Dzisiaj jest 13 lip 2025, 13:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

Kinio mocno nie w temacie Anwilu:

1. DJ Thompson (eks AZS)

3. Rozmawiają z Tuljkovićem

4. Testowali Amerykanina na tą pozycję ,a jeszcze szukają jednego podkoszowego

5. Paul Miller zamiast Dunna (kiedyś Anwil i Polonia)

Trefl za to mocno polski z graczami ,którzy byli przymierzani tutaj:

Kikowski, Dylewicz..

Tytuł:
rekrut
rekrut

Wade pisze:
I jak tu się nie w*****ć??

dokładnie popieram cię w 100 % z tym dojściem Michała do formy to może być różnie, ale na pewno przydałby się u nas

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Do czasu jak Michalski będzie sterował naszym klubem niczego nie osiągniemy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

nie chodzi tylko o Michalskiego. Jeszcze kilka osób musiałoby odejść aby Turów jeszcze bardziej się nie pogrążał. Dobry prezes mając za sponsora PGE mógłby naprawdę dużo zdziałać. Nie wystarczy w zarządzaniu klubem mieć szmatę partyjną i ją wymachiwać. Potrzeba znacznie więcej. Michalski nie zna się na zarządzaniu a desantowi wrocławskiemu nie zależy na sukcesie sportowym klubu. Powiem więcej, wszystko wskazuje na to że działania są destrukcyjne i celowe.

PS. Za nieudany sezon włodarze klubu powinni o połowę obciąć sobie pensje. Ale pewnie tego nie zrobią. Za zaoszczędzone pieniądze z racji cięć w wypłacie Panów J.M., W.Ł. można dobrego grajka sprowadzić do Turowa.

Tytuł:
obserwator
obserwator

jeszcze sezon się nie zaczął a już mnie ***** strzela , jak ten zespół ma funkcjonować ? Wysocki każdy mecz po 40 minut a Jarecki , Gabiński i Tomaszek resztę ? Od święta ogon złapie Bochno . CZY KTOŚ W TYM KLUBIE PAMIĘTA ŻE PRZEZ CAŁY MECZ MA BYĆ 2 POLAKÓW NA PARKIECIE ? Chyliński był potrzebny jak złoto w tym klubie , i tak go traktować . Niech tylko Wysockiego ominą w tym sezonie kontuzje bo jak jeszcze go zrażą nasi super włodarze to w następnym sezonie Gabiński to będzie nasz najlepszy Polski grasz w składzie . Ja jestem za tym żeby w KOŃCU pokazać co myślimy o władzach naszego klubu , najbliższa okazja na turnieju o puchar prezesa PGE , niestety będę mógł być tylko w niedziele ale jak nic poprę każdą formę protestu przeciw temu czemuś co w klubie siedzi .

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://www.express.bydgoski.pl/look/art ... 5&IdTag=84

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
biorąc pod uwagę że skład przed rozpoczęciem sezonu będzie wyglądał tak :
PG Thomas ; Jackson

Drugim rozgrywającym jest Bukowiecki a Jackson mu tylko pomaga i gra jako pierwsza dwójka.. Potrzeba nam rozgrywającego na ławke(ktoś w pokroju Skiby byłby ok, bo wydaje mi sie że dla Oskara to troche za wysoka półka jeszcze) i najlepiej skocznego i silnego afroamerykanina na centrze.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
I jak tu się nie w*****ć??

Powieścić skurw...a za jaja na drzewie przed hala.
Powinniśmy w najbliższy piątek dać jakąś porządna formę protestu przeciw temu nieudacznikowi.

Tytuł:
gaduła
gaduła

MrDax99 pisze:
Ja jestem za tym żeby w KOŃCU pokazać co myślimy o władzach naszego klubu , najbliższa okazja na turnieju o puchar prezesa PGE , niestety będę mógł być tylko w niedziele ale jak nic poprę każdą formę protestu przeciw temu czemuś co w klubie siedzi .

Gó*no prawda. Okazja była w trakcie tamtego sezonu, a ostatecznie po jego zakończeniu. Teraz już nic się nie wskóra. Za duże korzenie...

Tytuł:
obserwator
obserwator

Cytuj:
Najskuteczniejszym zawodnikiem Asseco Prokomu był Mike Wilks - zdobywca 23 punktów. Co ciekawe w drużynie z Gdyni wystąpił Iwo Kitzinger.

http://www.koszykowka.net/content/2010/ ... /index.jsp

Kitzinger w Asseco ? :D

Ostatnio zmieniony 07 wrz 2010, 18:09 przez Muchaa, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

kubi0207 pisze:
Powieścić skurw...a za jaja na drzewie przed hala.
Powinniśmy w najbliższy piątek dać jakąś porządna formę protestu przeciw temu nieudacznikowi.

gdzie byles kolego po ostatnim meczu zeszlego sezonu, gdzie nikt nie mial odwagi powiedziec prezesuniowi w twrarz co mysli, ehhh niektorzy tylko duzo na forum potrafia gadac..

PrzecPolitWSpor pisze:
Gó*no prawda. Okazja była w trakcie tamtego sezonu, a ostatecznie po jego zakończeniu. Teraz już nic się nie wskóra. Za duże korzenie...

byla i ja sobie nie odmowilem przyjemnosci pokazania swojej niecheci do prezesa, szkoda ze bylem osamotniony na hali po meczu, no przepraszam byla jeszcze jedna osoba ze mna z ktora nieslismy transparent przed kamery ale nas ochrona nie dopuscila...

z reszta teraz to juz emocje troszeczke mi opadly i czas pokaze co z tego naszego turowa bedzie, mam nadzieje ze jesli bedzie dziala sie zle to wiecej osob okaze swoja dezaprobate niz w zeszlym sezonie - wiele osob pisalo a niewiele mowilo

ja jestem jak juz powtarzalem nie raz dobrej mysli poki co, sklad nei jest najmocniejszy ale trzeba sie z tym pogodzic i czekac na rezultaty

NIE SIEJMY FERMENTU WOKOL NOWEJ DRUZYNY

Ostatnio zmieniony 07 wrz 2010, 19:23 przez kinio24, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nie chce mi się wierzyć że Bukowiecki znajdzie się w meczowej 12-stce. Wydaje mi się że to prędzej będzie wyglądać tak

PG- Thomas/Jackson
SG- Kuebler/Bochno/Szymański
SF- Wysocki/Jarecki
PF- Brkić/Gabiński
C- Tomaszek/Zigeranović/Jarmakowicz

Na pozycji 1/2 myślę że Polacy będą wchodzić w ostateczności, Jackson będzie grał na PG jak zejdzie Thomas. Kuebler może zagrać jako skrzydłowy. Jest ogromna dziura pod koszem... Zgodzę się ze wszystkimi że brakuje tu jakiegoś amerykańskiego skoczka typu Wallace/Johnson/Williamson takich w polskiej lidze było dużo. Miejmy nadzieje że zaoszczędzone pieniądze na Chylińskim na takiego pójdą ...
Wracając do Chylińskiego.. To jest już kolejny wartościowy Polak, który raczej w najbliższym czasie nie zagra w Zgorzelcu, jak tak dalej będzie. W Turowie będą grali zawodnicy typu Gabiński, Jarecki pełniący główne role...

AMERYKANIN NA 4/5 i można grać !!! :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

PLAZA ZAPRASZA!!!

JUŻ 14 WRZEŚNIA W CHR ZGORZELEC PLAZA IMPREZA „GRAJMY Z TUROWEM”
W programie:
WYSTEP ZESPOŁU JABBADUB
DJ OSTRY CHARZ
PREZENTACJA ZAWODNIKÓW PGE TURÓW ZGORZELEC W NIECODZIENNYM STYLU
WIELKI TURNIEJ BOWLINGOWY Z UDZIAŁEM ZAWODNIKÓW PGE TURÓW ZGORZELEC, KLUBU KIBICA, MEDIÓW ORAZ KIBICÓW.
WSPÓLNA DYSKOTEKA W FANTASY PARKU
START GODZINA 17:00
SERDECZNIE ZAPRASZAMY WSZYSTKICH FANÓW KOSZYKÓWKI I KONESERÓW DOBREJ ZABAWY !!!

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Ktos sie orientuje gdzie w tygodniu mozna kupic bilety na mecze piatek-niedziela ?(nie liczac kasy przed meczem)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

SKRz_Zgc pisze:
Ktos sie orientuje gdzie w tygodniu mozna kupic bilety na mecze piatek-niedziela ?(nie liczac kasy przed meczem)

Tak w biurze koło stadionu.

Ostatnio zmieniony 07 wrz 2010, 22:25 przez Wade, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.