Dzisiaj jest 18 lip 2025, 18:05

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

MrDax99 z Chylem wątpliwa sprawa gdyż w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało na raz...

Michał na początku przyszłego roku powoli ma wracać do treningów:
http://www.express.bydgoski.pl/look/art ... 1&IdTag=84

aleee nie zapominajmy o tym "malutkim" niuansiku: http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d ... g&t=news2b

Ostatnio zmieniony 23 gru 2010, 11:03 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

wiadomo że łatwo teraz nie będzie przekonać Chyla do gry dla nas ale myślę że warto pochylić głowę i go zakontraktować na warunkach zadowalających oby dwie strony . Pewnie od zaraz nie będzie grał nie wiadomo jak ale na play-off może być bezcenny . Tak czy inaczej dobry Polak potrzebny od zaraz a tych jest naprawdę niewiele . Chyba że zarząd czeka aż coś skapnie od Asseco

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

MrDax99 pisze:
Chyba że zarząd czeka aż coś skapnie od Asseco

Brzydko mówiąc ze śmietnika , który ma Asseco można jedynia wyrwać Ivonkę :) choć każdy wie jaki z niego "fochmen". Ewentualnie Zamojski ale on ma większe ambicję i pewnie woli grać dalej w Asseco.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
MrDax99 pisze:
Chyba że zarząd czeka aż coś skapnie od Asseco

Brzydko mówiąc ze śmietnika , który ma Asseco można jedynia wyrwać Ivonkę :) choć każdy wie jaki z niego "fochmen". Ewentualnie Zamojski ale on ma większe ambicję i pewnie woli grać dalej w Asseco.

Skoro Zamojski ma ambicje, to musi zmienić klub bo w Prokomie nie dostanie szansy. W tym sezonie nie zagrał jeszcze żadnego meczu. Przemek nic nie robiąc w Gdyni niczego nie osiągnie, a więc taki Turów to dla niego lepsza opcja.

Mróz w Novej Wsi w swoim pierwszym meczu 16 pkt. 12 zbiórek, a nikt go nie chciał nawet na zmiennika. ;)

Za Jareckiego, jeżeli rzeczywiście ma kontuzje i opuści Turów, można spróbować Frasuna. Pewnie zaraz wszyscy zaczną pisać że oszalałem, ale uważam że byłby dobrym zmiennikiem Wysockiego, powalczył by na desce, rzucił by jakąś trójkę.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Q.Woods wraca do Śledzi!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

longer003 pisze:
Q.Woods wraca do Śledzi!

Jeżeli rzeczywiście by to była prawda to ich skład wygląda tak:

PG: Ewing/Eldridge
SG: Giddens/Seweryn albo Kitzinger?
SF: Woods albo Videnov/Szczotka/Kostrzewski
PF:Jagla/Witka
C:Varda/Łapeta/Hrycaniuk

Dla czego wybrałem Eldridga, a nie Wilksa:
1. Courtney o wiele tańszy
2. Od dłuższego czasu mówi się o rozwiązaniu kontraktu z Wilksem.
3. Jest jeszcze Szubarga

A więc zawodnicy, którzy prawdopodobnie opuszczą Prokom to:
Mike Wilks, Runnie Burrell, Filip Videnov?, Iwo Kitzinger, Przemek Frasunkiewicz, Sebastian Balczerzak, Paweł Kowalczuk, Dawid Przybyszewski, Przemek Zamojski, Arkadiusz Kobus.

Obiła mi się o uszy też taka informacja co kuktusowi, że lukę po Jareckim ma zapełnić młody wychowanek reprezentant Polski. Nasi reprezentanci to Sebastian Szymański, który ma podpisany już kontrakt ze Startem Lublin, i Denis Socha, który gra w u15 :D.

Słyszałem też że zmian nie będzie żadnych, a więc gramy tym co mamy. To nie jest oczywiście potwierdzone, po prostu tak mówią na mieście. Jeżeli tak jednak będzie zapomnijmy o 4 i trzymajmy kciuki żeby byli w 8.

Wesołych Świąt. :smt111

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
longer003 pisze:
i Denis Socha, który gra w u15 :D.

Wesołych Świąt. :smt111

zgadles nowym zawodnikiem jest denis (pewne info)

Tytuł:
obserwator
obserwator

w 1 druzynie bedzie gral gosciu ktory ma 15 lat? :-?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

nie powiedzialem ze bedzie gral w 1 druzynie bedzie gral on albo bukowiecki w 1 12 ale podobnie bylo z szymanskim tez zostal zakontraktowany w wieku kadeta

Tytuł:
gaduła
gaduła

Mam nadzieję, że z tym Sochą, to ploty.

Po co nam do kur* nędzy 15 - latek? Swoich mamy mało młodych, na miejscu? BEZSENS!!!!!!
Przecież Turów nie ma jasnej przyszłości, a chce się brać za szkolenie młodzieży? Kim? Ślimakiem :lol:
Czy w zarządzie są już totalne imbecyle i nie widzą potrzeby wzmocnienia pozycji 2/4/5?
Tymi "odpadkami" ze śledzi można by było się zainteresować, bo w Turowie by dostawali minuty i zapewne by się odwdzięczali za to, że grają nawet 10 minut, niż oglądanie meczu z trybun bądź co gorsza w TV...

Tak jak wspomniałem przed sezonem. Awans do PO będzie sukcesem! A jeżeli potwierdzi się, że w
okienku nie będzie wzmocnień, to moje będzie górą.

Wesołych !

Ostatnio zmieniony 26 gru 2010, 19:49 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Co do takich młodych zawodników, to nie mam nic przeciwko. Pod jednym warunkiem. 10 równych graczy, a na SF i C jest średnie obstawienie. Na trójce gra tylko Wysocki, Kuebler nie daje rady. Na środku jedynie Zigeranović to typowy center, który nie nadaje sie na s5, Tomaszek to czwórka.

Cytuj:
Z tego co wiem na testach jest jakiś murzyn może ktoś wie coś więcej?

Cytuj:
http://www.polskikosz.pl/news/101388/pl ... a_azs.html

Nie jestem pewien, ale chyba go na maratońskiej widziałem.

Cytuje posty z forum basketa, są one mało prawdopodobne bo to pisali nowi użytkownicy. Ale pomysł z Kinlochem, jak najbardziej uzasadniony, bo to że nie stawił się na meczu z Siarką, znaczy że jest ugadany już z jakimś innym klubem, dużo się mówi że z Polpharmą, ale kto wie. Szczerze, to Damiena brał bym w ciemno. :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

PrzecPolitWSpor pisze:
Mam nadzieję, że z tym Sochą, to ploty.

Po co nam do kur* nędzy 15 - latek? Swoich mamy mało młodych, na miejscu? BEZSENS!!!!!!

Widno tego bardzo mało mamy młodych, skoro piętnasyoletniego Soche postanowili ściągnąć zza oceanu? ;)

Ps,Rozumię że są swięta, jedzenie, procenty, ale po tych procentach powstrzymaj się swoich przemyślen, bo robisz z siebie błazna!Wszak rozmowa jest o wychowanku...

Ostatnio zmieniony 26 gru 2010, 20:54 przez pwielki1, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak

Chciałem zauważyć że Socha to zawodnik PGE Turowa Zgorzelec !
Skoro PrzecPolitWSpor wypowiadasz się na ten temat trzeba sprawdzić a potem narzekać
Oto dowód
Kadeci I:

SKM Zastal I Zielona Góra - PGE Turów I Zgorzelec 84:63 (33:17, 21:20, 15:12, 15:14)

PGE Turów: Socha 31, Bystryk 7, Ryfa 7, Fudziak 6, Moszczyński 4, Łachacz 3, Biłan 3, Maleska 2, Czubat 0, Duszyński 0, Grzybowski 0.
http://ksturow.eu/turow.php?str=1&str2=3&news=687

Tytuł:
gaduła
gaduła

Fakt. Przyznaję się, że pierwszy raz spotykam się z tym nazwiskiem jakoby byłby naszym wychowankiem. Dlatego zwracam honor.

Jednak swojego zdania nie zmieniam, że wzmocnienia są potrzebne.

Pozdrawiam.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

PrzecPolitWSpor pisze:
Jednak swojego zdania nie zmieniam, że wzmocnienia są potrzebne.

Oczywiście że są potrzebne. Ale patrząc z drugiej strony tj od młodzieży wszystko sie zaczyna. U nas powinna powstać jakaś szkółka , która mogłaby ściągać wyróżniających sie graczy z byłego województwa jeleniogórskiego a nawet dalej. Inwestować w młodych zawsze sie opłaca. Nie mówię że od tego jest coach Ślimak. On ma tylko zajmować sie pierwszą drużyną. Zatem idąc krok po kroku taką szkółkę powinien prowadzić odpowiedni sztab ludzi. Naprawdę warto inwestować niż cały czas podążać skrótami czyli zatrudnianiem drogich obcokrajowców.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.