Dzisiaj jest 12 lip 2025, 9:06

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dokładnie. Mam nadzieję, że wreszcie swoją odkrywczością zaspokoiłeś zainteresowanie moją osobą. Czekaj mimo wszystko na wiosnę i budzące się pszczółki. Może w owadach też coś odkryjesz.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

REP pisze:
Byłeś, jesteś i będziesz zwykłym bucem.

święte słowa :smt026

[ Dodano: Wto Lut 22, 2011 9:17 pm ]
grengo pisze:
REP napisał/a:
Byłeś, jesteś i będziesz zwykłym bucem.

święte słowa :smt026

Tomczan pisze:
Dokładnie.

Aż nie mogę uwierzyć w tę zgodność Tomczana z twierdzeniem REP-a.

Ostatnio zmieniony 24 lut 2011, 14:18 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Oj! Chwilę mnie nie było (ferie) a tu tyle ciekawego się działo.
PrzeciwPolitwSpor jest wiele racji w tym co napisałeś, ale odnoszę wrażenie, że pomyliłeś wątki. Przecież ta wymiana "ciosów" odbywa się w dziale "Kibice Turowa", a nie Sezon... itd więc wątek do dyskusji moim zdaniem właściwy. Nie mam do Ciebie kompletnie pretensji o ostre słowa jakich użyłeś, ja też jestem zniesmaczony wojną Grengo i Tomczana, ale nie można siedzieć obojętnie jak ten drugi ewidentnie dopuścił się spuszczenia naszego KK do poziomu rynsztoka usiłując całą winą obarczyć tego pierwszego. Miałem Mu (Tomczanowi) bardzo wiele do powiedzenia na zebraniu i uwierz mi, że chciałem to zrobić, ale on zwyczajnie stchórzył i nie przyszedł na zebranie pokazując totalny brak szacunku do pozostałych członków KK więc napiszę tutaj co mi się u niego nie podobało, mimo tego, że Jego zarząd otrzymał absolutorium. Trochę żałuję, bo być może po moich zarzutach w Jego stronę ludzie zagłosowaliby inaczej.

[ Dodano: Wto Mar 01, 2011 12:16 pm ]
...zgodnie z obietnicą ciąg dalszy tego, co miałem do powiedzenia na zebraniu:

"Zanim objąłeś funkcję prezesa rokrocznie jako KK otrzymywaliśmy od policji pochwały za wzorową współpracę, nigdy nie były potrzebne spotkania ze służbami porządkowymi w celu ustalania jakichkolwiek zasad, nigdy nie byliśmy skłóceni z żadnym klubem kibica w Polsce, nigdy nic nam nie zginęło, nigdy nie było sytuacji, aby na zebrania KK przyszło mniej niż 80% składu osobowego KK. Wiele można wymieniać tych rzeczy, których nie było zanim ze swoimi kolesiami wziąłeś się za zarządzanie KK. Jesteś złym człowiekiem, z którego nie bije nic innego jak tylko jad i złość szczególnie w kierunku Grengo, który jako jedyny otwarcie z Tobą walczył. Teraz też, mimo że na niego wcześniej złożyłeś donos na policję odgrażasz się tym samym. Śledzę to forum bardzo długo i dostrzegam jedno, a mianowicie to, że gdy ktokolwiek zadaje Ci niewygodne dla Ciebie pytania, to zawsze udzielasz tak pokrętnych odpowiedzi, że sam powoli się w nich gubisz, natomiast nigdy nie potrafiłeś odpowiedzieć konkretnie na żadne pytanie. Powiem Ci, że śmieszy mnie to Twoje postępowanie, bo to, że rozebrałeś moją relację, to pikuś, ale to że znowu czepiasz się Grengo świadczy tylko i wyłącznie o tym, że Jego osoba siedzi Ci jak wielka zadra w du.pie i mocno Cię uwiera, a Tobie brakuje sensownych argumentów więc uciekasz się do „prawnych” metod – czyli szukasz pretekstu aby złożyć na Niego kolejny donos na policję. A fe! Nie potrafisz załatwić takich spraw po „męsku”? Umów się z Nim i albo sobie wyjaśnijcie wszystko, albo zwyczajnie dajcie po ryju i po sprawie, a nie jak dzieci w piaskownicy straszycie jeden drugiego policją."

cdn...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jan.Leszek pisze:
mimo tego, że Jego zarząd otrzymał absolutorium. Trochę żałuję, bo być może po moich zarzutach w Jego stronę ludzie zagłosowaliby inaczej.
Jan.Leszek napisał/a:
tchórze powinni dziękować, że ludzie nie chcieli ich rozliczać osobiście tylko jako cały zarząd, bo pewnie posypałyby się głowy

Z tego co widzę i czytam (może i bez zrozumienia ) to jesteś adwokatem ludzi. Tylko nie wszystkich, zważ! Reprezentujesz w swych wypowiedziach pewną grupkę, z którą chcesz coś zasugerować.
Dlaczego nie napiszesz za co miałyby niby mi, Robso i Świstakowi posypać się głowy?
Proszę! Napisz konkretnie! Może Ty coś wiesz czego ja nie wiem?
Jan.Leszek pisze:
Miałem Mu (Tomczanowi) bardzo wiele do powiedzenia na zebraniu i uwierz mi, że chciałem to zrobić,

Jan.Leszek napisał/a:
Jak widać żaden z "trójcy świętej" nie miał jaj żeby stanąć twarzą w twarz

Tu nie chodzi o jaja, tylko o ikrę w nich. My mamy jedno i drugie, bo nie boimy się powiązania naszych "nicków" z twarzami, czego Tobie i innym brakuje. Ba! Nawet w sposób uwłaczający nie tylko danej osobie, ale i jej Rodzinie, starasz się używać nazwisk naszych Rodzin do własnych celów, aby coś komuś zasugerować. Tylko co?
To są chwyty poniżej pasa. Masz taką przewagę. My na razie nie.

Chciałeś, a nie powiedziałeś. Tyle razy mnie na meczach widziałeś i jakoś odwagi Ci brakło. Chciałeś... . :smt082 :smt044 :cry: :oops:
Jan.Leszek pisze:
rokrocznie jako KK otrzymywaliśmy od policji pochwały

Widziałem jedną, którą również pokazywał przedstawiciel Policji na jednym z zebrań KK.
Jan.Leszek pisze:
nigdy nie były potrzebne spotkania ze służbami porządkowymi w celu ustalania jakichkolwiek zasad

Dokładnie tak!
Nie były! W związku z ME w 2012 roku stało się to raz koniecznością. Dlaczego, to nie będę tego tłumaczył.
Jan.Leszek pisze:
nie byliśmy skłóceni z żadnym klubem kibica w Polsce

A jesteśmy(jako kibice)??? Z kim??? Chyba Ci nie chodzi o Spartakusa??? :oops: :roll:
Jan.Leszek pisze:
nigdy nic nam nie zginęło

Ciągniemy to dalej! Tylko przez nonszalancję i zaniedbanie wskazanych osób utraciliśmy dwie flagi.
Cały KK wraz z poprzednim Zarządem nic nie mógł zrobić.
Dodam tylko dla Twojej wiadomości, że flagi(oprócz jednej), bębny, pałki i portfel jednej uczestniczek wyjazdu(wraz z pieniędzmi) do Zielonej Góry, odebrałem osobiście po tygodniu i przewiozłem własnym autem do Świstaka, które to dobra przenieśliśmy do "15" na hali. Zaznaczę, że osoba, która była zobowiązana do tego osobiście(sam się zgłosił) nie zrobiła tego mimo kilku moich telefonów.
Jan.Leszek pisze:
nigdy nie było sytuacji, aby na zebrania KK przyszło mniej niż 80% składu osobowego KK

Bez komentarza.
Ja wiem inaczej. Ty nie musisz. Ale OK. To też moja wina. :lol:
Jan.Leszek pisze:
Wiele można wymieniać tych rzeczy, których nie było zanim ze swoimi kolesiami wziąłeś się za zarządzanie KK.

Wymieniaj. Jeszcze chociaż trzy, bo stracę chęci do odpisywania. :twisted: :P
Jan.Leszek pisze:
Jesteś złym człowiekiem, z którego nie bije nic innego jak tylko jad i złość szczególnie w kierunku Grengo, który jako jedyny otwarcie z Tobą walczył.

Może i jestem złym człowiekiem. Inni uważają inaczej. Tylko zadaj sobie pytanie: dlaczego tak otwarcie grengo walczył ze mną??? Co ja Mu takiego zrobiłem? Dlaczego przez nienawiść i swój "jad" do braci B., co się przełożyło także na mnie, oraz swoje niespełnione "ego", niszczył także KK.
Sam się zresztą przyznał, że osiągnął cel po odejściu Świstaka, że o swoim już nie wspomnę.
Tylko bierz pod uwagę to, że właśnie ja i Świstak odeszliśmy nie tylko z Zarządu KK, lecz także ze struktur KK, aby uspokoić atmosferę i żeby zamknąć usta prowodyrom zamieszań w KK.
Jan.Leszek pisze:
Teraz też, mimo że na niego wcześniej złożyłeś donos na policję odgrażasz się tym samym.

Jan.Leszek pisze:
uciekasz się do „prawnych” metod – czyli szukasz pretekstu aby złożyć na Niego kolejny donos na policję.

Jan.Leszek pisze:
A fe!

To świadczy o Twoim poszanowaniu prawa!
Rzeczywiście, jeżeli obrona godności swojej Rodziny, jak również wykazanie działań niezgodnych z prawem jest wg. Ciebie donosicielstwem, to w takim razie napisz proszę, co nie jest donosicielstwem???!!!
Jan.Leszek pisze:
Nie potrafisz załatwić takich spraw po „męsku”?

Dobry ten "cudzysłów".
Potrafię.
Mimo wszystko nie rusza się g.ówna, bo śmierdzi. Tak samo, jak z k.upą. W k.pie siła. K.upa śmierdzi. K.upy nikt nie ruszy. :lol:
Jan.Leszek pisze:
Umów się z Nim

Oszalałeś chyba!? Mam super Żonę i cudowną Córcię!
Jan.Leszek pisze:
albo sobie wyjaśnijcie wszystko

Nawet SMS-sy słaliśmy do siebie.
Jan.Leszek pisze:
albo zwyczajnie dajcie po ryju i po sprawie

Oficjalna ustawka? ]:-> :P :lol:
Jan.Leszek pisze:
a nie jak dzieci w piaskownicy straszycie jeden drugiego policją.

Od starszenia to są duchy.

Na koniec.
Przepraszam, że znowu rozczłonkowałem Twój wpis.
Podchodzę obecnie do różnych spraw humorystycznie, groteskowo, a zarazem w sposób poważny z domieszką uśmiechu połączonego z sarkazmem i cwaniactwem.
Nie jest moim celem kłócenie się z kimkolwiek, jak również godzenie.
W Zgorzelcu jestem już ćwierć wieku.
Nigdy nie zjednałem przeciw sobie tylu osób(5-10) co w ciągu pracy dla KK. Pracy ciężkiej, wymagającej wiele poświęceń(teraz ja to wiem, a wcześniej grengo i inni Prezesowie), zdrowia, poświęcenia i pieniędzy.
Nie sposób było mi pracować w spokoju, rozwadze i poświęceniu dla dobra KK, gdy od pierwszych chwil Zarząd, któremu przewodniczyłem, był atakowany ze wszelką wściekłością tylko dlatego, że zasiadali w nim oponenci poprzedniego Prezesa.
Cóż. Było minęło.
Osobiście mogę napisać tylko tyle, że jest mi przykro, że widziano tylko same negatywy mojej pracy w poprzednim Zarządzie.
Jednocześnie parafrazując, chciałbym się spytać Ciebie(nie pierwsze pytanie, które Tobie zadałem) co Ty zrobiłeś dla KK, nie pytając co KK może zrobić dla Ciebie???

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan byłeś jesteś i będziesz odpowiedzialny za syf jaki zaczął się dziać w KK od listopada 2009.Wiele osób w tym ja prosiło abyś zrobił zebranie i wyjaśnił -we własnym gronie- całą sytuację ,która bardzo zepsuła wizerunek KK.Kompletnie nic nie zrobiłeś w kierunku uspokojenia atmosfery, wręcz przeciwnie sam dolewałeś oliwy do ognia, cała reszta to zasada domina.Statut zobowiązywał Zarząd do działania ,wybraliście głupią walkę ,która bardzo żle wpłynęła na postrzeganie przez większość kibiców całego KK, zabrałeś d..pę i zostawiłeś ten zaistniały z TWOJEJ WINY syf.Nawet nie raczyłeś rozliczyć się ze swojej działalności.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Już z niecierpliwością czekam na kolejny głupio mądry wpis Tomczana. Co tym razem będzie miał do napisania hi hi hi. Patrze na całą sytuację z boku , do KK nie należę , ale Tomczan naprawdę nie dawał , nie daje i nie będzie z niczym dawał rady z takim podejściem. on wychodzi z prostego założenia, najlepszą obroną jest atak !!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tomczan nie rozbierając Twoich wypowiedzi powiem tylko tyle, że skłóciłeś nas kibiców, nie tylko członków KK z kibicami Anwilu (swoim fakulcem i śpiewaniem "kto nie skacze..." i innych obraźliwych piosenek). Mówisz, że Grengo Cię atakował, ale Ty sam byłeś głuchy na Jego i innych członków KK prośby o zebranie wyjaśniające cały smród. Było Ci to po prostu na rękę. Pytasz mnie o to co ja zrobiłem dla KK? Proszę bardzo:
1. Godnie i z honorem od blisko 10-ciu lat wypełniam swoje obowiązki względem KK
2. Z dumą noszę czarno-zielone barwy na każdy mecz
3. Czynnie uczestniczę w dopingu
4. NIGDY nie byłem na meczu pod wpływem alkoholu (nawet wyjazdowym)
5. Zawsze chętnie biorę udział w inicjatywach podejmowanych przez Zarząd KK (np.turniej koszykówki na stadionie)
...myślę, że wystarczy, by mówić o sobie, że jestem dobrym członkiem KK.
Prosisz o podanie kilku zarzutów - po co? Skoro Grengo kilka stron wcześniej Ci je wypisał, a Ty się do nich nie ustosunkowałeś będąc wtedy Prezesem KK.
Dlaczego każda organizowana przez was impreza nazywała się integracyjną? Odpowiem Ci, bo zawsze potrzebowaliście integracji, którą zagubiliście, a która zawsze towarzyszyła członkom KK za czasów Twoich poprzedników. Oni organizowali rozpoczęcia sezonu, zakończenia sezonu, Dzień Kobiet itp., a integracji im nie było potrzeba, ona wtedy po prostu była pomiędzy członkami KK, a Ty swoimi działaniami doprowadziłeś do jej rozsypki. To Ty doprowadziłeś do tego, że odwoływane były wyjazdy na mecze mimo tego, że byli sponsorzy, to Ty doprowadziłeś do tego, że członkowie KK zaczęli opuszczać sektor KK. Ludzie widzieli wielokrotnie nawalonego członka Twojego zarządu i Twój kompletny brak reakcji - więc woleli stanąć z boku aby nikt ich nie identyfikował z "TAKIM" KK. Jeśli masz ochotę na więcej pisz...odpowiem.

[ Dodano: Sob Mar 05, 2011 12:51 pm ]
Hakeem pisze:
Już z niecierpliwością czekam na kolejny głupio mądry wpis Tomczana. Co tym razem będzie miał do napisania hi hi hi.

Ja też :smt082 :smt082 :smt082

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jan.Leszek pisze:
pisz...odpowiem.

Miałem coś Ci odpowiedzieć.
Machnąłem jednak na to ręką.
Tylko winni się tłumaczą. Więc się nie będę tłumaczył.
Ale mimo wszystko kontynuuj swoje wywody. Z uwagą je poczytam i się pośmieję.
Jan.Leszek pisze:
Hakeem napisał/a:
Już z niecierpliwością czekam na kolejny głupio mądry wpis Tomczana. Co tym razem będzie miał do napisania hi hi hi.

Ja też

I jak?
Zadowoleni?
Z góry przepraszam za ewentualne rozczarowanie moim wpisem.
:twisted: :twisted: :twisted:
:D

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Jan.Leszek pisze:
Prosisz o podanie kilku zarzutów - po co? Skoro Grengo kilka stron wcześniej Ci je wypisał, a Ty się do nich nie ustosunkowałeś będąc wtedy Prezesem KK.

Mimo wszystko powinieneś zapytać co z Ligą Kibiców?
Tomczan będąc Prezesem KK chciał za wszelką cenę stworzyć alternatywę do odbywających się od 7 lat MPKK, wysłał zapytanie do szefa PLK J.Jakubowskiego i nawet otrzymał odpowiedź- i co dalej, ano przez blisko 8 miesięcy kompletnie nic. Zapewniał w pewnym momencie na shoutboxie, że wysłał pisma do różnych KK w Polsce, ale sprawdzałem - nikt nic takiego do dzisiaj nie otrzymał.
Jak widać w w/w sytuacji - dużo krzyku, nie mniej kurzu wokół sprawy, trochę krętactwa i wyszło jak zwykle.

[ Dodano: Sob Mar 05, 2011 8:37 pm ]
I pewnie za chwilę usłyszę, że to była impreza kolesi(MPKK), a oni tylko korzystali. Chociaż nie, oni brali, bo się należało.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Pozwolę sobie wrzucić swoje ‘3 grosze’ w temacie dzisiejszego dopingu, tzn. mecz z Zastalem Zielona Góra.

W temacie balonów i robienia opraw wszystkim pomocnikom bardzo dziękuję, naprawdę byliście bardzo ‘słowni’ i wszyscy jak jeden mąż przylecieliście pokazać, jak w Zgorzelcu robi się ‘coś’ na trybunach...
Na serio były dwie osoby chętne pomagać dmuchać balony Stasiu Spalik i Johnny stojący z chłopakami nad trybuną KK. Cała reszta? Totalne D N O ! ! ! Z takimi pozerami nic nie da się tam zrobić, ba nawet Ci co kiedyś pomagali (dokładnie kolega Święty) stwierdzili, że im cyt. ‘lekarz zabronił’ - okej pohamowałem się, ale w pysk o mało nie strzeliłem. Dziękuję za uwagę i tyle w temacie robienia opraw na Turowie!

Doping... Nie wiem od czego zacząć od dobrych czy złych rzeczy? Dobra idą dobre... Kemot^^, masz zacięcie i trzymaj tak dalej, wystarczy się wystrzegać drobnych błędów i naprawdę będzie można coś jeszcze z tego dopingu rzeczywiście może tam wskrzesić. Są pewne ‘ale’ jeżeli o poprawę dopingu chodzi, lecz o nich później.
Momentami jedna przyśpiewka leciała przez 5-6 zagrywek, fajnie to wyglądało i brzmiało - Tylko Turów ze Zgorzelca i Naszym Klubem Turów jest. Starałem się przypomnieć kilka starych przyśpiewek, które notabene większość dobrze pamięta - Turów to PANY, czarno-zielone szatany i Czarno-zielone barwy każdy kibic zna... na dłuższą metę trzeba kilka razy przypomnieć i może wejdzie w nawyk.

No to może teraz trochu tych złych :) z 200 iluś tam członków maja sugestia, zrobić cięcie na pół i statystą podziękujemy. Zastalowcy nam dobrze zaśpiewali w pewnym momencie o trąbkach. W pewnym momencie dzisiaj wytrąciłem jedną Miśkowi z ust bo Tomek przez megafon drze się defense, a ten tuż koło niego, dosłownie przy jego nogach trąbi ile wlezie. Jeżeli każdy w tej ‘orkiestrze’ będzie grał sobie według swoich ‘nut’ i na dodatek fałszował, to ta ‘orkiestra’ do K U R W Y nędzy nigdy w ‘filharmonii’ nie wystąpi! Kemot^^, co do prowadzenia dopingu staraj się nie doprowadzać do znudzenia ludzi, jest tyle przyśpiewek, że naprawdę nie trzeba jednej i tej samej powtarzać 5 razy w jednej kwarcie - maks. 2 i tyle. Poza tym TY sterujesz też bębnem, kiedy ma ludziom nabić rytm na klaskanie i przestać, a kiedy ma bębnić cały czas. Dlaczego? Dlatego, że pogłos jaki idzie po uderzeniu w bęben zagłusza krótsze mniej słyszalne słowa i naprawdę widziałem ludzi na balkonach, którzy by chcieli krzyczeć z KK, ale nie wiedzą co, bo do nich pomiędzy jednym a drugim uderzeniem w bęben nie dochodzi dźwięk słów. Przykład - rzuty wolne - bum, bum, Torey, bum, bum, Thomas albo to samo tylko z DJ’em.

I na koniec podsumowanie rządów w KK. To co zostało dla obecnej ekipy zarządzającej to jest totalny B U R D E L i K O L E S I O S T W O. Zacznę od pewnego skromnego pytania - Czy nowa Pani Prezes wiedziała w ogóle o akcji z balonami? Miałem wrażenie, że nie. Ogólnie to przywitała mnie na trybunie dość niegrzecznym ostrzeżeniem, że jak balony będą lecieć na parkiet, albo zaczną z nich ludzie strzelać (tak jak ostatnim razem?) to KK będzie musiał ponieść odpowiedzialność finansową i nie będzie sponsorowanych wyjazdów... UWAGA UWAGA na które nikt nie jeździ, nawet jak są za free - okej Pani Prezes najpierw znajdźmy chętnych, co? Po takim wstępie z Panią Prezes postanowiłem się przedstawić i wyjaśnić cała sytuację, że osoba odpowiedzialna w KKS Turów Zgorzelec SA za organizację spotkania została o fakcie balonów powiadomiona, jak również osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo na meczu, czyli szef ochrony Pan Biernacki - oczywiście obie osoby bez problemowo wyraziły zgodę.

Momentami rozglądałem się po najbliższej okolicy, cóż uwadze mojej nie uszło zachowanie - a w zasadzie jego brak - pewnych osób. Z imienia nie wymiennie, ponieważ nie znam. Jednak panowie stojący dziś po mojej lewej stronie w ustylizowani na ‘Piratów z Karaibów’ (tak, tak dokładnie w czapkach przypominających piratów) w całym meczu odezwali się może ze TRZY razy. Po mojej prawej stronie w meczu z Zastalem kolega w pomarańczowej koszuli (żadnego szalika czy innych barw) razem z dwiema koleżankami stojącymi zaraz przy nim po jego prawej (obie też beż żadnych barw) nie odezwali się NIC! To samo rząd przed nimi też siedział prawie cały mecz cicho... rozumiem, że kolega koleżanki może załatwić miejscówkę w KK to wystarczy znać się z Prezesem. I nie chodzi tutaj o obecną Panią Prezes, bo zapewne żadnych nowych członków jeszcze nie przyjęła, więc winę ponoszą poprzedni rządzący w KK. Statyści to na planach filmowych, a nie na meczach!

Tyle na chwilę obecną...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Wszystkim Paniom w dniu ich święta życzę wszystkiego dobrego i jeszcze większej intensywności barw czarno-zielonych, w Waszych sercach.

Tytuł:
rekrut
rekrut

dla calej plci pieknej kk tur wszystkiego najlepszego w dniu ich swieta.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jednak żyjesz Tomczan? Bo jakoś tak ucichłeś. Facet zdecyduj się czego Ty chcesz. Pierw prosisz o podanie zarzutów, a później - jak są Ci wskazane - milczysz jak grób. Nadal postępujesz tak jak za swojej prezesury w KK. Jak ktoś Ci wali konkretami i nie masz jak odbić piłki ubliżając mu, to kulisz ogon i milczysz.

grengo pisze:
Mimo wszystko powinieneś zapytać co z Ligą Kibiców?

No właśnie, co z tą ligą? Co zrobiłeś w tej sprawie poza wielkim szumem?
I jeszcze jedno pytanie: co z Twoją miłością do KKS Turów, którą tak deklarowałeś, bo jakoś od przegranych przez Ciebie wyborów nie dostrzegam Twojej osoby na meczach. Czyżby wstyd, że nie udało się wypromować na plecach KK TUR, nie pozwalał Ci przychodzić na mecze, czy może znów napiszesz, że masz problemy zdrowotne?
Odpisz proszę, ale tak szczerze, bez krętactw i ubliżania. Spróbuj może Ci się uda.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Jan.Leszek pisze:
Czyżby wstyd, że nie udało się wypromować na plecach KK TUR, nie pozwalał Ci przychodzić na mecze

Przestroga dla przyszłych "mundrych" co to na dobrym imieniu jakiejś organizacji czy stowarzyszenia próbują lansować się politycznie.

Mam jednak satysfakcję: a nie mówiłem? 8)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Panowie, Panowie dajcie mu spokój. Nie depczcie faceta, który sam się zdeptał, dajcie mu spokój, jak widać chyba jeszcze nie pozbierał się po sromotnej porażce w wyborach. Przecież jest tak bardzo lubiany wszędzie, że nawet najbliżsi sąsiedzi dali temu wyraz w wyborach. Ma ich ok.30, a głosów zebrał ile? - 20? o "kolegach i koleżankach" z KK nie wspomnę (ok.200, gdzie nie wszyscy co prawda mogli na niego oddać swój głos).
Dajcie mu spokój - czy nie widzicie jaki tu jest spokój jak nie ma jego "głupio-mądrych" wywodów.
I nie oczekujcie od niego odpowiedzi - to nie jest ktoś z kim można sensownie wymieniać poglądy. On jak nie obrazi, to nie umie nic sensownego, a przede wszystkim merytorycznego napisać. Odpowiedź tak, ale wyłącznie z obraźliwym podłożem. I na koniec spodziewajcie się jego ulubionego pytania czyli: a co ty zrobiłeś dla kk?
No i śledząc jego ostatnie wpisy zauważyłem, że jego "spokój i dostojeństwo" w podpisie szlag trafił.

Ostatnio zmieniony 09 mar 2011, 18:33 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.