląda na dzień dzisiejszy, a nie jak zwykle piszesz i piszesz i nic z tego nie wynika. Moja i nie tylko moja wiedza w tym temacie po twojej pokrętnej odpowiedzi wcale nie została poszerzona.

Tomczan pisze:
grengo napisał/a:
Panowie, Panowie dajcie mu spokój. Nie depczcie faceta, który sam się zdeptał, dajcie mu spokój, jak widać chyba jeszcze nie pozbierał się po sromotnej porażce w wyborach.

Pan każe inni muszą.
Przypomniał mi się kawał:
Pies z psem rozmawia:
-Dzisiaj swojego pana nauczyłem jednej sztuczki.
-Jakiej?- pyta drugi.
-Gdy mu podaję łapę, on wyciąga do mnie rękę.

Jak zwykle głupio-mundre wywody.

Tomczan pisze:
grengo napisał/a:
Dajcie mu spokój - czy nie widzicie jaki tu jest spokój jak nie ma jego "głupio-mądrych" wywodów.

Dziwi mnie to, że Ty tu piszesz.
Założyłeś "spluwaczkę", "wielolicusa".
Ja nic nie zakładam. Daję Ci spokój.
grengo napisał/a:

Tonący brzytwy się chwyta.
Powtórnie przypominam Ci, że to Ty założyłeś tematy "spluwaczki" i wielolicusa". :oops: ]:->

Przeczytaj sam siebie i zastanów się jaki to ma związek z sobą- szczególnie ten fragment o brzytwie. Dla ułatwienia dodam, że to stwierdzenie raczej dotyczy ciebie. Ja nadal jestem na meczach i mogę spoglądać ludziom w twarz po odejściu z zarządu KK. Spójrz w jakim stanie KK został zostawiony przeze mnie, a jaki przez ciebie. Szamo bardzo obrazowo opisał to parę postów wcześniej.

Tomczan pisze:
Ciągle to samo grengo piszesz. Jesteś tak powtarzalny aż nudny.

Bo staram się aż do znudzenia uzmysłowić ci, że chcę (nie tylko zresztą ja) od ciebie normalnych rzeczowych odpowiedzi, ale jak widać nadal nie rozumiesz i kontynuujesz te swoje wypociny.

Tomczan pisze:
grengo napisał/a:

Tu masz na to przykład:
Tomczan pisze:
Dostojeństwo i spokój w konfrontacji z taką głupotą nie mają szans.
Zbędny wysiłek.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tomczan śmiem twierdzić iż lepiej było jaki sie nie udzielałeś przez jakiś czas na forum. Ale jak już sie odzywasz to pisz coś mądrego , treściwego a nie cały czas lejesz wodę i sam z siebie robisz pośmiewisko. Jesteś jak Kaczyński Jarosław czyli Ty robiłeś czy robisz same dobre rzeczy ,a nie wiadomo dlaczego wszyscy sie Ciebie czepiają i mają pretensje. Hmmm dziwne !!!

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tomczan do chole.ry przestań wreszcie kręcić. Odpowiedz chociaż raz konkretnie na zadane pytanie. Ja nie jestem Grengo żeby wchodzić z Tobą w polemikę, ale do k..wy nędzy odpowiedz co z Ligą Kibiców. Te Twoje wynaturzenia już dawno przestały być zabawne. Teraz są one dla wszystkich czytelników forum coraz bardziej irytujące i pokazujące jaki jesteś naprawdę. Gdzieś wcześniej napisałeś, że Ty i twoi koledzy (Świstak i Jego brat) macie jaja, ale prawda jest taka, że Wy ani nie macie jaj, ani nie macie ikry (to takie rybie jajka) ani nawet wydmuszek nie macie. Odpowiedz wreszcie choć w tej jednej sprawie konkretnie i wycofaj się z tego forum, bo i tak już bardziej się nie możesz ośmieszyć.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Użytkownik został dodany do twojej listy ignorowanych. Kliknij Tutaj żeby zobaczyć jego post.
Kliknij Tutaj żeby przejść do swojej listy ignorowanych
Hakeem pisze:
Tomczan śmiem twierdzić iż lepiej było jaki sie nie udzielałeś przez jakiś czas na forum.

Określ czasowo ile zajmuje "... jakiś czas...".
Hakeem pisze:
Ale jak już sie odzywasz to pisz coś mądrego , treściwego a nie cały czas lejesz wodę i sam z siebie robisz pośmiewisko.

:lol: Przygadał kocioł garnkowi.
Hakeem pisze:
Jesteś jak Kaczyński Jarosław czyli Ty robiłeś czy robisz same dobre rzeczy ,a nie wiadomo dlaczego wszyscy sie Ciebie czepiają i mają pretensje. Hmmm dziwne !!!

No właśnie! Dlaczego? :smt044 ]:->
Ale znalazłeś sobie porównanie. Jestem pełen podziwu dla Twojej wyobraźni.
Zacznij pisać książki. ]:-> :smt044 :smt082
Najlepiej o spiskowej teorii dziejów, zaznaczając "... a potem Tomczan... ."
:roll: :roll: :oops: :oops:
Cytuj:
Tomczan do chole.ry przestań wreszcie kręcić.

A Ty...
Jan.Leszek pisze:
Odpowiedz chociaż raz konkretnie na zadane pytanie.

Zadaj choć raz konkretne SWOJE pytanie.
Przestań być tubą.
Jan.Leszek pisze:
Ja nie jestem Grengo żeby wchodzić z Tobą w polemikę, ale do k..wy nędzy odpowiedz co z Ligą Kibiców.

Napiszę odnośnie Ligii Kibiców ostatni raz:
1. Był to pomysł na integrację Klubów Kibica.
2. Prośbę o zainteresowanie rozgrywkami wysłałem do wszystkich KKS-ów i Klubów Kibica, do których posiadałem adresy email.
3. Otrzymałem dwie odpowiedzi:
-z Zielonej Góry, że to super pomysł,
-z Sopotu, że źle tytułowałem KK, gdyż napisałem w nagłówku innego adresata.
Więc
grengo pisze:
Jak widać w w/w sytuacji - dużo krzyku, nie mniej kurzu wokół sprawy, trochę krętactwa i wyszło jak zwykle.

pisz i ruszaj się jak pacynka.
Takich Ci u nas dostatek.
:smt044 :smt026
Jan.Leszek pisze:
Te Twoje wynaturzenia już dawno przestały być zabawne.

A miały być?
Jan.Leszek pisze:
Teraz są one dla wszystkich czytelników forum coraz bardziej irytujące i pokazujące jaki jesteś naprawdę.

Wszystkich?!
Co Ty adwokat jesteś?
Ty masz pojęcie ile jest osób zalogowanych na tym forum?
Jan.Leszek pisze:
Gdzieś wcześniej napisałeś, że Ty i twoi koledzy (Świstak i Jego brat) macie jaja

Sprawdzać pewnie nie będziesz(mała przyjemność byłaby po mojej stronie).
Ja je mam, bo bronię swojej racji mimo wszystko.
Jan.Leszek pisze:
ale prawda jest taka, że Wy ani nie macie jaj, ani nie macie ikry (to takie rybie jajka) ani nawet wydmuszek nie macie

Masz całkowitą rację!
I co?
Zadowolony jesteś ze swoich jaj?
:smt082 :smt044 ]:-> :smt082 :smt044
Jan.Leszek pisze:
Odpowiedz wreszcie choć w tej jednej sprawie konkretnie i wycofaj się z tego forum, bo i tak już bardziej się nie możesz ośmieszyć.

A wydmuszki to robi się tak... .
A co Cię będę wtajemniczał, jak Ty masz patent Pacynko.
Pozdrawiam

Tytuł:
obserwator
obserwator

Całym swoim wpisem pokazałeś jakim jesteś impertynentem i potwierdziłeś tylko, że nie potrafisz napisać nic sensownego bez obrażania innych. A dzięki swojemu ostatniemu zdaniu musisz przypomnieć sobie treść art.212 KK. To ten artykuł, z którego z taką lubością korzystasz w konfrontacji z Grengo.
Ok, Tomczan chcesz pytania ode mnie? Proszę bardzo.
Sprawozdanie odczytane na WZ po Twoim odejściu wg mnie posiadało braki. Jakie? Na przykład dotyczące informacji o pozyskanych od sponsorów środkach na "doposażenie" członków KK oraz o samym doposażeniu.
Uwaga! zadaję pytania:
1."W co i na jaką ogólną kwotę doposażyłeś członków KK TUR podczas trwania Twojej kadencji?"
2. Co stało się z niewykorzystanymi środkami zdeponowanymi w kasie KKS Turów na rzecz dofinansowania do wyjazdów wypracowanymi jeszcze przez zarząd Grengo (karnety były po 200 z czego 100 była na wyjazdy)?
3. Na WZ Ania powiedziała, że nie będzie robić tak jak poprzedni zarząd i decyzje odnośnie imprez KK będą podejmować demokratycznie słuchając czego chcą członkowie KK, a nie narzucając im swojej woli? Dlaczego imprezy organizowane przez Twój zarząd były nam narzucane (wycieczki rowerowe, turniej siatkówki - jaki one mają związek z koszykówką)?

[ Dodano: Pią Mar 11, 2011 8:53 am ]
Czekam na trzy konkretne odpowiedzi.

Ostatnio zmieniony 11 mar 2011, 8:58 przez Jan.Leszek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Hakeem napisał/a:
Tomczan śmiem twierdzić iż lepiej było jaki sie nie udzielałeś przez jakiś czas na forum.

Określ czasowo ile zajmuje "... jakiś czas...".
Hakeem napisał/a:
Ale jak już sie odzywasz to pisz coś mądrego , treściwego a nie cały czas lejesz wodę i sam z siebie robisz pośmiewisko.

:lol: Przygadał kocioł garnkowi.
Hakeem napisał/a:
Jesteś jak Kaczyński Jarosław czyli Ty robiłeś czy robisz same dobre rzeczy ,a nie wiadomo dlaczego wszyscy sie Ciebie czepiają i mają pretensje. Hmmm dziwne !!!

No właśnie! Dlaczego? :smt044 ]:->
Ale znalazłeś sobie porównanie. Jestem pełen podziwu dla Twojej wyobraźni.
Zacznij pisać książki. ]:-> :smt044 :smt082
Najlepiej o spiskowej teorii dziejów, zaznaczając "... a potem Tomczan... ."
:roll: :roll: :oops: :oops:

Szkoda mojej klawiatury aby takiemu pajacowi jak Ty odpisywać ( tylko nie zgłaszaj tego na policję hehe ) !!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan jak zwykle w swoim stylu-rozbiórka całego tekstu i nic z tego nie wynika.Dwa konkrety żle świadczące o byłym nie miał adresów KK , otrzymał dwie odpowiedzi na swoją inicjatywę,ale swoim zwyczajem olał,bo przecież nic dalej w organizacji Ligi KK nie zrobił- dlaczego? - nie będę pytał bo i tak nie odpowie.
Panowi- Grengo, Jan Leszek i inni- przestańcie karmić trola , przecież to coś podpisujące się na tym Forum jako Tomczan tylko czeka na Wasze wpisy. Tylko dzięki nim istnieje.Jako Prezes był do bani,na Radnego się nie załapał jeszcze ponoć podupadł na zdrowiu,ze wstydu przestał przychodzić na mecze i tylko zostało mu Forum .Zostawcie to w spokoju nie się dusi w sosie samouwielbienia.

Tytuł:
obserwator
obserwator

REP ciężko się z tobą nie zgodzić. Jak ktoś lubi kręcić o nie odpowiadać merytorycznie to może brać Tomczana za swego guru

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan na temat Ligi Kibiców piszesz,ze dostales odpowiedz z Sopotu na ten temat tak?Z tego co mi wiadomo to NIKT u nich nigdy takiego pisma nie widzial na oczy tak wiec jak mogli odpisac na cos czego nie dostali?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

REP pisze:
Panowi- Grengo, Jan Leszek i inni- przestańcie karmić trola , przecież to coś podpisujące się na tym Forum jako Tomczan tylko czeka na Wasze wpisy. Tylko dzięki nim istnieje.Jako Prezes był do bani,na Radnego się nie załapał jeszcze ponoć podupadł na zdrowiu,ze wstydu przestał przychodzić na mecze i tylko zostało mu Forum .Zostawcie to w spokoju nie się dusi w sosie samouwielbienia.

Masz rację - niech troll się sam wyżywi. Już miałem mu odpisać, ale johny0808 mnie ubiegł. Wystarczy policzyć ile adresów miał był posiadał ów Tomczan - dwa i w dodatku jeden do du.pki. A wystarczyło poprosić i dostałby ode mnie pełną listę adresów e-mail, którą posiadam. Dlatego masz rację nie ma co z nim polemizować i cytując Cię
REP pisze:
nie się dusi w sosie samouwielbienia.

Ostatnio zmieniony 11 mar 2011, 16:54 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jan.Leszek pisze:
Całym swoim wpisem pokazałeś jakim jesteś impertynentem i potwierdziłeś tylko, że nie potrafisz napisać nic sensownego bez obrażania innych

Uwierz mi, że należę do ludzi stosunkowo grzecznych i pozbawionych niechęci do drugiej osoby. Wypowiedzi moje trącają może i dozą arogancji, ale zawsze jest ona łączona z domieszką sarkazmu i humoru.
Bo i jak się wypowiadać wobec takich absurdów społecznych, jak REP, grengo i "połączonych sił koalicjantów" zrzeszonych wokół kółka wzajemnej adoracji pod skrótem dość enigmatycznym i stosunkowo młodym w swoim istnieniu, SSKZ.
Jan.Leszek pisze:
A dzięki swojemu ostatniemu zdaniu musisz przypomnieć sobie treść art.212 KK.

No cóż poniosło chłopa. :lol:
Jan.Leszek pisze:
grengo napisał/a:

No właśnie, co z tą ligą?

"...A to echo grało..." . :twisted: ]:->

Jan.Leszek pisze:
Sprawozdanie odczytane na WZ po Twoim odejściu wg mnie posiadało braki. Jakie? Na przykład dotyczące informacji o pozyskanych od sponsorów środkach na "doposażenie" członków KK oraz o samym doposażeniu.

Odsyłam do Komisji Rewizyjnej lub do Sądu.
Jan.Leszek pisze:
Uwaga! zadaję pytania

UWAGA!!!
Odpowiadam:
CZYTAĆ UWAŻNIE! I ZE ZROZUMIENIEM OCZYWIŚCIE. :P
ad.1.
No przede wszystkim w "TOMCZANKI" oczywiście!
Taki super przedmiot w barwach czarno-zielonych z przewagą zielonego robiący wiele hałasu mimo małych gabarytów. Pewną namiastką tego przedmiotu były Trąby Jerychońskie, które co prawda burzyły mury, lecz nigdy nie zrobiły takiego zamieszania w jednym mieście, co mam nadzieję także przejdzie do historii i pisać wszędy będą o tym niejedną legendę.
Co do kwot, to odsyłam do Komisji Rewizyjnej lub Urzędu Miasta, bo zwyczajnie ich nie pamiętam, a osobistej księgi nie prowadziłem.
Niestety.
Z innych rzeczy, które mogły stać się "doposażeniem" (bluzy, czapki, szaliki) była to inicjatywa KeMoTa, o czym już wielokrotnie wspominałem.
Acha!
Zapomniałbym! Były jeszcze kalesony, skarpetki, majtki, biustonosze i inne takie duperele, jak buty jednorazowego użytku.
Ale tu sponsorów też nie pamiętam.
Znowu niestety :P
ad.2.
Oj! Było ich tyle, że część postanowiliśmy przeznaczyć na budowę nowej hali, część oddaliśmy jakiemuś tam "bratniemu" stowarzyszeniu, a resztę przejedliśmy. :smt084
A tak na poważnie to odsyłam do Prezesa KKS, Komisji Rewizyjnej, Skarbniczki KK, Burmistrza, Starosty, Marszałka Województwa, Premiera, Prezydenta... . Oj poszedłem po bandzie. :oops: :smt082 :smt044
Rozpędziłem się :oops:
Ostatnich pięciu proszę nie brać pod uwagę.
Jan. Leszek- dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach. :cry:
Bynajmniej na takim forum.
Kwotowo też Ci tego nie podam, bo nie prowadzę ksiąg przychodów i rozchodów.
ad.3. Ano mają wspólnych Kibiców. Nikomu nikt niczego nie narzucał. Wszyscy uczestniczy przystępowali do tych imprez z własnej nie przymuszonej woli. Kwotowo też to zamykało się w 100 zł., ale tutaj mogę się mylić, więc znowu odsyłam do Komisji Rewizyjnej i Skarbniczki KK, gdyż... . A nie będę powtarzał. Co mi tam. Może zrozumiesz :D
Hakeem pisze:
Szkoda mojej klawiatury aby takiemu pajacowi jak Ty odpisywać ( tylko nie zgłaszaj tego na policję hehe ) !!!!

Bez obaw. Nie zgłoszę, bo znowu przygadał kocioł garnkowi :smt082 :smt084
REP pisze:
Tomczan jak zwykle

Jak mi Ciebie brakowało! :smt058
REP pisze:
Tomczan tylko czeka na Wasze wpisy. Tylko dzięki nim istnieje.

Tak jak Ty dzięki moim.
REP pisze:
jeszcze ponoć podupadł na zdrowiu

Było źle, lecz Ty trzymasz mnie przy życiu.
REP pisze:
ze wstydu przestał przychodzić na mecze

Pięknie sobie to tłumaczysz :smt026
Pewnie kupiłeś sobie działkę, dotleniłeś się na niej normalnym powietrzem i zacząłeś dostrzegać zależności.
Brawo za odkrywczość! :smt026 :smt026 :smt026
REP pisze:
i tylko zostało mu Forum

I tu się mylisz.
:P
Ciepło się zrobiło. Zacznij jednak od pszczół, jak to pisałem wcześniej. Może Ci się coś innego przyśni? :roll: :twisted:
grengo pisze:
Dlatego masz rację nie ma co z nim polemizować

Ileż można się było modlić?
Jutro idę do kościoła.
Wreszcie to zrozumiano. :smt026 :smt026 :smt026 :roll:
Pewnie REP zaczął zapraszać na działkę lub do liczenia pszczół.
Wreszcie błogi spokój. :smt058

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Bo i jak się wypowiadać wobec takich absurdów społecznych, jak REP, grengo i "połączonych sił koalicjantów" zrzeszonych wokół kółka wzajemnej adoracji pod skrótem dość enigmatycznym i stosunkowo młodym w swoim istnieniu, SSKZ

Tomczan oni przynajmiej cos zrobili jakies tam mistrzostwa ,a ty co ?Na mecze juz nie chodzisz masz w pupie swoja druzyne? Czy raczka boli od machania flaga czarno-zielona?Moze za malo meczow pokazuja w telewizji zeby byc medialnym.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tomczan swoim wpisem po raz kolejny udowodniłeś, że poziom Twoich wpisów jest płytki jak zgorzeleckie stawy i na poziomie mułu w tych stawach. Zadałem Ci trzy konkretne pytania, ale Ty swoim idiotycznym zwyczajem zaciągnąłeś rynsztokiem, który widocznie jest Ci bardzo bliski. Nie masz chłopczyku pojęcia ile ja mam lat, ale Twoje odpowiedzi wskazują, że Ty do swoich 40 lat na pewno nie dorosłeś. Nie będę więcej Cię o nic pytał, bo poziom Twoich odpowiedzi jest taki jak napisałem na wstępie. Próbowałem z Tobą poważnie polemizować, ale Ty jak widać nie potrafisz nic napisać bez sarkazmu i idiotyzmów w swoich wypowiedziach. Nie traktuj ludzi w swoich wypowiedziach swoją miarką, bo wielu z nas ukrytych pod nickami mogłoby być twoim rodzicem(oczywiście chodzi wyłącznie o różnicę wieku). Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi. Ja mam już na Twój temat swoje zdanie a Ty swoim ostatnim wpisem tylko utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że się nie myliłem. Dobrze, że już nie ma Cię w strukturach KK, bo Twoja prezesura to był największy wstyd w kilkuletnim istnieniu tego KK. Mam nadzieję, że tak jak zrejterowałeś z KK, tak zrejterujesz ze Zgorzelca - chowając głowę w piasek...

I gdybyś nie stchórzył tak jak Twoi koledzy, to nie musiałbym Ci tego wszystkiego tu pisać tylko powiedziałbym Ci to face to face na WZ i miałbyś okazję mnie poznać, a tak kicha. I szkoda mi tylko Twojej żony i córki, które muszą się wstydzić za Ciebie i Twoje głupio-mądre teksty. Żal mi ich :cry:

Nie odpowiadaj, please... nie pogrążaj się jeszcze bardziej.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Widzę straszne zdenerwowanie Jana Leszka.Pojechał po byłym ale zapomniał cokolwiek napisan na temat ponoć odpowiedzi. Ja chciałem zauważyć jedno,że wszystkich rzeczy ,które załatwiał Tomek Piekarz-Tomek wielki ukłon za to-nie są żadnym DOPOSAŻENIEM- tylko indywidualnymi zakupami dokonanymi przez Członków KK.Byly niech się nie stroi w czyjeś piórka.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.