Dzisiaj jest 12 lip 2025, 21:53

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Z Zastalem 3-ema pkt. ciekawe jak będzie z Maccabi ]:->

Cytuj:
To co mnie bolało najbardziej w poprzednim sezonie, to samo dzieje się teraz w Zastalu, a mianowicie brak poukladanej koszykówki. Póki indywidualne akcje wpadały, to było dobrze. W trzeciej kwarcie wszyscy zaczęli odpalać trójki, które raczej nie wpadały. Raził również ewidentny brak wykorzystania Kęsickiego. Nieźle prezentował się nowy Comagić (naprawdę wymawia się Ciomagić?)
Najbardziej w meczu podobali mi się (poza Kukiełką) Bukowiecki i Jarecki. Szczególnie ten pierwszy sporo grał i nie prezentował się źle. Nowa hala i chyba jednak kłopoty z dopingiem, bo czesto lepiej było slychać garstkę kibiców ze Zgorzelca.

To może dla tego taki wynik. Nie pamiętam na parkiecie grającego dobrze i dużo Bukowieckiego (takiego meczu chyba nie było).
Czekam z niecierpliwością na relacje kogoś kto był na meczu.

Ostatnio zmieniony 26 sie 2010, 19:16 przez Hakunamakatek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Zigeranovic 15
Jarecki 14
Brkic 10
Thomas 9
Bochno 8
Gabiński 7
Tomaszek 5
Bukowiecki 2
Jackson 2
Jarmakowicz 2
Szymański 0

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Relacje ze sparingu z Zastalem:
http://www.zastalbasket.pl/article/id.1 ... row_71_74_
http://www.zastalbasket.pl/article/id.1 ... z_Turowem_
http://www.sport.zgora.pl/kosz/zastal-z ... 20364.html
http://zastalzg.streemo.pl/Community/49 ... _7174.html

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Kuebler jeszcze nie dojechał ? nie widać go w statystykach

Ostatnio zmieniony 26 sie 2010, 22:03 przez Toro, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Toro pisze:
Kuebler jeszcze nie dojechał ? nie widać go w statystykach

Był z zespołem w Zielonej, niestety w meczu nie zagrał, ani nawet nie brał udziału w rozgrzewce. Cały mecz wspierał chłopaków z końca ławki. Prawdopodobnie jakiś drobny uraz?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

http://www.kosz.sport24.pl/news/show/13 ... r-mowi-nie

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Faktycznie kibice z Zielonej mało dopingowali. Mecz na początku cięzki do oglądania, niedokłądne podanie i bezsensowne faule. PO przerwie cąłkowita odmiana gry Turowa. I z badajże przewagi Zastalu 10 punktami ( nie pamiętam dokładnie) Wyszło + 8 dla nas. Piękne rzuty za trzy a także kombinacyjne akcje pod koszem. A faktycznie... echo po tej hali pięknie sie niesie. Nasze gardła na coś sie przydały :)

Pozdrawiam :)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Cytuj:
Z drugiej strony, Prokom zyskał w Polsce specjalny status ze względu na osobę Ryszarda Krauzego, który zbudował potęgę ów klubu i jest także sponsorem związku, reprezentacji oraz udziałowcem i członkiem rady nadzorczej ligi. Jest więc osobą, od którego zależy bardzo wiele, więc ani związek, ani liga nie chce się mu narażać.

z : http://www.kosz.sport24.pl/news/show/13 ... r-mowi-nie

Znacie jakies panstwo gdzie liga podporzadkowana jest takiemu ukladzikowi ? Chore panstwo, chora liga ...

Wracajac do meczu - jak wrazenia ? Bedzie chleb z tej maki ?

Ostatnio zmieniony 26 sie 2010, 23:19 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

SKRz_Zgc pisze:
Wracajac do meczu - jak wrazenia ? Bedzie chleb z tej maki ?

Pytanie dobre. Nie wiem co na nich podziałało po przerwie. W pierwszej połowie było gonienie wyniku. ALe powiem że druga połowa była bajką. Jeżeli na kolejnych sparingach beda grać tak ja dzisiaj w drugiej połowie, możemy być spokojni. Moze to słaba obrona Zastalu, ale nasz nowy rozgrywający posyłał piki w prost do rąk chłopaków którzy idealnie kończyli to za 3 czy z pod kosza. Obrona już pracuje. Ale gdy przeciwnik zaczął zdobywac punkty coś znów sie sypało. Potrzeba jeszcze paru dni. Bo komunikacja ( jak widziałam) jest dobra. Niektórzy mają problem z faulami. A co do meczu. Hala łądna i duża. Echo sie niosło pięknie. Gdyby kibice Zastalu podłączyli sie pod doping była by prawdziwa walka. Momentami krzyczeli. Ale to był moment. Teraz tylko czekac na kolejny sparing ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jakieś zdjęcia miały być... :roll:

Jackson rzeczywiście tak słabo zagrał? Czy po prostu nie zdobył dużo pkt. a grał przyzwoicie.

Martwi mnie Kuebler dobry zawodnik, nie mam pojęcia czemu nie grał mam nadzieje że to jakieś przeziębienie.

Wszyscy tak się obawiali Zigeranovicia, a tu proszę najlepiej pkt. zawodnik we wczorajszym spotkaniu.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Moja relacja z tego meczu niedługo na głównej zgorzelec.info, ale co najważniejsze to:

1. Kuebler nabawił się drobnego urazu i przez ostatnie dwa dni nie trenował, jednak w najbliższym meczu powinien być do dyspozycji trenera.
2. Thomas może być kluczową postacią tej drużyny. Szybko biega, świetnie kreuje pozycje dla zawodników obwodowych i przede wszystkim nie gra indywidualnie.
3. Pożytecznym zawodnikiem może być także Jarecki. Wczoraj pokazał się naprawdę z bardzo dobrej strony.
4. Hala w Zielonej Górze robi wrażenia, pachnie tam jeszcze nowością. Taki obiekt byłby idealny w Zgorzelcu.
5. Kibice Zastalu chwilami naprawdę świetnie dopingowali, ale ciągłe, niekulturalne zaczepki w stronę trenera Winnickiego były nie na miejscu. No i jeszcze okrzyki w stronę naszych kibiców: " Mocniej dmuchaj w tą wuwuzele Turów"

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Pierwsze wrażenia zero zgrania. Weszli na parkiet to miałem wrażenie że nie wiedzą co się dzieje :/ Zastal wchodził w naszą obronę jak w masło, nasi potykali się o własne nogi!! W III i IV kwarcie zaczeły się jakieś przebłyski, nasz najbardziej pechowy gracz Ivan który dostał raz po twarzy a raz w żołądek od faceta bez karku #10 (za co powinien byż technik) rozkręcił się. Z Bochny wychodzi agresor i bardzo dobrze, tylko przesunięcie lini mu nie służy bo troche nie dolotów ale będzie dobrze. Jarecki i Gabiński coś tam pokazuje może coś z nich być! Tomaszek na dzień dzisiejszy do wymiany!!! Masakra głupie straty i beznadziejna gra! Ogólnie widać dużo "sępienia" , został jeszcze miesiąc przygotowań mam nadzieje że ten mecz był taki a nie inny dlatego że otrzymywali ostatnio (ponoć) nizły wycisk na treningach. Jestem dobrej myśli !!

Kibic Zastalu z megafonem pokazał troche kultury krzycząc :"Winnicki spie#$@!aj za linie ty Ku%6o!! :roll: :roll: wyjazd pozytywnie :)

PoZdRo

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://www.youtube.com/watch?v=76NlRGn0 ... _embedded#!

Tytuł:
rekrut
rekrut

http://zgorzelec.info/index.php?k_d=27& ... g&t=news2b

Tytuł:
obserwator
obserwator

BR3MEK pisze:
Tomaszek na dzień dzisiejszy do wymiany!!! Masakra głupie straty i beznadziejna gra!

zgadzam sie z toba

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.