Dzisiaj jest 13 lip 2025, 12:04

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Dlaczego akurat do piątku miałbym Ci odpowiedzieć??? :cry:
Wyjaśnij skąd taki pośpiech.

Bo wydaje mi się, że pewne postawione przeze mnie pytania postawiłyby cię w złym świetle przed wyborami, a w sobotę już obowiązuje cisza wyborcza.

Sądzę, że tego się obawiasz, albo ktoś może zabronił ci wypowiadania się do czasu wyborów.

Ja kazałem czekać ci 4 dni mam nadzieję, że ja nie będę czekał dłużej (dzisiaj mija czwarty dzień).

Ostatnio zmieniony 17 lis 2010, 23:54 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Acha.
To oto chodzi Ci z tym piątkiem.
Szczerze pisząc to nic złego w Twoich pytaniach nie widzę, ale żeby utwierdzić Cię w Twoich domysłach nie będę Cię wyprowadzał z błędu i odpowiedź na Twoje pytania dostaniesz np. w niedzielę. Albo nie. W poniedziałek.
Szczerze to tylko je przeczytałem i nawet nie napisałem jeszcze jednej odpowiedzi.
Wiesz, kruca bomba nie ma czasu. ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
To oto chodzi Ci z tym piątkiem.
Szczerze pisząc to nic złego w Twoich pytaniach nie widzę

więc odpowiedz do piątku :twisted:

Tomczan pisze:
, ale żeby utwierdzić Cię w Twoich domysłach nie będę Cię wyprowadzał z błędu i odpowiedź na Twoje pytania dostaniesz np. w niedzielę. Albo nie. W poniedziałek.

Masz rację - o d..pę trzeba dbać przed wyborami...

Tomczan pisze:
Szczerze to tylko je przeczytałem i nawet nie napisałem jeszcze jednej odpowiedzi.
Wiesz, kruca bomba nie ma czasu. ;)

Cały Tomczan!
Jak konkret - to brak czasu, ale na idiotyczną polemikę ze mną na forum, dlaczego to nie odpowiadasz - ten czas znajdujesz. Co najmniej dziwne to jest, ale to pokazuje faktycznie jaki jesteś. Jak zwykle prezentujesz swą pokrętną postawę aby grać na zwłokę.
Facet będący ojcem, pracownikiem energetyki i prezesem stowarzyszenia nie mający czasu na sklecenie kilku odpowiedzi na zadane pytania na forum ładuje się w coś co jeszcze mu ten czas bardziej zaabsorbuje.
Jak ty sobie z tym wszystkim poradzisz, jak ty już sobie nie radzisz.

Ostatnio zmieniony 18 lis 2010, 9:29 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Wysłany przez Tomczana: Sro Lis 26, 2008 7:41 pm w temacie Kumoterstwo w powiecie. Jak mu towarzystwo zaczęło odpowiadać

Wiecie co?? Znowu zawiąże się się jakaś grupa inicjatywna ,która będzie chciała odwołania pani kierowniczki lub dyrektorki,a ona zbierze do kupy kilka osób lub rodzin ,którym rzeczywiście coś załatwiła, zbierze podpisy pochwalne i zostanie po staremu.Witamy w Polsce.Panek,Owsik i inni tego typu działacze jeżdżą bez zapiętych pasów po Zgorzelcu i już to samo stanowi o ich sympatii do przestrzegania prawa.Maja sympatię do prawa,które nic o nich nie mówi(jak do tej chwili),a inne prawo ,które ich działania piętnuje jest złe.Ludzie!!! Czy Wy myślicie, że odwołanie ich coś zmieni?? Dalej inny facet będzie jeździł po pijanemu(narażając innych ),dalej będzie kumoterstwo i korupcja.Owsikom z Pankami stanowcze NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

niecierpek pisze:
Wiecie co?? Znowu zawiąże się się jakaś grupa inicjatywna ,która będzie chciała odwołania pani kierowniczki lub dyrektorki,a ona zbierze do kupy kilka osób lub rodzin ,którym rzeczywiście coś załatwiła, zbierze podpisy pochwalne i zostanie po staremu.Witamy w Polsce.Panek,Owsik i inni tego typu działacze jeżdżą bez zapiętych pasów po Zgorzelcu i już to samo stanowi o ich sympatii do przestrzegania prawa.Maja sympatię do prawa,które nic o nich nie mówi(jak do tej chwili),a inne prawo ,które ich działania piętnuje jest złe.Ludzie!!! Czy Wy myślicie, że odwołanie ich coś zmieni?? Dalej inny facet będzie jeździł po pijanemu(narażając innych ),dalej będzie kumoterstwo i korupcja.Owsikom z Pankami stanowcze NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To słowa Tomczana? Kandydata na radnego z PP ? :smt082 :smt082
nie wierzę :smt082

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
To słowa Tomczana? Kandydata na radnego z PP ? :smt082 :smt082

Twój rubaszny chichot utwierdził mnie w przekonaniu, że tak naprawdę jesteś zwolennikiem dyscypliny partyjnej i partyjniactwa w szerokim rozumieniu tego słowa. Fakt, że grupę osób wspólnie startującej wspólnie do wyborów mogą stanowić ludzie o indywidualnych zapatrywaniach na te czy inne sprawy - jak widzę nie mieści się w Twojej główce... ;-)

Spróbuj zrozumieć dość prostą "oczywistość", że Porozumienie Prawicy dla Zgorzelca odróżnia od partii politycznych m.in. to, że każdy ma prawo do wyrażania własnych poglądów i nikt nie ma do niego o to pretensji - a tym bardziej nie stosuje szeregu różnorakich sankcji jak to się ma w przypadku partii politycznych.

Dr. Dre pisze:
nie wierzę :smt082

Tomczan wspiera kandydata na stanowisko burmistrza Kazimierza Walotkę - wbrew Twoim próbom manipulacji (i Tobie podobnych), że tym samym wspiera cały szereg innych osób. Uwierz... 8)

Ostatnio zmieniony 19 lis 2010, 12:17 przez przekorny, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

niecierpek pisze:
Jak mu towarzystwo zaczęło odpowiadać

Bo jego punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Skoro wtedy stwierdził, że :
Dr. Dre pisze:
Owsikom z Pankami stanowcze NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to co on dzisiaj tam robi?

Czarek napisałeś:
przekorny pisze:
Tomczan wspiera kandydata na stanowisko burmistrza Kazimierza Walotkę
, ale to nie do końca chyba jest prawda. Pominąłeś jeszcze jeden bardzo ważny aspekt, a mianowicie jego ogromną chęć zaistnienia gdziekolwiek, byle zaistnieć i jeszcze za to zapłatę pobierać. Ja znam go z tego, że rzuca pomysłami na lewo i prawo, ale jeśli chodzi o ich realizację, to niestety na pomysłach się kończy.

Dr.Dre zapoznaj się z nim, to uwierzysz (to jest ta jego dwulicowość, o której pisałem kilka postów wstecz).

Ostatnio zmieniony 19 lis 2010, 14:32 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Obyście z takim samym zacietrzewieniem dzisiaj dopingowali TURÓW, jak piszecie.
Pozdrawiam Kibiców.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Dzień dobry.
Mając na uwadze ogólnie pojęte dobro Klubu Kibica, chciałbym przedstawić rozmowę z nowo mianowaną Panią w-ce Prezes naszego KK, która to miała miejsce przed meczem z „Polpharmą”.
Otóż, podejrzewam, że nie mając odwagi, ochoty, czy czegokolwiek innego Pan Prezes KK „Tur” nie raczył podejść do mnie, aby wyjaśnić mi, dlaczego miałbym nie czynić tego, o czym TYLKO JEMU w rozmowie telefonicznej zadając pytanie, raczyłem wspomnieć.
Rzecz miała dotyczyć dezaprobaty dla pana Trenera K.S. Turów, poprzez akcję braku aplauzu podczas przywitania, a także przygotowania odpowiedniego plakatu, wyrażającego tenże mój, całkowicie ambiwalentny stosunek do w/wym. Pana za ostatni mecz z Kotwicą Kołobrzeg.
Z lenistwa tylko, nie przygotowałem rzeczonego plakatu, o czym Zarząd nie wiedział, jednakże Pan Prezes KK przysłał do mnie Panią w-ce Prezes, aby poinformowała mnie, abym nie czynił w/wym. czynności, argumentując mi, że ostatnio jest problem ze sponsoringiem na np. wyjazdy, oraz inne wydatki, spowodowane wyborami samorządowymi, i że „darczyńcy” nie będą z takiej postawy zadowoleni.
Nie znając moich zapatrywań na tenże temat, Pani w-ce Prezes dała się „wpuścić” w taką rozmowę, którą to na początku zaproponowała mi przeprowadzić nieco dalej od mojego miejsca na sektorze, ale, którą to jednak, sprowadziłem bliżej rzeczonego miejsca, aby potwierdzić ją mogły osoby trzecie (w razie potrzeby wskażę te osoby).
Z moich spostrzeżeń, odnoszę wrażenie, że pewnym osobom nie jest „na rękę”, aby przed Wyborami Samorządowymi działo się coś niepożądanego dla tych osób, mające cokolwiek wspólnego z „KK”!
O jakich osobach raczyłem wspomnieć (wybory), niech każdy się domyśli, bo nie zamierzam preferować nikogo, ale apeluję, aby na takie osoby nie głosować, a nawet na Komitet wyborczy z jakiego startują, aby, poprzez nasz „kulawy” system głosowania (brak okręgów jednomandatowych) tacy ludzie, nie reprezentowali nas w „Powiecie”, „Mieście”, ”Gminie”, tym bardziej, że niektórzy do niedawna mieszkali np. pod Jelenią Górą, i niewykluczone jest, że kibicowali np. „Spartakusowi”.
MNIE NIGDY NIE UGRZECZNICIE. W RAZIE POTRZEBY MOŻECIE MNIE WYRZUCIĆ Z „KK TUR”.
Królowa jest tylko jedna – HAYABUSA!

Tytuł:
rekrut
rekrut

winnicki musi odejsc

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Obyście z takim samym zacietrzewieniem dzisiaj dopingowali TURÓW, jak piszecie.

My nie musimy w przeciwieństwie do ciebie.

I po meczu, wymęczonym ale zwycięskim (to o drużynie). Kibice, cóż każdy kto był na meczu to widział i starał się ich usłyszeć - to tak ogólnie - generalnie coraz słabiej. Mnie jednak aż nosi na wspomnienie o członku zarządu KK - Grzegorzu B. (Świstak), którego nie było w pierwszej połowie w sektorze (trzeźwiał obok sali konferencyjnej oglądając mecz w TV). Jednak obraz Świstaka jaki pojawił się w drugiej połowie był obrzydliwy i odrażający.
Zrobiłem mu kilka fotek mimo, że jego kolega i brat starali się ukryć go za swoimi rękami.

I tu dochodzimy do meritum: Tomczan jak ty chcesz (po nie daj Boże wejściu do RM) spełniać prośby swoich wyborców? Jeżeli tak samo, jak spełniasz obowiązki prezesa KK TUR, to będzie to tragiczne. Wiele osób zwracało ci uwagę na stan Świstaka na meczach, wiele osób prosiło cię byś coś z tym zrobił, a ty nic. Masz za nic ludzi z KK, którzy cię o coś proszą - będziesz miał za nic swoich wyborców. Nic też sobie nie robisz z tego, że jako prezes powinieneś być uczulony na łamanie prawa przez członków stowarzyszenia, którym kierujesz. Jakiego prawa? Ano ustawy o imprezach masowych i regulaminu PLK. To pod twoim nosem, ku uciesze twoich sąsiadów na sektorze Świstak od początku tego sezonu nie był trzeźwy na meczu. To ty na to pozwalasz, to ty jesteś za to odpowiedzialny i jeżeli masz w RM tak samo spełniać prośby wyborców, to proszę wszystkich nie głosujcie na Tomczana, bo zostaniecie przez niego olani.
Tak samo olani jak ja, który zadałem mu 5 dni temu pytania i do dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi. Jest tam parę niewygodnych pytań więc Tomczan zdecydował się chronić swoją d..pę i nie odpowiadać - taki to z niego prawy człowiek, któremu ja nie zaufam i nie oddam głosu na niego.

[ Dodano: Pią Lis 19, 2010 8:58 pm ]
andrzej.p pisze:
Z moich spostrzeżeń, odnoszę wrażenie, że pewnym osobom nie jest „na rękę”, aby przed Wyborami Samorządowymi działo się coś niepożądanego dla tych osób, mające cokolwiek wspólnego z „KK”!
O jakich osobach raczyłem wspomnieć (wybory), niech każdy się domyśli, bo nie zamierzam preferować nikogo, ale apeluję, aby na takie osoby nie głosować, a nawet na Komitet wyborczy z jakiego startują, aby, poprzez nasz „kulawy” system głosowania (brak okręgów jednomandatowych) tacy ludzie, nie reprezentowali nas w „Powiecie”, „Mieście”, ”Gminie”, tym bardziej, że niektórzy do niedawna mieszkali np. pod Jelenią Górą, i niewykluczone jest, że kibicowali np. „Spartakusowi”.

Nie mów andrzej - to Tomczan boi się o głosy???!!! :smt082

andrzej.p pisze:
MNIE NIGDY NIE UGRZECZNICIE. W RAZIE POTRZEBY MOŻECIE MNIE WYRZUCIĆ Z „KK TUR”.

Zapewniam Cię Jędruś, że to potrafią najlepiej w myśl zasady: "dajcie mi człowieka, a paragrafy się znajdą".

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Nie widzę przeciwwskazań, jestem do dyspozycji ]:->
I`m Ready. :smt028

Tytuł:
rekrut
rekrut

Czy nikt z zarządu Klubu Kibica nie widzi, że największą zakałą tegoż grona jest właśnie jeden z nich - nijaki świstak. :oops: Przecież ten osobnik kompromituje cały nasz klub w oczach całej Polski - wystarczy poczytac nasze forum lub dokładnie oglądać transmisje TV (dzięki, którym zresztą nasz bohater niejednokrotnie znał wynik meczu pomimo faktu, że był na nim obecny - tylko półmroczność jasna nie pozwoliła mu zapamiętać kto wygrał). :(

Świstak - człowiek legenda (w negatywnym znaczeniu) to członek Zarządu czyli grupy osób, która została wybrana aby kierować (rządzić) Klubem Kibica. Kierować, reprezentować Klub Kibica w sposób nie uwłaczający mu!!! Myślę, że lepiej nie mogliśmy trafić z wyborem Zarządu - niestety sami sobie jesteśmy winni.

Jak długo będziemy musieli oglądać tego typa w szeregach KK nie wie niestety nikt - myślę, że jego kariera powinna zakończyć się juz tam dawno :|

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

andrzej.p pisze:
Dzień dobry.
Mając na uwadze ogólnie pojęte dobro Klubu Kibica

Czym się miało objawić to niby dobro?
Krzysiu-guru kazał tak dopiekać innym?
andrzej.p pisze:
Otóż, podejrzewam, że nie mając odwagi, ochoty, czy czegokolwiek innego Pan Prezes KK „Tur” nie raczył podejść do mnie, aby wyjaśnić mi, dlaczego miałbym nie czynić tego, o czym TYLKO JEMU w rozmowie telefonicznej zadając pytanie, raczyłem wspomnieć.

Podejrzenia skromne i niesłuszne. Odwaga i ochota była, bo podałem Ci rękę, którą Ty skory nie byłeś wyciągnąć. Natomiast Twoje insynuacje( leniwe) przekazałem Ani.
Ona sama stwierdziła, że pogada z Tobą na ten temat. Cóż, lepiej dyskutować.
grengo pisze:
Tak samo olani jak ja, który zadałem mu 5 dni temu pytania i do dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi.

Normalka i tendencyjne. Ty grengo masz różne odczucia. Od spiskowych do olania. Stań pod murem lub pod dachem to i suchy będziesz.
grengo pisze:
Jest tam parę niewygodnych pytań

No szybciutko. Które to pytania???
Wskaż szybko je przed ciszą wyborczą ,to Ci odpowiem.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Krzysiu-guru kazał tak dopiekać innym?

Nie jestem niczyim guru, każdy ma prawo do własnego zdania i jak widać nie tylko ja dostrzegam twoją dwulicowość.

Tomczan pisze:
Stań pod murem lub pod dachem to i suchy będziesz.

Skończ już te swoje głupio-mądre wywody, bo żałosny i fałszywy jesteś.

Tomczan pisze:
No szybciutko. Które to pytania???
Wskaż szybko je przed ciszą wyborczą ,to Ci odpowiem.

Od 1 do 20. Trzymam za słowo, ale od ciebie nie spodziewam się odpowiedzi, bo ty tchórz zwyczajny jesteś.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.