Dzisiaj jest 12 lip 2025, 16:52

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Jan.Leszek pisze:
Jest was pięciu

Zdziwił bys się ile osób jest niezadowolony z formy i poziomu dopingu w KK. Sam osobiście znam z 10 osób które w pupie maja obecny KK tylko dlatego że obciach stać razem w szeregach z ...piiiiiiiii

Wczoraj rozmawiałem z Gutkiem i przypomniał mi spotkania przed laty w starej hali wyłącznie dla trenowania przyśpiewek, wymyślania nowych, obgadania co trzeba zmienić aby było lepiej. Przychodziło na takie spotkania sporo kibiców. Mieli w pupie zarządy KRS'y itp itd. Chodziło o zabawę i o doping. Tylko ktoś to po drodze sformalizował i spier..... przy okazji.

Twoja złośliwość pozwala mi sądzić że masz gdzieś klub, doping...więc po jaką cholerę wypisujesz tu swe paszkwile. Znasz bajkę o wężu? ssssssssssssss

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dr. Dre pisze:
Wczoraj rozmawiałem z Gutkiem i przypomniał mi spotkania przed laty w starej hali wyłącznie dla trenowania przyśpiewek, wymyślania nowych, obgadania co trzeba zmienić aby było lepiej. Przychodziło na takie spotkania sporo kibiców. Mieli w pupie zarządy KRS'y itp itd. Chodziło o zabawę i o doping. Tylko ktoś to po drodze sformalizował i spier.
i that what i sopost* to mean
i o to młaśnie chodzi a ten wymyśla jakieś spiskowe teorie dziejów oj Jasiu Lesiu... zarząd niech sobie bedzie. Dr dre to kiedy i gdzie

[ Dodano: Czw Gru 02, 2010 12:27 pm ]
?

[ Dodano: Czw Gru 02, 2010 12:42 pm ]
?

[ Dodano: Czw Gru 02, 2010 12:54 pm ]
Jan.Leszek pisze:
Jest was pięciu
"was" znaczy kogo?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
i that what i sopost* to mean

sorry, ale nawet jako anglista in spe nie jestem w stanie pojac o co w tym zdaniu chodzi... tzn moge sie domyslac co autor mial na mysli, ale jezyk zostal tu tak okaleczony, ze wole sie upewnic u zrodla.

A co do kibicowania, nie tylko KK... powiem tylko tyle - kiedy Turow byl w tabeli na miejscach 1-3, to o bilety ludzie sie zabijali. A przypomnijcie sobie frekwencje na playoffach z Treflem pol roku temu, czy na dowolnym meczu w Zgorzelcu w tym sezonie... Niech nikt mi tu nie wciska kitu jakich to Turow ma fanatykow, bo sytuacja obecnie wskazuje ze w Zgcu sa w wiekszosci kibice sukcesu, a nie klubu.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Mailmann pisze:
...nie podziemne i nie zadne nowe kk. szukamy tylko pomysłów na nowy lepszy doping a ta pozorna konspira spowodowana jest tym ze do tej pory wszelakie pomysły były gaszone w zarodku.i teraz chcemy sami to obgadać bez "dziadków" którym i tak by sie nie chciało - dla ścisłości Jan Leszek- nigdy nic nie miałem do żadnego zarządu i ten też był dobry , nigdy też sam nie chciałem do niego startować nie interesuje mnie biurokracja tylko kibicowanie.a ze Avadon chce kandydować to ma prawo moje pryw,zdanie jest takie ze niech jest jaki jest obecny zarzad ...

Nie denerwuj się, to tylko taka moja mała dygresja :lol:

Mailmann pisze:
Mnie ciekawi jedno- dlaczego swistak i jego ludzie zrezygnowali, i co sie stało w autobusie z zielonej góry?
jak byłbyś tak uprzejmy Jan Leszek to napisz proszę

Nie mam pojęcia jakie były powody rezygnacji - Tomczan zadeklarował się do złożenia oświadczenia w tej sprawie, a co działo się w autobusie nie mam pojęcia, bo mnie tam zwyczajnie nie było, ale jak można sądzić sprawy miały swój przebieg na podłożu alkoholowym - tak myślę.

[ Dodano: Czw Gru 02, 2010 2:50 pm ]
Mailmann pisze:
Jan.Leszek napisał/a:
Jest was pięciu
"was" znaczy kogo?

Znaczy tych wspierających się tu na forum, tzn. Avaddon, DrDre, djjaguar05, Nanek i Ty Mailmann.

[ Dodano: Czw Gru 02, 2010 2:52 pm ]
Dr. Dre pisze:
Twoja złośliwość pozwala mi sądzić że masz gdzieś klub, doping...więc po jaką cholerę wypisujesz tu swe paszkwile. Znasz bajkę o wężu? ssssssssssssss

A co ty wiesz na temat tego, gdzie ja mam klub? A znasz bajkę o berecie i wibratorze? Jak ci się beret znudzi to idź się pier...ć!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Tylko ktoś to po drodze sformalizował i spier..... przy okazji.

Tym wpisem podałeś jeden z powodów odejścia z KK mnie i Świstaka.
Wraz z Zarządem KK dążyliśmy do większej efektywności w dopingu naszej drużyny. W dobie porażek i wszelkiego zniechęcenia Kibiców w Zgorzelcu(nie wszystkich oczywiście) oraz totalnej nagonki na osoby piastujące w KK funkcje, o doping w szeregach KK było bardzo trudno.
Tam gdzie jeden drugiemu chce wykazać "kruczki prawne" i "potknięcia" zawsze będzie źle. Jedna i druga strona zamiast dopingować będzie się poruszała jak kolumna na polu minowym pod irackim ostrzałem.
Może się to zmieni.
Ja nadal będę dopingował, jak do tej pory. Nic się w moim życiu nie zmieniło oprócz tego, że jestem bogatszy w doświadczenia, jak również to, że teraz mam full light.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Potrzebuję osoby z wyczuciem rytmiki , i lekkim klejeniem rymu. PILNE.

Pewnie chodzi ci o kogoś kto układał by nowe przyśpiewki.

Co do dopingu proponuję trochę przyśpiewek piłkarskich. Jest na YT kilka przyśpiewek greckich kibiców i innych, z podstawionym tekstem polskich kiboli piłkarskich, które nie zostały użyte.

http://www.youtube.com/watch?v=kxKFb94QHis

http://www.youtube.com/watch?v=gYflTYS6 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=05fqBkaY ... re=related

To tylko takie na szybko, które znalazłem jest ich pewnie mnóstwo. Można podstawić nowy tekst i śpiewać. Z tego co pamiętam Kemot kiedyś podał linka na podobny filmik już chyba z podstawionym tekstem. ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jan.Leszek pisze:
Znaczy tych wspierających się tu na forum, tzn. Avaddon, DrDre, djjaguar05, Nanek i Ty Mailmann.

jestem tez ja ;) pod koniec zeszlego sezonu organizowalem kilka razy spotkania z mniejszym lub wiekszym skutkiem (wiec mam nadzieje ze ta mala mobilizacja nie rozplynie sie tu na tym forum) i transparenty robilem na wlasny koszt, mysle ze teraz pora aby to zrobic lepiej i na wieksza skale :) bo na pikniki to sie chodzi na lake a nie na hale....

Tytuł:
rekrut
rekrut

kinio24 pisze:
Jan.Leszek pisze:

I ja też jestem z Wami Chłopaki :) Czekam na info co do godziny i miejsca spotkania.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Mailmann pisze:
Dr dre to kiedy i gdzie

Gdziekolwiek - może być np. Zagłoba - ciepło , juz sie nie pali i piwo jest na miejscu.
... moja propozycja to jutro przed meczem. Chociażby zobaczmy ile ludków chce i potrafi śpiewać, 18.00? Najważniejsza jest dobra zabawa, :smt026 bo bez niej nie ma dopingu.
Jeśli ktoś chce sie spotykać po to aby ględzić godzinami nad przyszłością KK czy jego zarządem prezesem itp itd to proszę, ale przed meczem można zebrać się i wstępnie pośpiewać. Nakręcić się... :smt026 nie mylić z „nachylać”. :roll: :P 8)

[ Dodano: Pią Gru 03, 2010 9:29 am ]
ElTolores pisze:
I ja też jestem z Wami Chłopaki

Manix, Ewa, Michaś, Włos, Gustaw, Wasyl....

Tytuł:
rekrut
rekrut

No ciekawie jest na" papierze "jak na razie teraz tzreba potwierdzić to czynami

Tytuł:
obserwator
obserwator

Dr. Dre pisze:
Gdziekolwiek - może być np. Zagłoba - ciepło , juz sie nie pali i piwo jest na miejscu.
... moja propozycja to jutro przed meczem. Chociażby zobaczmy ile ludków chce i potrafi śpiewać, 18.00?

mi pasi :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Blair pisze:
sorry, ale nawet jako anglista in spe nie jestem w stanie pojac o co w tym zdaniu chodzi... tzn mogę sie domyślać co autor mial na myśli, ale język zostal tu tak okaleczony, ze wole sie upewnic u zrodla.
piszemy tutaj swobodne wiadomości a nie jesteśmy na angielskim w szkole , jakbym miał sie przejmować stylistyka ortografia i interpunkcja to napisanie takiego posta zajęłoby mi wiecej czasu, nie jestem anglista ale jak cie roznosi cheć krytykowania i oceniania innych to moze za pare lat zaczniesz uczyć mojego syna przyda mu sie dobry nauczyciel-anglista. pozatym poproszę o poprawna forma tego zdania - "i o to w łaśnie chodzi",lub, "to właśnie miałem na myśli"- sadze ze i tak nieźle napisałem biorąc pod uwagę ze nigdy w szkole nie miałem angielskiego a my language jest bardziej mówiony niż pisany-mieszanka ang i amer powód jedyne lekcje to oglądanie filmów bez lektora i napisów nie każdy by się nauczył w ten sposób haha
Jan.Leszek pisze:

A co ty wiesz na temat tego, gdzie ja mam klub? A znasz bajkę o berecie i wibratorze? Jak ci się beret znudzi to idź się pier...ć!
.... Chłopaki..!!!!....
Tomczan pisze:
Tam gdzie jeden drugiemu chce wykazać "kruczki prawne" i "potknięcia" zawsze będzie źle
Ja sam osobiście ci mówiłem zebyś miał to w D..ie i sie nie przejmował a pewnie nie byłem jedyny...
Blair pisze:
A co do kibicowania, nie tylko KK... powiem tylko tyle - kiedy Turow byl w tabeli na miejscach 1-3, to o bilety ludzie sie zabijali. A przypomnijcie sobie frekwencje na playoffach z Treflem pol roku temu, czy na dowolnym meczu w Zgorzelcu w tym sezonie.
tak zawsze było i bedzie w każdej dyscyplinie sportu a w turowie widac które twarze i tak sie pojawiają pomimo słabszych ostatnio sezonów
kinio24 pisze:
jestem tez ja
ElTolores pisze:
ja też jestem z Wami Chłopaki :)
Dr. Dre pisze:
Manix, Ewa, Michaś, Włos, Gustaw, Wasyl....
a i podejrzewam też że ... jaga, ewcia tomek L. " rokiccy" i inni...oooo i zapomniałbym o MISIU..
Cytuj:
Gdziekolwiek - może być np. Zagłoba - ciepło
jestem za el tolores comprende?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ok. Ja będę. Mogę się chwilkę spóźnić ale będę na pewno :smt026

Mailmann pisze:
jestem za el tolores comprende?

O rety ale z Ciebie poliglota :)
Por supuesto, con lo :P

Tytuł:
rekrut
rekrut

No tak, ja potwierdzam przybycie 5 osób. Będziemy tak na 18:10.
Czyli ofiko: Zagłoba, sobota, 18:00 przed meczem.
Zarezerwujcie jakieś miejsca.

PS. Pozdrowienia dla najlepszego kibica za granicą. On bedzie wiedział o kogo chodzi ;) .

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jutro meczyk ciekawe czy ktoś wpadnie na pomysł po ostatnich wydarzeniach na transparent np Ludwiczuk Precz z PLK :smt026

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.