Dzisiaj jest 17 lip 2025, 22:52

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła

Teraz Ci co wróżyli medal dla Turowa zejdą na ziemie po tym jak nasi zostaną zlani na wyjeździe. Tym się właśnie różnią sparingi od meczy ligowych. Nie widać tej szumnej walki co w sparingach. Tomaszek, Gabiński, Kuebler - zawodzili w sparingach, to samo w lidze... Ta trójka, to wielkie nieporozumienie. Jednak widać niektórzy mają bezwzględny kredyt zaufania - tylko z jakiego względu? O Kueblerze już pisałem jak został podpisany kontrakt, a wielu pisało, że to strzelec :lol: :lol:

Ostatnio zmieniony 10 paź 2010, 17:11 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Ludzie spokojnie jestesmy po 20 minutach 1 meczu sezonu 2010/2011 ... Co ma byc to bedzie ,a czas na podsumowanie sezonu bedzie po jego zakonczeniu :)

Ostatnio zmieniony 10 paź 2010, 17:13 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła

Z gówna bata nie ukręcisz, czyt. z drewna - Kueblera, Tomaszka, Gabińskiego koszykarza nie zrobisz.

Tytuł:
rekrut
rekrut

PrzecPolitWSpor pisze:
Z gówna bata nie ukręcisz, czyt. z drewna - Kueblera, Tomaszka, Gabińskiego koszykarza nie zrobisz.

Może to zbyt dosadnie powiedziane ale prawdziwe. Wiwat Prezes ile trzeba stracić żeby Cię strącić ze stołka???

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Stało się. No cóż, potknięcie. Ale to nie upadek na kolana! Z relacji telefonicznej wiem, że zostawili mnóstwo potu na parkiecie. Wiem również, że Hala Gryfia jest dla nas ciężka. Byłem tam na 4-5 meczach. Tam naprawdę piłkę Gospodarzy do kosza niesie doping Kibiców w tej hali! Naszym w tym meczu naprawdę nie wchodziły rzuty do kosza. Rzucali i nic! :cry:
Pierwsze koty za płoty. Nie ma co stawiać krzyżyka nad niektórymi graczami i płakać nad rozlanym "meczem".
Do zobaczenia 16.10. na meczu z Anwilem.
Możemy wtedy pokazać prawdziwego "pazura" Kibica, który może wzmocnić tylko TURÓW! :smt026 :smt026

Ostatnio zmieniony 10 paź 2010, 18:51 przez Tomczan, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
gaduła
gaduła

Tomczan pisze:
Stało się. No cóż, potknięcie. Ale to nie upadek na kolana!

Komuś się chyba płyta zacięła. To samo czytałem w poprzednich sezonach. Kiedy Tomczan zaczniesz patrzeć obiektywnie i otworzysz oczy? Co mecz, to będzie potknięcie? Pewnie prezes też tak samo sobie tłumaczy - potknięcie. Ile razy można się potykać? To grozi przecież poważnym zwichnięciem...

Ostatnio zmieniony 10 paź 2010, 19:03 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Możemy wtedy pokazać prawdziwego "pazura" Kibica, który może wzmocnić tylko TURÓW!
prawdziwy pazur to prezes michalski

Tytuł:
pismak
pismak

Pierwszy mecz i fala jasnowidztwa w Zgorzelcu. Jeszcze ze 3 kolejki, kilka waszych postów i zacznę wieżyc w spirytystykę.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Czarnym siedziało, no niestety. w pierwszej połowie siedziało im wszystko, a obrona Zgorzelczan była fatalna. Za tydzień mecz z Anwilem, który też nie gra najlepiej liczę na zwycięstwo, bo później Polonia i AZS (u siebie ) to mecze łatwiejsze, które Turów musi wygrać jeżeli myśli o 1 czwórce. Z bilansu 3-1 już by było troszeczkę łatwiej. Na dzień dzisiejszy słabiutko zobaczymy co będzie dalej.

P.s Będzie organizowany wyjazd do Warszawy ? Bardzo bym prosił o odpowiedź.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

PrzecPolitWSpor pisze:
Kiedy Tomczan zaczniesz patrzeć obiektywnie i otworzysz oczy?

Ja myślę obiektywnie. Ale również jestem kibicem głęboko wierzącym w TURÓW. Takie jest moje podejście do wygranych lub przegranych TUROWA.
Ja tylko wierzę... .
Hakunamakatek pisze:
P.s Będzie organizowany wyjazd do Warszawy ? Bardzo bym prosił o odpowiedź.

Już dzisiaj wszystkich chętnych w imieniu Zarządu KK zapraszam do zapisów na ten mecz, jak zwykle w kiosku u Świstaka.
Termin i koszt związany z tym wyjazdem podam w późniejszym terminie.
Poydrawiam

Tytuł:
gaduła
gaduła

Tomczan pisze:
PrzecPolitWSpor pisze:
Kiedy Tomczan zaczniesz patrzeć obiektywnie i otworzysz oczy?

Ja myślę obiektywnie. Ale również jestem kibicem głęboko wierzącym w TURÓW. Takie jest moje podejście do wygranych lub przegranych TUROWA.
Ja tylko wierzę....

Jak dla mnie, to jedno z drugim się trochę gryzie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Czy wygrywasz, czy nie !
Ja i tak kocham cię !
W moim sercu TURÓW !
I na dobre i złe.

W tej sytuacji ta przyśpiewka jak najbardziej na miejscu. ;) (oczywiście nie ma jej w repertuarze KK Tur bo jest za trudna ...)

To jest dopiero pierwsza kolejka. Nawet jeżeli Turów będzie miał 6/7/8 miejsce na koniec sezonu, będę dalej mu kibicował. Zarząd jest taki, a nie inny i nic na to nie poradzimy. W Gryfii gra się trudno, a zwłaszcza mecze inauguracyjne, co będzie dalej to się okaże.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tymczasem "znane i lubiane" kujawskie schaby w liczbie 1 autokaru posłusznie zameldują się w blaszaku na Maratońskiej

http://www.anwil.wloclawek.pl/wyjazd-ki ... ,d492.html

Tytuł:
rekrut
rekrut

Pod centrum stała Dacia ze spuszczonym powietrzem z 2 kół :D Ktoś stosuje pressing na naszych :d

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Witam.
Mecz z Polonią będzie u nas w dniu 25.10.2010. o godz.18.00..
Pozdrawiam

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.