Dzisiaj jest 18 lip 2025, 16:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

djjaguar05 pisze:
No tak, center do pierwszego składu jest nam potrzebny. Kuebler nie gra na miarę oczekiwań. Tylko pytanie: Czy nie zburzy to dobrej sytuacji jaka jest teraz w drużynie. Ivan z Robertem grają porównywalnie i dzięki temu walczą w każdym meczu. A jeżeli Kuebler wystrzeli się tylko na playoff`y to myślę że warto go trzymać. Ja wciąż myśle że sie wstrzeli. Moim zdaniem go tylko stres powstrzymuje, ale nie wiem przed czym.

Center do s5 na pewno by się przydał, ale mogło by się to nie spodobać naszym środkowym, więc na 5 można by było poszukać jakiegoś lekkiego wzmocnienia polskim graczem przykładowo Paweł Mróz, dobry sezon w lidze słowackiej, teraz nawet nie grzeje ławy w Prokomie, lub Marek Miszczuk, odchodzi z Siarki, a to doświadczony wysoki zawodnik, który oprócz twardej walki pod koszem potrafi walnąć tróje.

Kuebler na moje oko nie potrafi się wkomponować w taktykę i styl gry Winnickiego, mam wrażenie że na boisku nie wie co się dzieje, czasami dobrze pokryje, ale czy to wystarczy?
Za pieniądze, które dostaje Kuebler można spokojnie poszukać jakiegoś młodego Amerykanina, który zdobył by 8/10 pkt. lub Serba, który agresywnie by przykrył i tak nic nie tracąc bo Michael nic do gry nie wnosi.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Center do s5 na pewno by się przydał, ale mogło by się to nie spodobać naszym środkowym, więc na 5 można by było poszukać jakiegoś lekkiego wzmocnienia polskim graczem przykładowo Paweł Mróz, dobry sezon w lidze słowackiej, teraz nawet nie grzeje ławy w Prokomie, lub Marek Miszczuk, odchodzi z Siarki, a to doświadczony wysoki zawodnik, który oprócz twardej walki pod koszem potrafi walnąć tróje.

Hakunamakatek to nie jest przedszkole że im sie może nie spodobać. Oni są zawodowcami i muszą sie liczyć z tym że drużynę może wzmocnić typowy center , który będzie lepszy od nich. Ivan może i ma charakter i zapał do gry lecz każdy widzi że kondycyjnie to jest słabszy od mojego prawie już pięcioletniego dziecka, a do tego jest słaby technicznie i nie radzi sobie najlepiej. To co rzuci to wg mnie czysty przypadek heh. Tomaszek mógłby zostać gdyż jest on w pewnym sensie sercem drużyny, który potrafi zmotywować każdego. Ogólnie rzecz ujmując bardzo dobry center potrzebny na wczoraj :lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator

w meczu z treflem czeka nas jeszcze jedno ważne wydarzenie o którym nikt nic nie powiedział . Wraca Ljubotina który nie raz okazywał się idealnym zmiennikiem za czasów Saszy .

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Mecz z Treflem będzie bardzo trudny. Stefański jest już zdrowy i będzie chciał się nam pokazać z jak najlepszej strony. Ljubotina się rozkręca , ostatnio zagrał dobry mecz.
A Dylewicz ? W Zgorzelcu dotychczas dobrze mu szło.
Myślę, że my kibice zapełnimy halę po brzegi i będziemy szóstym zawodnikiem
w tym meczu.
Do boju Turów ! do boju !

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
młodego Amerykanina, który zdobył by 8/10 pkt. lub Serba,

A może tak dać szanse na więcej gry Polakom, żeby coś w tej koszykówce polskiej ruszyć.. i taniej wyjdzie..

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Hakunamakatek to nie jest przedszkole że im sie może nie spodobać. Oni są zawodowcami i muszą sie liczyć z tym że drużynę może wzmocnić typowy center , który będzie lepszy od nich. Ivan może i ma charakter i zapał do gry lecz każdy widzi że kondycyjnie to jest słabszy od mojego prawie już pięcioletniego dziecka, a do tego jest słaby technicznie i nie radzi sobie najlepiej. To co rzuci to wg mnie czysty przypadek heh. Tomaszek mógłby zostać gdyż jest on w pewnym sensie sercem drużyny, który potrafi zmotywować każdego. Ogólnie rzecz ujmując bardzo dobry center potrzebny na wczoraj :lol:

Dobry center by się przydał, ale przez to minuty na parkiecie stracili by nie tylko nasi środkowi, ale także Marko Brkić, który grał by wtedy gdy Wysocki i Bochno. Przepis z 2 Polakami na parkiecie utrudnia nam rotowanie składem, z tond mój pomysł z Mrozem lub Miszczukiem, którzy wspomogli by nas w walce na deskach.

[ Dodano: Czw Gru 16, 2010 6:19 pm ]
michaelos pisze:
A może tak dać szanse na więcej gry Polakom, żeby coś w tej koszykówce polskiej ruszyć.. i taniej wyjdzie..

Może i racja. Chyliński jak na razie bez klubu, Kitzinger prawdopodobnie niedługo go straci Zamojski u Packa się marnuje, a to wielki talent (miał kontuzje nie wiem jak teraz)?

Tytuł:
gaduła
gaduła

michaelos pisze:
Cytuj:

Większej bzdury dawno nie czytałem... Chyba, że masz na myśli Bodzińskiego, Bukowieckiego ? To masz moje poparcie...

Ostatnio zmieniony 16 gru 2010, 18:45 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

PrzecPolitWSpor pisze:
Większej bzdury dawno nie czytałem... Chyba, że masz na myśli Bodzińskiego, Bukowieckiego ? To masz moje poparcie...

A może by tak R.Witka???
Tani to On nie jest, ale teraz pewnie spuściłby z ceny, tym bardziej że Gargamela już u nas nie ma.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

młodyb pisze:
PrzecPolitWSpor pisze:

A może by tak R.Witka???
Tani to On nie jest, ale teraz pewnie spuściłby z ceny, tym bardziej że Gargamela już u nas nie ma.

R.Witka był u Packa w rotacji nawet w Eurolidze, w lidze zaczyna w wyjściowym składzie.
Gargamela nie ma, ale jest jeszcze Michalski, który zdecydował o losach Roberta w Turowie, Urlep był tylko niezadowolony z jego postawy.
Podsumowując. Witka u nas nie zagra.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
mój pomysł z Mrozem lub Miszczukiem, którzy wspomogli by nas w walce na deskach.

Dziękuję bardzo , lepiej już 3mać Jarmakowicza !!!

Hakunamakatek pisze:
Chyliński jak na razie bez klubu,

Nie głupi pomysł by go zatrudnić , lecz nie za takie pieniądze jakie on chce !!!

Hakunamakatek pisze:
Kitzinger prawdopodobnie niedługo go straci

Chroń na Boże przed takimi zawodnikami jak Ivo-nka :)

Hakunamakatek pisze:
Zamojski u Packa się marnuje, a to wielki talent (miał kontuzje nie wiem jak teraz)?

Zamojski daję rade ale śmiem wątpić aby Pacek go komuś oddał !!!

młodyb pisze:
A może by tak R.Witka???

Hakunamakatek pisze:
R.Witka był u Packa w rotacji nawet w Eurolidze, w lidze zaczyna w wyjściowym składzie.
Gargamela nie ma, ale jest jeszcze Michalski, który zdecydował o losach Roberta w Turowie, Urlep był tylko niezadowolony z jego postawy.
Podsumowując. Witka u nas nie zagra.

Panowi dajcie sobie spokój z Witką , chwała mu za to co dla naszej drużyny zrobił ale on już po prostu jest słaby. Nie ważne że u Pacak wychodzi w pierwszej piątce. Proszę spojrzeć na jego grę , nie wiele lepiej gra niż teraz Jarmakowicz, a do tego on się ceni i nie wierzę aby zszedł poniżej jakiegoś pułapu.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Może troszkę nie na temat, ale czegoś takiego nam brakuje. Kalendarz Czarnych. Niezła gangsterka.

http://plk.pl/index.php?lang=pl&mid=8&id=454

Nasi byli gracze mają fach w rękach. Krzychu i Paweł to gangsterzy pierwszej klasy.

Ostatnio zmieniony 17 gru 2010, 18:33 przez djjaguar05, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

djjaguar05 pisze:
Może troszkę nie na temat, ale czegoś takiego nam brakuje. Kalendarz Czarnych. Niezła gangsterka.

http://plk.pl/index.php?l...pl&mid=8&id=454

Nasi byli gracze mają fach w rękach. Krzychu i Paweł to gangsterzy pierwszej klasy.

Było "coś" w ten deseń za czasów A.Krygiera. Co prawda nie była to gangsterka w stylu lat dwudziestych, ale był to marketing na miarę XXI wieku. Teraz niestety ... "gangsterka" na trybunach, a marketing na jagodach w lesie... :cry:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
michaelos napisał/a:
Cytat:

Chodzi mi o młodych Polaków, bo jak np taki Witka ma wpływ na przyszłość polskiej koszykówki? Albo zamiast wydawać więcej kasy na pensje dla branych w ciemno amerykanów lepiej dać tą kase na szkolenia trenerskie dla trenerów z grup młodzieżowych itp. Zacznijmy coś hodować. Wiele klubów w Europie gra wychowankami i jest to fajna sprawa dla kibiców i dla rozwoju koszykówki w danym kraju. Przykład Olimpji Lubjlana albo Partizana Belgrad. Nie mówie żeby od razu być na ich poziomie bo sie nie da ale nie od razu Rzym zbudowano.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Prasówka przedmeczowa:

Marcin Stefański: Wierzę, że ten najlepszy mecz dopiero przed nami
http://sopot.naszemiasto.pl/artykul/704 ... egoria=849

Dylewicz i Stefański gotowi do gry
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/ ... o_gry.html

W komplecie nie znaczy lepiej
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/ ... epiej.html

Test prawdy Turowa
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,4752 ... urowa.html

Turów Zgorzelec podejmie drużynę z Sopotu
http://www.gazetawroclawska.pl/sport/do ... ,id,t.html

Tytuł:
obserwator
obserwator

Już niedługo otwarte będzie "okienko transferowe", ciekawe jak to będzie wyglądło u nas. Pod "dechą" marzy mi się ktoś taki:
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... e=1#Player Stats

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.