Blair pisze:
sorry, ale nawet jako anglista in spe nie jestem w stanie pojac o co w tym zdaniu chodzi... tzn mogę sie domyślać co autor mial na myśli, ale język zostal tu tak okaleczony, ze wole sie upewnic u zrodla.
piszemy tutaj swobodne wiadomości a nie jesteśmy na angielskim w szkole , jakbym miał sie przejmować stylistyka ortografia i interpunkcja to napisanie takiego posta zajęłoby mi wiecej czasu, nie jestem anglista ale jak cie roznosi cheć krytykowania i oceniania innych to moze za pare lat zaczniesz uczyć mojego syna przyda mu sie dobry nauczyciel-anglista. pozatym poproszę o poprawna forma tego zdania - "i o to w łaśnie chodzi",lub, "to właśnie miałem na myśli"- sadze ze i tak nieźle napisałem biorąc pod uwagę ze nigdy w szkole nie miałem angielskiego a my language jest bardziej mówiony niż pisany-mieszanka ang i amer powód jedyne lekcje to oglądanie filmów bez lektora i napisów nie każdy by się nauczył w ten sposób haha
Jan.Leszek pisze:
Twoja złośliwość pozwala mi sądzić że masz gdzieś klub, doping...więc po jaką cholerę wypisujesz tu swe paszkwile. Znasz bajkę o wężu? ssssssssssssss
A co ty wiesz na temat tego, gdzie ja mam klub? A znasz bajkę o berecie i wibratorze? Jak ci się beret znudzi to idź się pier...ć!
.... Chłopaki..!!!!....
Tomczan pisze:
Tam gdzie jeden drugiemu chce wykazać "kruczki prawne" i "potknięcia" zawsze będzie źle
Ja sam osobiście ci mówiłem zebyś miał to w D..ie i sie nie przejmował a pewnie nie byłem jedyny...
Blair pisze:
A co do kibicowania, nie tylko KK... powiem tylko tyle - kiedy Turow byl w tabeli na miejscach 1-3, to o bilety ludzie sie zabijali. A przypomnijcie sobie frekwencje na playoffach z Treflem pol roku temu, czy na dowolnym meczu w Zgorzelcu w tym sezonie.
tak zawsze było i bedzie w każdej dyscyplinie sportu a w turowie widac które twarze i tak sie pojawiają pomimo słabszych ostatnio sezonów
kinio24 pisze:
jestem tez ja
ElTolores pisze:
ja też jestem z Wami Chłopaki
Dr. Dre pisze:
Manix, Ewa, Michaś, Włos, Gustaw, Wasyl....
a i podejrzewam też że ... jaga, ewcia tomek L. " rokiccy" i inni...oooo i zapomniałbym o MISIU..
Cytuj:
Gdziekolwiek - może być np. Zagłoba - ciepło
jestem za el tolores comprende?