Tomczan pisze:
Obyście z takim samym zacietrzewieniem dzisiaj dopingowali TURÓW, jak piszecie.
My nie musimy w przeciwieństwie do ciebie.
I po meczu, wymęczonym ale zwycięskim (to o drużynie). Kibice, cóż każdy kto był na meczu to widział i starał się ich usłyszeć - to tak ogólnie - generalnie coraz słabiej. Mnie jednak aż nosi na wspomnienie o członku zarządu KK - Grzegorzu B. (Świstak), którego nie było w pierwszej połowie w sektorze (trzeźwiał obok sali konferencyjnej oglądając mecz w TV). Jednak obraz Świstaka jaki pojawił się w drugiej połowie był obrzydliwy i odrażający.
Zrobiłem mu kilka fotek mimo, że jego kolega i brat starali się ukryć go za swoimi rękami.
I tu dochodzimy do meritum: Tomczan jak ty chcesz (po nie daj Boże wejściu do RM) spełniać prośby swoich wyborców? Jeżeli tak samo, jak spełniasz obowiązki prezesa KK TUR, to będzie to tragiczne. Wiele osób zwracało ci uwagę na stan Świstaka na meczach, wiele osób prosiło cię byś coś z tym zrobił, a ty nic. Masz za nic ludzi z KK, którzy cię o coś proszą - będziesz miał za nic swoich wyborców. Nic też sobie nie robisz z tego, że jako prezes powinieneś być uczulony na łamanie prawa przez członków stowarzyszenia, którym kierujesz. Jakiego prawa? Ano ustawy o imprezach masowych i regulaminu PLK. To pod twoim nosem, ku uciesze twoich sąsiadów na sektorze Świstak od początku tego sezonu nie był trzeźwy na meczu. To ty na to pozwalasz, to ty jesteś za to odpowiedzialny i jeżeli masz w RM tak samo spełniać prośby wyborców, to proszę wszystkich nie głosujcie na Tomczana, bo zostaniecie przez niego olani.
Tak samo olani jak ja, który zadałem mu 5 dni temu pytania i do dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi. Jest tam parę niewygodnych pytań więc Tomczan zdecydował się chronić swoją d..pę i nie odpowiadać - taki to z niego prawy człowiek, któremu ja nie zaufam i nie oddam głosu na niego.
[ Dodano: Pią Lis 19, 2010 8:58 pm ]andrzej.p pisze:
Z moich spostrzeżeń, odnoszę wrażenie, że pewnym osobom nie jest „na rękę”, aby przed Wyborami Samorządowymi działo się coś niepożądanego dla tych osób, mające cokolwiek wspólnego z „KK”!
O jakich osobach raczyłem wspomnieć (wybory), niech każdy się domyśli, bo nie zamierzam preferować nikogo, ale apeluję, aby na takie osoby nie głosować, a nawet na Komitet wyborczy z jakiego startują, aby, poprzez nasz „kulawy” system głosowania (brak okręgów jednomandatowych) tacy ludzie, nie reprezentowali nas w „Powiecie”, „Mieście”, ”Gminie”, tym bardziej, że niektórzy do niedawna mieszkali np. pod Jelenią Górą, i niewykluczone jest, że kibicowali np. „Spartakusowi”.
Nie mów andrzej - to Tomczan boi się o głosy???!!!
andrzej.p pisze:
MNIE NIGDY NIE UGRZECZNICIE. W RAZIE POTRZEBY MOŻECIE MNIE WYRZUCIĆ Z „KK TUR”.
Zapewniam Cię Jędruś, że to potrafią najlepiej w myśl zasady: "dajcie mi człowieka, a paragrafy się znajdą".