djjaguar05 pisze:
A widzisz bo ja uważam, że bardzo dobrze że staliśmy bezpośrednio za Nimi, bo właśnie to Oni mieli nas usłyszeć a nie ty. Miejscówka chyba jedna z lepszych. Zawsze mi się wydawało, że kibicujemy dla siebie i dla graczy aby nas usłyszeli, dla całej drużyny.
Co autor posta miał na myśli? Człowieku pisz po polsku bo nic z tego nie można zrozumieć... kibicujecie dla siebie i dla graczy, dla drużyny? hmm... zdecyduj się. Ja cały czas myślałem, że kibicuje się drużynie, dla siebie? to ciekawe? Może chodziło Ci o własną satysfakcję?
Co do jednego w pełni się zgadzam - miejscówka jedna z lepszych. W przeciwnym wypadku, ani by Was nie było słychać, ani widać - ot cała prawda.
djjaguar05 pisze:
Jeżeli chodzi o twoje różne wypowiedzi to nie ukrywam że są konstruktywne. Chociaż nie wsystkie. Szamofon mnie rozbawił.
Bez komentarza... ocb???
djjaguar05 pisze:
No a tym to mnie za....e rozbawiłeś. Jak się nie myle to eval jest także związany ze skutecznością. Jeżeli gościu 210cm wzrostu trafia 3 na 10 spod kosza to chyba musi to oznaczać że ktoś mu dobrze przeszkadzał. Jeżeli się mylę to mnie oświeć. Jeżeli masz z nim kontakt i mu ręce zdrewniały na mecz no to się strasznie zdziwię.
Tak w meczu z Turowem ręce mu zdrewniały... ciekawe, że w innych meczach nie miał na tyle zajebiaszczych przeciwników pod koszem, żeby tak dobrze bronili jak nasi podkoszowi
djjaguar05 pisze:
Słuchaj ja nie wiem co z was była za super ekipa, jak to kibicowaliście. Nie wiem też kto z was jeszcze kibicuje a kto jest juz w stanie spoczynku. Wiem natomiast że strasznie dużo wiekśość ludzi gada a mało robi.
Była super ekstra ekipa

żałuj, że wtedy nie wiedziałeś co to koszykówka... a to - strasznie dużo
wiekśość (wtf?) ludzi gada a mało robi. - bo wiekśość mówi i chciałoby robić, ale albo są wywalani z KK. Niektórym ich krytyka i propozycje zmian się nie podobają... tak dobrze piszesz djmaluch była z nas super ekipa dopóki do KK nie zaczęto przyjmować ludzi dla samych karnetów... rozumiesz, czy jesteś z jednym z nich?