Dzisiaj jest 18 lip 2025, 15:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

1.1000=Marko Brkic Transparent
2.Jak rzuci 6 pkt w meczu z Treflem - cała hala Marko Brkic
3.Dobrze nastrojone gardła na 19go- otwiera się realna szansa na 2 miejsce po 1 rundzie RS. Kto by pomyślał, że z tej mąki będzie jakiś chleb a nie zakalec. Ale dla ostudzenia głów cieszmy się tym co jest i poczekajmy do okienka transferowego bo korekty w składzie uważam wskazane. Brawo za charakter i ambicję.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Wczorajszy mecz był genialny! Od początku do końca :) Jeśli komuś serducho zadrżało przy 20 pkt straty naszej drużyny, to znaczy, że naprawdę zależy mu na naszych zawodnikach :smt026 to cieszy szczególnie. Super widowisko z elementami trwogi i zaskoczenia. Nic pewnego do ostatniej sekundy gry, po prostu miodzio :D
Do hakunamakata: transparencik będzie oczywiście :lol: już wczoraj prowadziłam na ten temat rozmowy. Dodatkowo chcemy uświetnić go pewnym drobiezgiam, na który niestety musimy mieć pozwolenie :roll: ale mam nadzieję, że się uda i będzie ok.
Pozdrawiam wszystkich kibiców TUROWA :smt026
Liska

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://www.youtube.com/watch?v=wrRcVVlqnME

Najważniejsze rzuty ;) Pozdrawiam :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tak, aż się łza w oku kręci ze szczęścia :smt026

[ Dodano: Nie Gru 12, 2010 4:01 pm ]
W związku z planowanym uhonorowaniem Marko Brkicia za zdobycie 1000 pkt w PLK proszę o pomoc w zorganizowaniu 4 szt. listewek o wymiarach 1x3x150 cm.
Listewki trzeba dostarczyć do mnie maksymalnie do piątku 17 grudnia br.
Pozdrawiam,
Liska

Tytuł:
rekrut
rekrut

No tak. Każdy widzi słabą połowę w wykonaniu Turowa. A nie wiem czy widzieliście tą nić która zabraniała piłce wpaść do kosza. Nie tylko my mieliśmy na tym koszu problemy ale i Poznań:). Pięknie zagrali jako drużyna. Torey ładnie rozgrywał, DJ starał sie wejść pod kosz gdzie był faulowany i pięknie egzekwował rzuty osobiste. Marco zlał ich trójkami. Robert, Ivan, Gabi starali się jak mogli z Okaforem. Bartek pięknie to podsumował. Szkoda tylko że wiekszość z Was mogła to tylko widzieć w TV. Emocje jakie były to aż nie da się opisać. Dopiero co wróciłem z pracy i nic jeszcze nie spałem. Pozdrowienia dla WIR MENA, reszty ekipy oraz wielkie dzięki dla pani Kamili z Poznania za miejscówke, którą nam zarezerwowała. Podsumowując:

PS1. Więcej wiary panowie i panie. Czekają nas teraz ciężkie mecze Trefl i Czarni u nas. Potem ciężki wyjazd do Fłocłafka. I have a dream - 6 points:)
PS2. Chyba nam lepiej gonić niż uciekać.
PS3. Historia tworzy się na naszych oczach wskoczmy w nią jako pozytywni bohaterowie a nie jako pieniacze co się wiecznie kłócą.

Ostatnio zmieniony 12 gru 2010, 20:55 przez djjaguar05, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

djjaguar05 pisze:
No tak. Każdy widzi słabą połowę w wykonaniu Turowa. A nie wiem czy widzieliście tą nić która zabraniała piłce wpaść do kosza. Nie tylko my mieliśmy na tym koszu problemy ale i Poznań:). Pięknie zagrali jako drużyna. Torey ładnie rozgrywał, DJ starał sie wejść pod kosz gdzie był faulowany i pięknie egzekwował rzuty osobiste. Marco zlał ich trójkami. Robert, Ivan, Gabi starali się jak mogli z Okaforem. Bartek pięknie to podsumował. Szkoda tylko że wiekszość z Was mogła to tylko widzieć w TV. Emocje jakie były to aż nie da się opisać. Dopiero co wróciłem z pracy i nic jeszcze nie spałem. Pozdrowienia dla WIR MENA, reszty ekipy oraz wielkie dzięki dla pani Kamili z Poznania za miejscówke, którą nam zarezerwowała. Podsumowując:

PS1. Więcej wiary panowie i panie. Czekają nas teraz ciężkie mecze Trefl i Czarni u nas. Potem ciężki wyjazd do Fłocłafka. I have a dream - 6 points:)
PS2. Chyba nam lepiej gonić niż uciekać.
PS3. Historia tworzy się na naszych oczach wskoczmy w nią jako pozytywni bohaterowie a nie jako pieniacze co się wiecznie kłócą.

Nic dodać nic ująć i plujcie sobie wszyscy w brodę, że was tam nie było. Być w Poznaniu na tym meczu = bezcenne. Pozdro dla "balkonu" daliście czadu na tym meczu, przekrzyczeliście całą hale w Poznaniu ...

P :twisted: zdr :twisted: .

Ostatnio zmieniony 12 gru 2010, 21:05 przez KeMoT^^, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

djjaguar05 pisze:

" Chwała takim Kibicom" parafrazując pewny film o podobnym tytule.
I jeszcze słowa pewnej piosenki: "... dokładnie tak, dokładnie tak..."

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Gratulacje za dzisiejsze dwa punkty:)

Pozdro z Warszawy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Całe szczęście że sobotni mecz zakończył sie zwycięstwem PGE Turowa.
Mecz ten ukazał kolejny już raz braki pod koszem. Brkic rozkręca sie z meczu na mecz ale nie pod dziurą lecz na obwodzie co jest jego mocną stroną. Ivan i Tomaszek nie dają rady , nie mówię ze są źli ale potrzebny jest jednak klasowy center. I na tą właśnie pozycję trzeba zakontraktować gracza zaraz po otwarciu okienka.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ivan miewa dobre chwile, ale to nie to, Hakeem dobrze mówisz.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Dwoch rozgrywajacych na takim poziomie jeszcze nie mielismy. Ivan miewa slabe mecze ale wygral nam historyczny mecz z anwilem zwykle daje dobre zmiany Thomasowi. Pierwsza czesc sezonu za nami a Kubler jescze nie wrocil z wakacji, wydaje mi sie ze jest w naszej ekipie nie potrzebny(napweno z taka forma jak teraz).

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Kuebler skuteczność ma całkiem całkiem, w okolicy 40 %, ale oddaje strasznie mało rzutów w porównaniu do poprzednich sezonów, nawet w stosunku do ilości czasu spędzonego na parkiecie. Nie dają Mu rzucać? Szkoda że nie ma polskiego paszportu. :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

No tak, center do pierwszego składu jest nam potrzebny. Kuebler nie gra na miarę oczekiwań. Tylko pytanie: Czy nie zburzy to dobrej sytuacji jaka jest teraz w drużynie. Ivan z Robertem grają porównywalnie i dzięki temu walczą w każdym meczu. A jeżeli Kuebler wystrzeli się tylko na playoff`y to myślę że warto go trzymać. Ja wciąż myśle że sie wstrzeli. Moim zdaniem go tylko stres powstrzymuje, ale nie wiem przed czym. Jak byliśmy w Zielonej to na rozgrzewce trafiał z każdej pozycji za 3, celne rzuty z półdystansu. A w meczu nic. Jarecki nie w formie, ale jak się nie myle to w meczach przed sezonem wychodził w pierwszej 5. No zobaczymy jak to rozwiążą jak się otworzy okienko transferowe. Moim zndaniem mamy średni ale waleczny zespół, tego wszyscy chcieliśmy w poprzednim sezonie. Raczej oglądać średni zespół ale waleczny.

PS1. Z poprzedniego sezonu zawodnicy by się nie podnieśli z 20 punktowej straty.Bynajmniej ja takiego meczu nie pamiętam.
PS2. Dobrze że to wkleiłeś doktorze bo to właśnie pokazuje że czegoś się boi. Brkic sie wstrzelił ale zobaczcie że nie ma stresa przed niecelnym rzutem i w stresie rzuca 3 trójki w ważnym meczu. Ja czekam na takie rzuty Michała.

Ostatnio zmieniony 14 gru 2010, 11:53 przez djjaguar05, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://www.ksturow.eu/turow.php?str=1&news=688

Chłopaki znów udzielają sie charytatywnie. Na stronie także znajduje sie galeria do odwiedzin naszych koszykarzy :)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Laupinka676 pisze:
Chłopaki znów udzielają sie charytatywnie.

Cieszę się z tego, że odwiedzają te dzieci. One potrzebują wsparcia i radosnych chwil spędzonych w gronie naszych koszykarzy. Wreszcie w tym roku robią coś dla innych, a nie tylko dla siebie. Zachęcaj też, żeby kibicować swojej ulubionej drużynie i niech odwiedzają jak najwięcej takich ośrodków. Te wizyty są potrzebne i pozytywnie wpływają na dzieci. Za to należą się gratulacje. :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.