Dzisiaj jest 13 lip 2025, 20:53

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

DragisA pisze:
Jakim cudem człowiek mierzący 209 cm nad poziomem morza nie jest w stanie skończyć akcji energiczną paczką z góry?!

... a słyszałeś kiedyś o ołowianych klejnotach?... przecież facet, który nie umie oderwać się od ziemi nie może przy tak małym wzroście (209) pakować z góry, bo ma za krótkie ręce :)...
...a gdzieś kiedyś słyszałem, że biali jednak potrafią latać...

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

I jak tam naszym poszło ?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Wymęczyli dwoma oczkami.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Opiszcie jak tam nasi zawodnicy sobie poczynali

Tytuł:
obserwator
obserwator

BOLI KOGOŚ ŻE JEST JUŻ NIKIM!!! :smt026 :smt026 :smt026

[ Dodano: Sob Wrz 11, 2010 8:41 pm ]
Turów tylko Turów!!! :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

O Świstak już pod wpływem :):):)

Mecz nie był nudny, chłopaki poprzepychali się trochę. Thomas lata jak na spidzie (za*ebiście wielki plus dla niego), Jackson ma niesamowity zmysł do rzutu, pod koszem jesteśmy troszkę w d*pie, drużyna obrony, nie ataku.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

no fakt...nudny to mecz nie był. Pod koszem naprawdę wielka dziura, trzeba coś z tym zrobić bo w lidze bedzię nie za kolorowo...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

XYZ pisze:
O Świstak już pod wpływem :):)

...e tam już - już na drugą połowę wrócił pod wpływem... :smt030 :smt030 :smt030
sezon się zbliża i on wraca do normy...

Ostatnio zmieniony 11 wrz 2010, 21:06 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

co do meczu to powtarza się temat z wczoraj , PG i C potrzebni w Turowie od zaraz . Pytanie czy starczy na to wszystko kasy bo jak wyczytałem w gazecie którą rozdawali na meczu "budżet z gumy nie jest" a ja się zapytam po co nam trzymać Gabińskiego , Jarmakowicza i Szymańskiego ? Wypożyczyć ich i skompletować skład bez nich o brakujące ogniwa . Ale pewnie tak nie będzie , wszyscy zostaną a kasy wyskrobią na max jednego centra i to średniej klasy . Ciekawi mnie jeszcze jedna sytuacja z dzisiejszego meczu , otóż nasz prezeseiro KK TUR w 4 kwarcie wpadł na balkon z ochroniarzem , podeszli do jakiegoś gościa i musiał on wyjść z ochroniarzem . Tomczan wrócił na miejsce a po chwili gościu z balkonu , już bez ochrony wrócił . Jeśli Tomczan bawi się w strażnika teksasu polując na ewentualnych pijanych na hali ( a jeśli tamten gościu wrócił na miejsce to znaczy że nic złego nie robił i nie był pod wpływem ) to czemu nie zacznie od sławnego już KK , bo z tego co idzie usłyszeć na hali i przeczytać na forum to tam oparami można się nawalić . Ktoś coś wie więcej w tej sprawie ?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

stałem koło tego gostka i on troszeczke szalał i kibicował strasznie Radziowi Hyżemu.
A Tomczan może ma jakieś kompleksy, nielubi jak ktos potrafi sie bawić na meczu bo on potrafi tylko klaskać łapkami i to niezawsze :grin:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

tomczan a co ty jesteś za figura sie pytam?

z 3 miesiące tu mnie nie było i mam jeszcze małe pytanie
a kto po dymisji niejakiego tomczana w sezonie 2009/2010 (za środkowy palec) jest nowym prezesem KK? Bo chyba nie dalej tomczan

Tytuł:
obserwator
obserwator

kubi0207 pisze:
on potrafi tylko klaskać łapkami i to niezawsze :grin:

a ja bym powiedział że potrafi tylko w trąbę dmuchać :P swoją drogą stałem jakiś metr dalej od Ciebie od całej sytuacji i muszę przyznać że co najmniej dziwna sytuacja , gość zapłacił za bilet i miał prawo "przeżywać" mecz . Poza tym widziałem w nim więcej energii niż w połowie KK .

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

mruczek pisze:
z 3 miesiące tu mnie nie było i mam jeszcze małe pytanie
a kto po dymisji niejakiego tomczana w sezonie 2009/2010 (za środkowy palec) jest nowym prezesem KK?

A jak myślisz? ...Tomczan!!! :twisted: vel "człowiek bez twarzy i honoru" - bynajmniej dla mnie...

Tytuł:
pismak
pismak

Bynajmniej to nie przynajmniej

http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

zgc_qwerty pisze:
Bynajmniej to nie przynajmniej

http://bynajmniej.pl/byna...ie-przynajmniej

dla mnie to brukowe określenie nie ma znaczenia, gdyż wymyślone jest przez takich głupio mądrych. Dla mnie ważniejszy jest opis w słowniku języka polskiego:
http://sjp.pwn.pl/szukaj/bynajmniej

Ponadto wracając do pytania:
MrDax99 pisze:
Ciekawi mnie jeszcze jedna sytuacja z dzisiejszego meczu , otóż nasz prezeseiro KK TUR w 4 kwarcie wpadł na balkon z ochroniarzem , podeszli do jakiegoś gościa i musiał on wyjść z ochroniarzem .

Dzisiaj poznałem prawdę. Otóż ten jegomość to nikt inny jak "Mrówa", który wyrzucony z KK TUR stał sobie na balkonie. Widać Tomczan uzurpuje sobie prawo do kontrolowania wszystkim znajdującym się w hali ludziom biletów. Ciekawe kto mu to prawo dał? Tak było bynajmniej w tym przypadku. O ile Mrówa zajmowałby miejsce w sektorze KK, to reakcja Tomczana byłaby słuszna, ale skoro Mrówa stał na balkonie, to co Tomczanowi do tego - no chyba, że jest właścicielem obiektu podczas trwania meczu. Dla mnie to zwykły konfident, który poszedł podpieprzyć do niedawna swojego kolegę z KK. Dziwi tylko, że ochroniarz dał się w to wmanewrować, bo o ile ochroniarz miał prawo do skontrolowania posiadania biletu (oczywiście mając uzasadnione podejrzenia w stosunku do kontrolowanego), o tyle Tomczan tego prawa nie miał. Widać chęć władzy już dawno przesłoniła mu pozostałości zdrowego rozsądku. Czyżby Tomczan dążył do rządów monarchistycznych? Jak się okazało Mrówa był posiadaczem biletu i dlatego spokojnie powrócił na swoje miejsce, ale smród o Tomczanie i jego konfidenckich skłonnościach pozostanie na długo. Ja sam też doznałem przyjemności bycia podpiep...onym na policję przez Tomczana. Byłem u jego dzielnicowego, wyjaśniłem mu sprawę i się skończyło, niemniej Tomczan musisz pamiętać, że w tym sezonie nie skończy się tylko na pisaniu na forum o waszych nieprawidłowościach i łamaniu "waszych" przepisów. Pamiętaj - jak to kiedyś mówił Świstak - kij ma dwa końce i nigdy nie wiadomo co się stanie z tym drugim końcem, jak ruszysz ten pierwszy.

Ostatnio zmieniony 12 wrz 2010, 22:19 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.