Dzisiaj jest 18 lip 2025, 22:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Badyl z uwagi na wcześniejsze kwasy Chyla z prezesejro, nie sądzę aby miał ochotę ponownie wbijać się w czarno zielony trykot. Poza tym jak niesie wieść gminna romansuje z włocławską zarazą...

Obrazek

Od Pucharu Kasztelana golimy Anwil aż miło... "to to ja lubię, to to ja rozumiem!" ;-)

Pomeczowa konfa:

http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /449875181

Ostatnio zmieniony 09 sty 2011, 15:07 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

a szkoda bo dobry polak

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jak Chylu przejdzie do Anwilu to minuty na parkiecie Pluty jeszcze bardziej się zmniejszą. Od Czasu gdy pałeczkę przejął Mutapcić, pan Andrzej gra o wieeele mniej, zdobywa mniej pkt. już na ostatnim meczu z Turowem widać było że relacje między nimi się zaostrzyły, czyżby to był jego koniec w Anwilu? Swoją drogą doświadczony strzelec z polskim paszportem, sezon 05/06 u nas bardzo udany, na play off zawodnik jak znalazł. ;)

Ps. Louis Truscott - dzisiaj 14 pkt. 21 zbiórek. Coś takiego szukaliśmy :D . Jeżeli już chcą się pozbywać Ivana to tylko na kogoś podobnego do tego.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

a ktoś powiedział, że chcą się pozbyć ivana?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Lojek9013 pisze:
a ktoś powiedział, że chcą się pozbyć ivana?

Tak. Dużo się tu na forum mówi o tym żeby wymienić Ivana na jakiegoś skocznego Amerykanina.
Cytuj:
Jeżeli już chcą się pozbywać Ivana.

Może źle skonstruowałem zdanie. W każdym bądź razie chodziło mi o to że wielu chce wymiany Ivana na kogoś innego.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Sami trenejro na tym forum. Lepiej już popcorn wcinajcie... :smt028. Kurcze jakby Was trener słuchał to już dawno byłby „miszmasz” z zeszłego sezonu. :smt028

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
Tak. Dużo się tu na forum mówi o tym żeby wymienić Ivana na jakiegoś skocznego Amerykanina.

To, że ktoś na forum to pisze, to nie znaczy, że tak bedzie. Ja osobiscie bym wolał żeby Ivan został.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Lojek9013 pisze:
To, że ktoś na forum to pisze, to nie znaczy, że tak bedzie.

To wcale nie musisz nic znaczyć , wystarczy że da coś do zrozumienia sternikom naszego klubu.

Lojek9013 pisze:
Ja osobiscie bym wolał żeby Ivan został.

Ja również darzę Ivana Dużego sympatią , ale już tak różowo co do jego gry nie jest. Powiedzmy sobie wprost że nasi podkoszowi czyli Ivan i Tomaszek nie są jakimiś magikami. Jednego z nich trzeba wymienić na solidnego centra. Wg mnie niestety powinien to być Ivan gdyż jest obcokrajowcem !!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Myslisz, że sternicy klubu licza się z kibicami? Nie wydaje mi się...No a jezeli juz ktorys musialby poleciec, to raczej poleciałby Ivan, tak jak mówisz-obywatelstwo.

Ostatnio zmieniony 10 sty 2011, 15:50 przez Lojek9013, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Dr. Dre pisze:
Sami trenejro na tym forum. Lepiej już popcorn wcinajcie... :smt028. Kurcze jakby Was trener słuchał to już dawno byłby „miszmasz” z zeszłego sezonu. :smt028

dobrze gada 8) polac :smt030

Tytuł:
obserwator
obserwator

dajcie juz sobie spokoj z tym zwalnianiem Ivana Z. on jak i Tomaszek sa naszej druzynie potrzebni, moze czasem maja slabsze mecze ale ja wolal bym ich obydwu zachowac w zespole, oboje sa neisamowitymi walczakami a Ivan dodatkowo potrafi okazaywac expresje podczas meczu co uskrzydla takze nas kibicow, on poprostu nie zasluguje na zwolnienie. prawda oboje maja braki pod koszem , ale wole ich bo sa ze soba od poczatku sezonu i sa dobrymi duchami w Turowie, wzmocnienie by sie jakies przydalo ale nie kosztem ktoregos z nich ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

kinio24 pisze:
ale wole ich bo sa ze soba od poczatku sezonu i sa dobrymi duchami w Turowie, wzmocnienie by sie jakies przydalo ale nie kosztem ktoregos z nich

badyl pisze:
dobrze gada 8) polac :smt030

Ostatnio zmieniony 10 sty 2011, 16:59 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ja także jestem za pozostawieniem Roberta i Ivana w Turowie. Kinio jeżeli Turów chciał by się wzmocnić pod koszem to musiało by to być kosztem, któregoś z nich, chyba że mówimy o lekkim wzmocnieniu Polakiem, który grał by kilka minut i pomógł na desce, kosztem Jarmakowicza. Jeżeli miało by to być poważniejsze wzmocnienie to niestety kosztem Ivana.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Hakunamakatek pisze:
chyba że mówimy o lekkim wzmocnieniu Polakiem, który grał by kilka minut i pomógł na desce, kosztem Jarmakowicza.

taka opcja mi bardziej odpowiada i mam nadzieje ze jest bardziej prawdopodobna, po co trzymac Jarmaka w ekipie skoro i tak nie gra i tak albo gra ogony - ale tych dwoch R.T i I.Z bezwzglednie bym nie ruszal , spojrz sobie w tabele - jak juz sa jakies wyniki to Ty chcesz zwalniac Ivana - a po co

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

kinio24 pisze:
jak juz sa jakies wyniki to Ty chcesz zwalniac Ivana - a po co

Pokaż mi post w którym napisałem że chce aby zwolnili Ivana. Mało tego :

Cytuj:
W porządku my nie mamy takiego centra jak Harris, Burgess, Easley. Ci zawodnicy oprócz Burgessa grają całkowicie bez schematów. W Kotwicy i Polonii gra leci po zasłonach lub kończy się indywidualnie, wątpię czy u nas ci gracze by się sprawdzili. Ja też jestem tego zdania że brakuje szybkiego, skocznego centra, który wszystkie akcje kończył by z góry, ale zdecydowanie nie kosztem Zigeranovicia. Nie zwalniajmy wszystkich po jednym nieudanym meczu. Do tej pory Turów spełnia swoje oczekiwania jest w 4 po 1 rundzie i z tego się cieszmy.

Broniłem Ivana po przegranym meczu z Treflem. Ja jestem zdecydowanie za tym że żeby Ivan został, jeżeli już miał by odejść to za kogoś na prawdę dobrego.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.