Dzisiaj jest 18 lip 2025, 14:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Gratuluje kibicom którzy byli na meczu ;) Było was słychac! Może nie cały czas, ale daliście czaduuu ;D ;) Tuba zdałą test :D

Może ja też mam coś ze słuchem? Raczej nie ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Czego wy się ciągle czepiacie ? Trzeba było jeden z drugim jechać do Zielonej moze by was było słychać w TV. normalnie az nie chce się tu pisać cokolwiek... chyba wszyscy powinniście sie wybrać do laryngologa, ja ogladałem 4 kwartę i było słychac i widac naszych !!! Jutro powtórkę obejrze, BRAWO dla tych co pojechali.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Fotki z Zielonej:
http://picasaweb.google.com/krzysztof.b ... lPGETurow#

[ Dodano: Pon Lis 29, 2010 12:20 am ]
Coś o hali: po prostu CUDO!!!

Coś o meczu: niby nerwowy, ale jednak po każdym zrywie zielonogórzan Brkić lub ktoś inny "gasił" ich entuzjazm. Mecz od początku pod naszą kontrolą. Myślę jednak, że mało kto obstawiał naszą wygraną, ja również, ale jak widać to jest sport i każda opcja jest możliwa.

Coś o kibicach: jak na taką grupę było ... i w starciu z zielonogórskim KK przepadliśmy z kretesem, szczególnie w końcówce (ok. 3 min. przed końcem) jak do pomocy swojej drużynie ruszyło ok. 5 000 gardeł. Czasami było ich słychać, ale to dlatego, że fotoreporterzy mieli miejsca siedzące obok sektora kibiców przyjezdnych, a zielonogórzanie w tym czasie odpoczywali. To, że byli słyszalni w TV, to zasługa mikrofonów zbliżeniowych, które są używane przy takich transmisjach. Szacunek dla organizatorów meczu za lokalizację sektora kibiców przyjezdnych - tuż za naszą ławką, co pozwoliło zawodnikom słyszeć doping.

Różnica pomiędzy kibicami: OGROMNA! KK powinno uczyć się od nich dopingu i jego prowadzenia, kibice na trybunach wzorowo współpracowali z KK, czego u nas brakuje. Generalnie od beniaminka nauki powinny być brane, ale z drugiej strony, jak sobie przypomnę entuzjazm nasz i naszych kibiców do dopingowania po naszym awansie, to Zastal wypada bladziutko.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

mecz wygral nam Chris Burgess, ktory rozegral najslabsze zawody w tym sezonie. Przy radosnym ciepaniu za 3 Thomasa, foul trouble Tomaszka i stratach Koljevicia nie mielismy prawa wygrac. A jednak. Obawiam sie jednak ze drugi raz takiego farta miec juz nie bedziemy. Bochno, Gabinski, Kuebler - bezproduktywni. Dobrze ze chociaz Jackson sie obudzil, chociaz to nadal nie jest to czego wszyscy od niego oczekiwali. Niemniej jednak mam nadzieje ze ten mecz to nie byl jednorazowy wyskok, a poczatek tendencji rosnacej. Brkic - gdyby nie te 5 strat... no, ale trafial w waznych momentach, za co plus.

Siarka za tydzien RACZEJ nie powinna stanowic wiekszego problemu, ale jezeli nasza gra sie nie poprawi, to za 2 tyg. w Poznaniu beda baty...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

To ja już teraz wiem czyją łepetynę widziałem w TV zamiast meczu hehe :smt044

[img][img]http://img833.imageshack.us/img833/6872/img0669ce.jpg[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img]

[ Dodano: Pon Lis 29, 2010 9:53 am ]
Blair pisze:
Bochno, Gabinski, Kuebler

Hmmm troszku sie tu mylisz , z tej trójki bezproduktywny był tylko Kuebler. Bochno miał chyba ze dwa lub trzy dobre podania , które niestety nie zostały zamienione na punkty ale to już nie wina Bartka. Gabiński też swoje zrobił , zebrał 4 piłki z czego dwie a taku , rzucił 4 oczka plus asysta i przechwyt reszta jego gry może nie była widoczna w statystykach ale oceniam ją na plus.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

no widzisz, a mi Gabinski w tym meczu kojarzy sie z glupimi faulami, w tym jednym z dachem. Ale poki co to Kuebler jednak sie nie sprawdza - trzeba by sie powaznie zastanowic czy podczas ponownego otwarcia okna transferowego nie warto by go wymienic, chocby na mlodego Szymanskiego - kiedys w koncu trzeba dac mu szanse, a slabszym od Michaela raczej w tej chwili nie bedzie. Chociaz nie do konca wiem jak to on ma podpisany kontrakt na wypozyczenie - bo byc moze w tym sezonie juz nie da rady go do Turowa sciagnac z powrotem...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Czy ktos widzial lub wie o co chodzilo w spięciu Ivan Z. vs Gabinski?

Ostatnio zmieniony 29 lis 2010, 14:50 przez djjaguar05, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Blair pisze:
no widzisz, a mi Gabinski w tym meczu kojarzy sie z glupimi faulami, w tym jednym z dachem. Ale poki co to Kuebler jednak sie nie sprawdza - trzeba by sie powaznie zastanowic czy podczas ponownego otwarcia okna transferowego nie warto by go wymienic, chocby na mlodego Szymanskiego - kiedys w koncu trzeba dac mu szanse, a slabszym od Michaela raczej w tej chwili nie bedzie. Chociaz nie do konca wiem jak to on ma podpisany kontrakt na wypozyczenie - bo byc moze w tym sezonie juz nie da rady go do Turowa sciagnac z powrotem...

Też byłbym za wymianą Kueblera na kogoś innego. Takich zawodników jest bardzo dużo. Na pozycji 2/3 było już kilku wartościowych w TBL, np. Torrel Martin, Michael Hicks, Alex Harris.
Dobrze by było wymienić Jarmakowicza, bo nie wydaje mi się żeby on dobrze się czuł w Turowie. Zdecydowanie lepiej mu idzie w 1 lidze gdzie grał dużo. Za niego najlepiej byłoby sprowadzić Polaka, może kogoś z Prokomu. Mróz, Przybyszewski, Kowalczuk. Przecież oni nic nie grają, a spokojnie by te 10 minut u nas by grali.

Albo za Kueblera, Kitzinger/Chyliński i pod kosz jakiś Amerykanin ;).

Z tym składem 4 miejsce jest realne, ale będzie baaardzo ciężko. Z tego co pamiętam nie było jeszcze takiego sezonu, gdzie w zimowym okienku transferowym nie doszło do żadnych roszad, więc wydaje mi się że tak będzie też tym razem.

Cytuj:
Wydaje mi się, że było to bardzo emocjonujące i dobre widowisko, biorąc pod uwagę wspaniałą salę i znakomitą publiczność, nie aż tak dobrą jak w Zgorzelcu, niemniej jednak bardzo żywiołowo dopingującą. J. Winnicki

No chyba jednak nie doceniłem jak świetni są nasi kibice. :D . Przepraszam za wcześniejszą krytykę.

Ostatnio zmieniony 29 lis 2010, 15:40 przez Hakunamakatek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

AZS Politechnika Radomska 57 - 82 PGE Turów Zgorzelec
(12:20) (16:18), (10:22), (19:22)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Dobrze zagrali i wygrali. Jedno mnie zdziwiło jak oglądałem statystyki to double-double (nie pamiętam czy się to tak pisze) Roberta, czyli 13 pkt. i 10 zbiórek, ale także standardowo 5 przewinień. I awans do następnej rundy wywalczyli - brawo !!! A tu są statystyki z tego meczu :
http://rozgrywki.pzkosz.pl/?p=10&s=7&id=7911
:)

Ostatnio zmieniony 02 gru 2010, 12:52 przez Tom#11, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Hohohoho wyszła afera korupcyjna z Romkiem Ludwiczukiem :D

Zapis rozmowy

Nagranie rozmowy MP3

Artykuł na sport.pl

Ostatnio zmieniony 02 gru 2010, 0:14 przez XYZ, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Zagrali zespołowo i konsekwentnie wygrywając mecz. Dobrze zagrała cała drużyna z wyjątkiem Kueblera, który nie może się odnaleść w naszej drużynie. Wielkie brawa za tą wygraną :) , oto staty :
http://plk.pl/?sub=game&id=7776&htid=7&vtid=6

Tytuł:
pismak
pismak

Transmisja live z meczu z Polpharma http://js1.live.iskiereczka.pl/mecz_7924.html

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No i w PP dostalismy w pupke od Pigul :(

Tytuł:
rekrut
rekrut

We Włocławku wyciągneli szybko konsekwencje z nieudolnej gry zespołu...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.