Dzisiaj jest 12 lip 2025, 17:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

djjaguar05 pisze:
Jako uczestnik tego wyjazdu cieszę sie że nasz doping (jaki był taki był) został doceniony przez naszego rozgrywajka.

Pewnie, że co miał napisać - dobrze, że dostali miejsca tak blisko nas, bo w ogóle by ich nie było słychać :-?

djjaguar05 pisze:
Chętnie bym sie podszkolił troszke dopingu od prawdziwych fanatyków. Samo, matakatatat jestem gotowy na szkolenie. Ale nie teoretyczne tylko praktyczne. Po drugie ja nie kibicuje dla was, ale chetnie sie od was czegos naucze.

Cóż niestety korepetycji nie udzielam, ale widzisz czasami wiesz wystarczy kogoś z większym doświadczeniem i znajomością tematu posłuchać zamiast od razu szydzić... Zresztą nikt Ci nie każde nam kibicować, chyba że chcesz to proponuję flagę - szamofan :grin:

djjaguar05 pisze:
Druga sprawa : Ktoś napisał że Burgess wygrał nam mecz. Może i tak, ale gramy zawsze tak na ile nam pozwala przeciwnik. Zobacz na staty Burgess`a 4 asysty, 10 zbiór, 2 przechwyty. Jeżeli mi udowodnicie, że jakoś stracił formę na mecz z nami to przyznam że nam wygrał mecz.

Mówisz i masz:

Kod:
Mecz          |min| pkt| 2c/2w %  | 3c/3w % | 1c/1w %  | za/zo zs|as|f|s|p|ev
PGE Turów     | 36|  7 |  3/10 30 |  0/1  0 |  1/6  17 |  4/6  10| 4|1|1|2| 9
Polonia       | 31|  17|  6/14 43 |  0/0  0 |  5/7  71 |  3/7  10| 2|1|5|4|17
Anwil         | 36|  21|  7/10 70 |  0/3  0 |  7/9  78 |  3/5   8| 3|3|1|0|25
Energa        | 38|  22| 10/10 100|  0/4  0 |  2/2  100|  3/6   9| 2|4|1|0|29
Trefl         | 32|  19|  6/11 55 |  1/2  50|  4/4  100|  2/12 14| 2|1|1|0|30
PBG Basket    | 30|  10|  5/7  71 |  0/1  0 |  0/0   0 |  1/8   9| 1|3|0|1|20
Siarka        | 26|  16|  7/9  78 |  0/1  0 |  2/3  67 |  9/8  17| 2|1|0|0|31
Asseco Prokom | 33|  19|  4/11 36 |  3/4  75|  2/2  100|  1/4   5| 1|4|0|0|19

Umiesz czytać, czy trzeba wytłumaczyć? eval i skuteczność to mało?

djjaguar05 pisze:
Krytykować łatwo, kibicować Bezcenne.

Łatwo krytykować, jak się siedzi z boku i nie bierze się w tym udziału to zawsze jest łatwo się wszystkiemu temu, co się kiedyś robiło przyjrzeć i znaleźć błędy, a jak ktoś nie potrafi słuchać krytyki i brać z niej nauki to jest idiotą.

Tytuł:
pismak
pismak

OK mam już pięć osób. Proszę wszystkich chętnych o dalsze zgłaszanie się. Czy to na NK ( http://nk.pl/profile/24548862 ) czy to na GG ( 10487001 ). Każda osoba która się zgłosi nie zostanie odrzucona.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Czytam i czytam i szlag mnie trafia co się w naszym kk dzieje. Z tym namawianiem Avaddona na stołek prezesa to chyba żart jakiś, co? Nigdy nikt nie będzie wystarczająco zaangażowany w pracę na rzecz kk, jeżeli sam nie będzie chciał, a zgłaszanie chęci niesienia pomocy prezesowi jest niczym innym jak opowiadaniem dziecku bajki na dobranoc. On chce usłyszeć to co mu mówicie. Może i chłop ma pomysł na kk, ale nic z tego nie będzie jak się temu OSOBIŚCIE nie poświęci i gadanie o zbieraniu chętnych do pomocy jest totalną bzdurą. bo aby obietnice były później spełnione przez osoby deklarujące się, to te osoby powinny składać pisemne zobowiązania. Bzdura.
Avaddon zamiast zbierać info od ludzi odwiedzających forum, a jest ich może 10% ogółu stanu osobowego KK, to zwołaj zebranie kk, zadaj pytanie i zobaczysz, że wtedy zdeklaruje ci się nieść pomoc całkiem spora grupa ludzi. Tylko co z tego - jak obejmiesz f-cję prezesa to i tak zostaniesz sam, no może z kilkoma osobami z zarządu.
Całą sytuację najlepiej ujął tu Mailmann:
Mailmann pisze:
do tego nie trzeba nam zadnych stowarzyszeń krs i innych urzedowo oficjalnych bzdór zebrań i spotkań czy walnych zebrań , ja chce tylko kibicować a sprawy pozostałe pozostawić takim lizusom i dziobakom jak pan "T....an"

A czy zastanawialiście się nad tym, że może warto byłoby przeprowadzić coś bardzo radykalnego, ale jakże mocno uzdrowicielskiego dla KK. Aby odciąć się od komentarzy Ryśka, Grengo i osób im podobnych i zakończyć ich wieczne żale, że niszczymy coś, co oni budowali może po prostu zwołajmy walne i podejmijmy decyzję o rozwiązaniu tego KK. Zróbmy to, co sugeruje Mailmann - stwórzmy grupę ludzi chętnych do dopingowania, a nie do bycia w kk.
Pozdrawiam.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jan-Leszek może za bardzo popada w skrajności te rzeczy o których pisałem może są potrzebne KRS, stowarzyszenie , prezesi, skarbnicy,- chociażby ze względu na legalność , sponsoring kk , czy samych wyjazdów, i reszta tych rzeczy ale angażowanie całości członków stowarzyszenia w paragrafy, statuty, zebrania i inne bzdury takie jak np wywalanie bajdy na zbity ryj, czy kogo innego (przecież do przyjmowania nowych członków jakoś nie potrzebowali spędzać walnego zebrania i większości głosów ) uważam ze to powinno zostać ale dla nas -tych zainteresowanych tylko dopingiem - tak bym ośmielił się to nazwać - nie biurokratyzujmy i nie upolityczniajmy naszego hobby czy dobrej zabawy , większość sporów i kłótni jest właśnie o procedury ,paragrafy ,statuty ,flagi ,bębny ,pieniądze i moje ulubione RĘCZNIKI-pozdrawiam Krzysia i Rysia- mój pomysł jest taki niech to sobie będzie ale niech tym właśnie zajmują się "leśne dziadki" jeden odpowiedzialny za kontakty z policją inny za załatwianie wejściówek na wyjazdach i autokarów od PKS wzg. alter przewoźnik, jeszcze inny od kontaktów z prezesem ks czy zarządem ks inny za sprzęt( proponuje wpisać mu na stan) a za doping odpowiedzialny powinien zostać choćby Avadon który stojąc za bębnem nabija pierwsze takty i wybiera co krzyczymy a reszta za nim jak jeden mąż.!AVADON nie zostawaj Prezesem tylko liderem kibiców prowadz doping i już ja pierwszy krzyknę jak nabijesz ew. lekcje jeśli potrzebujesz zapewne kemot gratis ci udzieli Haha

[ Dodano: Wto Lis 30, 2010 4:50 pm ]
.....A i żeby nie było Avadon nie jest leśnym dziadkiem HAHA ....

[ Dodano: Wto Lis 30, 2010 5:00 pm ]
a propo....
Mailmann pisze:
(przecież do przyjmowania nowych członków jakoś nie potrzebowali spędzać walnego zebrania i większości głosów )
w tej chili skoro nie mam możliwości współdecydować o tym kogo pzryjmuja to wychodzi na to ze jak chcieli pozbyć sie Krzycha czy tego małżenstwa co niby nie zapłacili to zwoływali walne tylko po to zeby zrzucić odpowiedzialność z siebie

Tytuł:
rekrut
rekrut

szamo pisze:
djjaguar05 napisał/a:
Jako uczestnik tego wyjazdu cieszę sie że nasz doping (jaki był taki był) został doceniony przez naszego rozgrywajka.

Pewnie, że co miał napisać - dobrze, że dostali miejsca tak blisko nas, bo w ogóle by ich nie było słychać

A widzisz bo ja uważam, że bardzo dobrze że staliśmy bezpośrednio za Nimi, bo właśnie to Oni mieli nas usłyszeć a nie ty. Miejscówka chyba jedna z lepszych. Zawsze mi się wydawało, że kibicujemy dla siebie i dla graczy aby nas usłyszeli, dla całej drużyny.

Jeżeli chodzi o twoje różne wypowiedzi to nie ukrywam że są konstruktywne. Chociaż nie wsystkie. Szamofon mnie rozbawił.
szamo pisze:
djjaguar05 napisał/a:
Druga sprawa : Ktoś napisał że Burgess wygrał nam mecz. Może i tak, ale gramy zawsze tak na ile nam pozwala przeciwnik. Zobacz na staty Burgess`a 4 asysty, 10 zbiór, 2 przechwyty. Jeżeli mi udowodnicie, że jakoś stracił formę na mecz z nami to przyznam że nam wygrał mecz.

Mówisz i masz:

Kod:
Mecz |min| pkt| 2c/2w % | 3c/3w % | 1c/1w % | za/zo zs|as|f|s|p|ev
PGE Turów | 36| 7 | 3/10 30 | 0/1 0 | 1/6 17 | 4/6 10| 4|1|1|2| 9
Polonia | 31| 17| 6/14 43 | 0/0 0 | 5/7 71 | 3/7 10| 2|1|5|4|17
Anwil | 36| 21| 7/10 70 | 0/3 0 | 7/9 78 | 3/5 8| 3|3|1|0|25
Energa | 38| 22| 10/10 100| 0/4 0 | 2/2 100| 3/6 9| 2|4|1|0|29
Trefl | 32| 19| 6/11 55 | 1/2 50| 4/4 100| 2/12 14| 2|1|1|0|30
PBG Basket | 30| 10| 5/7 71 | 0/1 0 | 0/0 0 | 1/8 9| 1|3|0|1|20
Siarka | 26| 16| 7/9 78 | 0/1 0 | 2/3 67 | 9/8 17| 2|1|0|0|31
Asseco Prokom | 33| 19| 4/11 36 | 3/4 75| 2/2 100| 1/4 5| 1|4|0|0|19

Umiesz czytać, czy trzeba wytłumaczyć? eval i skuteczność to mało?

No a tym to mnie za....e rozbawiłeś. Jak się nie myle to eval jest także związany ze skutecznością. Jeżeli gościu 210cm wzrostu trafia 3 na 10 spod kosza to chyba musi to oznaczać że ktoś mu dobrze przeszkadzał. Jeżeli się mylę to mnie oświeć. Jeżeli masz z nim kontakt i mu ręce zdrewniały na mecz no to się strasznie zdziwię.

Słuchaj ja nie wiem co z was była za super ekipa, jak to kibicowaliście. Nie wiem też kto z was jeszcze kibicuje a kto jest juz w stanie spoczynku. Wiem natomiast że strasznie dużo wiekśość ludzi gada a mało robi. MAM propozycje. Potrzebuje ciekawy motyw na koszulke wymyśleć. Może być coś ciekawego z przeszłości, którą ja nie znam tak dobrze jak ty.Chcesz pomóc, będe wdzięczny. Myślałem nad napisem TURÓW ZGORELEC w ten deseń

http://chavez.asylus.pl/wp-content/uplo ... ground.png

Co Wy na to? Ktoś by się podjął przerobienia tego? Jak głupi pomysł to napiszcie i dajcie inną propozycje. Podrawiam wszystkich prawdziwych kibiców i czekam na to aby poznać fanatyków.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Mailmann pisze:
wychodzi na to ze jak chcieli pozbyć sie Krzycha czy tego małżenstwa co niby nie zapłacili to zwoływali walne tylko po to zeby zrzucić odpowiedzialność z siebie

To nie chodziło o zrzucenie odpowiedzialności na innych. Uchwałą zarządu zostali oni skreśleni z listy członków KK , a że przysługiwało im prawo odwołania się od tej decyzji do Walnego Zebrania Członków po prostu skorzystali z niego.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

djjaguar05 pisze:
A widzisz bo ja uważam, że bardzo dobrze że staliśmy bezpośrednio za Nimi, bo właśnie to Oni mieli nas usłyszeć a nie ty. Miejscówka chyba jedna z lepszych. Zawsze mi się wydawało, że kibicujemy dla siebie i dla graczy aby nas usłyszeli, dla całej drużyny.

Co autor posta miał na myśli? Człowieku pisz po polsku bo nic z tego nie można zrozumieć... kibicujecie dla siebie i dla graczy, dla drużyny? hmm... zdecyduj się. Ja cały czas myślałem, że kibicuje się drużynie, dla siebie? to ciekawe? Może chodziło Ci o własną satysfakcję?

Co do jednego w pełni się zgadzam - miejscówka jedna z lepszych. W przeciwnym wypadku, ani by Was nie było słychać, ani widać - ot cała prawda.

djjaguar05 pisze:
Jeżeli chodzi o twoje różne wypowiedzi to nie ukrywam że są konstruktywne. Chociaż nie wsystkie. Szamofon mnie rozbawił.

Bez komentarza... ocb??? :smt021

djjaguar05 pisze:
No a tym to mnie za....e rozbawiłeś. Jak się nie myle to eval jest także związany ze skutecznością. Jeżeli gościu 210cm wzrostu trafia 3 na 10 spod kosza to chyba musi to oznaczać że ktoś mu dobrze przeszkadzał. Jeżeli się mylę to mnie oświeć. Jeżeli masz z nim kontakt i mu ręce zdrewniały na mecz no to się strasznie zdziwię.

Tak w meczu z Turowem ręce mu zdrewniały... ciekawe, że w innych meczach nie miał na tyle zajebiaszczych przeciwników pod koszem, żeby tak dobrze bronili jak nasi podkoszowi :smt044

djjaguar05 pisze:
Słuchaj ja nie wiem co z was była za super ekipa, jak to kibicowaliście. Nie wiem też kto z was jeszcze kibicuje a kto jest juz w stanie spoczynku. Wiem natomiast że strasznie dużo wiekśość ludzi gada a mało robi.

Była super ekstra ekipa :smt030 żałuj, że wtedy nie wiedziałeś co to koszykówka... a to - strasznie dużo wiekśość (wtf?) ludzi gada a mało robi. - bo wiekśość mówi i chciałoby robić, ale albo są wywalani z KK. Niektórym ich krytyka i propozycje zmian się nie podobają... tak dobrze piszesz djmaluch była z nas super ekipa dopóki do KK nie zaczęto przyjmować ludzi dla samych karnetów... rozumiesz, czy jesteś z jednym z nich?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Oho widze ze panek samo i polonista jest. Brawo, brawo. Chyba teraz sie ze wstydu spale i zapadne sie pod ziemie. O stary teraz nie wiem jak ja na mecz pojade, ba jak ja teraz z domu wyjde. Wiem wezme swiadectwo moze to mnie troche usprawiedliwi.

szamo pisze:
tak dobrze piszesz djmaluch była z nas super ekipa dopóki do KK nie zaczęto przyjmować ludzi dla samych karnetów... rozumiesz, czy jesteś z jednym z nich?

Pewnie info masz ile stoji w tym sezonie karnet w KK a ile normalnie na sektorze. Oj sory ze nie czytam tez ze rozumieniem, nie wiesz. Ale pewnie sie dowiesz. Szukanie informacji to twoja dobra strona o wielki samo.

Szkoda tylko ze w naszej dyskusji nie ma nic konstruktywnego.

Tytuł:
pismak
pismak

Male pytanie.

Na cholerę ciągniecie dalej ten syf jak wszyscy dookoła rezygnują?

Olać prowokatorów , zająć się kibicowaniem.

P.S Ja się foto-szopkami nie bawiłem nigdy ale ten znaczek http://chavez.asylus.pl/wp-content/uplo ... ground.png można faktycznie fajnie przerobić. Zamiast znaku wstawić piłkę do kosza , pasek czarno-z zielenić i dostawić napis.

Ostatnio zmieniony 02 gru 2010, 2:17 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Avadon dobrze napisał nie kłóćcie się tylko wróćcie do tematu jakim jest sprawa "Leśnych Dziadków"
Cytuj:

Na cholerę ciągniecie dalej ten syf jak wszyscy dookoła rezygnują?

Olać prowokatorów , zająć się kibicowaniem.

[ Dodano: Czw Gru 02, 2010 5:30 am ]
djjaguar05 pisze:
Racja

kola67 pisze:

To nie chodziło o zrzucenie odpowiedzialności na innych. Uchwałą zarządu zostali oni skreśleni z listy członków KK , a że przysługiwało im prawo odwołania się od tej decyzji do Walnego Zebrania Członków po prostu skorzystali z niego.
....i słusznie bo powody skreślenia ich były naprawdę banalne...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Mailmann pisze:
wróćcie do tematu jakim jest sprawa "Leśnych Dziadków"

ano ano

Mailmann pisze:
djjaguar05 napisał/a:
Racja

a nie lepiej spotkać sie i to obgadać? Bez leśnych krasnali. ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut

co racja to racja

[ Dodano: Czw Gru 02, 2010 10:36 am ]
Cytuj:
a nie lepiej spotkać sie i to obgadać? Bez leśnych krasnali. ]:->
i tak chyba zrobimy
jakieś pomysły ale tylko na prv zeby "leśni ludzie nie widzieli gdzie i kiedy haha

Tytuł:
obserwator
obserwator

Mailmann pisze:
jakieś pomysły ale tylko na prv zeby "leśni ludzie nie widzieli gdzie i kiedy haha

Oho! Powstaje podziemie w KK. A nazwę już macie? AK KK? :smt044
To może od razu zejdźcie w kanały? Jest was pięciu, to zarząd już macie :smt084

Tytuł:
pismak
pismak

Potrzebuję osoby z wyczuciem rytmiki , i lekkim klejeniem rymu. PILNE.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jan.Leszek pisze:
Oho! Powstaje podziemie w KK. A nazwę już macie? AK KK? :smt044
To może od razu zejdźcie w kanały? Jest was pięciu, to zarząd już macie
...nie podziemne i nie zadne nowe kk. szukamy tylko pomysłów na nowy lepszy doping a ta pozorna konspira spowodowana jest tym ze do tej pory wszelakie pomysły były gaszone w zarodku.i teraz chcemy sami to obgadać bez "dziadków" którym i tak by sie nie chciało - dla ścisłości Jan Leszek- nigdy nic nie miałem do żadnego zarządu i ten też był dobry , nigdy też sam nie chciałem do niego startować nie interesuje mnie biurokracja tylko kibicowanie.a ze Avadon chce kandydować to ma prawo moje pryw,zdanie jest takie ze niech jest jaki jest obecny zarzad ... Mnie ciekawi jedno- dlaczego swistak i jego ludzie zrezygnowali, i co sie stało w autobusie z zielonej góry?
jak byłbyś tak uprzejmy Jan Leszek to napisz proszę

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.