Dzisiaj jest 13 lip 2025, 6:25

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

szamo pisze:
Avaddon18 pisze:
Bastiat ? A Turów nie ma fanatyków? Każdy kibic który wie co do miłość do barw klubu jest fanatykiem. Więc śmiej się z siebie. :smt023

OMG :smt044

Bastiat, już Ci napisał i niestety ma rację! Fanatyzm, a bycie kibicem to dwie diametralnie odmienne rzeczy... chyba, że w Zgorzelcu pojęcie fanatyzmu jest zgoła całkiem inne 8)

OK. Napisz proszę czym jest fanatyzm, a czym bycie Kibicem. I nie cytuj wikipedi. Poczytamy z wielką chęcią.
Bo według mnie różnica jest krucha.

[ Dodano: Nie Lis 28, 2010 10:29 pm ]
SCOOTER pisze:
Prawda w oczy kole!!!! :twisted:

Dokładnie!!!
Zresetowałeś się czy przestałeś używać?

Ostatnio zmieniony 28 lis 2010, 22:30 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://demotywatory.pl/2189294/Prawdziwi-kibice

http://youtu.be/Aq2J146riTI

Te dwa linki powinny Ci wystarczyć... poza tym, że od sześciolatka wielu (wraz z Tobą) powinno się uczyć dopingu... to nie będę przypominał o utracie barw klubowych przez niektórych "fanatyków" i brak jakiejkolwiek reakcji i bieganie do ochrony i policji... zresztą człowieku szczęście w nieszczęściu, że Ty już odszedłeś bo z Ciebie taki fanatyk ze Spartakusa był, że tylko fakulcami się potrafiłeś popisywać, a na solo twardzielu to już odwagi zabrakło :roll:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Teraz sie kłocić będziecie kto jest fanatykiem a kto nie. Dajcie sobie luzu i nie spinajcie sie tak! Ludzie to czytają ... A dobra róbcie co chcecie. I tak nikt was nie przegada -.-

Co do propozycji Avadona. Jeżeli potrzebujesz pomocy... moge pomóc ;) Każda para dłoni sie przyda ;)

Pozdro xD

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tomczan pisze:
Bo według mnie różnica jest krucha.

:D
kibic to piknik, janusz, andrzej
fanatyk to ktoś kumaty co za swój klub odda zdrowie,pieniądze, krew, czas a nawet życie i to jest dla niego wszystkim ( są to sportowcy, Ultrasi- ale w polskim tego słowa znaczeniu, wyjazdowicze... wszelkiej maści kibole,szalikowcy,pseudokibice :D )
tyle

z deka się zdziwiłem, że poparłeś moje zdanie szamo ale miłe zaskoczenie. A tak na marginesie ile było was wczoraj w Zielonej na Zastalo-Falubazie ;) ?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Wierni kibice.

Obrazek

Fanatycy. Chociaż nie do końca, w naszej TBL chyba tylko Anwil ma prawdziwych fanatyków.

Obrazek

Nowe zarząd w KK, więc liczę że ten nasz doping będzie wyglądał lepiej.

Tytuł:
rekrut
rekrut

AVADON Ja też chetnie pomoge moje poparcie i wsparcie juz dawno masz ale nie przeginaj z tym fanatyzmem, mi wystarzczy ze chociaż te wspomniane przez ciebie 25 osób zrobi tak jak na filmiku z tym chłopcem to na naszej chali wystarczy , pomijam fakt ze do tego nie trzeba nam zadnych stowarzyszeń krs i innych urzedowo oficjalnych bzdór zebrań i spotkań czy walnych zebrań , ja chce tylko kibicować a sprawy pozostałe pozostawić takim lizusom i dziobakom jak pan "T....an" jak widze takie filmiki jak ten na linku od szamo to łza sie w oku kreci, moja kobieta przeczytała pare ostatnich stron tego forum i mówi ze to głupie wszystko jest i nie wie o co tak naprawde sie kłócicie zreszta nie oszukujmy sie ja też nie wiem o co niech ktoś mi w skrócie napisze dlaczego w jednym fanklubie są conajmniej 2 lub 3 fronty polityczne. Laupinka ma racje nie kłoćić sie tylko RAZEM dopingować

[ Dodano: Pon Lis 29, 2010 2:56 pm ]
A i jeszcze jedno- na zdjeciu z Zielonej Góry zamieszczonym powyżej widze dalej idiotów z trąbkami sorry ale nie na tym polega doping... wywalcie te gó.no już dawno nikt tego nie uzywa!!!!! a tylko wrogów w polsce sobie robicie i psujecie obraz wszystkich zgorzeleckich kibiców

[ Dodano: Pon Lis 29, 2010 2:57 pm ]
"TOMCZANKI "SĄ GŁUPIE!!!!!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://www.youtube.com/watch?v=K-SjVO7hMkw

to jest doping mam nadzieje że na Turowie też kiedyś będzie ...

Tytuł:
obserwator
obserwator

Avaddon18 pisze:
Cóż stawiałem na los. Jeśli wygramy zaryzykuje, jeśli nie to nie. Wynik meczu zna każdy kibic - więc i także mój dylemat rozwiązało. Potrzebuje tylko 20/25 osób które zadeklarują chęć współpracy i pomocy. Ale pomocy prawdziwej a nie pieprzenia przed a spania po. Jeśli znajdą się te osoby znajdę sposób na taki sposób funkcjonowania KK abym znalazł czas na 3 miesięczną próbę.

jestem z Tobą - zmiany jak najbardziej są potrzebne

Tytuł:
rekrut
rekrut

ale nie ma co porownywać kiboli piłkarskich do basketu owszem oprawa na 5z plusem ale u nas to nie przejdzie przynajmniej póki nie wymrze pokolenie świstaka Tomczna ,Olka Bema Stasia Spalika itd oni takie projekty gasili krótkimi ripostami w stylu ..."a co jak połowa flag zginie..."

[ Dodano: Pon Lis 29, 2010 6:07 pm ]
ale pomysł Świetny - Boss

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jako uczestnik tego wyjazdu cieszę sie że nasz doping (jaki był taki był) został doceniony przez naszego rozgrywajka. Fajnie poczytać coś ciekawego na forum ale wasze wpisy są już troszke nudne. Chętnie bym sie podszkolił troszke dopingu od prawdziwych fanatyków. Samo, matakatatat jestem gotowy na szkolenie. Ale nie teoretyczne tylko praktyczne. Po drugie ja nie kibicuje dla was, ale chetnie sie od was czegos naucze.

TT:
"The Turow fans were great we had a nice cheering section and they were well known in an arena that could have easily drowned them out. The Turow fans were top notch and hung right in there with 5,000 fans! We appreciate all the support!"

Wiecej na:

http://gotorey.com/blog/gameday-round-u ... -at-zastal

Druga sprawa : Ktoś napisał że Burgess wygrał nam mecz. Może i tak, ale gramy zawsze tak na ile nam pozwala przeciwnik. Zobacz na staty Burgess`a 4 asysty, 10 zbiór, 2 przechwyty. Jeżeli mi udowodnicie, że jakoś stracił formę na mecz z nami to przyznam że nam wygrał mecz.

http://www.plk.pl/?sub=player&id=2859&c=gameaftergame

Trecia sprawa : Mr. Grengo przeglądałem pana fotki. Szkoda że nie mógł się pan odwrócić i zrobić nam fotki jak kibicujemy. Z chęcią bym je pooglądał. Grunt to że dla twojego przyjaciela robisz fotki z fakulcami czyt. mecz z anfilem. A mógłbyś nam pomóc w końcu i pokazać nas w troszke jaśniejszym świetle oczywiście jako fotoreporter. Ps przynajmniej ty masz swoją fotke bez urazy:

http://picasaweb.google.com/www.zgorzel ... 9660453458

PS. liczba ludzi negatywnie piszących na forum+wyjazd z nami na mecz=żadna zmiana w dopingu. Krytykować łatwo, kibicować Bezcenne.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

kinio24 pisze:
Avaddon18 pisze:
Cóż stawiałem na los. Jeśli wygramy zaryzykuje, jeśli nie to nie. Wynik meczu zna każdy kibic - więc i także mój dylemat rozwiązało. Potrzebuje tylko 20/25 osób które zadeklarują chęć współpracy i pomocy. Ale pomocy prawdziwej a nie pieprzenia przed a spania po. Jeśli znajdą się te osoby znajdę sposób na taki sposób funkcjonowania KK abym znalazł czas na 3 miesięczną próbę.

jestem z Tobą - zmiany jak najbardziej są potrzebne

Jeśli moge pomóc to chętnie "pędem przybędę". Poziom agresji "leśnych dziadków" w drodze powrotnej pozwala mi sądzić, że obawiają się ich rychłego końca :lol: . Generalnie żenada :-? . Widząc (wybaczcie za nieznajomość imienia lub nicka) gości z megafonem oraz na bębnie ( + kilkanaście innych gardeł) sądzę, że jest iskierka dobrego klimatu i głośnego dopingu w KK. :smt026

Ostatnio zmieniony 29 lis 2010, 20:06 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Dr. Dre pisze:
Jeśli moge pomóc to chętnie "pędem przybędę"

to to ja wiem akurat ze można na ciebie liczyć :) ponowna mobilizacja wskazana, bo z tamtych moich apeli nie wiele w sumie wynikneło ;/

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

djjaguar05 pisze:
Grunt to że dla twojego przyjaciela robisz fotki z fakulcami czyt. mecz z anfilem.

Akurat fotka, o której wspominasz nie jest mojego autorstwa, a osoba fotografowana nigdy nie była, nie jest i nie będzie moim przyjacielem.

djjaguar05 pisze:
Ps przynajmniej ty masz swoją fotke bez urazy:

http://picasaweb.google.c...752899660453458

Nie gniewam się, a autor tej fotki jest również autorem fotki, o której napisałeś wyżej.

djjaguar05 pisze:
A mógłbyś nam pomóc w końcu i pokazać nas w troszke jaśniejszym świetle oczywiście jako fotoreporter.

Ja już dla tego KK zrobiłem swoje... ale nie mówię NIE, tylko pozwól, że to ja zdecyduję kiedy i jakie zdjęcia będę chciał zrobić - bez urazy.

Ostatnio zmieniony 29 lis 2010, 20:28 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Ok.
Jest coraz lepiej.
Jeszcze parę osób. Kemot nie ukrywam że na ciebie liczę bo masz łeb na karku.
Co do fot nie krytykujmy się. Krzyś cyka co mu się podoba. Nie podłapujcie jego nowego rozwiązania na kryzys wiekowy. O fanatyzm nie będę się kłócił. Wolę działać niż pisać w próżnie.

3majcie się ciepło na tym mrozie.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Mailmann pisze:
ale nie ma co porownywać kiboli piłkarskich do basketu

co to to prawda ;) środowisko kibicowskie i klimat tak naprawdę w Polsce istnieje na piłce nożnej, żużlu i hokeju ( i oczywiście reprezentacje Polski w piłkę gdzie jeżdżą ekipy z każdego z tych środowisk plus Anwil). Ekipy z piłki ręcznej, siatkówki czy koszykówki to piknik i nigdy poziomem nie doskoczą do wyżej wymienionych dziedzin choćby ze względów mentalnych ( jak też wielu innych) jako tako kumatą ekipą z tych dziedzin ( siata, ręczna, kosz) jest Anwil.
BossZgc z racji tego, że na takich meczach bywam podobnie jak moi kumple dodatkowo się tym interesuje to powiem Ci, że o wiele lepszy doping jest na meczach derbowych lub z kosą, mecze przyjaźni mają to do siebie, że bractwo jest na procentach

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.