Dzisiaj jest 12 lip 2025, 23:26

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
a kim ty jesteś aby wypowiadać się w imieniu całego KK.

Nie chodzi mi o stan uczuciowy członków tylko o obecny stan stowarzyszenia. To że padło ono na kolana. No zwyczajna przenośnia po prostu to była no. :twisted: :twisted:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
No tak. Mak nie sieją. Mak się rozrasta.

Na uprawach też się nie znasz... :smt044

Tomczan pisze:
grengo to jest forum dzieciuchu. Od straszenia to są duchy. I nikt na Twój wiek nie patrzy dzieciuchu.

Dzieciucha to sobie w domu poszukaj.

Tomczan pisze:
Głupich nie sieją. Głupimi się rodzą.

Skąd to znasz?
- Z lustra :smt082

[ Dodano: Czw Lis 25, 2010 11:31 pm ]
Tomczan pisze:
Są starsi od Ciebie, którym przypisywałeś swoimi zdjęciami pewne rzeczy.

Nie przypisywałem tylko dokumentowałem jego stan, a wiek nie miał tu nic do rzeczy, raczej sytuacja była istotna i miejsce, ale tobie to trudno pojąć.

[ Dodano: Pią Lis 26, 2010 12:14 am ]
A tak w ogóle to czy ty tomczan nie szukasz zaczepki? Za długo miałeś spokój? A może próbujesz mnie sprowokować? To w twoim stylu, nie?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
A tak w ogóle to czy ty tomczan nie szukasz zaczepki? Za długo miałeś spokój? A może próbujesz mnie sprowokować? To w twoim stylu, nie?

Przygadał kocioł garnkowi.
Ja Twojego tfuj nicku nie używałem w swoich postach w ostatnim czasie. Ty natomiast tendencyjnie to robisz.
Bo kto nie myśli, jak Ty to jest przeciw Tobie. W najlepszym razie ja za tym kimś stoję.
Idź Krzyś do lekarza. To trzeba leczyć.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Tomczan pisze:
Bo kto nie myśli, jak Ty to jest przeciw Tobie. W najlepszym razie ja za tym kimś stoję.

Proszę Was juz wystarczy tych dyrdymałów. Piszecie w temacie Kibice Turowa, a ja mam wrażenie że Wy w tej nienawiści do siebie zapomnieliście juz dawno o Turowie i o kibicowaniu. Nie pisze tego po to aby podgrzewać ten spór, czy się w niego wpier... ale to prośba abyście założyli osobny wątek gdzie zaglądać tam będą zainteresowani Waszym infantylnym sposobem na rozładowanie emocji czy stresów dnia codziennego.

Bez odbioru 8)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Proszę Was juz wystarczy tych dyrdymałów.

Amen.

Tytuł:
pismak
pismak

Zgadam się.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Rzeczywiście.
Przepraszam i deklaruję tutaj już nie śmiecić inwektywami w stosunku do Krzyśka.
grengo gdybyś miał coś do mnie to pisz na założonych przez Ciebie tematach: 1.Wielolicus w KK TUR i 2. Spluwaczka-czyli Tomczana z Grengo polemika.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan i Advadon...czy jak Ci tam.Pamietacie takie osoby jak Darek Skowroński,Grzegorz Mordzak?czy łatwo bedzie:Sławomir Nowak?Domyślacie sie co to byl doping i kontakt z druzyna?czy w waszych "miejscowosciach"takich tematów nie bylo?Probujecie sie domyslec co to znaczyl doping?Chłopaki Wy wtedy nawet nie wiedzieliscie co to jest koszykowka!Dlatego Ty Advadon wez sie teraz za schaby i walcz o dobry doping!Bo my "starzy"kibice mozemy Tobie pomoc ale musisz to wszystko "polatac"zeby bylo dobrze!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

johnny0808 pisze:
!Dlatego Ty Advadon wez sie teraz za schaby i walcz o dobry doping!Bo my "starzy"kibice mozemy Tobie pomoc ale musisz to wszystko "polatac"zeby bylo dobrze!

dokładnie tak :smt028

Tytuł:
rekrut
rekrut

No tak bo starzy kibice już nic robić nie muszą, wy młodzi zróbcie wszystko.Załatwcie flagi nowe, nowe bębny wszystko zróbcie od zera a my "starzy" kibice przyjdziemy z wami podopingować. Z Was starych to chyba kółko wzajemnej adoracji jest. Wy starzy to już chyba nic nie musicie robić. Tylko przyjść na mecz a później pojechać wszystkich . Przypomnę WAM STARYM ŻE KIBICE TUROWA NIE DZIELĄ SIĘ NA STARYCH CZY MŁODYCH. KIBIC TO KIBIC I KAŻDY MA RÓWNE PRAWA ALE TAKŻE I OBOWIĄZKI. Ale w sumie to macie racje : wy już swoje przeżyliście i chwała Wam za to. Za czasy pierwszej ligi itp. Ale pamiętajmy że wczorajszy dzień to już dziś HISTORIA. Reasumując : Teraz możemy tworzyć historie MY, starzy i młodzi, MY KIBICE TUROWA.
PS. Ide spać. W niedziele wyjazd wiec trzeba odbębnić godziny w pracy żeby móc na wyjazd pojechać.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
johnny0808 pisze:
!Dlatego Ty Advadon wez sie teraz za schaby i walcz o dobry doping!Bo my "starzy"kibice mozemy Tobie pomoc ale musisz to wszystko "polatac"zeby bylo dobrze!

dokładnie tak :smt028

Dr. Dre rzadko Ci odpisuję. Może nawet wcale.
Do tej pory inicjatywę z Twojej, jako tzw. "starego kibica" widziałem tylko raz. Wtedy, gdy zapytałeś się mnie o flagi przed halą. To była inicjatywa osoby. Zapytałem_ flagi były w praniu.
Natomiast tu na forum widzę, że jesteś tak "starym kibicem", który wszystko wie i wszystko może. Nie będę nad tym polemizował.
Jeżeli Avadon (również z nim rozmawiałem dzisiaj osobiście) zdecyduje się na ten krok, to nie powinniście, jako "starzy kibice" zaraz kołków ciosać nad nim, tylko na starcie Go wspomagać, żeby chłop czuł się pewnie a nie, jak na polu minowym pod irackim ostrzałem (ja miałem takie wsparcie).
Może wtedy coś zmieni. Następnego wariata może już nie być, gdy inni i "starzy kibice" srają we własne gniazdo na dzień dobry.
Osobiście uważam, że Avadon ma teraz najlepiej poukładane pod czaszką.
Gdyby co, to już teraz Mu życzę powodzenia (zresztą On to wie).

Pozdrawiam ( muszę dodać niestety nie wszystkich ). :P :oops:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Osobiście uważam, że Avadon ma teraz najlepiej poukładane pod czaszką.

Ja jestem innego zdania :smt026
pozdrawiam

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Tomczan pisze:
Do tej pory inicjatywę z Twojej, jako tzw. "starego kibica" widziałem tylko raz. Wtedy, gdy zapytałeś się mnie o flagi przed halą.

Dr. Dre pisze:
Dr. Dre pisze:
Tomczan pisze:
Hakunamakatek pisze:
Pytanie do zarządu. Czy będzie powiększenie KK, z tego co pamiętam miała być rozmowa z prezesem Michalskim o powiększeniu KK po drugiej stronie. O chętnych to raczej nie ma się co martwić bo chętnych jest pewnie nie mało.

Rozmowy na ten temat przeprowadziliśmy na samym początku, gdy tylko powołano nowy Zarząd, dlatego też ruszył nabór nowych Członków KK z myślą zapełnienia tamtego sektora za koszem.
Nastąpi to dopiero od przyszłego sezonu i ma być zapełniany od strony ławki naszych koszykarzy.

Pozdrawiam

Tu masz odpowiedz...Niestety... możemy tylko ponaglać apel! :smt021 :smt026

Jeśli udowodnimy Tomczanowi i Prezesowi Michalskiemu że jest nas więcej to może, może coś wymyśli i pomoże nam w zorganizowaniu się po przeciwnej stronie KK. Oczywiście RAZEM Z KK TUR a nie przeciwko. Łączyć a nie dzielić, łączy nas jeden cel - więcej dopingu

na co Ty Tomczan odpisałeś w poprzednim sezonie.

Tomczan pisze:
Nic nie musisz udowadniać.
Klamka zapadła już na początku kadencji obecnego Zarządu.
Dlatego dokonujemy naboru nowych Członków KK.
W przyszłym sezonie będziemy, jako KK, zajmować miejsca za drugim koszem od strony naszej drużyny.
Mam nadzieję, że do lini kosza.
Dalej raczej nie, gdyż może się to kłócić z logicznym umieszczeniem sektora dla kibiców drużyn przyjezdnych.

Pozdrawiam

Zaznaczam ze to były Twoje słowa a poprzednim sezonie. Wtedy chętnie ze mną jeszcze polemizowałeś. Wg. mnie to było zwykłe mydlenie oczu. Mamy nowy sezon a tu nic z zapowiadanych zmian. Mało tego w tamtym czasie sporo członków KK chciało zmian, uczestniczyłem wtedy w rozmowach nad poprawą dopingu, ogólnie nad zmianami. W wyniku czego, powstało takie oto nawoływanie, kilkukrotne.

kinio24 pisze:
WSZYSTKICH, KTÓRYM LOS TUROWA NIE JEST OBOJĘTNY - ZARÓWNO CZŁONKÓW KK JAK I POZOSTAŁYCH KIBICÓW, CHCIAŁBYM NAMÓWIĆ DO NIEOFICJALNEGO SPOTKANIA W USTALONYM PÓŹNIEJ TERMINIE, W CELU OMÓWIENIA SYTUACJI NASZEGO KLUBU JAK I WYRAŹNEGO POGORSZENIA SIĘ POZIOMU KIBICOWANIA NA TLE INNYCH KLUBÓW KIBICA.

PRAWDZIWI KIBICE - FANATYCY, LUDZIE PEŁNI POMYSŁÓW, KREATYWNI, NIE BOJĄCY SIĘ WYRAZIĆ WŁASNĄ OPINIĘ PISZCIE DO MNIE NA PRIV -IM BĘDZIE NAS WIĘCEJ TYM WIĘCEJ ZMIAN BĘDZIEMY W STANIE WPROWADZIĆ I BĘDZIEMY MIELI WIĘKSZY WPŁYW NA TO CO SIĘ DZIEJE ZARÓWNO W KS JAK I KK.

NIE MA Z CZYM JUŻ ZWLEKAĆ BO TEN SEZON MOŻE SIĘ SZYBCIUTKO SKOŃCZYĆ NIESTETY :/

KAŻDA OSOBA SIĘ LICZY, PISZCIE NA PRIV I JAK JUŻ SIĘ NAS TROCHĘ UZBIERA, BĘDZIE NAM ŁATWIEJ OKAZAĆ DEZAPROBATĘ .

POZDRAWIAM

Wtedy wraz z Tobą można było coś zrobić. Olałeś sprawę. Miałeś nas w pupie.

Zmian można było dokonać albo chociaż zaprosić nas do rozmowy , a mało nas nie było. Wystarczyło na mały sektor naprzeciwko KK.
Wolałeś medialne spotkania z zawodnikami i trenerami, broniąc usilnie ładu na hali. Sam wiesz, że nigdy nie chciałem destrukcji lecz odnowy, nowej krwi.

Więc reasumując nie szukaj dziury w całym, cieszę sie że odszedłeś bo uważam że masz zbytnie klapy na oczach i jesteś ignorantem. Nic nie mam do Avadon'a. Zresztą oceniam ludzi po czynach. Twoje czasy juz się skończyły, oceniam je źle!

[ Dodano: Sob Lis 27, 2010 8:30 pm ]
Tomczan pisze:
flagi były w praniu.

Tego nawet nie chce mi siś komentować. Przed sezonem nie było proszku? Zresztą do wczoraj nadal flagi nie wiszą. Potrzebna pomoc w odebraniu z pralni czy jak? Ciekawe dlaczego wtedy mi tego nie powiedzieś? Wyłącznie głupi uśmiech i cyniczne " nooo kiedyś wisiały" Człowieku proszę odejdz w mrok zapomnienia. Dałeś pi... buzi i tyle. Dla ciebie ważniejsze były głosy wyborcze ( zresztą kilkanaście) od dumy Turowa. :-?

Ostatnio zmieniony 27 lis 2010, 20:34 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Sam wiesz, że nigdy nie chciałem destrukcji lecz odnowy, nowej krwi.

Akurat tego nie wiedziałem. Nie dostawałem takich dodatnich oznak. Dostawałem osobiście natomiast wiele słów pogardy na dzień dobry.
Dlatego prosiłbym, aby wesprzeć w KK nowego Prezesa, który takiego wsparcia będzie potrzebował, jak ryba wody. Nie "strzelać" do Niego biorąc pod uwagę swoje zranione ego.
Tylko o to proszę, bo w KK są ludzie, którzy zasługują na szczególny szacunek. Za swój upór, fanatyzm i fantazję.
A wieszanie się na na jednej osobie, która reprezentuje tych ludzi, trąca pogardą dla innych.
Dr. Dre pisze:
Wtedy wraz z Tobą można było coś zrobić. Olałeś sprawę. Miałeś nas w pupie.

Przeceniasz wielkość mojej pupy, albo jest was tak mało.
Nikogo nie olałem. Sektor, o którym pisałem był przypisany dla Członków KK, ale nie wszyscy wykupili karnety. Został zabezpieczony w związku z tym sektor ukośny obok KK( tzw.16-stka). Ma miejsce tam jeden z Członków KK, który delikatnie się spóźnił.
Dr. Dre pisze:
kinio24

Wygłosił apel.
Jest w sektorze KK. I chwała mu za to.
Dr. Dre pisze:
to było zwykłe mydlenie oczu.

Odsyłam do wypowiedzi powyżej.

Podjąłem decyzję o odejściu z KK, gdyż chciała tego moja Rodzina. Osoby z Zarządu już wcześniej informowałem o takim zamiarze podczas spotkania u mnie w domu. Miałem dość. W każdej decyzji używać słowa "integracja" zaczęło być męczące. Chciałem, robiłem, dokonywałem. W zamian od kilku oponentów odczytywałem wiadomości twierdzące, jaki to ja jestem be. Może i tak jest. Ja osobiście swoją wartość znam i dla uspokojenia atmosfery w KK, którą podobno ja eskalowałem, postanowiłem wraz z Świstakiem odejść.
Jest mi osobiście przykro, że zostawiłem tak wiele osób w próżni. Te osoby dzwonią i wysyłają emaile.
Uważam, że jeżeli Kibice prawdziwie wesprą nowego Wodza KK to ruszy to wszystko pełną parą do przodu.
Ludzie! Dajcie Mu normalnie funkcjonować, albo sami weźcie pokażcie jacy jesteście wspaniali.
Dr. Dre.-może Ty przejmiesz pałeczkę w KK? Nie będziesz na balkonie, tylko wśród rzeszy fanatyków TUROWA.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Ludzie! Dajcie Mu normalnie funkcjonować,

To on już jest Prezesem KK ?????

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.