Dzisiaj jest 18 lip 2025, 20:20

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

No i wiemy już na kogo trafimy w kolejnym etapie rozgrywek Pucharu Polski - Trefl Sopot - TURÓW Zgorzelec :lol: zapowiada się ciekawie szkoda tylko, że meczyk będzie w Sopocie bo on został wylosowany jako gospodarz :roll: http://plk.pl/pl/2,wiadomosci/7861,Puch ... naly-.html

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... -w-siarce/

Był spokojnie do wzięcia, tak jak wcześniej pisałem. Kolejny Polak zaklepany...

Cytuj:
w orbicie zainteresowań jest inny białas, który nawet w ub. sezonie miał okazję się wystąpić p-ko Turowowi w Eurocupie.

Z forum basketa.

Ostatnio zmieniony 29 sty 2011, 10:03 przez Hakunamakatek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
James Augustine, Daniel Kickert, Djuro Ostojić?

z forumbasketa
Stawiam na Ostoijca 9 (Panellinos), troche stary ale na 3 miechy by wytarczył

Ostatnio zmieniony 29 sty 2011, 14:29 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
W przeciwieństwie do nas wydaje mi się, że w Gdyni nie jest najlepiej. Tworzymy zgraną drużynę a Prokom myśli o zatrudnianiu kolejnych zawodników. Póki co sądzę, że ten zespół ma dużo problemów, od początku sezonu często przegrywa mecze. To nie jest ich sezon. Nawet jeśli nie mamy lepszych zawodników to uważam, że jesteśmy w stu procentach lepszym zespołem. Długo ze sobą pracujemy, lubimy się i wspólnie wspieramy. Będziemy chcieli to udowodnić w bezpośredniej rywalizacji z Prokomem. Zagramy dla siebie i swoich kibiców. K.Wysocki

Dzisiaj nasza skuteczność za trzy i agresywna obrona przede wszystkim w 1 połowie, nie pozwoliła Prokomowi na swobodną grę, gubili się nie wiedzieli co robić, a to co robił Pasztetas przechodzi ludzkie pojęcie :D . Tak jak powiedział Robert to nie był zwykły mecz, to był mecz z mistrzem i wygrana bardzo motywuje. Widać że są zgrani, świetnie ze sobą współpracują co przetwarza się w sukces.

Panowie i panie. Jutro Polpharma-Czarni, jak Słupszczanie polegną (co jest bardzo prawdopodobne) to coraz bliżej lidera !!! :smt026 kto by się spodziewał...

Zigeranović dzisiaj najsłabiej. Tak jak by już wiedział że szukają kogoś w jego miejsce.

Ostatnio zmieniony 29 sty 2011, 20:10 przez Hakunamakatek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Bardzo dobrze, że wygrali ten mecz z APG. Tak jak Hakunamakatek napisał Ivan duży zagrał słabo, ale Varda z prokomu jeszcze gorzej. I nikt go tam nie zwolni. Moim zdaniem drużynowo zagrali dobrze, ale te 17 strat trochę psują te statystyki. A ta skuteczność całego zespołu za 3 fenomenalna, bo aż 62%. Oglądając mecz Gortata ( jego najlepszy 19pkt i 17 zbiórek) wierzyłem i byłem nastawiony na to, że Turów też dzisiaj wygra i tak się stało. Oby tak dalej chłopaki !!! :grin:

http://js1.live.iskiereczka.pl/plk_7809.html

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Piekny mecz , skutecznosc za 3 rewelacyjna . WIELKIE GRATULACJE ! Pasztetasa powinni na kolejne spotkanie wsadzic do klatki bo zachowanie tego czleka jest karygodne... A za podbiegniecie do stolika i ironiczne bicie braw komisarzowi powinien zostac dotkliwie ukarany . Kiedys sie zdziwi jak ktorys grajkow nie wytrzyma - na jego darcie odpowie sila i mu porzadnie lutnie ;) Brawo, Turow oby tak dalej !

Z bet-at-home : PGE Turow Zgorzelec - Asseco Prokom Gdynia (Typ) 1 2,70 Status Ok

I pare zlotych na koncie ;P - mialem nosa ;)

Ostatnio zmieniony 29 sty 2011, 20:55 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Powiem krótko . CO ZA MECZ !!! Wspaniały doping. Kto nie był na meczu niech żałuje.
Brawo TURÓW !!! :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
pismak
pismak

A ja mam pytanie co do tej konferencji prasowej.

Miała dotyczyć budowy hali. Coś nowego wiadomo, czy jak zwykle jedno i to samo było powtórzone po raz setny.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

WOODS W PROKOMIE ;///////// i Tommy Adams z Polonii i Anwilu tez w PROKOMIE...

http://www.sport.pl/koszykowka/1,65036, ... komu_.html :smt082 :smt082

Ostatnio zmieniony 29 sty 2011, 22:23 przez Turomaniak, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Turomaniak pisze:

Do przewidzenia. Pacek ratuję się Woodsem, teraz taktyka Prokomu będzie polegać na podaniu do Kwintela i izolowaniu mu drogi pod kosz. Będę się śmiał jak okaże się że jest rzeczywiście bez formy i zmiana klubu nic nie da. Żałosny zespół gwiazdeczek, zero chemii, liczy się forsa. Mam nadzieję że ktoś w końcu te Pasztetowo pogoni, najlepiej jak by to był Turów ]:-> .

Ps. Czy tylko ja to zauważyłem czy może ktoś jeszcze. Jackson zaczyna grać podobnie do Kelatiego. Świetnie ułożona ręka, długi krok, dobra obrona i ten naskok. Różnica jest w tym że gra 10 minut mniej, a więc też mniej pkt. zdobywa.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
Zigeranović dzisiaj najsłabiej. Tak jak by już wiedział że szukają kogoś w jego miejsce.

pupka tam, co ty chcesz od niego? Zajefajny walczak i waleczny pod koszem !!! To co, że wymieka i całego meczu ci nie zagra... duzy jest... swoje robi !!! Normalnie mnie wnerwiłeś tym wpisem !!!
Zaczna sie roszady i wszystko w łeb weźmie i posypie sie jak domino, chłopaki widac sie zżyli, jest atmosfera, są wyniki, to, że pod koszem jest jak jest, a nie jest najgorzej to nie jest jakis dramat, nie oszukujmy sie, ta drużyna w tym roku nie jest "planowana" na mistrza !!! Asyst 13 .... mogło być lepiej... a co do centrów naszych... w sumie 8 pkt ale zobaczcie co zrobili z Vardą? 3 pkt !!! Hrycaniuk 5 !!! To mało?
Normalnie ręce opadają jak sie czyta hakunamakatka...
Cieszy skuteczność za 3 :) Swoje kosze, to swoje he he, 61 % ,to jak by nie było duzo :) W porównaniu do rzutów za 2, coś 30 kilka procent... mogło byc lepiej ale jak obwód siedział... :smt026
Troche martwia te straty bo aż 17 ale w sumie chyba najwięcej w 4 kwarcie, gdzie chłopaki juz wiedzieli że nie moga tego meczu przegrać...

Jest dobrze a nawet lepiej, jak bysmy myśleli i oby tak było do końca sezonu, wiadomo, że i przyjda porazki, bo taka passa nie trwa wiecznie, ale bądźmy zawsze z drużyną na dobre i na złe a bedziemy cieszyc sie na koniec sezonu:)
Co do kibiców i dopingu, w koncu pełna hala i głosno :) Ja jeszcze mam chrypkę :)
Turów Turów Turów !!! :smt026

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Atmosfera na hali i to co było na parkiecie przypominało mecze finałowe :smt023

Kilka spostrzeżeń:
1) Tak nabuzowanego i agresywnego Pacesasa jeszcze nie widziałem, znaczy to chyba, że grunt ma grząski pod nogami...
2) Konrad to prawdziwy lider, też (głównie?) mentalny.
3) Śmiesznie było zobaczyć jak facet w średnim wieku podchodzi do Schetyny prosząc go o autograf, a marszałek w trakcie meczu kilka razy nam nawet zaklaskał ;)
4) Dobry cytat z Radia Wrocław: "Zgorzelczanie są rozpędzeni niczym japońska kolej. Wygrywają z kim chcą i jak chcą. Gdynianie wyglądali w hali przy ulicy Maratońskiej jak polskie pociągi, które zgodnie z rozkładem stoją tylko na bocznicy." :)
5) Przypomniał mi się mecz z grudnia 2006, jak pierwszy raz za Filipovskiego pokonaliśmy zdecydowanie Prokom :)

PS Czy ktoś był na konferencji przed meczem dot. budowy nowej hali?! Jest gdzieś jakaś relacja czy wideo?! Jakie są ustalenia?! Thanks.

Ostatnio zmieniony 30 sty 2011, 2:32 przez paawlus, łącznie zmieniany 5 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

@ pokemon15

Wiadomo że walczak, jak to Serb. Jeżeli uważasz że zagrał wczoraj dobrze to oglądaliśmy inny mecz. Popełnił prawie najwięcej strat w zespole (3 więcej tylko Koljević). Gubi pod koszem tą piłkę straszenie, nie potrafi wykończyć akcji i ratuje się wymuszając faule. Z pewnością nie tylko ja zauważyłem że wczoraj zagrał najsłabiej z całego zespołu.

Po takim wygranym meczu nie patrzy się na słabe strony tylko na zwycięstwo. Wiem że fajnie się taki team ogląda, tak jak to Tomaszek mówił "są jak rodzina" jeżeli myślimy o max 4 na koniec sezonu to rzeczywiście niech taki skład zostanie. Tylko że w tym sezonie jest szansa na więcej. Anwil gra dno, Prokom nie zachwyca Czarni i Polpharma do ogrania. Pamiętam czasy Filipovskiego kiedy tworzył zgrany zespół, ale też w zimowym okienku się wzmacniał, tak jak inne kluby. Pojedyncze mecze Turów wygrywa, ale w play offach gra się serie i tu może nie być tak kolorowo. Jeden nowy zawodnik ma zniszczyć całą chemie panującą w zespole? Nie przesadzajmy...

Do 14 wszystko się okaże. Jeżeli trener wymieni Zigeranovicia to znaczy że widzi ten problem tak samo jak ja.

Tytuł:
rekrut
rekrut

@paawlus Na konferencji w sprawie hali nie padły żadne kluczowe zdania dla tego projektu. News na ten temat dziś lub jutro rano na głównej zgc.info

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

alleyoop pisze:
News na ten temat dziś lub jutro rano na głównej zgc.info

Prędzej znajdziemy coś na innych stronach niż zgc.info. Z tego co wyczytałem hala ma powstać do 2013 roku ( jak wszystko dobrze pójdzie ) i pieniądze też nie małe na tą inwestycję są przeznaczone. Na konferencji był m.in. Schetyna i inni. Już nie mogę się doczekać, aż zobaczę tą halę i do niej wejdę na pierwszy mecz. Na ten temat można już poczytać na tej stronie :
http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... -nowy-dom/

:smt026 :smt026 :smt026

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.