Dzisiaj jest 12 lip 2025, 12:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Osobę, która stosuje przemoc za pomocą Internetu można odnaleźć. Również ta forma przemocy jest karalna.

Jan.Leszek pisze:
Jedyna osoba z ustępujących, która miała cywilną odwagę stanąć twarzą w twarz z członkami KK był Pan Olek, reszta-czytaj Bodurki i Urbaniak - to tchórze!!!.

Dla Twojej wiadomości:
1. Od 19.11.2010. ja i Świstak nie jesteśmy Członkami KK;
2. Na Walne byłem zaproszony przez Przewodniczącego Komisji Rewizyjnej;
3. Chciałem z tego zaproszenia skorzystać, lecz stan zdrowia mi na to nie pozwolił, co swoim osobistym przybyciem, ok. 20 minut przed rozpoczęciem Walnego potwierdziła Zarządowi moja Żona, która przy okazji oddała jedną rzecz, która była w moim posiadaniu, ale znajdowała się na stanie dóbr KK;
4. W związku z pkt.1. ja i moja rodzina, jako osoby prywatne nie życzymy sobie, abyś używał naszego nazwiska na forach i gdziekolwiek;
5. Używając słowo "tchórz" szkalujesz moje nazwisko, które nosi także moja Córka, jak i Żona;
6. Robso z tego co wiem to był w pracy, czym swoją nieobecność usprawiedliwił u Ani.
6. Ręce opadają... :cry:
Jan.Leszek pisze:
tchórze powinni dziękować, że ludzie nie chcieli ich rozliczać osobiście tylko jako cały zarząd, bo pewnie posypałyby się głowy

Z tego co widzę i czytam (może i bez zrozumienia :P ) to jesteś adwokatem ludzi. Tylko nie wszystkich, zważ! Reprezentujesz w swych wypowiedziach pewną grupkę, z którą chcesz coś zasugerować.
Dlaczego nie napiszesz za co miałyby niby mi, Robso i Świstakowi posypać się głowy?
Proszę! Napisz konkretnie! Może Ty coś wiesz czego ja nie wiem?
Jan.Leszek pisze:
Mam nadzieję, że zapłacą za zgubioną flagę, bo uchwała o jej spisaniu na straty została przez WZ odwołana.

Masz błędne informacje.
Powtórzę jeszcze raz: zagubiono dwie flagi- jedną we Wrocławiu(wskazałem P.Prezes z imienia i nazwiska kto był w jej posiadaniu ostatni raz), drugą po meczu w Zielonej Górze(w tym wypadku również wskazywałem odpowiedzialną osobę).
Piszesz, że masz nadzieję, że zapłacimy za te flagi.
Owszem. Lecz nie wszyscy i nie razem.
Flagi te nie były wciągnięte żadną uchwałą na stan majątku KK, więc co nie zostało lub zostało ściągnięte ze stanu KK?
Jan.Leszek pisze:
Jak widać żaden z "trójcy świętej" nie miał jaj żeby stanąć twarzą w twarz

Tu nie chodzi o jaja, tylko o ikrę w nich. My mamy jedno i drugie, bo nie boimy się powiązania naszych "nicków" z twarzami, czego Tobie i innym brakuje. Ba! Nawet w sposób uwłaczający nie tylko danej osobie, ale i jej Rodzinie, starasz się używać nazwisk naszych Rodzin do własnych celów, aby coś komuś zasugerować. Tylko co?
To są chwyty poniżej pasa. Masz taką przewagę. My na razie nie. :twisted:
Jan.Leszek pisze:
Zresztą pokazało to głosowanie za przyjęciem absolutorium: wymagane min 27 głosów - otrzymali 30, przeciw - 1 i co najbardziej daje do myślenia wstrzymało się 21 osób. To ewidentnie pokazuje jakim poparciem cieszyli się liderzy KK zarządzający ostatnio KK

Zawsze to prawie 60 % przeciw zdecydowanej jednostce i 21 osobom, które były niezdecydowane. Jestem zadowolony osobiście z takiego wyniku, bo świadczy on raczej o poparciu dla "naszej trójcy" przy 1 (jednym) głosie przeciw. :smt026 :lol:
Dziękujemy !!!
Jan.Leszek pisze:
Słowa Ani brzmiące mniej więcej tak:" nie zamierzamy, jak poprzedni zarząd narzucać członkom KK swojej woli w kwestii organizacji imprez, ale zamierzamy wysłuchiwać propozycji członków KK i jako zarząd wybierać wg nas najlepsze do zorganizowania". Znaczy to ni mniej, ni więcej jak to, że poprzedni zarząd nie liczył się z niczyim zdaniem i tylko ich (trójcy) zdanie było najważniejsze - o czym mówi otwarcie Ania.

Znowu się mylisz.
Zaczynasz być w tym myśleniu powtarzalny co źle licuje z wiarygodnością Twojego Nicka, lecz nie osoby. Ale nie znam Cię osobiście ( a może tak, tylko sie kamuflujesz :oops: :lol: ) i trudno mi z Tobą wejść w jakąkolwiek polemikę lecz wiedz, że wszelkie decyzje były podejmowane w głosowaniu Zarządu i wybierane większością głosów. Zdarzyło się raz, że decyzja odnośnie terminu Imprezy Integracyjnej w Łagowie była podjęta bez konsultacji z Zarządem. Ale wtedy ktoś tam czekał na termin na przysłowiowej słuchawce i trzeba było się natychmiast określić.
Tak więc nie czytaj między wierszami i nie insynuuj czegoś o czymś masz
Jan.Leszek pisze:
mniej więcej tak:"
blade pojęcie.
Jan.Leszek pisze:
Po szóste:
Zmartwiła mnie decyzja "trzeciego brata" o rezygnacji z członkostwa w Komisji Rewizyjnej - czyżby bez zaplecza w zarządzie KK poczuł słabość swojej pozycji w KR? Zresztą i tak nic nie robił wię może to i lepiej dla ogółu.

Doszedł do takiego samego wniosku, jak ja ze Świstakiem w listopadzie.
Jest (była?) grupka (na walnym był jeden osamotniony przedstawiciel :oops: ), która starała się zdystansować wszelkie działania Zarządu, w którym byłem ja i Bracia B., a w szczególności Świstak. Wszelkie ataki, jak również satysfakcja opisana przez jednego z byłych Członków KK z tytułu mojego i Świstaka odejścia, zakończyły się po naszym odejściu. Choć, jak widać inspiracja została zakorzeniona :P :oops: :oops: i trwa dalej.
"Złoty", mając powyższe na uwadze uznał, że KR i tak będzie postrzegana przez pryzmat tej grupki i taka przedstawiana przez nich.
Nie dziwię się mu. Jest facetem silnym, pozbawionym wad, których i Ty i ja mamy wiele, a które przypisać można tylko Tobie.
Jan.Leszek pisze:
i tak nic nie robił

Napisz w takim razie co Ty robiłeś dla KK??? Co zrobiłeś zgodnie ze Statutem KK???? Jaką pracę wykonałeś dla KK??? Jeżeli tak to opisz ją szeroko, aby inne osoby mogły czerpać z Ciebie wzorzec.
Potrafisz odpisać ???
Wątpię... :P :twisted:
Ale ponarzekaj.
Jan.Leszek pisze:
co tak naprawdę w zarządzie robi niejaki Bremek?

Pełna zgodność.
Jan.Leszek pisze:
Nowej Pani Prezes życzę wytrwałości na stanowisku i wszelkiej pomyślności i skuteczności w działaniach na rzecz KK.

Znowu będę powtarzalny- Pełna zgodność.
szamo pisze:
Jan.Leszek, bez uraaazy znam Anie osobiscie i z checia zyczylbym jej wszystkiego najlepszego w dzialaniu... ale jak nie bedziemy podejmowac natychmiastowych i zdecydowanych dzialan (czyt. wypierdzielic cala reszte co nie pojawia sie notorycznie na zebraniach) i basta

Szamo, bez urazy ale są dwie Anie M.- P.Prezes jest krótko w KK i możesz Jej mimo wszystko nie znać.
Ja wiem, że Ty Wyspy okupujesz, ale notoryczność dotyczy także Ciebie. Pewnie masz relację z Walnego on life i uczestniczysz w ten sposób zebraniu, lub bazujesz na tym co Ci przez skypa przekażą życzliwi.
szamo pisze:
2. napisze tak: 2 albo 3 listopada 2009 bylo zebranie w auli technikum... 7 listopada zmarl moj dziadek... potrafilem znalezc 2 godzinki na zebranie... bedac kilka dni w Polsce zamiast caly ten czas spedzic z rodzina w takim momencie znalazlem chwile, zeby uczestniczyc w "glupim" zebraniu...

Dziw o dziwy! Nawet nie wiesz kiedy byłeś na
szamo pisze:
"glupim" zebraniu...
???
szamo pisze:
7 listopada zmarl moj dziadek...

szamo pisze:
w takim momencie znalazlem chwile, zeby uczestniczyc w "glupim" zebraniu...

Rzeczywiście miałeś chwilę. Byłeś tego dnia rozbawiony tym "głupim" zebraniem siedząc w ostatniej ławce proponując rozwiązanie KK.
Ja i inni wiedząc o śmierci Dziadka pewnie nie bylibyśmy w takim nastroju, jak Ty w tym nieokreślonym przez Ciebie dniu.
Zresztą smutki trzeba topić. :smt084 :smt026 :twisted: ]:->
grengo pisze:
Aż nic nie napiszę

Ale sobie zaprzeczasz :smt082 :smt044 :smt082 :smt044 :smt082 :smt044
U mnie masz Człowieka Kroku 2009 i Osobowości Kroku 2010- za reklamę swojego sklepiku przyklejając znak firmowy PCK obok nazw swojego sklepiku. Ale pięknie zareklamowałeś swój sklepik handlowcu( ostatnio za nazwę sklepikarz się obrażałeś :twisted: :P ).
Potrafisz się wybijać na czyimś nieszczęściu.
grengo pisze:
Jednak co spartakus to spartakus! TFU!TFU!TFU! i Bueeeeee!!!

Masz jednak fobię. Lecz to może Ci się w nienawiść przerodzić co chyba nie idzie w parze z naukami religii, którą wyznajesz?
grengo pisze:
A tak deklarował swoją miłość do Turowa - kłamca pieprzo...ny!

O swojej sympatii do TUROWA nie będę Cię przekonywał, bo i nie ma kogo. Kłamcą i manipulantem możesz być Ty. Mierzysz wszystkich ludzi swoją miarką. Ja nikogo nie oszukiwałem i nie manipulowałem nikim ]:-> :twisted:
grengo pisze:
Jednak co małyszomaniak to małyszomaniak...

Lubię skoki. Aby uciąć głos wszelkim manipulantom to jeszcze raz napiszę:
1.Lubię skoki narciarskie(kto ich nie lubi?), bo spróbowałem tego sportu w młodym wieku;
2.Lubię jeździć na nartach, bo prawie się z nimi urodziłem i zaszczepiłem tą pasję u Córki i Żony;
3. Lubię śnieg i zimę, bo spełniam również wtedy rodzinnie swoje pasje narciarskie.
Widać wg. nielicznych pseudokibiców i reporterów jest to złą marką, jeżeli ktokolwiek jeździ na "na deskach". Cóż jeżeli deski ma się tylko w stodole... . :cry:
grengo pisze:
Tchórz i tyle - dobrze, że pognali go z SG.

Znowu insynuacje. Jestem na emeryturze handlowcu, czy Ci się podoba czy nie. Nikt mnie nie pogonił w odróżnieniu do Twojej osoby w KK.
Zatrzymaj się w tym biegu grengo. Zadyszka Ci dobrze nie posłuży.
grengo pisze:
A "nowej" Pani Prezes życzę wszystkiego "NAJ" i oby się wszystko udawało załatwić bez zbędnych kłód pod nogami.

Dołączam się do życzeń.
I życzę Ci się nie sprzeciwiać i myśleć jak grengo. Jeżeli nie będziesz robić i myśleć, jak On to odbije Ci się czkawką, jak mi i Świstakowi.
Takim ludziom, jak On trzeba konsekwentnie mówić nie!
Takich, jak On i Jego popleczników trzeba ignorować.
To samo dzieje się w naszej polityce. Wszyscy się kłócą. Widać grengo czerpie z tego inspirację i "kwaka" siejąc zamęt.
grengo pisze:
Zamykam temat Świstaków, kaczorów, trzecich braci, tomcza.. itp, itd... aż do obrzydzenia. End.

Zobaczymy.
Zapierała się żaba błota.
Zresztą do czego ma się Jana. Leszka, ktoś-a, itp..
Na koniec:
Jan Leszek., grengo, ktoś, szamo, itd. :
Stosujecie przemoc w Internecie, szczególnie na tym forum.
Osobiście do tej pory się nie wypowiadałem mimo tego, że byłem wywoływany do tablicy.
Naruszacie, szczególnie grengo i Jan.Leszek , moje podstawowe prawa i dobra osobiste. Stosujecie wobec mnie, jak i moich kolegów przemoc. Przemoc internetową. Grengo coś powinien wiedzieć na ten temat, bo już raz był w Policji.
Jeżeli nie wiecie co to przemoc w Internecie to przytoczę wybrane przykłady:
-nękanie…, za pomocą …, forów,
-obraźliwe wypowiedzi na forach, czatach,
-publikowanie i/lub rozsyłanie ośmieszających zdjęć, itp…. ,
-itd.

Pozdrawiam.
Było Wam źle, jak byłem w KK i jest Wam dalej źle, mimo tego, że już w KK nie jestem.
Trudno Wam dogodzić.
Bez odbioru!

Ostatnio zmieniony 10 lut 2011, 18:11 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
U mnie masz Człowieka Kroku 2009 i Osobowości Kroku 2010
Tomczan pisze:
Naruszacie, szczególnie grengo i Jan.Leszek , moje podstawowe prawa i dobra osobiste.

A twoje słowa czym są? Czyżby nie naruszały moich dóbr? Tylko ty jeden jesteś sprawiedliwy w tym mieście?

Tomczan pisze:
U mnie masz Człowieka Kroku 2009 i Osobowości Kroku 2010- za reklamę swojego sklepiku przyklejając znak firmowy PCK obok nazw swojego sklepiku. Ale pięknie zareklamowałeś swój sklepik handlowcu( ostatnio za nazwę sklepikarz się obrażałeś :twisted: :P ).

Twoim zdaniem pewnie powinienem zamalować wszelkie napisy na swoim aucie zanim zacznę pomagać ludziom. Brawo, tak możesz myśleć tylko ty. Zapytaj ludzi w Bogatyni, Radomierzycach, Ręczynie, Markocicach, Sieniawce, Zgorzelcu, Żakach nad Nysą czy im to przeszkadzało. Ja jako Prezes SSKZ pracowałem na rzecz powodzian z synem blisko trzy tygodnie codziennie, nadal o robię dorywczo i będę to robił o ile będzie taka potrzeba, a co ty zrobiłeś jako ówczesny prezes KK? Nikt poza tobą nie myślał o pomocy powodzianom w taki sposób.
Tomczan pisze:
grengo napisał/a:

Masz jednak fobię. Lecz to może Ci się w nienawiść przerodzić co chyba nie idzie w parze z naukami religii, którą wyznajesz?

Religia nie ma tu nic do rzeczy, a spartakusa i jego kibiców już dawno nienawidzę...między innymi ciebie.
Tomczan pisze:
Ja nikogo nie oszukiwałem i nie manipulowałem nikim ]:-> :twisted:
A walnąłeś się w pierś przed napisaniem tych bzdur?
Tomczan pisze:
Jestem na emeryturze handlowcu, czy Ci się podoba czy nie.
To twój problem, ale twoi "koledzy" odetchnęli po twoim odejściu - zresztą ilu ludzi cię lubi było widać w ostatnich wyborach - w 33-tysięcznym mieście, ile??? 20 osób mieszkając na wojskowym osiedlu :smt082 :smt082 :smt082
Tomczan pisze:
Nikt mnie nie pogonił w odróżnieniu do Twojej osoby w KK.
No jasne, że nie. Jaką to wielką satysfakcję miałeś jak wyrzucałeś z KK człowieka, który cię do niego przyjął. Twój szyderczy uśmiech był bezcenny.
Tomczan pisze:
Cóż jeżeli deski ma się tylko w stodole... . :cry:
Widzisz, bo my tu w mieście nie mamy stodół, nawet ja mieszkający na wsi też takowej nie posiadam.
Cytuj:
Dołączam się do życzeń.
Spadaj... co sam już życzeń nie potrafisz wymyślić. Zawsze chciałeś jeździć na cudzych plecach. Tyle razy zapowiadałeś swoje odejście, ale jak widać, że sponsorzy przestali dawać temu zarządowi kasę, to dopiero wtedy podkuliliście ogonki i czmychnęliście jak myszy spod miotły. Co do twojej nieobecności na zebraniu mimo zaproszenia powiem tylko tyle, że podzielam zdanie Jana.Leszka - stchórzyłeś i nie przekonuje mnie twoje tłumaczenie o stanie zdrowia.
Jak widać po wpisach nie tylko ja cię nie darzę sympatią.
Tomczan pisze:
Grengo coś powinien wiedzieć na ten temat, bo już raz był w Policji.
O do tego się nadajesz - do podpierdzielania...

Ostatnio zmieniony 10 lut 2011, 20:24 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Tomczan napisał/a:
U mnie masz Człowieka Kroku 2009 i Osobowości Kroku 2010
Tomczan napisał/a:
Naruszacie, szczególnie grengo i Jan.Leszek , moje podstawowe prawa i dobra osobiste.

A twoje słowa czym są? Czyżby nie naruszały moich dóbr? Tylko ty jeden jesteś sprawiedliwy w tym mieście?

Nie jeden. Jesteś również Ty.
Klękajcie narody.... .
grengo pisze:
Twoim zdaniem pewnie powinienem zamalować wszelkie napisy na swoim aucie zanim zacznę pomagać ludziom. Brawo, tak możesz myśleć tylko ty.
:P :twisted: :oops:
Powinieneś się zorganizować najpierw z tym znakiem, bo każdy kto układał worki nad Nysą nie robił tego pod szyldem PCK + nazwisko lub firma. Jednak reklama jest dźwignią handlu.
grengo pisze:
Zapytaj ludzi w Bogatyni, Radomierzycach, Ręczynie, Markocicach, Sieniawce, Zgorzelcu, Żakach nad Nysą czy im to przeszkadzało.

Chodzę, zapytam.
grengo pisze:
Ja jako Prezes SSKZ pracowałem na rzecz powodzian z synem

A jako nie Prezes co robiłeś? na rzecz powodzian??? :oops: :oops: :oops:
Ja jako osoba całkowicie prywatna i anonimowa z moją Córką o 12 w nocy układałem worki koło "Zwijek". Jako Prezes KK mogłem współczuć.
Przebiła przez Ciebie skromność. Jak ktoś robi coś dla ludzi to robi to bezinteresownie. A nie potem ogłasza to wszem i wobec, jaki to on niby szlachetny. No chyba, że czeka na oklaski i wypina pierś po medale.
Normalka-Osobowość Kroku 2010-pycha-reklama.
grengo pisze:
Tomczan napisał/a:
grengo napisał/a:

Religia nie ma tu nic do rzeczy, a spartakusa i jego kibiców już dawno nienawidzę...między innymi ciebie.

I Ty nazywasz siebie Katolikiem? Chrześcijaninem? Nie bądź bardziej papieski od Papieża. Nawet JPII wybaczył człowiekowi, który czychał na jego życie. Widać JPII przez swoje nauki do Ciebie nie dotarł.
Normalka w obecnej dobie polityzacji życia prywatnego.
grengo pisze:
Tomczan napisał/a:
Ja nikogo nie oszukiwałem i nie manipulowałem nikim
A walnąłeś się w pierś przed napisaniem tych bzdur?

Oczywiście!!!!!!!!!
Masz mi coś do zarzucenia!!!!!!!
grengo pisze:
Tomczan napisał/a:
Jestem na emeryturze handlowcu, czy Ci się podoba czy nie.
To twój problem, ale twoi "koledzy" odetchnęli po twoim odejściu

Ja problemu nie mam z emeryturą. Widać Ty masz, że ja ją mam i znowu coś przez wpisy insynuujesz.
Którzy "koledzy" odetchnęli???
Wskaż ich. Może to byli Twoi koledzy?
grengo pisze:
Tomczan napisał/a:
Nikt mnie nie pogonił w odróżnieniu do Twojej osoby w KK.
No jasne, że nie. Jaką to wielką satysfakcję miałeś jak wyrzucałeś z KK człowieka, który cię do niego przyjął. Twój szyderczy uśmiech był bezcenny.

Nie Ty mnie do KK przyjmowałeś i nie Ty mnie z niego wyrzucałeś. Przyjął mnie Zarząd, a nie Twoja osoba. Natomiast pod moim przewodnictwem Zarząd KK Ciebie wyrzucił jednogłośnie. Też nie ja jednak osobiście o tym decydowałem, jak Ty o moim przyjęciu.
grengo pisze:
Widzisz, bo my tu w mieście nie mamy stodół, nawet ja mieszkający na wsi też takowej nie posiadam.

Zdaję sobie sprawę.
Pewnie popłynęła ze wszystkimi dokumentami KK. :smt082 :smt044 :P
grengo pisze:
Tyle razy zapowiadałeś swoje odejście, ale jak widać, że sponsorzy przestali dawać temu zarządowi kasę, to dopiero wtedy podkuliliście ogonki i czmychnęliście jak myszy spod miotły.

Przed akurat moim odejściem(ok.2 dni) jeden ze sponsorów zrobił pewną darowiznę na rzecz KK. Popytaj, bo po odejściu Olka masz błędne informacje.
grengo pisze:
Co do twojej nieobecności na zebraniu mimo zaproszenia powiem tylko tyle, że podzielam zdanie Jana.Leszka - stchórzyłeś i nie przekonuje mnie twoje tłumaczenie o stanie zdrowia.

Ale ja Cię nie zamierzam przekonywać do swojej choroby. Po co???
Mam w głębokim poważaniu Twoje domysły grengo. Najważniejsze jest to co ja wiem i moja Rodzina.
grengo pisze:
Jak widać po wpisach nie tylko ja cię nie darzę sympatią.

Po kogo wpisach???
grengo pisze:
Tomczan napisał/a:

Znowu manipulujesz. Wtedy gdy byłeś wezwany do KPP dałem Ci szansę. Pomówiłeś mnie z art. KK.212. i 216.
Poprosiłem wtedy Policję o mediację między Tobą a mną, aby takie wpisy noszące znamiona powyższych artykułów nie miały miejsca z Twojej strony.
Widzę, że taka forma nacisku nie działa na Ciebie, a dodatkowo osoby działające zgodnie z prawem nazywasz podpierdzielacz.mi..
Widać takie masz patrzenie na prawo.
Ale co się odwlecze to nie uciecze.

Pozdrawiam.

P.S.
Mimo wszystko dalej źle, bo ośmieliłem się nieomylnemu odpisać.
grengo nie jesteś Nim!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Powinieneś się zorganizować najpierw z tym znakiem, bo każdy kto układał worki nad Nysą nie robił tego pod szyldem PCK

Ja również nie robiłem nic pod szyldem PCK (zresztą sprawa czerwonych krzyży używanych wtedy przez nas trafiła do prokuratury i jak się okazało nie był to szyld PCK).
Tomczan pisze:
Chodzę, zapytam.

Niezłą masz rozpiętość "chodów" - ale idź i zapytaj...
Tomczan pisze:
Nie bądź bardziej papieski od Papieża.
W przeciwieństwie do ciebie nie staram się nawet.
Tomczan pisze:
Nawet JPII wybaczył człowiekowi, który czychał na jego życie. Widać JPII przez swoje nauki do Ciebie nie dotarł.
A jednak powinienem ci coś wybaczyć? Każdy wyniósł nauki JPII dla siebie. Ja o swoich nie muszę ci opowiadać.
Tomczan pisze:
Masz mi coś do zarzucenia!!!!!!!
Sam napisałeś wyżej...
Tomczan pisze:
Ja problemu nie mam z emeryturą. Widać Ty masz, że ja ją mam i znowu coś przez wpisy insynuujesz.
Niby co ci insynuuję? No może tylko to, że jako emeryt zabierasz komuś miejsce pracy mając środki na utrzymanie (ale cóż nie twoja to wina tylko naszych rządzących-choć uważam takie sytuacje za chore).
Tomczan pisze:
Tomczan napisał/a:

Znowu manipulujesz. Wtedy gdy byłeś wezwany do KPP dałem Ci szansę. Pomówiłeś mnie z art. KK.212. i 216.
O miłościwy, jakże ja wdzięczny ci być powinienem. Jeżeli pomówiłbym cię z powyższych artykułów KK, to czy uważasz, że policjant, którego prosiłem o wszczęcie postępowania w tej spawie odmówił mi tylko dlatego, że ty WIELKI nie chciałeś mej krzywdy? Litości!!! Czy uważasz, że wszyscy słyszący o tym, że mogłeś coś zaoszczędzić z pracy na granicy uważają to za pomówienia? Zejdź na ziemię...Czy sądzisz, że wszyscy myślą, iż na granicy były tak niskie zarobki, że nie pozwalały niczego zaoszczędzić z pensji? Pomyśl trochę... I zastanów się, bo twoje stwierdzenie, że znowu manipuluję jest niczym innym jak pomówieniem, masz mi coś do zarzucenia? Wal na Policję i skonfrontujmy to.
Tomczan pisze:
Ale co się odwlecze to nie uciecze.
Czekam, ale uważaj, bo to stwierdzenie to nic innego jak zastraszanie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Ja również nie robiłem nic pod szyldem PCK (zresztą sprawa czerwonych krzyży używanych wtedy przez nas trafiła do prokuratury i jak się okazało nie był to szyld PCK).

Dlaczego nie np. czerwony półksiężyc. Ta sama symbolika. Źle Ci się kojarzy? A nie powinno. Tak samo niesie pomoc.
Dość! reklamuję Ciebie mimo wszystko.
grengo pisze:
Niezłą masz rozpiętość "chodów" - ale idź i zapytaj...

Staram się zarobić.
grengo pisze:
Tomczan napisał/a:
Nawet JPII wybaczył człowiekowi, który czychał na jego życie. Widać JPII przez swoje nauki do Ciebie nie dotarł.
A jednak powinienem ci coś wybaczyć? Każdy wyniósł nauki JPII dla siebie. Ja o swoich nie muszę ci opowiadać.

Nie tłumacz. Ja też na wagary czasami się udawałem.
grengo pisze:
Tomczan napisał/a:
Niby co ci insynuuję? No może tylko to, że jako emeryt zabierasz komuś miejsce pracy mając środki na utrzymanie (ale cóż nie twoja to wina tylko naszych rządzących-choć uważam takie sytuacje za chore).

Ponad 20 lat temu postanowiłem o pozostaniu w mundurze. Teraz spijam soki tamtej decyzji. Niełatwej mimo wszystko. W obecnej chwili skazałem siebie (jestem jednak młody) na pracę.
Odprowadzam podatki, zusy srusy i inne pochodne.
Czy ja komuś zabrałem miejsce pracy?
Czy mając pewne środki na życie już więcej nie powinienem zarabiać?
Kto jak kto, ale Ty jako handlowiec w swoim sklepiku powinieneś to zrozumieć.
Uważasz je za chore. Dobre. Gdybyś miał do wypicia taki sok to pewnie nie mrugnąłbyś okiem. Lecz nikt Ci takiego soku nie podał. Pisarzów było wielu.
Do roboty jednak chętnych mniej.
Dlatego jesteś handlowcem w sklepiku. A ja emerytem pracującym.
Boli??? :roll: :lol: :twisted: :P
grengo pisze:
I zastanów się, bo twoje stwierdzenie, że znowu manipuluję jest niczym innym jak pomówieniem, masz mi coś do zarzucenia? Wal na Policję i skonfrontujmy to.

OK. Wskaż termin konfrontacji.
Ty interpretuj sobie swoje słowa jak chcesz. Ja mam inną interpretację Twoich słów łącznie z Policją i Prokuratorem. W trakcie tych rozmów był obecny Robso, który może poświadczyć zdanie Policji.
Czekam na konfrontację do końca lutego.
Jeżeli do tego nie dojdzie to wniosę sprawę wobec Ciebie z art.212.216.KK .
Zważ na to, że Twój Dzielnicowy z Tobą na ten temat rozmawiał. Teraz nazywasz mnie na forum podpierdzie.laczem.
Zacznijmy w takim razie konfrontację w KPP lub skończmy tę kwestię w Sądzie.
Twój wybór.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Czekam na konfrontację do końca lutego.

No widzisz - ja na policję nie polecę - nie jestem z tych...

[ Dodano: Czw Lut 10, 2011 10:36 pm ]
Tomczan pisze:
Teraz nazywasz mnie na forum podpierdzie.laczem.

A ty mnie manipulantem...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Były Prezesie, były Członku KK mnie wypowiadaj się na temat WZ bo nie byleś obecny. Grzecznie podziękuj tym którzy podnieśli rękę za absolutorium i nic więcej nie mów(pisz). tak będzie lepiej. Jan Leszek - relacja z WZ rzetelna i wyczerpująca.

[ Dodano: Sob Lut 12, 2011 6:16 pm ]
....nie wypowiadaj....

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tomczan pisze:
4. W związku z pkt.1. ja i moja rodzina, jako osoby prywatne nie życzymy sobie, abyś używał naszego nazwiska na forach i gdziekolwiek;

Użyłem Waszych nazwisk pisząc o Was, jako o osobach publicznych (prezes i członkowie zarządu KK) więc nie zamierzam nikogo za to przepraszać.

Cytuj:
Osobę, która stosuje przemoc za pomocą Internetu można odnaleźć. Również ta forma przemocy jest karalna.

Zapytam: a gdzie jest przemoc w relacji z zebrania, na którym Cię nie było – to raz. Po drugie jakim prawem wypowiadasz się o zebraniu skoro Cię na nim nie było? -A po trzecie pokazujesz jakim jesteś człowiekiem - tryskającym jadem i żółcią, która siedzi w Tobie. Jesteś człowiekiem, który po raz drugi nie pojawił się na zebraniu mimo tego, że to głównie o Ciebie chodziło i Twoją rezygnację, a który po przeczytaniu zwykłej relacji z zebrania doszukuje się wyłącznie złości w osobie, która tę relację napisała – czyli we mnie. Ciekaw jestem jak wynagrodzisz przyjezdnym ludziom to, że ich normalnie olałeś i po prostu się nie pojawiłeś po raz drugi na zebraniu. Człowieku jestem członkiem KK od jego początku, przeżyłem już kilku prezesów KK, ale tego czego Ty dokonałeś w tym klubie nie dokonali Twoi poprzednicy razem wzięci. Tak źle nie było nigdy. Niezależnie od tego czy prezesem był R.Radzki, K.Putek czy Twój poprzednik K.Bajda nigdy, powtarzam NIGDY nie było takich kłótni i konfliktów wewnątrz KK. To Ty jesteś za nie odpowiedzialny, bo gdy dochodziło do eskalacji konfliktu i Grengo oraz kilku innych członków KK domagało się zebrania, by temu konfliktowi zaradzić – Ty jako WIELKI PREZES olałeś ich i wolałeś poczekać, aby to Grengo wyszedł na tego złego. Więcej – wiedząc, że go wywaliliście z KK nadal kontynuowałeś pyskówki na forum, aby Go jeszcze bardziej pogrążyć. Ale jak pokazało życie, to Ty jesteś i byłeś złem w tym KK.

Tytuł:
gaduła
gaduła

Wiecie co Panowie. Ile Wy macie lat? To już jest tak niesmaczne, że te forum straciło swój blask przez Wasze osobiste wycieczki! Zdajecie sobie z tego sprawę? Cofnijcie się czasem. Póki polityka nie wkradła się na sektory KK, to w dziale sezon xxxx/xxxx można było wiele ciekawych opinii i relacji poczytać, a teraz tomczan i grengo królują ze swoimi wywodami...
Co dziesiąty post podkreślacie swój wiek, a żaden z Was nie zachowuje się adekwatnie do niego!
Zgorzelec, to nie Warszawa. Powinniście się umówić albo na kiełbasę z grilla i wszystko wyjaśnić, albo dać sobie jak przysłowie głosi raz po ryju, bo taką błazenadę odstawiacie, że to nie wiem do czego już przypiąć...
Nie jest wam wstyd? Nie jesteście anonimowi, a robicie z siebie dosłownie pośmiewisko...
Kiedy nie wejdę, to nie ma nic o meczach. Tylko wiecznie wjazdy Tomczan - grengo.
Kur** ile można! W pupie mam za przeproszeniem wasze prywatne sprawy. Uszanujcie, to miejsce i powstrzymajcie się w końcu. Załóżcie blogi i tam wszystko komentujcie, a nie tutaj!
Wchodzę na te forum, ale obrzydzenie mnie bierze jak od kilku miesięcy trwa serial pt. " Tomczan - grengo i ich ego."

Powiem Wam, że nie ma nic gorszego jak odpowiedź linijka po linijce na forum.
Tutaj trzeba zwrócić uwagę Moderatorom i Adminowi, że nie ukrócili tego dużo wcześniej, ale pozwolili na ten serial, który pewnie będzie się ciągnął jak "Moda na sukces"...

Zamiast się wywyższać i pisać kto miał rację, a kto nie, to i tak wszystko rzeczywistość weryfikuje... A ten dział forum stracił koszykarski blask PRZEZ WAS!

PRZESTAŃCIE JUŻ W KOŃCU!! do cholery!!
Gorzej niż dzieci!! Szkoda, że "władza" forum nie zabrała w odpowiednim czasie "piachu" z piaskownicy, a go dosypała...

/Edit
Jan.Leszek - żeby nie było nie chodzi mi o zebrania, ale o "serial" tomczan - grengo. Jednak widzę, że znowu będzie motyw do wjazdów prywatnych, ale znowu publicznie. Jeżeli komuś zależy na tym forum, to powinien być bardziej wyczulony na wpisy dwóch osób i może w końcu forum odzyska swój blask.

Tyle ode mnie. Od 1 odcinku obie osoby są mi kompletnie obojętne i ich los również. Dlatego nawet nie liczcie, że wejdę z Wami w owe "przepychanki", bo nawet jeżeli będzie atak na moją osobę, że się wtrąciłem, to możecie być pewni, że spłynie po mnie kompletnie.

Mój wpis miał tylko na celu zakomunikowanie, że znowu może nastąpić cytowanie linijka po linijce i wjazdy dwóch DOROSŁYCH FACETÓW na siebie, co robi się na tym forum już wizytówką!
Nie chce mi się cytować tekstów, kiedy obaj Panowie wybiegli poza ramy tego tematu/działu wchodząc sobie do gardeł. A tylko o to mi chodzi, aby zapobiec większemu syfowi w tym dziale.

Ostatnio zmieniony 15 lut 2011, 19:45 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 5 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

PrzecPolitWSpor pisze:
Tyle ode mnie. Od 1 odcinku obie osoby są mi kompletnie obojętne i ich los również. Dlatego nawet nie liczcie, że wejdę z Wami w owe "przepychanki", bo nawet jeżeli będzie atak na moją osobę, że się wtrąciłem, to możecie być pewni, że spłynie po mnie kompletnie.

Amen

Tytuł:
rekrut
rekrut

Gdyby były Prezes zachował się jak przystało -to wpisów Jana Leszka dziś by nie było.Wiem,że to co teraz pisze chciał powiedzieć na WZ prosto w oczy- tylko nie było komu.Lepsza była dezercja i olanie wszystkich.Zasłużył sobie na to.Wiem że to zaśmieca Forum ale taki stan rzeczy trwa od listopada 2009- wtedy były Prezes wzywany był do zapobieżeniu sytuacji ale olał sprawę.Dziś Członkowie KK chcą i mają do tego pełne prawo powiedzieć byłemu PRAWDĘ.

[ Dodano: Sro Lut 16, 2011 1:04 pm ]
Jan Leszek mam nadzieję, że napiszesz to wszystko co chciałeś powiedzieć

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

REP pisze:
Grzecznie podziękuj tym którzy podnieśli rękę za absolutorium

Jan.Leszek napisał/a:
Zresztą pokazało to głosowanie za przyjęciem absolutorium: wymagane min 27 głosów - otrzymali 30, przeciw - 1 i co najbardziej daje do myślenia wstrzymało się 21 osób. To ewidentnie pokazuje jakim poparciem cieszyli się liderzy KK zarządzający ostatnio KK

Zawsze to prawie 60 % przeciw zdecydowanej jednostce i 21 osobom, które były niezdecydowane. Jestem zadowolony osobiście z takiego wyniku, bo świadczy on raczej o poparciu dla "naszej trójcy" przy 1 (jednym) głosie przeciw.
Dziękujemy !!!
Podziękowałem! jak widzisz!
Czytasz wybiórczo, czy bez zrozumienia?

Ostatnio zmieniony 18 lut 2011, 19:47 przez Tomczan, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Podziękowałeś- przeoczyłem.Nie masz czym się szczycić takim wynikiem.Te 21 osób,które się wstrzymały w ogólnym rozliczeniu były przeciw,ale skąd możesz to wiedzieć.Fakty są okrutne-ZDEZERTEROWAŁEŚ.Niby odpowiedzialny ale nie potrafiący stawić czoła i spojrzeć ludziom prosto w oczy.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Stajesz się nudny i czepliwy. Pewne słowa wypowiadasz, jak mantrę. Zajmij się czymś bardziej pożytecznym. Nie wiem, może kup sobie działkę albo zacznij na wiosnę liczyć budzące się pszczoły. Czyżby dotknął Cię kryzys wieku późno-średniego?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Prawda w oczy kole.Zawsze w takich sytuacjach starasz się obrazić . To nic nowego.Byłeś, jesteś i będziesz zwykłym bucem.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.