Dzisiaj jest 12 lip 2025, 23:45

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Klaudi pisze:
Tomczan pisze:
Ludzie! Dajcie Mu normalnie funkcjonować,

To on już jest Prezesem KK ?????

Nie zrozum źle.
Temu, w którego wstąpi spontan.
Chodzi o człowieka bez personalizacji.
Jedziesz do Zielonki?
Pozdr.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Dr. Dre.-może Ty przejmiesz pałeczkę w KK?

No nie - jaja sobie robisz chyba...?! :smt082 :smt044 :smt082
Obiecuję solennie, że jeśli ten żart wcielony zostałby w życie - wykupię karnet na cały sezon i bacznie będę się przyglądał wysiłkom nowego "prezesa". A to co zaobserwuje - opiszę drobiazgowo tutaj... :roll: :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Jedziesz do Zielonki?

Tak :smt026 :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Tomczan pisze:
Dr. Dre.-może Ty przejmiesz pałeczkę w KK?

No nie - jaja sobie robisz chyba...?! :smt082 :smt044 :smt082
Obiecuję solennie, że jeśli ten żart wcielony zostałby w życie - wykupię karnet na cały sezon i bacznie będę się przyglądał wysiłkom nowego "prezesa". A to co zaobserwuje - opiszę drobiazgowo tutaj... :roll: :grin:

Sorry za aluzję.
Przecież nie musi tak być, że " krowa, która dużo ryczy mało mleka daje". Może najwyższy czas zerwać ze stereotypami?
Może będzie wręcz odwrotnie.
Dr. Dre. ewentualnego powodzenia. :smt023

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
wśród rzeszy fanatyków TUROWA.

Hohoho... Tomczan nie dodawaj tak, ja Cię proszę, kilku fanatyków to nie cała rzesza karneciarzy... człowieku nie wyolbrzymiaj, bo naprawdę sobie pomyślę, że nadajesz się na polityka!

Poza tym masz bardzo mądrą żonę, która potrafiła Ci wytłumaczyć, że się ośmieszasz i ma dość tego - szczerze jej gratuluję!

A poza tym Dr.Dre już Cię wypunktował - obiecanki cacanki a głupiemu radość... tylko tyle potrafiłeś... niestety

Tytuł:
rekrut
rekrut

kłócicie sie jak stare baby!! nie ma co sie wyzywać tylko wziąć dupe w troki w końcu coś zrobić, na początek tylko pytanie czy avadon znajdzie tyle czasu ile trzeba by nalezycie spełniać ew. funkcje .podoba mi sie ze deklaruje cheć wzięcia odpowiedzialności ,ale pare postów wcześniej wyczytałem że nawet czasu nie znajduje ostatnio zeby na mecz przyjechać , z całych sił ci stary kibicuje i bede cie wspierał jesli to tylko bedzie możliwe,ale najpierw zapytaj swojego dwulicowego guru(którego tak zażarcie bronisz w wojnie z "Makówką") ile to czasu i nerwów kosztuje takie prezesowanie. pozatym też jestem za pozbyciem sie lesnych dziadków i karneciarzy i za zacheceniem młodych aktywnych kibiców (w tym dobrego bebniarza) do powrotu do kk- teraz kiedy juz nie ma osób przez które odeszli z kk.

Tytuł:
obserwator
obserwator

tak tu nieraz wchodzę żeby się pośmiać lub dowiedzieć co się dzieje... ale tekst, że Turów ma fanatyków jest dobry :lol: :grin:

Tytuł:
pismak
pismak

Bastiat - skąd Twój pomysł na nick? Czy to wyraz fascynacji Frederickiem Bastiat?

intrygujące... bardzo wyszukane.

Tytuł:
obserwator
obserwator

zgadłeś ;) ale nie rozmywajmy tematu, jak co PW

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Tomczan napisał/a:
Osobiście uważam, że Avadon ma teraz najlepiej poukładane pod czaszką.

Ja jestem innego zdania
pozdrawiam

Ja także uważam że mam coś z głową. :smt096 :smt096

Cytuj:
WAM STARYM ŻE KIBICE TUROWA NIE DZIELĄ SIĘ NA STARYCH CZY MŁODYCH. KIBIC TO KIBIC I KAŻDY MA RÓWNE PRAWA ALE TAKŻE I OBOWIĄZKI.

Dobrze gadane.

Cóż stawiałem na los. Jeśli wygramy zaryzykuje, jeśli nie to nie. Wynik meczu zna każdy kibic - więc i także mój dylemat rozwiązało. Potrzebuje tylko 20/25 osób które zadeklarują chęć współpracy i pomocy. Ale pomocy prawdziwej a nie pieprzenia przed a spania po. Jeśli znajdą się te osoby znajdę sposób na taki sposób funkcjonowania KK abym znalazł czas na 3 miesięczną próbę.

Bastiat ? A Turów nie ma fanatyków? Każdy kibic który wie co do miłość do barw klubu jest fanatykiem. Więc śmiej się z siebie. :smt023

:smt023

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Tomczan ze ty w mundurówce robiłeś (ale hańba dla SG) Inteligencją dorównujesz Świstakowi a ambitnym nie trzeba byc zeby to zrobic (wystarczy jeden zwój wiecej od kury zeby nie srać na podwórku -Świstak to robi do śmietnika który stoi przed kioskiem bo kino zamknęli)
Mnie ciekawi jak dokonałeś rozliczenia w trakcie odejścia tzn gdzie są stroje od citronexu i insbudu gdzie flagi i bebny ?Czy poprostu podłożyłeś kwity do podpisania jakiejś nieświadomej osobie która ZIELONA zajmie miejsce po tobie (myśle ze umiesz takie rzeczy robic bo w mundurówce nic nie ginie tylko zmienia właściciela)
Jeśli chodzi o skargę na Tadka M i Mrówke to zachowałeś sie jak Frajer bo jak oni kibicowali to ciebie kogut w prezerwatywie po hałdach ciągał
Daj sobie spokój z turowem i zacznij kopać wegiel
pozdr

Ostatnio zmieniony 28 lis 2010, 20:29 przez SCOOTER, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

Avaddon18 pisze:
Bastiat ? A Turów nie ma fanatyków? Każdy kibic który wie co do miłość do barw klubu jest fanatykiem. Więc śmiej się z siebie.

nie wiesz co to znaczy fanatyzm i miłość do barw ;) idź w Polskę i powiedz, że Turów ma fanatyków... zobaczysz niezła beka będzie :D

chyba, że wiesz uważasz za miłość do barw ucieczkę kiedy ktoś pluje na herb Twojego klubu to zmienia postać rzeczy ;)

Ostatnio zmieniony 28 lis 2010, 20:25 przez Bastiat, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Bastiat ? A Turów nie ma fanatyków? Każdy kibic który wie co do miłość do barw klubu jest fanatykiem. Więc śmiej się z siebie. :smt023

OMG :smt044

Bastiat, już Ci napisał i niestety ma rację! Fanatyzm, a bycie kibicem to dwie diametralnie odmienne rzeczy... chyba, że w Zgorzelcu pojęcie fanatyzmu jest zgoła całkiem inne 8)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

SCOOTER pisze:
Tomczan ze ty w mundurówce robiłeś (ale hańba dla SG) Inteligencją dorównujesz Świstakowi a ambitnym nie trzeba byc zeby to zrobic (wystarczy jeden zwój wiecej od kury zeby nie srać na podwórku -Świstak to robi do śmietnika który stoi przed kioskiem bo kino zamknęli)
Mnie ciekawi jak dokonałeś rozliczenia w trakcie odejścia tzn gdzie są stroje od citronexu i insbudu gdzie flagi i bebny ?Czy poprostu podłożyłeś kwity do podpisania jakiejś nieświadomej osobie która ZIELONA zajmie miejsce po tobie (myśle ze umiesz takie rzeczy robic bo w mundurówce nic nie ginie tylko zmienia właściciela)
Jeśli chodzi o skargę na Tadka M i Mrówke to zachowałeś sie jak Frajer bo jak oni kibicowali to ciebie kogut w prezerwatywie po hałdach ciągał
Daj sobie spokój z turowem i zacznij kopać wegiel
pozdr

Ale błysnąłeś. :shock: :smt021 :smt021 :smt026 :smt026 :grin: :grin: :oops: :oops: :roll: :roll:
Cóż mam napisać?
Wyrazy współczucia co do Twojej inteligencji. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Z Tobą trudno polemizować, gdy Ty na "bry" zaraz obrażasz.
Zresetuj się lub nie używaj tyle. ]:-> :twisted: :twisted:

Ostatnio zmieniony 28 lis 2010, 22:19 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Prawda w oczy kole!!!! :twisted:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.