Dzisiaj jest 12 lip 2025, 13:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Szkoda że u nas nie może być , normalnego dopingu , wszystko polityka zjebała nawet Prawdziwy doping...brak słów, byłem w tym roku na meczach Wisły Kraków siedziałem w sektorze G i to było coś niesamowitego , nawet by się znalazło paru 70-latków którzy krzyczeli głośniej niż większość młodych w klubie kibica Turowa , dołączył bym do klubu kibica ale z prawdziwymi kibicami , bo fanatykami nie mamy prawa się nazywać ...

Tytuł:
pismak
pismak

BossZgC pisze:
Szkoda że u nas nie może być , normalnego dopingu , wszystko polityka zjebała nawet Prawdziwy doping...brak słów, byłem w tym roku na meczach Wisły Kraków siedziałem w sektorze G i to było coś niesamowitego , nawet by się znalazło paru 70-latków którzy krzyczeli głośniej niż większość młodych w klubie kibica Turowa , dołączył bym do klubu kibica ale z prawdziwymi kibicami , bo fanatykami nie mamy prawa się nazywać ...

Też miałem okazje być na meczach ekstraklasy to tam jest wszystko poukładane. Na trybunę fanatyków ( ok. 7-8 tyś) 2 bębny jeden gniazdowy z megafonem i doping wychodzi bardzo dobrze ktoś nie śpiewał to gniazdowy ściągnął buta i rzucał w niego,nie miał ktoś białej koszulki to wylatywał z sektora,albo gdzieś w roku miał stać i śpiewać
urywki z dopingu http://www.youtube.com/watch?v=bCoPZnHk ... r_embedded

ci sami kibice tylko w mniejszej liczbie na koszu http://www.youtube.com/watch?v=PIwHyN_C ... r_embedded

Ostatnio zmieniony 04 gru 2010, 10:58 przez NoBody, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Czemu w tym sezonie klub kibica ma tylko jeden bęben? Pozostałe ukradli czy co się z nimi stało?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nic się z nimi nie stało, po prostu na taka halę wystarczy tylko jeden. Bęben ma nadawać tylko i wyłącznie rytm, on nie ma być głównym odzwierciedleniem dopingu. Doping ma być siłą gardeł i odgłosem klaskania.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Może fajnym wyjściem było by zrobienie takiego czegoś jak na meczach Wisły Kraków czyli wyznaczyć pewien sektor wraz klubem kibica , i zrobić ten sektor samymi ludźmi co będą dopingować z całego serca robiąc im zniżkę biletów o np.50% ogólnie tylko dla zagorzałych fanów i wyznaczyć kogoś kto będzie prowadził doping i zrobić konkurs na nowe przyspiewki ... to było by na ten temat

Tytuł:
obserwator
obserwator

ja ze swojej strony wszystkich, ktorzy beda dzisiaj w zaglobie przed meczem chcial bym przeprosic, rozlozyla mnie choroba i zle sie czuje, nawet na meczu sie niestety nie dam rady pojawic :(:( mam nadzieje ze o ustaleniach na tym spotkaniu bede mogl sie dowiedziec - jeszcze raz przepraszam ale sila wyzsza :(

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

dobry pomysł z tym sektorem. Najlepiej moim zdaniem naprzeciw kk, wówczas doping byłby bardziej donośny na hali.

Tytuł:
rekrut
rekrut

http://www.youtube.com/watch?v=39fhg4DP ... r_embedded a może czasem jakiś spontan?

[ Dodano: Nie Gru 05, 2010 10:31 am ]
Cytuj:
Szkoda że u nas nie może być , normalnego dopingu , wszystko polityka zjebała nawet Prawdziwy doping...brak słów

NoBody pisze:
jeden gniazdowy z megafonem i doping wychodzi bardzo dobrze ktoś nie śpiewał to gniazdowy ściągnął buta i rzucał w niego,nie miał ktoś białej koszulki to wylatywał z sektora,albo gdzieś w roku miał stać i śpiewać

[ Dodano: Nie Gru 05, 2010 10:35 am ]
BossZgC pisze:
wyznaczyć pewien sektor wraz klubem kibica , i zrobić ten sektor samymi ludźmi co będą dopingować z całego serca robiąc im zniżkę biletów o np.50% ogólnie tylko dla zagorzałych fanów i wyznaczyć kogoś kto będzie prowadził doping i zrobić konkurs na nowe przyspiewki ... to było by na ten temat
nic nie trzeba wyznaczać sektor już jest tylko nalazło sie tam jakiegoś hałatajstwa i siedzi cały mecz ja nie chce zeby któryś z "leśnych" odwracał sie i mówił "nie machaj flaga bo mi zasłaniasz" albo "nie drzyj mi sie nad uchem" albo "nie skacz" mam lepsze miejsca gdzie kibicują wszyscy cały mecz na tzw"całe gardło"

Tytuł:
obserwator
obserwator

Wczorajszy doping był już dużo lepszy niż w ostatnim czasie. Niech KK dogada się z grupą która wczoraj stała po przeciwnej stronie, wtedy będzie dużo lepiej. Wczoraj KK śpiewało jedną przyśpiewkę, a ci na balkonie inną. Co za problem się dogadać?!! I jeszcze jeden mały pomysł, bardzo prosty a skuteczny i efektowny: elementem który może ożywić sektory za koszami i na pewno to zrobi są podłużne baloniki (najlepiej koloru czarno - zielonego). Paczka 100szt. kosztuje około 20 zł, a zabawa i efekt wizualny po prostu super! Wystarczy iśc do Inter-Hurtu na ul. Podwala, kupić kilka paczek i po sprawie. Te baloniki muszą być jednak na każdym meczu, kiedy wszystkim wejdą w krew - efekt murowany!!! Pozdrawiam!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Często śpiewaliśmy coś innego ponieważ kk miało dosyć częste przestoje, a gdy wracali do dopingu to przeważnie już z inną przyśpiewką.
Doping polega na nieustannym darciu ryja co chcieliśmy pokazać.

Tytuł:
obserwator
obserwator

I chwała wam za to śpiewanie !!! To był bardzo dobry pomysł!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

dodatkowo kiedy kk miał chwile ciszy balkon zaczynał a sektor słysząc to zaczynał swoje (inne) zamiast pociągnąć razem z balkonem(skoro juz zaczął tym razem balkon) ale to faktycznie można dogadać :lol:

[ Dodano: Nie Gru 05, 2010 11:45 am ]
longer003 pisze:
bardzo prosty a skuteczny i efektowny: elementem który może ożywić sektory za koszami i na pewno to zrobi są podłużne baloniki (najlepiej koloru czarno - zielonego). Paczka 100szt. kosztuje około 20 zł, a zabawa i efekt wizualny po prostu super! Wystarczy iśc do Inter-Hurtu na ul. Podwala, kupić kilka paczek i po sprawie. Te baloniki muszą być jednak na każdym meczu, kiedy wszystkim wejdą w krew - efekt murowany!!! Pozdrawiam!!!
to już było...z tego co mi wiadomo .pomysł niezły trzeba zagadać ze skarbnikiem.haha
longer003 pisze:
Wystarczy iśc do Inter-Hurtu na ul. Podwala, kupić kilka paczek i po sprawie.
chyba wiemy już gdzie pracujesz haha ;-)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Mailmann pisze:
dodatkowo kiedy kk miał chwile ciszy balkon zaczynał a sektor słysząc to zaczynał swoje (inne) zamiast pociągnąć razem z balkonem(skoro juz zaczął tym razem balkon) ale to faktycznie można dogadać :lol:

I tu się mylisz, bo gdyby tak było to bym tak zrobił, ale was kompletnie nie słyszałem.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

KeMoT^^ pisze:
ale was kompletnie nie słyszałem.

...ale zawodnicy pewnie tak :smt026 . Wreszcie mieli stereło... bo na "dolby" to w naszej hali nie ma co liczyć :| . Przyśpiewka z dwóch stron jest donośniejsza :P . Jeszcze 5- 10 gardeł więcej i usłyszysz..., przynajmniej mam taka nadzieję.

P.S. Widziałem wczoraj znacznie większe zaangażowanie po stronie KK KRS - ciekawe spostrzeżenie :roll: . Bardzo pozytywnie ;)

[ Dodano: Nie Gru 05, 2010 12:22 pm ]
BossZgC pisze:
Może fajnym wyjściem było by zrobienie takiego czegoś jak na meczach Wisły Kraków czyli wyznaczyć pewien sektor wraz klubem kibica , i zrobić ten sektor samymi ludźmi co będą dopingować z całego serca robiąc im zniżkę biletów o np.50% ogólnie tylko dla zagorzałych fanów i wyznaczyć kogoś kto będzie prowadził doping i zrobić konkurs na nowe przyspiewki ... to było by na ten temat

pełna zgoda... ale : " jak się nie ma co sie lubi, to się lubi co się ma"

BALKON :smt026

Ostatnio zmieniony 05 gru 2010, 12:25 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

. Jeszcze 5- 10 gardeł więcej i usłyszysz..., przynajmniej mam taka nadzieję.

Gardeł do krzyczenia będzie coraz więcej i na efekt długo nie trzeba będzie czekać. Wystarczy zauważyć, że z meczu na mecz ta grupa osób się "rozrasta" na balkonie i nie trzeba żadnych spotkań na chwilę obecną, poczekajmy niech" balkonowa grupa" stanie się ekipą ludków, którzy idąc na mecz wiedzą,że ich miejscem na hali jest BALKON i stojąc na nim szczędzić gardeł nie będą. Wówczas z czasem dojdą nowe przyśpiewki itd, mamy Gustawa,chłopak zna mnóstwo pieśni i zna się na rzeczy, bez zbędnych napięć, na spontanie wychodzi to najlepiej.
Zapraszam wszystkich chętnych do dopingu i którym dobro klubu nie jest obojętne aby zajmowali miejsca stojące :grin: na balkonie!!! :smt026

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.