Dzisiaj jest 18 lip 2025, 19:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

To było do przewidzenia, po co trzymac tylu zawodnikow skoro teraz graja tylko w TBL.

Tytuł:
obserwator
obserwator

I jak tu nie kochać koszykówki!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ilL4y7t3 ... _embedded#!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jeżeli Prokom rezygnuje z Giddensa to znaczy że w okienku transferowym zaatakują Woodsem lub kimś jego pokroju. I tak moim zdaniem to ogromny błąd bo droższy od Woodsa nie był, a swoimi umiejętnościami z NBA na prawdę zachwycał. Niestety na Turów za drogi :grin: .

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tak w ramach noworocznej informacji, dla tych którzy to info przegapili;)...

Na parkiecie lepsi byli poloniści, a w przerwie spotkania, kibice w hali lubelskiego MOSiR-u mogli oglądać także konkurs wsadów i rzutów za trzy punkty. Ten ostatni wygrał niespodziewanie młody rozgrywający lubelskiego zespołu Sebastian Szymański, który wygrał bezpośrednia rywalizację z liderem Polonii, Darnallem Hinsonem.

trafił 13 na 15 RZUTÓW i Hinson nie miał nic do powiedzenia, w meczu Sebek zdobył 18 pkt;)
http://www.polskikosz.pl/news/101375/me ... linie.html

Ostatnio zmieniony 01 sty 2011, 0:19 przez gregor-85, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Halo kibice !!!! Co tak cicho przed ważnym meczem z Czarnymi !
Mam przeczucie ,że " czarno-zieloni " WYGRAJĄ !

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Chyba każdy motywuje swoje siły przed meczem :lol: Trzeba dać im dzisiaj szóstego zawodnika ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut

Brawo, że utrzymali przewagę, jednak trener chyba zrobi chłopakom dodatkowy trening dryblingu ]:-> ]:-> ]:-> 7 strat Ivana K., dobrze, że nie wykorzystywali ich Czarni. Brawa ogólnie dla drużyny.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Niestety nie bylem na meczu, widzialem mecz w internecie - BRAWO! ;> Wiadomo cos o Kueblerze ? Kontuzja czy moze na dniach zmieni klub ? Jego brak na boisku nawet w momencie kiedy wychodza rezerwy daje sporo do myslenia ...

Ostatnio zmieniony 02 sty 2011, 20:23 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Cieszy mnie to zwycięstwo, bo w końcu Energa to lider tabeli. Widać, że mieli trochę problemów z wyprowadzeniem piłki z własnej połowy. Dobrze, że dociągnęli tą przewagę do końca meczu i wygrali tymi 17 punktami. A jeśli chodzi o Ivana K. to trochę głupio tracił piłkę, ale nie można się na niego denerwować za to, ponieważ w następnych akcjach swoje trójki rzucał. Warto też zaznaczyć, że zagrali na dobrej skuteczności rzutów z gry. :grin:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
W tej chwili jesteśmy w trakcie rozwiązywania kontraktu. Zaważyły nad tym pewne względy zdrowotne i nie chcieliśmy też blokować Jackowi Jareckiemu możliwości znalezienia klubu w którym mógłby grać więcej. W lidze obowiązuje określony limit polskich zawodników, więc za Jacka Jareckiego automatycznie wchodzi Oskar Bukowiecki, który i tak cały czas był w zespole. W tej chwili nie planujemy zakupu nowych graczy.

A więc jednak to prawda, jak na razie wzmocnień nie będzie. Udało się dzisiaj z słabo grającym zespołem Czarnych, wygraliśmy na desce, ale w meczu np. z Polonią, zauważy się braki. Nie grał Kuebler, chodź brał udział w rozgrzewce i na chorego nie wyglądał, wydaje mi się że to jednak koniec jego przygody z Turowem. Za Kueblera też nikogo nie będzie...? To są jakieś żarty. Zamiast wzmocnić się i postarać o medal, a na prawdę była by szansa, bo liga w tym sezonie jest słabiutka, Michalski postanowił że ugramy ten sezon tym co mamy. Mimo wysokiej wygranej nad liderem, uważam że bez wzmocnień więcej niż 5 nie będzie

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
A więc jednak to prawda, jak na razie wzmocnień nie będzie.

Póki co nic się nie szykuję ,ale wg mnie jeżeli wzmocnień nie będzie to oni naprawdę nie chcą nic poza wejściem do play off osiągnąć.

Tom#11 pisze:
Cieszy mnie to zwycięstwo, bo w końcu Energa to lider tabeli.

Czarni muszą kiedyś zacząć przegrywać, tak samo jakieś dwa sezony temu grała Polpharma !!!

Co do występu Ivana Mniejszego , to widać iż jak dostanie sporo minut to potrafi zagrać. Jego podstawowe błędy to: podczas kozłowania często patrzy na piłkę i wtedy ją traci , za dużo strat w polu 3 sekund przez wpychanie sie na siłę między wysokich, momentami gorąca głowa i niepotrzebne te jego rzuty za trzy bez zasłony , które są zresztą blokowane aż za często :)

Słupska prasówka :)

klik klik

wypadek przy pracy ??

klik klik

klik klik

Ostatnio zmieniony 03 sty 2011, 14:31 przez Hakeem, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

jestem ciekawy czy roszyk rzeczywiscie chory czy jakas symulacja :D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

badyl pisze:
jestem ciekawy czy roszyk rzeczywiscie chory czy jakas symulacja :D

Zapewniam wszystkich iż Krzysiek jest naprawdę chory. Ja również zastanawiałem czy aby nie jest to jakiś myk :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

C.Thomas liże rany... w razie czego w sobotę ma go zastąpić "Dardan Gorąca Łepetyna Berisha"

http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... 3/87011690

Ostatnio zmieniony 04 sty 2011, 14:09 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Taki mały off : http://plk.pl/?lang=pl&mid=2&id=7649

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.