Cytuj:
Do admina :proponuje bana dla tego typka za prowokacje i wycieczki osobiste.Masz swoje forum to po co tu smiecisz.
Pełna zgodność Czesio.
Nie mogę się jednak nie odezwać, jak zapijaczona morda rusza mi mojego zmarłego Tatę.
Dostałeś pozwolenie od swego Guru na wpisy na forum, czy może wytrzeźwiałeś na chwilę i cię natchnęło?
Jaki ty prosty jesteś do rozszyfrowania: ja napisałem do DINO, a ty się tłumaczysz. Zdecyduj się jak cię zwać DINO, Świstak, czy jeszcze inaczej.
Czyżby twoja frustracja i chęć zaczepki wynikała z tego, że znowu chodzisz na piechotę? (Dobre wieści szybko się rozchodzą).
Świstak pisze:
Mam tok rozumowania normalny ,mimo że robiłem wszystko ,co robię cały czas dla K.K. ,stałem się niewygodny dla Makówki z chwilą gdy przestałem brać na klatę wszystkie jego numery .
A co robiłeś dla KK, poza dbałością o swoje dochody z tytułu sprzedawanych pod CS biletów lub wprowadzanych do CS ludzi jako obsługę bębnów itd. Takich przykładów można wymieniać wiele, tylko po co? Ty jako najbardziej umoczony człowiek w KK nie powinieneś się w ogóle odzywać, bo każdy normalny człowiek mający twoją przeszłość zapadłby się pod ziemię ze wstydu.
Ty brałeś na klatę? Raczej do kieszeni (zapomniałeś, że przepiłeś 11 500 zł z kasy KS TURÓW, które miałeś za karnety)! Największy mój numer to taki, że nie zgłosiłem tego od razu do prokuratury, tylko koleżeńskim odruchem próbowałem ratować z Robertem Twoją zapijaczoną du..ę.
[ Dodano: Sob Paź 09, 2010 10:08 pm ]
Czytelniku tego posta zanim zagłębisz się w ten wpis zastanów się czy tego chcesz, bo jest to chęć pokazania przeze mnie, jak KK TUR przeistacza się w kiełbasę wyborczą, do której ogromną niechęć w liście do klubów kibica w Polsce zapewniał jego Prezes Tomczan. Być może Tomczan nie jest tu niczemu winien, bo jak mawia stare powiedzenie: „wolnoć Tomku w swoim domku”- jest to indywidualne działanie Świstaka, które niestety z racji pełnionej przez niego funkcji w Zarządzie KK stawia ten KK w złym (nazwijmy to delikatnie) świetle.
Ten kiosk(sklep) kojarzy każdy, kto choć raz zetknął się z Klubem Kibica TUR zapisując się na wyjazd, itp… Nie jest żadną tajemnicą, że ten sklep, to miejsce spotkań zarządu i członków KK TUR, którego właścicielem (najemcą) jest jeden z członków Zarządu KK TUR- G.Bodurka (Świstak).
A więc do rzeczy. Kilka miesięcy temu Tomczan w liście do klubów kibica w całej Polsce napisał, że nie chce robić z KK TUR żadnej kiełbasy wyborczej. I brawo. Jako jeden z założycieli tego klubu, a także jego były prezes mogę tylko potwierdzić, że moi poprzednicy (Krzysiek i Rysiek)oraz ja byliśmy zawsze zwolennikami nieupolityczniania KK TUR. O to zawsze prosił i zabiegał śp. Z.Kamiński. Owszem zwracaliśmy się do sponsorów reprezentujących różne frakcje polityczne, ale zawsze w swoich podziękowaniach dziękowaliśmy im za wsparcie jako przedstawicielom firm i zakładów pracy, które reprezentowali, a nie ugrupowania czy kluby polityczne. Niestety coś stało się w tym roku niedobrego w KK i jak widać w witrynie tego kiosku przynajmniej jeden z członków Zarządu KK uzewnętrznia swoje zamiłowania polityczne. Nie muszę dodawać, że nie bez przypadku, ale niestety dla Świstaka, jest to manifestacja swojej dwulicowości, co z racji pełnionej przez niego funkcji negatywnie rzutuje na cały KK, gdyż od dnia wejścia do składu Zarządu KK Świstak stał się osobą publiczną i jako taki jest teraz postrzegany przez ludzi. Może w tym nie ma nic dziwnego, ale obrzydlistwem jest to , że wystawia rękę po kasę np. na wyjazd do Słupska do Burmistrza Miasta (PO), a promuje zgoła coś innego. A fe!!! To jest obrzydlistwo i dwulicowość. Osobiście gardzę takimi ludźmi.
Jak to wygląda pokazują poniższe fotografie.
Ciekawostką jest również komunikat zamieszczony w tej witrynie o treści:”UWAGA!!! Od 12.00 do 14.00 w tym czasie załatwiam sprawy KK TUR”. I tu rodzi się pytanie, czy ludzie (w szczególności członkowie KK) pracujący w systemie jednozmianowym (ranki) są w stanie załatwić cokolwiek w tym „biurze”? Odpowiedzcie sobie sami. Prawdą jest, że nie powinno mnie to już obchodzić, ale działając w ten sposób Świstak łamie statut KK (działając na szkodę członków KK) i ciekawi mnie co w tej kwestii postanowią pozostali członkowie Zarządu KK.