Dzisiaj jest 13 lip 2025, 22:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Święte słowa Szamo kibicowanie tragedia żadnej zmiany.Wypadało by się zająć kolego Tomczan KK Tur to nie Jelenia Góra, to nie bunkier na ul.Świerczewskiego (obecnie Sudecka) i cały mecz tylko wyklęte przez prawdziwych kibiców Turowa szły mróweczki ....... zero flag itp,itd.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Niektórzy zdarli gardła... ale co tam. Najlepszym przykładem jest to co robił Kemot. Krzyczał cały czas. Jedni mu wtórowali inni poklaskiwali. NIe dogodzi sie wszystkim. Mam wrażenie że bardziej wam sie podobał doping kibiców Anwilu ;) Jeżeli macie takie zdanie prosze bardzo. To tylko wasze zdanie... na tej hali NIGDY nie dojdzie do tego ze cały mecz bedziemy kibicować jak w ostatnich 3 minutach. Ci ludzie nie ruszą swoich grubszych pup. Na poczatku meczu, Panie na bocznym sektorze po prawej sobie siedziały. Gdyby jeszcze klasneły! Ale nie... Na koniec tak samo. PO co KK ma sie wydzierac zeby wstawali jak i tak sie znajda barany które bedą udawały zę nie słyszą ;)

Lepiej cieszyć sie tego co sie ma! ;) Pozdrawiam .

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Laupinka676 pisze:
PO co KK ma sie wydzierac zeby wstawali jak i tak sie znajda barany które bedą udawały zę nie słyszą ;)

Lepiej cieszyć sie tego co sie ma! ;) Pozdrawiam .

Laupinka zgoda, po co KK ma sie wydzierac... lepiej nic nie robic i cieszyc sie z tego co sie ma... to sie nazywa stagnacja... jezeli chodzi o kibicowanie to zawsze i wszedzie bylo tak, ze niektorzy przezywaja mecz w taki a nie inny sposob, niektorzy sie wstydza, ale zawsze w kazdym meczu - nie tylko w koszykowce, ale takze w pilce noznej, siatkowce, czy nawet w skokach narciarskich - jest jeden taki moment, ze trzeba po prostu sie spiac i bez zadnego problemu poderwie sie cala hale, stadion itd. W tym momencie ten Klub Kibica tego nie potrafi, ten Klub Kibica pozbyl sie ludzi niewygodnych - Mrowa, Alek - ktorzy potrafili ruszyc tym wszystkim, a niestety nie udalo im sie pozostawic nikogo kto potrafilby teraz tym wszystkim dowodzic... nie oszukujmy sie ale Tomek Piekarz nie zna sie na tym i taka niestety jest smutna prawda, ze przez wiele wiele lat, niczego sie nie nauczyl... a mlodzi ktorzy cos potrafili przez niektorych co rzadzili w KK uciekli, po prostu uciekli!

PS
Misiek, Misku drogi OGROMNY SZACUN za swiecace okulary!!! Ty zawsze bedziesz NUMERO UNO!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

No ok... Dobra już nie bede sie spierać ;) To nie moje zadanie :D

Pozdrawiam i życze abyś zobaczył że znajdą sie tacy :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Skoro się nie znam to wskaż mi teraz kogoś kto się zna i zrobi to lepiej. Nie mówie że jestem nie wiadomo kim, ale Mrówa i Alek też nie byli doskonali. Ja sobie daje spokój z tym wszystkim bo mimo starań jest jeszcze gorzej, niech ktoś lepszy się tym zajmie ...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

szamo pisze:
Administratorce Katrin, radze zapoznac sie z definicja wyrazenia SPAM [ZRODLO 1] [ ZRODLO 2]... studentko informatyki, podstawowe pojecia sa Ci obce??? Wstyd! Poza tym, jak nie nadazasz z kasowaniem, komentarzy, wypowiedzi na shoutbox'ie to moze ustaw gestsza filtracje na adresy IP z Wloclawka i/lub wyrazenia potocznie uznawane za wulgarne. W przeciwnym razie kasowanie jakichkolwiek innych wypowiedzi moze byc uznane zgodnie z Art. 49 Konstytucji RP jako ograniczenie mozliwosci prawa do wolnosci komunikowania sie - link.

szamo, co Ty nie powiesz... WOW! Hmmm... aż z tego wszystkiego chyba zrezygnuję ze studiów, bo to nie godne bez tak podstawowej wiedzy studiować Informatykę. Zajmę się zupełnie czymś innym, może finansami? Dziękuję, że wskazałeś mi tak cenne strony z pojęciami SPAMu. Aż wstyd, że wcześniej nie odwiedzałam takich stron i wierzyłam wykładowcom, że w książkach piszą prawdę i znajdę wszystko. Od dzisiaj będę regularnie czytać Wikipedię oraz króciutkie definicje internetowych encyklopedii. Są bardzo pouczające i tak dokładnie wszystko wyjaśniają.
Gdyby tylko pisały wszystkie przykłady SPAMu i odnosiły się nie tylko do przykładów SPAMu na poczcie. Normalnie to bym Twoją wypowiedź zignorowała, ale niestety, bardzo mnie to poruszyło. Poruszyła mnie Twoja ograniczona wiedza na ten temat i fakt, że jeszcze o tym mówisz, ale czytaj dalej Wikipedię, a może zostaniesz kiedyś Profesorem, a gdy już zaczniesz pisać książki obiecuję, że kupię i przestudiuję ją całą.
Dziwne, temat jest o Kibicach Turowa a my tu o informatyce, ale skoro zacząłeś to Ci odpowiem i zrobiłabym to w wiadomości prywatnej, ale może inni też się czegoś dowiedzą ;)
Otóż, kibice Włocławscy od jakiegoś czasu piszą komentarze do artykułów, które zazwyczaj nie znajdują się na stronie głównej. Są to wypowiedzi o mniej więcej takiej treści "kjhdfkdshkjnfknd fd fjsdbfkjd dsjbfjhbgf mndsb jhbahgb vdj ghbgjh v dnms vjhrgbj (tu jakiś link) sjfjljrgjhgergblejlgbejwe (link)" itp. a następnie kopiują to i wklejają jeszcze kilkadziesiąt razy, oczywiście każdy jako osobny komentarz. Ale wg. Ciebie to nie SPAM, więc nazwijmy to, hmmm... 'wypowiedzią z wyższej półki', której widocznie nie zrozumiałam i uznałam za SPAM. Gdy je skasowałam (i tu Cię zdziwię- jednym kliknięciem- niesamowite, że to potrafiłam zrobić), pojawiła się kolejna dawka. Później wpadli sobie na pomysł, że na SHOUTBOX'ie też tak mogą robić więc zrobili to kilkadziesiąt razy (i tu Cię znowu zaskoczę, że skasowałam je też jednym kliknięciem). Od tamtego czasu zablokowałam 8 adresów IP, które sobie na to zapracowały. Jeżeli przeglądniesz sobie SHOUTBOX'a to zauważysz, że w wypowiedziach, które zostawiłam, gdy pojawia się słowo wulgarne wyświetlane jest [#CENZURA#]. Kasuję 'wypowiedzi z wyższej półki', resztę albo zabezpieczam albo zostawiam.
I tak na koniec polecam ciekawe (przynajmniej dla mnie i moich wykładowców), ale może jesteś mądrzejszy i takiej 'literatury' nie czytasz, ale mimo wszystko polecam książki: Bartosz Danowski, Łukasz Kozicki - "Spam. Profilaktyka i obrona" Książka 1 oraz Paul Wolfe, Charlie Scott, Mike W. Erwin - "Anti-Spam Tool Kit. Edycja polska" Książka 2. Poleciłabym więcej, ale na początek powinny wystarczyć.

Dobranoc.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

aż się uśmiałem... obiecuję, że przeczytam wszystko i zgłoszę się po kolejne lektury :D

a poza tym katrin89m, jak mówimy o robotach spamujących, które w/g Ciebie kibicują też Anwilowi :smt026 dobrze, że one nie studiują informatyki.

bez odbioru :smt021

Tytuł:
obserwator
obserwator

Kurcze mądralińskich tutaj nie brakuje jak widac jak kazdy jest tutaj mądry to niech stanie za bębnem i pokaze jak się to robi a jak nie to niech zamknie cztery litery i nie pokazuje swojej ""wielkości" zza monitora.Fachowcy zasrani.....

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Brak słów... gdzie ja mówię o robotach... nie rozumiesz człowieku, że jest rodzaj spamu tworzonego przez osoby indywidualne, gdybyś przeczytał chociaż jedną książkę na temat SPAMu to być może przestałbyś wierzyć wikipedii?! Ale takiemu to się nawet tłumaczyć nie chce... i nie mam zamiaru bo Ty wiesz najlepiej... i to koniec na ten temat!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Świstak pisze:
W całym meczu i tak my jako K.K.TUR staraliśmy się coś robić ,może to nie jest ideał ,ale porównaj inny klub kibica po drugiej stronie ,ich nikt nie słyszał.(

Nie wiem o kim piszesz Świstak ale zrozum w końcu, że od jakiegoś czasu KK Turowa śpiewa cienkim głosem a pieśni wasze można wyłącznie rozpoznać po rytmie bębna. Wstyd jak ...j. W trzeciej q byliśmy jedyną grupką która cos śpiewała. nie zapominaj także że doping "przyśpiewka" śpiewana jest przynajmniej minutę a kiedyś bywało że i pięć. wystarczyło że przerwano mecz gwizdkiem a Wy juz zabieraliście się za pisanie sms'ów albo innym ciekawszym zajęciem. Wuwuzelę Tomczana skomentuje krótko, inaczej nie wypada, cała Polska zrozumiała a on nieedukowalny. Jak tak dalej będzie to konieczne będzie pokazywanie przez jednego z KK tablicy z aktualnie śpiewaną przyśpiewką, bo nie wiadomo co jest śpiewane. Więcej dyscypliny w szeregach, w tym prezes chyba jest wystarczająco doświadczony.

Końcówka pozwala mi wierzyć i mieć nadzieję na dobry dopin całej hali. Wymagamy walki od zawodników a sami wpierdzielacie popkorn.

Nie piszę nic odkrywczego, że głosny doping pomaga zawodnikom. Więc pomagajmy!

[ Dodano: Nie Paź 17, 2010 12:10 pm ]
Świstak pisze:
jakoś dzisiaj tylko K.K.TUR pokazał i reszta kibiców w ostatniej kwarcie jak trzeba kibicować .K.K. TUR kibicował cały mecz

chyba jaja sobie robisz! Cały mecz? Bylismy chyba na innych meczach!

Ostatnio zmieniony 17 paź 2010, 11:19 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Może chcecie pokomentować mecz Turowa z Polonią w PRW? Ktoś się czuję na siłach? :)))

http://www.prw.pl/articles/view/10439/Z ... rawozdawca

Tytuł:
pismak
pismak

Świstak pisze:
ale porównaj inny klub kibica po drugiej stronie ,ich nikt nie słyszał.(piszę tu o innych kibicach Turowa , a wiesz o których)

Zobacz na to z innej strony was w sektorze jest 150 osób a ich ile 10 osób? nawet nie

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No cóż.
Chyba i ja pozwolę sobie na zabranie głosu.
Oglądałem dzisiaj powtórkę wczorajszego meczu i rzeczywiście w pewnych chwilach ten doping był cichy, przytępiony co nie znaczy, że go nie było.
Przyczyn takiego stanu rzeczy jest wiele, począwszy od tego, że jest to moja wina, poprzez wuwuzele-tomczanki, a kończąc na bębniarzu czy bębniarzach.
O ile o mnie napisano już tu wiele, i wiele zrzucono na moje plecy, o tyle proszę nie zarzucajcie Kibicom KK, że nie dopingują. Podejrzewam, że nie jeden z KK ma dzisiaj problemy z gardłem, a to że chwilami ten doping był cichszy mógł być spowodowany może chwilą zmęczenia, słabszą postawą drużyny lub jeszcze czymś innym, ale nie tym, że ktoś to przysłowiowo olewa.
Wracając do tych wuwuzeli, czy tomczanek. Jak zwał tak zwał, a chodzi o trąbki.
Jeszcze raz i któryś z kolei napiszę, że nie ja wymyśliłem trąbki na meczach koszykówki. Trąbią na innych halach, z mniejszym lub większym natężeniem. I u nas na hali za poprzedniego Zarządu były trąbki na sprężone powietrze, była syrena i uważam, że mądrze wykorzystywana trąbka może przeszkadzać przeciwnikom. Dodam, że na jednym z zebrań prosiłem o trąbienie w określonych momentach meczu, np. rzuty osobiste wykonywane przez przeciwników lub brak uderzeń w bębny.
I doszliśmy do bębniarzy.
Niestety Kemot powiedział, że od następnego meczu nie będzie bębnił. Od bębnów już odchodził parę razy wcześniej. Nie znam powodów Jego zachowania. Może po prostu już taki jest. Ok. miesiąca temu zaprosiłem młodą osobę, która skończyła szkołę muzyczną, aby nauczyła czegoś osoby z KK, które chciały bębnić. Kemot się wtedy zreflektował i zapowiedział, że sam to zrobi.
Wczoraj widzieliśmy, że skutecznie zamienił Go Marcin.
Do całej układanki brakuje tylko prowadzącego. Roli tej próbował wczoraj Kemot.
I prośba na koniec- może zamiast pisać w kółko, jaki to słaby był doping, napiszcie może swoje pomysły na dopingowanie. Może akurat to będzie strzał w dziesiątkę, i któryś z pomysłów poderwie z miejsc wszystkich Kibiców na hali.
Pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak

Moim zdaniem bęben powinien być jeden,ponieważ on ma nadawać rytm a nie zagłuszać

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

1. Faktycznie. Trąbki przeszkadzają przeciwnikowi, ale gwarantuje wam że naszym też to przeszkadza np. w skupieniu sie w obronie.
2. Strona po której ty stoisz całkiem dobrze sobie radzi, ale lewa to tragedia. A KK powinno kibicować ciągle równo bez względu na to czy nasi radzą sobie dobrze, czy źle. 16-20 latek ma bardziej donośny głos niż 45-50 (są wyjątki), a u nas tych drugich jest więcej.
3. Jeden bęben. Więcej zagłusza doping.
4. Nie da rady poprowadzić dopingu bez sprawnego megafonu. Ten zepsuty co był w zeszłym sezonie na jednym z meczów praktycznie nie działał.
5. Machanie szalikami, skakanie, trzymanie rąk w górze zawsze daje jakiś minimalny ruch, a zawodnicy to widzą i traktują to pozytywnie, ale gdzie ci taki dziadziuś poskacze ?
6. Gdzie są flagi? Osoba odpowiedzialna za naparzanie flagom co chwile, a nie raz w meczu.
7. 2/3 zł. od każdego członka KK i będzie Sektorowka. Już jest jakaś oprawa.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.