jeśli chodzi o dzisiejszy mecz to moim zdaniem wygląda to mniej więcej tak :
1.) Dobrze że nasza 2 "jedynka" się dzisiaj dużo ograła , na pewno 2 minuty na ogonie meczu zaowocują niesamowitą grą podczas meczu o stawkę .
2.) Thomas , od niego będzie wiele zależeć w tym sezonie , przechwyty , 3-ki , asysty jednym słowem mózg całego zespołu . Trochę miał głupich wejść ala jeździec bez głowy w pomalowane ale myślę że jak by inni trochę bardziej się pokazali to mógł by spokojnie oddać komuś na czystą pozycję . Mam nadzieję że to będzie doszlifowane .
3.) Jackson typowy SG , każdy chyba dzisiaj widział że PG z niego słaby ( jak on rozgrywał to wynik stał w miejscu albo przewaga topniała ) ale jak już odpali za "czy" to nie ma zmiłuj
4.) Kuebler - każdy wie na co go stać , ale dzisiaj tego nie pokazał . Widać że jego forma dopiero nadejdzie , ale o niego był bym spokojny .
5.) Jarecki i Bochno - waleczni , dość dobrze w obronie ale myślę że jeszcze mogą dać więcej z siebie
6.) Gabiński ... no coment , jak będą przyznawać MVP który na boisku jest po to żeby 5 razy popełnić faul na przeciwniku i zejść z boiska nie robiąc nic innego to on jest murowanym kandydatem , chyba że dzisiaj miał strasznie zły dzień i to co dzisiaj pokazał się nie powtórzy
7.) Wysocki , moim zdaniem świetnym materiał na kapitana naszego teamu , o swojej przydatności w zespole przekonał wszystkich już wcześniej . p.s mam nadzieję że kontuzja mało groźna
8.) Zigeranović , duży , silny , i tej jego charakter , jak nie będzie łapał techników za często to myślę że da nam koło 10pkt i 8zb .
9.) Brkić - dzisiaj coś tam pokazał ale to nie jest szczyt jego możliwości mam nadzieję że dużo pożytku z niego będzie
10.) Tomaszek , walczy na deskach i to musi każdemu wystarczyć bo maszynką do pkt nie będzie
11.) Jarmakowicz - jako ewentualna pomoc pod koszem dla pary Zigeranović i Tomaszek ale cudów nie będzie
Takie pierwsze wrażenie po dzisiejszym meczu jest takie że bardziej od centra czy rzucającego obrońcy potrzeba nam ... drugiego klepacza . No chyba że Thomas kazdy mecz po 40 minut . A dopiero później jak starczy kasy to jakiegoś skocznego Amerykańca na C/PF 205+ cm wzrostu
[ Dodano: Pią Wrz 10, 2010 10:00 pm ]a bym zapomniał , czy wam też się wydaje że Winnicki to większy furiat niż Urlep ? ehh nie mogę się doczekać RS w TBL