Dzisiaj jest 13 lip 2025, 20:40

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
Do admina :proponuje bana dla tego typka za prowokacje i wycieczki osobiste.Masz swoje forum to po co tu smiecisz.

Pełna zgodność Czesio.

Nie mogę się jednak nie odezwać, jak zapijaczona morda rusza mi mojego zmarłego Tatę.
Dostałeś pozwolenie od swego Guru na wpisy na forum, czy może wytrzeźwiałeś na chwilę i cię natchnęło?
Jaki ty prosty jesteś do rozszyfrowania: ja napisałem do DINO, a ty się tłumaczysz. Zdecyduj się jak cię zwać DINO, Świstak, czy jeszcze inaczej.
Czyżby twoja frustracja i chęć zaczepki wynikała z tego, że znowu chodzisz na piechotę? (Dobre wieści szybko się rozchodzą).
Świstak pisze:
Mam tok rozumowania normalny ,mimo że robiłem wszystko ,co robię cały czas dla K.K. ,stałem się niewygodny dla Makówki z chwilą gdy przestałem brać na klatę wszystkie jego numery .

A co robiłeś dla KK, poza dbałością o swoje dochody z tytułu sprzedawanych pod CS biletów lub wprowadzanych do CS ludzi jako obsługę bębnów itd. Takich przykładów można wymieniać wiele, tylko po co? Ty jako najbardziej umoczony człowiek w KK nie powinieneś się w ogóle odzywać, bo każdy normalny człowiek mający twoją przeszłość zapadłby się pod ziemię ze wstydu.
Ty brałeś na klatę? Raczej do kieszeni (zapomniałeś, że przepiłeś 11 500 zł z kasy KS TURÓW, które miałeś za karnety)! Największy mój numer to taki, że nie zgłosiłem tego od razu do prokuratury, tylko koleżeńskim odruchem próbowałem ratować z Robertem Twoją zapijaczoną du..ę.

[ Dodano: Sob Paź 09, 2010 10:08 pm ]
Czytelniku tego posta zanim zagłębisz się w ten wpis zastanów się czy tego chcesz, bo jest to chęć pokazania przeze mnie, jak KK TUR przeistacza się w kiełbasę wyborczą, do której ogromną niechęć w liście do klubów kibica w Polsce zapewniał jego Prezes Tomczan. Być może Tomczan nie jest tu niczemu winien, bo jak mawia stare powiedzenie: „wolnoć Tomku w swoim domku”- jest to indywidualne działanie Świstaka, które niestety z racji pełnionej przez niego funkcji w Zarządzie KK stawia ten KK w złym (nazwijmy to delikatnie) świetle.
Ten kiosk(sklep) kojarzy każdy, kto choć raz zetknął się z Klubem Kibica TUR zapisując się na wyjazd, itp… Nie jest żadną tajemnicą, że ten sklep, to miejsce spotkań zarządu i członków KK TUR, którego właścicielem (najemcą) jest jeden z członków Zarządu KK TUR- G.Bodurka (Świstak).
A więc do rzeczy. Kilka miesięcy temu Tomczan w liście do klubów kibica w całej Polsce napisał, że nie chce robić z KK TUR żadnej kiełbasy wyborczej. I brawo. Jako jeden z założycieli tego klubu, a także jego były prezes mogę tylko potwierdzić, że moi poprzednicy (Krzysiek i Rysiek)oraz ja byliśmy zawsze zwolennikami nieupolityczniania KK TUR. O to zawsze prosił i zabiegał śp. Z.Kamiński. Owszem zwracaliśmy się do sponsorów reprezentujących różne frakcje polityczne, ale zawsze w swoich podziękowaniach dziękowaliśmy im za wsparcie jako przedstawicielom firm i zakładów pracy, które reprezentowali, a nie ugrupowania czy kluby polityczne. Niestety coś stało się w tym roku niedobrego w KK i jak widać w witrynie tego kiosku przynajmniej jeden z członków Zarządu KK uzewnętrznia swoje zamiłowania polityczne. Nie muszę dodawać, że nie bez przypadku, ale niestety dla Świstaka, jest to manifestacja swojej dwulicowości, co z racji pełnionej przez niego funkcji negatywnie rzutuje na cały KK, gdyż od dnia wejścia do składu Zarządu KK Świstak stał się osobą publiczną i jako taki jest teraz postrzegany przez ludzi. Może w tym nie ma nic dziwnego, ale obrzydlistwem jest to , że wystawia rękę po kasę np. na wyjazd do Słupska do Burmistrza Miasta (PO), a promuje zgoła coś innego. A fe!!! To jest obrzydlistwo i dwulicowość. Osobiście gardzę takimi ludźmi.
Jak to wygląda pokazują poniższe fotografie.

Ciekawostką jest również komunikat zamieszczony w tej witrynie o treści:”UWAGA!!! Od 12.00 do 14.00 w tym czasie załatwiam sprawy KK TUR”. I tu rodzi się pytanie, czy ludzie (w szczególności członkowie KK) pracujący w systemie jednozmianowym (ranki) są w stanie załatwić cokolwiek w tym „biurze”? Odpowiedzcie sobie sami. Prawdą jest, że nie powinno mnie to już obchodzić, ale działając w ten sposób Świstak łamie statut KK (działając na szkodę członków KK) i ciekawi mnie co w tej kwestii postanowią pozostali członkowie Zarządu KK.

Ostatnio zmieniony 10 paź 2010, 10:25 przez grengo, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
pismak
pismak

O Świstak nowa naklejka na kiosku czy mnie oczy mylą ??

Tytuł:
obserwator
obserwator

No, no Świstak - myślałem, że jesteś inny, ale to prawda co ludzie o Tobie gadają.

A co do wyborów "chodzą słuchy na mieście"(zwrot często używany przez jednego z członków zarządu kk), że Prezes KK TUR planuje wystartować w tegorocznych wyborach, a inne zasłyszane na mieście słuchy mówią, że nawet zarzeka się, że na pewno nie wystartuje z Groniczem.

Ten plakat w witrynie zdaje się to nawet potwierdzać. Czyli doimy jednych - hołubimy innych - żadnej wdzięczności - :smt021

Ostatnio zmieniony 11 paź 2010, 13:41 przez Jan.Leszek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Wszyscy którzy nie odebrali karnetów ,proszę się zgłaszać jak najszybciej ,najlepiej w godz.12 - 14 . :smt026 :smt026

[ Dodano: Pon Paź 11, 2010 5:56 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Witam.
Mecz z Polonią będzie u nas w dniu 25.10.2010. o godz.18.00..
Pozdrawiam

Tytuł:
obserwator
obserwator

Świstak pisze:
Wszyscy którzy nie odebrali karnetów ,proszę się zgłaszać jak najszybciej ,najlepiej w godz.12 - 14 .

Czyli jednak kłamiesz Świstaku pisząc, że najlepiej, bo znam osobę, której dwa razy nie wydałeś karnetu poza tymi godzinami mówiąc, że sprawy KK załatwiasz wyłącznie w tych godzinach, a mówiąc to miałeś poważne problemy z utrzymaniem równowagi.
Czyli wg ciebie są równi i równiejsi, a uznanie who is who jest wyłącznie w twojej gestii.
:smt044 :smt044 :smt044

Ostatnio zmieniony 11 paź 2010, 21:27 przez Jan.Leszek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Witam wszystkich,
zauważyłem że moje wpisy tu i na shoutboxie na stronie KK TUR są błędnie interpretowane przez wiele osób czytających je. Wobec tego pragnę wszystkich czytelników zapewnić, że nigdy nie było i nie jest moją intencją obrażanie, dyskredytowanie czy piętnowanie członków klubu kibica. Jest ich obecnie około 200, nie wszystkich znam, więc nie fair byłoby wypowiadanie się na ich temat w jakikolwiek sposób, dlatego swoimi wpisami nie chcę dotykać wszystkich członków KK TUR. Staram się jedynie pokazywać niewłaściwe, złe, kontrowersyjne działania bądź zachowania poszczególnych osób, które w konsekwencji mogą negatywnie rzutować na wizerunek całego klubu kibica. Biorąc pod uwagę fakt, że byłem członkiem tegoż klubu, wiem na co zwracać uwagę i stąd biorą się moje nie zawsze łagodne wpisy, a osoby dopuszczające się takich czynów, aby nie dawać mi powodów do pisania powinny zweryfikować swoje działania bądź zachowania.
Pozdrawiam
Krzysztof Bajda

Ps. Aby uciąć wszelkie dywagacje i przemyślenia skąd u mnie zrodził się taki wpis oświadczam, że są to moje własne przemyślenia dotyczące uspokojenia atmosfery wokół KK TUR i jego członków oraz mojej osoby i gwarantuję, że ten wpis nie powstał na potrzeby nadchodzących wyborów, bo wbrew temu co sądzą niektóre osoby nie startuję do żadnej rady (nawet sołeckiej).

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jan.Leszek pisze:
Czyli jednak kłamiesz Świstaku pisząc, że najlepiej, bo znam osobę, której dwa razy nie wydałeś karnetu poza tymi godzinami mówiąc, że sprawy KK załatwiasz wyłącznie w tych godzinach, a mówiąc to miałeś poważne problemy z utrzymaniem równowagi.
Czyli wg ciebie są równi i równiejsi, a uznanie who is who jest wyłącznie w twojej gestii.

się czepiasz biednego Świstaka , po prostu po kilku głębszych nie widział wskazówki na swoim zegarku bo sie bujał na prawo i na lewo.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
są to moje własne przemyślenia dotyczące uspokojenia atmosfery wokół KK TUR i jego członków oraz mojej osoby

Dziekuję. :)
Spokoju i skupienia się na pracy dla KK oraz kibicowaniu najbardziej mi osobiście brakowało.
Dzięki w imieniu Zarządu KK i jego Członków.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Na stronie KK szukałem pewnej informacji statutowej i znalazlem takiego oto larytasa...
katrin89m pisze:
Do fanów naszej strony z Włocławka.
wt., 12/10/2010 - 19:43 | admin

Witam,
Tę wiadomość kieruję do tych, którym ostatnio się trochę nudzi i wchodzą sobie na naszą stronę tylko po to, żeby ją zaśmiecać. Tylko nie wiem, czy wiecie, że SPAM, bo właśnie to robicie, podlega karze. Po identyfikacji Waszych numerów IP, wiem że jesteście z Włocławka. Mam już również namiary na Waszych operatorów internetowych, którzy wprawdzie mi nie mogą podać Waszych danych, ale policji jak najbardziej. A więc zanim następnym razem będziecie chcieli coś tu napisać, to się zastanówcie kilka razy.

Administratorka, Katrin

Administratorce Katrin, radze zapoznac sie z definicja wyrazenia SPAM [ZRODLO 1] [ ZRODLO 2]... studentko informatyki, podstawowe pojecia sa Ci obce??? Wstyd! Poza tym, jak nie nadazasz z kasowaniem, komentarzy, wypowiedzi na shoutbox'ie to moze ustaw gestsza filtracje na adresy IP z Wloclawka i/lub wyrazenia potocznie uznawane za wulgarne. W przeciwnym razie kasowanie jakichkolwiek innych wypowiedzi moze byc uznane zgodnie z Art. 49 Konstytucji RP jako ograniczenie mozliwosci prawa do wolnosci komunikowania sie - link.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Czy wy wszyscy musicie sie siebie czepiać? Nie można tego czytać! Kiedyś wchodziłam tutaj aby zaczerpnąc informacji a teraz?.... aż oczy bolą.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jan Leszek zajmij się sprzedawaniem tych swoich złej jakości mebli ,tak to wygląda jak twoje kibicowanie ,jakoś dzisiaj tylko K.K.TUR pokazał i reszta kibiców w ostatniej kwarcie jak trzeba kibicować .K.K. TUR kibicował cały mecz ,a ty jak zwykle siedziałeś na pupie ,ale pewnie zaraz się rozpiszesz jaki z ciebie kibic ,którego nikt nie zna ,TAKI JUŻ LOS ANONIMÓW!!!! :smt026 :smt026 :smt026

[ Dodano: Sob Paź 16, 2010 9:03 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Świstak pisze:
K.K. TUR kibicował cały mecz

Jak Ty to Świstak nazywasz kibicowaniem to niestety, ale ja i reszta kibiców oglądających ten mecz powie, że chyba w uszach za bardzo dźwięczała Ci wuwuzela Tomczana... poza tym niestety, ale to nie Wy, a Ivan 'Koślawy' Zigeranović zmobilizował resztę, żeby podnieśli się i zaczęli coś tam się odzywać... tak non stop Klub Kibica 'Tur' wszystko na tą samą śpiewkę, słyszany w telewizji oprócz ostatnich dwóch minut jeszcze tylko 3 razy... szczególnie kiedy powinni pomagać (w III kwarcie) siedzieli cicho, jakby to ich bili...

Taka jest prawda Grzegorzu, że Ty masz dobry posłuch ze sceny, ale reszta już kiepsko Was odbiera... mam mecz nagrany i mógłbym wskazać wiele miejsc na trybunie, gdzie inni normalnie przysypiali przez 2 godziny...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zdecydowanie co do dopingu szamo ma racje. Z innego sektora nie było was prawie słychać. Momentami grupka Ultrasów was miażdżyła. Na + ostatnie dwie minuty, reszta moim zdaniem tragedia. 1 mecz w sezonie na własnej hali żadnej oprawy ani nic. Z tym KK lepiej nie będzie. Tyle w tym temacie. Po prostu stwierdzam fakty.
Bez odbioru.

Tytuł:
obserwator
obserwator

W całym meczu i tak my jako K.K.TUR staraliśmy się coś robić ,może to nie jest ideał ,ale porównaj inny klub kibica po drugiej stronie ,ich nikt nie słyszał.(piszę tu o innych kibicach Turowa , a wiesz o których)Dobrze się mądrować ,jak się ogląda mecz w telewizji ,sam wiesz że to tylko od realizatora transmisji zależy jak pokaże np.głośność i tym podobnie. A kibiców na trybunach ciężko u nas zachęcić do kibicowania cały mecz ,dzisiaj podobała mi się końcówka czwartej kwarty ,wtedy naprawdę wszyscy czuliśmy ,że stanie się coś wielkiego .I się stało ,Anwil wraca ,po raz pierwszy od występów TUROWA w ekstraklasie pokonany ,u nas w Zgorzelcu ,i to by było na tyle ,pozdrawiam wszystkich!!!! :smt026

[ Dodano: Sob Paź 16, 2010 9:38 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.