Dzisiaj jest 18 lip 2025, 6:03

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Jeszcze powinni gdzieś wypożyczyć Bukowieckiego i Jarmarkowicza, ale także ściągnąć jakiegoś skocznego centra do wzmocnienia strefy podkoszowej. 8) I ogólnie powinno wyglądać wszystko dobrze, a Brkić i Kuebler potrzebują jeszcze trochę czasu i więcej minut na parkiecie . :D

Tytuł:
gaduła
gaduła

Skoro mowa o skocznych zawodnikach from USA - Aaron Pettway ( grał w Kagerze Gdynia) zwolniony z Cedevity.
Kolejny... Drew Naymick - zwolniony z Los Angeles Lakers (Kotwica Kołobrzeg).
Pod koszem będziemy dostawać lanie, a włodarze śpią... Chore, gdy tacy zawodnicy są teraz wolni i Turów nie wzmacnia się pod deską...

Ostatnio zmieniony 24 paź 2010, 15:36 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Albo przynajmniej taki Paweł Mróz (W Novej Wsi bodajże 15 pkt. i 10 zbiórek średnio), który w Prokomie nie gra nawet w meczach ligowych. Tu chodzi o zmiennika dla Zigeranovicia, a Polak jest potrzebny.

Tytuł:
gaduła
gaduła

Wszyscy, to widzą i wiedzą... Ale nie działacze Turowa... albo nie chcą widzieć i wiedzieć. Wtedy wszystko zmienia postać rzeczy. Tomaszek, Kuebler, Gabiński - out!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

W tym roku widocznie mamy grać tym co mamy teraz. Każdy chciałby wzmocnienia, ale jeśli to ma być plan 3 letni na zbudowanie drużyny to jeszcze ok. Żeby tylko w przyszłym sezonie pod koszem było mocniej, a w tym grajmy tym co mamy o to co możemy :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Pod koszem będziemy dostawać lanie, a włodarze śpią... Chore, gdy tacy zawodnicy są teraz wolni i Turów nie wzmacnia się pod deską...

PrzecPolitWSpor pisze:
Wszyscy, to widzą i wiedzą... Ale nie działacze Turowa... albo nie chcą widzieć i wiedzieć. Wtedy wszystko zmienia postać rzeczy

Narzekać to sobie śmiało możecie , ale z tego co ja wiem to mamy takich graczy na jakich nas po prostu w tym sezonie stać. Budżet na ten sezon został w 80 % wykorzystany , pozostałe 20% to jest rezerwa w "razie co". Na tą chwilę przecież nie jest tak źle. Dajmy im rozegrać jeszcze kilka spotkań a później niech sie włodarze zastanawiają co robić.

michaelos pisze:
W tym roku widocznie mamy grać tym co mamy teraz. Każdy chciałby wzmocnienia, ale jeśli to ma być plan 3 letni na zbudowanie drużyny to jeszcze ok. Żeby tylko w przyszłym sezonie pod koszem było mocniej, a w tym grajmy tym co mamy o to co możemy :)
Zresztą taki Pettway czy Naymick do tanich graczy na bank nie należą.

DOKŁADNIE :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

PrzecPolitWSpor pisze:
Tomaszek, Kuebler, Gabiński - out!
po dwóch kolejkach takie szybkie wnioski? Co ty chcesz w tym roku misia?
no dobra, to sobie pogadałeś..... teraz ja: PrzecPolitWSpor, - out!!!

Tytuł:
pismak
pismak

Przygotowania do meczu z Polonią Warszawa
http://www.zgorzelectv.pl/index.php?opt ... &Itemid=64

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

W Polo niezły cyrk na kółkach jeśli chodzi o "gwarancje" budżetowe

http://www.sport.pl/koszykowka/1,65036, ... owane.html

NaNa z bananem od ucha do ucha, zapewne otrzyma na prezentacji "standing ovations" szczególnie, że jak sam stwierdził:

Z okresu, kiedy grałem w Zgorzelcu, mam same miłe wspomnienia. Pamiętam świetny zespół i fanów. Dla mnie ten klub ma najlepszych kibiców w lidze. Występować przed nimi to zawsze przyjemność, nawet jeśli ostatnio rywalizowałem przeciw ich drużynie

[ Dodano: Pon Paź 25, 2010 12:46 pm ]
Poza samograjem Hinsonem o którym wspominał Ślimak, trza będzie także uważać na Wichniarza i te jego szalone trójczyny... pod koszem masowanko z tercetem Harding - Easley - Palmer z tym, że ten ostatni jak na razie nie zatrybił...

Ostatnio zmieniony 25 paź 2010, 12:49 przez DragisA, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

20 % na rezerwy? Ale po co? Skład jest w miarę dobry, a ten podkoszowy, który by odciążył Zigeranovicia by się przydał. W meczu z Czarnymi Ivan już po 15 minutach błagał o zmianę bo nie mógł oddychać.... :roll: A jak Tomaszek wchodzi na C to wiemy co się dzieje.

Turów dostał za Szymańskiego, gdyby sprzedali Jarmaka już by było więcej. Nie trzeba by było za dużo dokładać. W tym sezonie tak naprawdę zmienić można jeszcze Kueblera. I by było na tyle. Reszta zespołu jak dla mnie może grać do końca i spokojnie 6 miejsce.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
A jak Tomaszek wchodzi na C to wiemy co się dzieje

;-)

http://www.youtube.com/watch?v=TH4ecrFgnO4

Ostatnio zmieniony 25 paź 2010, 14:00 przez DragisA, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
20 % na rezerwy? Ale po co?

Nie na rezerwy tylko 20% to jest rezerwa jakby była potrzeba dobrania jakiegoś zawodnika. 8)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Brawo Turów, dajmy jeszcze im jeden mecz, na pewno sie rozegrają jeszcze!

Tytuł:
obserwator
obserwator

pięknie q...wa pięknie

Tytuł:
gaduła
gaduła

marturow pisze:
PrzecPolitWSpor pisze:
Tomaszek, Kuebler, Gabiński - out!
po dwóch kolejkach takie szybkie wnioski? Co ty chcesz w tym roku misia?
no dobra, to sobie pogadałeś..... teraz ja: PrzecPolitWSpor, - out!!!

Dziś była trzecia kolejka, a nic się nie zmieniło cwaniaczku i jestem pewien, że się nie zmieni.

Czy wspomniałem coś o misiu? Z tym składem awans do PO będzie sukcesem. Tyle, że za te pieniądze, to Polonia by była liderem, a my przegrywamy u siebie z biedną Polonią.

W tym meczu nie było widać nawet tej cechy charakterystycznej dla tego Turowa - walki...

Co takiego wnosi Kuebler? Gabiński i Tomaszek? Jeżeli najeżdżasz na mnie i twierdzisz, że to są dobrzy zawodnicy, że każdy z tej trójki się "obudzi" - to radzę Ci zacznij oglądać szachy. Nie będzie przełamania z ich strony, bo oni grają już na swoim poziomie.
To są ciency zawodnicy i za ich siano ściągnięto by o wiele lepszych! Jestem pewien!

Ostatnio zmieniony 25 paź 2010, 19:10 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.