Krzysiu, ja ciebie też bardzo lubię.
Naprawdę .
grengo pisze:
Tu masz cały par.28, który jasno określa kompetencje zarządu:
Cytat:
Do kompetencji Zarządu należy:
a. realizacja celów Stowarzyszenia;
b. wykonywanie uchwał Walnego Zgromadzenia Członków;
c. sporządzanie planów pracy i budżetu;
d. sprawowanie zarządu nad majątkiem Stowarzyszenia;
e. podejmowanie uchwał o nabywaniu, zbywaniu lub obciążaniu majątku Stowarzyszenia;
f. reprezentowanie Stowarzyszenia na zewnątrz;
g. zwoływanie Walnego Zebrania Członków;
h. przyjmowanie i skreślanie członków;
Czy podjęcie decyzji o wysłaniu Drużyny na Turniej nie jest reprezentowaniem KK na zewnątrz? Czy nie należy to do kompetencji Zarządu? A co z lit. d) ? Czemu ty nie dbałeś o majątek KK? Chodzi mi o stroje sportowe za ponad 3000 zł. z Citronexu.
grengo pisze:
.Chodzi tu o reprezentowanie (przedstawianie) woli członków stowarzyszenia przez członków zarządu, np. w banku, w urzędach, itp., a nie o wysyłanie reprezentacji kk na turnieje sportowe.
Super wykładnia człowieczku. Rzeczywiście. Napisz proszę, w jaki sposób mam reprezentować (przedstawić) wolę Członków KK w banku? Może podaj w tym konkretnym przykładzie sposób, w jaki ty to robiłeś.
grengo pisze:
o ile nie zapomniałeś podpiąć się pod tekst skądinąd dowalający mi
Dogadał kocioł garnkowi. Pewnie ostatnio już słyszałeś to gdzieś. Co?
Tak przy tej niezwykłej okazji, to proszę cię, abyś zwrócił wszelką dokumentację zwiazaną z KK "TUR", o której wspominała ci osoba ze Starostwa, a którą przetrzymujesz bezprawnie nie będąc osobą do tego uprawnioną.
Dokumentacja ta jest potrzebna, aby przywrócić niektóre osoby, które, będąc na czele KK niesłusznie pozbawiłeś członkostwa w KK, przy okazji pewnej uchwały.
Wiesz pewnie o jaką uchwałę chodzi.
Czekamy na dokumenty Krzysiu.
grengo pisze:
zapomniałeś jak zwykle ustosunkować się do merytorycznych zarzutów pokazujących i piętnujących twoje nieuctwo
Czy ustosunkowałem się jasno?
Wydaje sie mi, że ostatnie słowa twojego cytatu możesz sobie przypiąć.
W sumie rzeczy to nie powinienem z tobą polemizować na temat KK. Nie jesteś w KK i odczep się wreszcie.
Chyba, że chcesz zaistnieć

. Ale chyba aż tak zdesperowany to nie jesteś?
Bardzo serdecznie cię pozdrawiam