Hakunamakatek pisze:
Zigeranović dzisiaj najsłabiej. Tak jak by już wiedział że szukają kogoś w jego miejsce.
pupka tam, co ty chcesz od niego? Zajefajny walczak i waleczny pod koszem !!! To co, że wymieka i całego meczu ci nie zagra... duzy jest... swoje robi !!! Normalnie mnie wnerwiłeś tym wpisem !!!
Zaczna sie roszady i wszystko w łeb weźmie i posypie sie jak domino, chłopaki widac sie zżyli, jest atmosfera, są wyniki, to, że pod koszem jest jak jest, a nie jest najgorzej to nie jest jakis dramat, nie oszukujmy sie, ta drużyna w tym roku nie jest "planowana" na mistrza !!! Asyst 13 .... mogło być lepiej... a co do centrów naszych... w sumie 8 pkt ale zobaczcie co zrobili z Vardą? 3 pkt !!! Hrycaniuk 5 !!! To mało?
Normalnie ręce opadają jak sie czyta hakunamakatka...
Cieszy skuteczność za 3

Swoje kosze, to swoje he he, 61 % ,to jak by nie było duzo

W porównaniu do rzutów za 2, coś 30 kilka procent... mogło byc lepiej ale jak obwód siedział...
Troche martwia te straty bo aż 17 ale w sumie chyba najwięcej w 4 kwarcie, gdzie chłopaki juz wiedzieli że nie moga tego meczu przegrać...
Jest dobrze a nawet lepiej, jak bysmy myśleli i oby tak było do końca sezonu, wiadomo, że i przyjda porazki, bo taka passa nie trwa wiecznie, ale bądźmy zawsze z drużyną na dobre i na złe a bedziemy cieszyc sie na koniec sezonu:)
Co do kibiców i dopingu, w koncu pełna hala i głosno

Ja jeszcze mam chrypkę
Turów Turów Turów !!!