Dzisiaj jest 13 lip 2025, 13:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Ciekawe ogłoszenie w temacie "Gadżety Turowa - giełda" pokazujące sytuację w obecnym KK:

PanWiesiu pisze:
Sprzedam karnet na wszystkie mecze do końca włącznie z finałami, miejsce w KK. Zainteresowanych proszę o pisanie PW

"Coś" chyba jest nie tak jeżeli członkowie KK z własnej woli chcą odsprzedać swój karnet. Takich sytuacji nie było za moich rządów, ani moich poprzedników. Brawo!!!

Tytuł:
pismak
pismak

Chyba że karnet chce sprzedać osoba która nie jest w KK
może jej nie odpowiada stanie na meczach? aktywne kibicowanie?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A czy komuś do głowy nie przyszło, że ktoś może ma pewne problemy życiowe i sytuacja postawiła go pod ścianą, albo może nie będzie chodził na mecze, bo chce widzieć inaczej grającą drużynę lub też... .
Resztę dopiszcie sobie.
:roll: Już to zrobiliście.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Mrówa może ,byś oddał kasę którą mi jesteś winny .,Już nie wspomnę o składkach K.K. TUR które wynosiły tylko 2 złote za miesiąc ,i za to wyleciałeś z klubu kibica .Fajnie się bawić za nie swoją kasę i brylować .Myślę że nie tylko mi jesteś winny ,w razie czego mogę temat rozwinąć , czekam na pytania! :smt026

[ Dodano: Sob Lis 06, 2010 8:00 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Świstak idź do norki, bo zima się zbliża. Zatknij nosek misiowi w pupkę, abyś go nie odmroził, dbaj o zdrówko, abyś na wiosnę (jak wytrzeźwiejesz) mógł rozpocząć nowe, lepsze życie. Nie zapominaj, że ty też przetrzymujesz nie swoje rzeczy w swoim kiosku, a termin płatności minął już dawno :smt084

[ Dodano: Sob Lis 06, 2010 11:09 pm ]
A propos:
Zastanawiam się gdzie wy się ku..wa stołowaliście, że aż tak bardzo was te parówki w dupska uwierają (szczególnie ciebie Świstaczku), że zrobiliście sobie te koszulki. Bardzo wymowne i gustowne zresztą.
Polecam zmianę stołówki, widocznie dotychczasowa wam nie służy.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Grengo ja myślę, że oni nigdzie się nie stołują, ponieważ tylko piją :twisted:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Nie da się pić, bez jedzenia, bo inaczej LIPA haha;);)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan chciałem odpowiedzieć ci na zadane pytania na shoutboxie na stronie KK TUR, ale niestety nie otwiera mi się ona, a nie chcę by twoje pytania pozostały bez odpowiedzi, więc pozwoliłem sobie zamieścić je w dziale "Kibice Turowa".

T.Urbaniak (Tomczan): Proszę odpowiedz, kiedy odrzuciłem twoją pomoc co do kierowania KK?

K.Bajda (grengo):W chwili gdy zacząłeś słuchać i bezgranicznie wierzyć skonfliktowanym ze mną braciom B. Nie powiedziałeś tego bezpośrednio, ale wszelkie moje uwagi zacząłeś odbierać jako ataki na twoją osobę.

T.U.: Proszę odpowiedz czy prawdą jest, że przeprowadziliśmy dwugodzinną dyskusję telefoniczną na temat organizacji MPKK?

K.B.: Tak to prawda, niemniej w tej rozmowie nadal podtrzymywałeś swoją niechęć do organizacji VI MPKK.

T.U.: Proszę odpowiedz, czy w trakcie tej rozmowy mówiłeś mi o roku wyborczym i że sponsorzy będą się pchali oknami o drzwiami?

K.B.: Tak, tak mówiłem, ale nadal byłeś nieprzejednany.

T.U.: Proszę odpowiedz, czy powiedziałem ci, że KK nie jest "kiełbasą wyborczą" i żadna partia polityczna nie będzie mówić co Kibic ma robić?

K.B.: Owszem mówiłeś, że partia nie będzie mówić co kibic ma robić, ale stwierdzenie o „kiełbasie wyborczej” użyte było nie w rozmowie ze mną, a w piśmie, które rozesłałeś do klubów kibica w Polsce tłumacząc się dlaczego KK TUR nie organizuje VI MPKK.

T.U.: Proszę odpowiedz mi, czy powiedziałeś mi, że gdyby Braci Bodurka nie byłoby w Zarządzie to miałbym spokój w działaniu z twojej strony?

K.B.: Oczywiście, że tak, bo wtedy mógłbyś skupić się na pracy, a nie na pomysłach owych braci, jak dokopać Bajdzie i co zrobić by go usunąć z KK TUR.

T.U.: Proszę odpowiedz, czy prawdą jest, że Zarząd KK (obecny w okrojonym składzie) podjął zgodną z prawem decyzję o nieorganizowaniu MPKK?

K.B.: Tak, obecny zarząd miał takie prawo.

T.U.: Proszę odpowiedz, czy decyzja twojego Zarządu KK była niezgodna z prawem?

K.B.: Nie, nie była niezgodna z prawem. Powiem więcej – była jak najbardziej zgodna z prawem i podjęta przez większość członków ówczesnego KK TUR. Wtedy na zebraniu my jako zarząd informowaliśmy o tym, że podejmiemy się takiej organizacji, a zgromadzeni na zebraniu członkowie byli zapytani o zdanie, czy nie mają nic przeciwko, jeżeli kasa KK TUR nie zostanie uszczuplona choćby o złotówkę w związku z organizacją tego przedsięwzięcia. Zapytani bezpośrednio o chęć pomocy w organizacji V MPKK zgłosili się jedynie młody Kolin i Groszek. Zebranie ówczesne protokołował Robert B. (ówczesny sekretarz KK TUR) więc jego zapytaj dlaczego nie ma o tym wzmianki.

T.U.: Proszę odpowiedz, czy po tych decyzjach diametralnie zmienił się twój stosunek do mnie( ciągłe ataki, przytyki, epitety)?

K.B.: Nie, zmienił się on w stosunku do całego zarządu.

T.U.: Proszę odpowiedz, dlaczego przez rok zwlekałeś z oddaniem reszty dokumentacji związanej z KK(np.deklaracje, uchwały poprzednich Zarządów itp.)?

K.B.: Jak pamiętasz w wakacje 2008r. zarząd KK TUR pod moim przewodnictwem dokonywał nowego naboru do KK w związku z wieloma błędami w dokumentacji KK TUR popełnionymi przez naszych poprzedników, z której wynikało, że członków w KK TUR jest 198, albo 212, albo jeszcze inne liczby. Wobec powyższego została podjęta uchwała o uporządkowaniu składu osobowego KK TUR, a co za tym idzie, skreśleniu „starych” i przyjęciu „nowych” członków. Wtedy jak pamiętasz również i ty zostałeś przyjęty w skład KK TUR. W związku z tym uznałem, że dokumentacja, z której de facto nic nie wynikało i która posiadała szereg błędów powinna zostać zarchiwizowana. Tak też się stało. Reasumując od chwili nowego naboru odcięliśmy grubą kreską dotychczasową działalność KK. Wiedzę o posiadaniu przeze mnie tej dokumentacji posiadłeś od Pana Bogdana ze Starostwa, więc jak widzisz posiadanie jej przeze mnie nie było utajnione. W chwili, kiedy ty objąłeś władzę w KK nic nie mówiłeś o chęci otrzymania ode mnie dokumentacji archiwalnej.

T.U.: Proszę odpowiedz gdzie podziała się pierwsza lista uczestników wyjazdu na EB 2009 do Wrocławia i Łodzi?

K.B.: Jest u mnie spisana przez Świstaka na papierze z opakowania po papierosach lub czymś takim. Ciebie na niej nie ma, a jednak pojechałeś. Zająłeś komuś miejsce i zdezerterowałeś we Wrocławiu. W Łodzi już cię nie było.

T.U.: Dlaczego na liście uczestników wyjazdu nie znalazło się nazwisko Ryśka G.?

K.B.: Dlatego, że wyjazd na Eurobasket był zorganizowany dla członków KK TUR, którzy nie tylko wyjeżdżali, ale również byli aktywni na sektorze KK TUR w Zgorzelcu. Pan Ryszard G. już w dniu przyjęcia go do kk zastrzegł, że on ma karnet z KWB Turów, a członkostwo w kk interesuje go wyłącznie po to by móc jeździć z kk na mecze. Wobec takiej postawy nie mogliśmy jako zarząd podjąć innej decyzji niż tej o nie zabraniu go na Eurobasket.

T.U.: Proszę odpowiedz, dlaczego pamiątkowych ręczników nie dostali uczestnicy całego wyjazdu: Bremek, Robso, Kemot i Złoty?

K.B.: Ręczniki były rozdzielane wg ustaleń, jakie poczyniłem z Prezesem PZKosz R.Ludwiczukiem. Były one przeznaczone dla najaktywniejszych w czasie wyjazdu oraz dla dzieci biorących udział w Turnieju Koszykarskim podczas VI MPKK. Oni nie otrzymali ręczników, bo gdy trzeba było pomóc fizycznie w przenoszeniu, pakowaniu, czy ustawianiu bębnów i stojaków ich nigdy nie było, a na koniec wsadzili swoje pupki do auta Górala i Bremka i odjechali jak gdyby nigdy nic. Uzupełniając swoją odpowiedź dodam, że dla Kemota ręcznik oczywiście posiadam (zasłużył na niego).

T.U.: Proszę odpowiedz, czy za kadencji twojego Zarządu KK na sektorze KK przebywały w stanie wskazującym na spożycie?

K.B.: Bywało tak do czasu, aż niektórzy jegomoście jak np. Krzysztof G. czy Marek M. (pewnie ich nawet nie znasz) nie otrzymali informacji o zakazie przebywania w takim stanie na sektorze. Po takim komunikacie wystąpili z KK. Świstak też miał ostrzeżenia (jeśli o to pytasz) i jak pamięta wielu miał czas, że nie załatwiał w konsekwencji swego picia spraw KK TUR.

T.U.: Proszę odpowiedz, dlaczego nazywasz mnie osobą fałszywą, nieszczerą i kłamliwą(innych przymiotów juz nie wspomnę) Podaj chociaż 5(pięć) przykładów, kiedy kogoś okłamałem, oszukałem?

K.B.:
1. Kłamstwo nr 1. W dniu kiedy zostałeś wybrany prezesem KK TUR, zanim to nastąpiło, ustępujący zarząd składał sprawozdanie z działalności oraz rozliczenie finansowe z przeprowadzenia V MPKK. Sprawozdanie o raz rozliczenie zostało przez członków KK TUR (m.in. i ciebie) przyjęte, więc i ty głosowałeś za jego przyjęciem mając wiedzę, że koszt zorganizowania mistrzostw zamknął się kwotą ok.19 500 zł. Kilka tygodni później napisałeś do klubów kibica w Polsce, że nie zorganizujesz imprezy, której koszt to 30 000zł. Napisałeś tak po to, by postawić mnie i organizatorów MPKK w złym świetle (mając dokumenty świadczące o faktycznym koszcie imprezy).
2. Kłamstwo nr 2. Kłamałeś w tym samym piśmie do kk, że pozyskane przez obecny zarząd środki zamiast wydać na organizację VI MPKK wykorzystasz na doposażenie członków kk. Minął rok, a wszystkie rzeczy (trąbki) były dziełem sponsora lub Kemota (bluzy, szaliki, czapki), za które to ludzie sami płacili.
3. Kłamstwo nr 3. Pomiędzy 07.12.2009 a 29.12.2009 przynajmniej 5-cio krotnie zapewniałeś jednego z członków kk o swojej chęci załagodzenia stosunków ze mną wiedząc, że 07.12.2009 podjęliście decyzję o usunięciu mnie z kk.
4. Kłamstwo nr 4. Po incydencie ze środkowym palcem w stosunku do kibiców Anwilu na forum kibiców dziennika zgorzelec.info oficjalnie podałeś się do dymisji, po czym wycofałeś się z tej decyzji.
5. Kłamstwo nr 5. Po odstąpieniu od dymisji powiedziałeś, że poddasz się osądowi członków kk na zebraniu w czerwcu. Zebrania w czerwcu nie było, odbyło się we wrześniu, ale jakoś nie umieściłeś w porządku zebrania punktu o rozpatrzenie twojej dymisji (zapomniałeś???).
6. Kłamstwo nr 6. Kilka miesięcy temu (luty) poinformowałeś, że zorganizujesz ligę kibiców jako alternatywę do dotychczas organizowanych MPKK. Dostałeś od Prezesa PLK zielone światło i nic nie zrobiłeś przez 9 m-cy.
7. Kłamstwo nr 7. Kilkanaście dni temu na shoutboxie, na stronie kk tur napisałeś w odpowiedzi dla kogoś, że rozesłałeś niedawno e-maile o organizowaniu Ligi Kibiców. Nikt takiej informacji nie otrzymał do dzisiaj.
8. Mógłbym tak dalej…

T.U.: Proszę odpowiedz, czy mógłbyś zadać mi pytanie pozbawione wszelkiej insynuacji i manipulacji, w którym jednocześnie odpowiadasz sobie i innym?

K.B.: Mógłbym.

T.U.: Proszę odpowiedz, czy mógłbyś napisać kiedy to upolityczniłem KK?

K.B.: Wtedy, kiedy jako jego prezes podjąłeś decyzję o starcie w wyborach samorządowych i informację o zajmowanym stanowisku w KK TUR podałeś w ulotce wyborczej.

T.U.: Proszę napisz, czy możesz mi wymienić z imienia i nazwiska osoby chociaż 5 osób, które namawiałem do zmiany poglądów politycznych?

K.B.: Nie mogę, bo po pierwsze nie uczestniczyłem w tych rozmowach, a po drugie obowiązuje ochrona danych osobowych.

T.U.: Proszę odpowiedz, czy będąc Członkiem Zarządu nie powinno mieć się sympatii politycznych?

K.B.: Kategorycznie NIE!!! Nie powinno - będąc na czele stowarzyszenia skupiającego sympatyków różnych frakcji politycznych, , ale prywatnie można, byle tylko nie obnosić się z tym na zewnątrz. Dotychczas żaden prezes KK, żaden członek zarządu ani nawet żaden członek KK TUR tego nie robił tak jak ty.

T.U.: Wreszcie ostatnie ( a co z przekory nie dojdę do 20 :) ). Proszę odpowiedz, dlaczego piszesz, że podpierdzieliłem cię do Policji, gdy wiesz, że po twoich wypowiedziach miałbyś sprawę w Sądzie i jednocześnie wiesz, że poprosiłem twojego Dzielnicowego o mediację z tobą? Dlaczego tak perfidnie manipulujesz faktami wiedząc, że nie chciałem cię ciągać po sądach?

K.B.: Po pierwsze to fakt. Doniosłeś na mnie do dzielnicowego. Po drugie: po przedstawieniu moich racji poprosiłem dzielnicowego o skierowanie postępowania na drogę postępowania sądowego, o ile widzi w moich słowach znamiona popełnienia przestępstwa. Jak widzisz nic się jak na razie nie dzieje więc i podstaw do tego chyba zabrakło. Po trzecie gardzę ludźmi, którym z powodu braku argumentów puszczają nerwy na tyle mocno, że uciekają się do środków zapobiegawczych w postaci mediacji prowadzonych przez policję.

Na koniec ja poproszę o odpowiedzi na pytania:

1. Czy prawdą jest, że zadeklarowałem ci pomoc po objęciu przez ciebie f-cji prezesa KK TUR?
2. Czy prawdą jest, że od początku członkowie twojego zarządu (bracia B.) byli nastawieni negatywnie do mojej osoby?
3. Za czyją namową zacząłeś czynione przeze mnie uwagi traktować jako ataki na ciebie?
4. Czy prawdą jest, że na wyjazd na Eurobasket zostałeś zaproszony telefonicznie, czyli tzw. kuchennymi drzwiami i w pełni świadomy zająłeś komuś miejsce wiedząc, że nie będziesz mógł uczestniczyć w tym wyjeździe do końca?
5. Dlaczego na Walnym Zebraniu, do którego się odwołałem po usunięciu mnie z szeregów KK TUR pozbawiłeś mnie prawa do pełnej obrony twierdząc, że nie będziecie (zarząd) słuchać do rana moich wypowiedzi, w czym zresztą obecny na zebraniu z ramienia Starosty Powiatowego Pan Bogdan W. przyznał ci rację (nawet najgorsi przestępcy mają do tego prawo jeżeli tylko można dopatrzeć się tam okoliczności łagodzących)?
6. Gdzie jest większość członków KK TUR, których przyjęliście w październiku do KK?
7. Dlaczego na 13 (trzynaście) wyjazdów (tylko liga) w ubiegłym sezonie odbyły się tylko 4 mimo że byli sponsorzy chętni pokryć koszty tych wyjazdów?
8. W jaki sposób KK TUR uhonorował Roberta Witkę za jego 3,5-letnią grę dla Turowa?
9. Ile wypraw rowerowych odbyło się w maju i w lipcu i ile osób wzięło w nich udział?
10. Ile osób wzięło udział w turnieju siatkówki w Zawidowie?
11. Jaką pomoc zarząd KK TUR zorganizował dla ofiar sierpniowej powodzi?
12. Ilu NOWYCH sponsorów pozyskał obecny zarząd KK TUR (wymień wszystkich!?)?
13. Jakie sankcje zostały lub zostaną wyciągnięte w stosunku do Świstaka (członek zarządu) za to, że pod wpływem alkoholu niejednokrotnie ubliżał koleżance z kk, o czym byłeś informowany przez poszkodowaną oraz za to, że nadal w meczach uczestniczy pod wpływem alkoholu?
14. Czy prawdą jest, że w dniu zatrzymania Świstaka przez policję byłeś przez niego odwieziony do domu ( info od członka zarządu)?
15. Wyjaśnij dlaczego podejmowane uchwały trafiają do tzw. obiegu podpisowego (określenie byłego sekretarza KK), a nie są podpisywane na bieżąco w chwili uchwalenia.
16. Dlaczego na zebraniach zarządu KK TUR jest tak niska frekwencja (najczęściej 4 osoby)?
17. Dlaczego ty jako prezes i zarząd KK TUR nie wypełniacie uchwał najwyższej władzy w kk, czyli Walnego Zebrania Członków (zebranie z lutego 2010)?
18. W jaki sposób usunąłeś członka KK TUR z jego szeregów nie informując go wcześniej o tym, że został do KK przyjęty (Tadeusz M.)?
19. Ile osób nowo przyjętych, tzn. od października do dzisiaj – zostało usuniętych z szeregów KK TUR?
20. Co było powodem, że na Tadeusza M. złożyłeś donos do prezesa KKS Turów Zgorzelec?

Ostatnio zmieniony 13 lis 2010, 12:18 przez grengo, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
T.U.: Proszę odpowiedz, dlaczego pamiątkowych ręczników nie dostali uczestnicy całego wyjazdu: Bremek, Robso, Kemot i Złoty?

K.B.: Ręczniki były rozdzielane wg ustaleń, jakie poczyniłem z Prezesem PZKosz R.Ludwiczukiem. Były one przeznaczone dla najaktywniejszych w czasie wyjazdu oraz dla dzieci biorących udział w Turnieju Koszykarskim podczas VI MPKK. Oni nie otrzymali ręczników, bo gdy trzeba było pomóc fizycznie w przenoszeniu, pakowaniu, czy ustawianiu bębnów i stojaków ich nigdy nie było, a na koniec wsadzili swoje pupki do auta Górala i Bremka i odjechali jak gdyby nigdy nic. Uzupełniając swoją odpowiedź dodam, że dla Kemota ręcznik oczywiście posiadam (zasłużył na niego).

Wiesz co Krzysiek w tym momencie mnie trafiłeś. Nie chodzi mi tutaj o ręcznik! Przypomnij sobie jak był bałagan na pierwszym meczu i nas wyrzucili z sektora to kto poszedł bębnić? Ja i Kemot ! A pozatym przez cały eurobasket bębniłem i może Ci to każdy potwierdzić sam stałeś koło mnie w Łodzi a za mną lub przede mną we Wrocławiu! I ja też nosiłem stojaki jak wszyscy mieli w pupie oprócz nas! Pisze jeszcze raz nie chodzi mi o żaden ręcznik ten przestał mnie obchodzić dawno temu ale o to że to co piszesz jest nie prawdą!
Bardziej fair byłoby gdybyś napisałe że nie dostałem go bo złożyłem wniosek (który według mnie wtedy był słuszny! Złożyłem go bez żadnych namów braci B. tylko kierując się dobrem klubu)
PoZdRo

Ostatnio zmieniony 13 lis 2010, 14:54 przez BR3MEK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Bremek nie unoś się - czyżbyś się nie spakował i nie wyjechał wcześniej? Zgoda - bębniłeś równo z nami, ale zabrakło cię w końcówce. A czy nie zapomniałeś o tym, że otrzymałeś podziękowanie w postaci nieodpłatnego pobytu, wyżywienia i wejściówek dla twojej dziewczyny Magdy, której nie było na żadnej liście wyjazdowej? Sądzisz, że to za mało? Ja wiem, że wszyscy doszukujecie się w tych ręcznikach mojej jakiejś zemsty, ale brnijcie sobie dalej w swoje teorie spiskowe. Nie zapominajcie jednak kto wpadł na pomysł ich załatwienia, kto wykonał dziesiątki telefonów w tej sprawie, kto i za czyje pieniądze pojechał do Warszawy na rozmowę w temacie. Zresztą ręczniki zostały wydane zgodnie z moimi ustaleniami z Prezesem PZKosz-a i temat jest zamknięty (bynajmniej z mojej strony).

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Krzysiek nawet nie zrozumiałeś sensu mojego postu. W którym dwa razy napisałem że nie zależy mi na tym ręczniku i naprawde nie obchodzi mnie co z nim zrobiłeś. I tak potwierdzam była moja dziewczyna przyjechała do Łodzi jednak nie zapomnij że już od początku prosiłem Cię tylko o pomoc w załatwieniu jej noclegu. Zrobiłeś więcej i naprawde jestem Ci za to bardzo wdzięczny. Chodzi mi tylko o to że wiesz jak było i jak wszyscy mieli gdzieś to my bębniliśmy i bębniłem do końca! Spytaj każdego, moich odcisków na rekach nie żałuje. A szybki wyjazd był spowodowany tylko tym że moja dziewczyna na następny dzień szła do pracy! Ale to tylko końcówka, przez cały turniej pomagałem. I tylko o to mi chodzi że poprostu nie sprawiedliwie mnie oceniłeś.

PoZdRo

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

BR3MEK pisze:
Krzysiek nawet nie zrozumiałeś sensu mojego postu.

Ależ zapewniam Cię - zrozumiałem dokładnie.

Co do reszty powtórzę:
grengo pisze:
Zgoda - bębniłeś równo z nami, ale zabrakło cię w końcówce.

BR3MEK pisze:
I tylko o to mi chodzi że poprostu nie sprawiedliwie mnie oceniłeś.

No cóż jest Twoja sprawiedliwość i jest moja, czyli każdy z nas ma swoją i tyle.

"SĄ LUDZIE Z KLASĄ I SĄ CI, KTÓRZY MAJĄ SIEDEM KLAS"

Ostatnio zmieniony 15 lis 2010, 14:03 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo w odpowiedzi na Twój post http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.p ... 4834#94834
Bądź cierpliwy. Ja Cię nie poganiałem.
Odpowiem. Bądź pewien. Ale chwilę odpowiedzi, pozwól, że sam wybiorę. Twoja chęć przeciwko mojej, czyli każdy z nas ma swoją i tyle.
:P

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Odpowiem. Bądź pewien.

Dziękuję, ale to jest tylko połowa odpowiedzi na mój wpis reszta niestety jest bardzo pokrętna
Tomczan pisze:
Ale chwilę odpowiedzi, pozwól, że sam wybiorę. Twoja chęć przeciwko mojej, czyli każdy z nas ma swoją i tyle.

co zresztą mnie nie dziwi. Wszyscy już przywykliśmy do tego. Mam jednak nadzieję, że zdążysz do piątku :twisted:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dlaczego akurat do piątku miałbym Ci odpowiedzieć??? :cry:
Wyjaśnij skąd taki pośpiech. (Nie poganiaj mnie, bo tracę oddech ]:-> :lol: :P )???

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.