yARO_81 pisze:
Z nierealnych ciekawe czy na takie miecho jak JAMES DAVIS znalazbyby sie pieniazki.
Pozdro!
P.S. Sopot dzis w dupe i 2 miejsce w tabeli powinno byc.
Znaleźć by się może znalazło, ale za kogo by ten center w Turowie grał? Za Jarmakowicza? Jak już wcześniej pisałem Turów ma poważny problem z Polakami i na to przydało by się zwrócić uwagę w okienku transferowym. Jakiś jeden dobry Polak za Kueblera, i wtedy można było by cos pokombinować ze środkowym, bez tego to wieeeeelkie ryzyko. I z pewnością Winnicki o tym wie.
PG-Thomas
SG-Bochno
SF-Wysocki
PF- Brkić
C- dobry Center?
Tak to by musiało wtedy wyglądać. Bartkowi rzadko siedzi i co wtedy? Ktoś z podkoszowych musi zejść. Brkić, który jest w świetnej formie i praktycznie wygrywa nam mecze, lub nowy center.
PG-Thomas
SG- np.Chyliński
SF- Wysocki
PF- Brkić
C- dobry Center?
W takim układzie pewniejszy Chyliński może zmieniać się z Bochnem, więc ciągle jest Polak na SG, tak samo jest na SF, gdzie Wysockiego może zmienić Jarecki lub Chyliński.
Najbardziej poszkodowany jest Jackson (który też gra dobrze).
Możliwe że są inne opcje, których ja nie zauważyłem.
[ Dodano: Nie Gru 19, 2010 6:49 pm ]Po pierwszej połowie +9 nie wygląda to tak źle, dobry początek słaba końcówka. Martwi mnie jednak gra na deskach słabo zastawiają (9 zbiórek w ataku), przegrywamy w zbiórkach 21 do 15. Rzeczywiście podkoszowy, jest potrzebny.