Dzisiaj jest 12 lip 2025, 22:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://www.koszykowka.net/content/2010/ ... /index.jsp

Prawdopodobnie następcą Woodsa będzie Denham Brown. Ostatnio grał na Filipinach notując prawie 20 pkt. na mecz w drużynie BARANGAY GINEBRA KINGS (tam gdzie Chris Daniels). Szczerze mówiąc spodziewałem się lepszego grajka.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Posiada ktoś może zdjęcia naszych nowych zawodników np. biegających po stadionie lub trenujących na hali? Może ma ktoś możliwość zrobienia takich fotek? Bo nasza strona oczywiście jak zwykle śmierdzi amatorką.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Zgadzam się z 4master. Dodam tylko, że mamy dwie strony klubu amatorskie - stara i nieco
zmieniona nowa.Na dodatek nie wiadomo, która jest ważniejsza .Na TBL można wejść na starą stronę Turowa. Po co nowa strona, o której mało kto wie? Czy nie można nową stronę jeszcze bardziej rozweselić a starą zlikwidować ? :smt084

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

4master pisze:
Posiada ktoś może zdjęcia naszych nowych zawodników np. biegających po stadionie

Moglbym cos postrzelac ale musialbym wiedziec kiedy cwicza na stadionie. Wybralbym sie z tele i cos dla Was wrzucil.

[ Dodano: Wto Sie 24, 2010 12:20 pm ]
BTW. Mam jeszcze 2 miejsca w aucie na czwartkowy mecz w Zielonej Gorze.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Strona Turowa nigdy nie powalała, po prostu stoi na bardzo niskim poziomie. Fajnie by było posiadać strone na której kibic wiedział by o swojej drużynie dosłownie wszystko. Czy tak trudno wrzucać pare zdjęć z codziennego życia naszych koszykarzy i nie tylko. Fotki z treningu, szatni, podróży autobusem po Polsce już nawet nie wspominam o filmikach takich jakie można znaleść na stronie Asseco. Tym kibic żyje przynajmniej tak mi się wydaje. Żeby nie było zdjęć z odbioru zawodników z lotniska czy też jak podpisuje białą kartkę papieru, zwiedza hale, przechadza się po mieście? Nie potrafimy bawić się koszykówka i to jest smutne. Nie wiem kto jest odpowiedzialny za naszą strone i jakie ma obowiązki, ale styl prowadzenia jej powinien sie zmienić i na tym powinno zależeć klubowi.

yARO_81 pisze:
Moglbym cos postrzelac ale musialbym wiedziec kiedy cwicza na stadionie. Wybralbym sie z tele i cos dla Was wrzucil.

Fajnie by było tylko niestety nie mam pojęcia o której mają zajęcia.

Edit:
http://www.ksturow.eu/playoff/turow.php?str=1&news=540

Ostatnio zmieniony 24 sie 2010, 13:43 przez 4master, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://www.sports.pl/Koszykowka/Asseco- ... 1,297.html

bardzo nie podoba mi się to rozwiązanie ...

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Kto bedzie mial atut wlasnego parkietu w przypadku finalu gdy do niego awansuje prokom i pierwsza ekipa po RS?

Rozumie ze sa faworytem, ale idac dalej, moze w przyszlym sezonie bez gry prokom zostanie MP?

Ostatnio zmieniony 24 sie 2010, 21:48 przez ostry2k, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

hm, to moze skrzyknijmy sobie kilka druzyn z Czech, Niemiec i Slowacji, zrobmy nowa lige i Turow tez bedzie zwolniony z pierwszej czesci sezonu?

Jak widac sa rowni i rowniejsi... bardzo mnie sie to nie podoba...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Wydaje mi się, że jest wyjście z tej sytuacji. Otóż proponuję, aby wszyscy prezesi drużyn, (tych, które już wejdą do fazy PO), zbojkotowali mecze z asseco. Niech oddadzą mecze walkowerem, po co się męczyć i przyklaskiwać tej farsie! Rysiu Krauze się ucieszy z kolejnego frajersko zdobytego misia. Podejrzewam, że smród poszedł by na całą Europę albo i dalej. Dziwne, że władze PLK nie wiedzą, a może nie chcą wiedzieć, że pozostałe drużyny z ligi VTB będą grały również w swoich krajowych rozgrywkach!

Blair pisze:
Jak widac sa rowni i rowniejsi...

smutne ale prawdziwe....

Tytuł:
obserwator
obserwator

marturow pisze:
Otóż proponuję, aby wszyscy prezesi drużyn, (tych, które już wejdą do fazy PO), zbojkotowali mecze z asseco.

Ta ja już widzę stanowisko większości klubów ( w tym pewnie i nasz ) będą pewnie po nóżkach całować całą ligę że mogą zagrać z mistrzem słońce asseco . Żal jak się to czyta ;/ i weź tu człowieku chciej oglądać taką ligę . Zamiast promocji jest syf i 8 metrów szlamu .

Ostatnio zmieniony 25 sie 2010, 9:28 przez MrDax99, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

4master pisze:
Strona Turowa nigdy nie powalała, po prostu stoi na bardzo niskim poziomie. Fajnie by było posiadać strone na której kibic wiedział by o swojej drużynie dosłownie wszystko. Czy tak trudno wrzucać pare zdjęć z codziennego życia naszych koszykarzy i nie tylko. Fotki z treningu, szatni, podróży autobusem po Polsce już nawet nie wspominam o filmikach takich jakie można znaleść na stronie Asseco. Tym kibic żyje przynajmniej tak mi się wydaje. Żeby nie było zdjęć z odbioru zawodników z lotniska czy też jak podpisuje białą kartkę papieru, zwiedza hale, przechadza się po mieście? Nie potrafimy bawić się koszykówka i to jest smutne. Nie wiem kto jest odpowiedzialny za naszą strone i jakie ma obowiązki, ale styl prowadzenia jej powinien sie zmienić i na tym powinno zależeć klubowi.

swiete slowa......

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A więc chciałbym Was drodzy kibice poinformować iż osoba zajmują sie stroną www naszej ukochanej drużyny ma za zadanie dokonywania wpisów-newsów , które z reguły są zlecane odgórnie. Osoba ta zajmuję sie również stroną graficzną i techniczną.
4master rzucił dobrym pomysłem w stronę naszych władz klubowych. Ale co z tego jeżeli to nie ma racji bytu ze względu na brak pieniędzy. Jak w poprzednich sezonach włodarze nie przekazali na coś podobnego ani grosza to i w tym możemy o tym zapomnieć. U nas wydaję sie grubą kasę na zaciąg wrocławski ( Pan Lizak , który brał kasy w ryj a gówno robił ). Przecież zamiast tej kasy na te durne gazetki z poprzedniego sezonu , można było zapoczątkować projekt podobny do tego co przedstawił 4master co naprawdę rozeszło by sie po Polsce wielkim echem. Takie akcje są dobrą reklamą dla sponsorów jak i dla samego klubu. Ale klub oszczędza na maxa zamiast zatrudnić jedną młodą osobę po jakimś marketingu, który mógłby zająć sie takimi sprawami.
Osoba która może podjąć sie takiego zadania zapewne by sie znalazła. Myślę że trzeba by było odpowiednio ją wynagrodzić finansowo a wtedy ten człowiek z uśmiechem na twarz będzie sie tym zajmował.

Tytuł:
obserwator
obserwator

moze trzeba zebrac podpisy, napisac pismo i moze cos z tego bedzie...?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

badyl pisze:
4master pisze:

swiete slowa......

Generalnie rzecz biorąc problem jest jeden - klub musi przyjąć ludzi, bądź "ludzia" na 'posadę' zajmującego się stroną. Bo jak do tej pory wszystko jest robione w kwestii "dzieło". Gdyby był ktoś, czy ktosie, którzy zajmowaliby się tylko i wyłącznie stroną, informacjami na niej zamieszczanymi etc, to możemy mówić o "takiej, fajnej stronie, jaką mają inne kluby".
Moje zdanie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

To jest tylko i wyłącznie kwestia zatrudnienia jednego człowieka. Nie musi być to zaraz jakiś mega informatyk który będzie chciał 5 tyś pln wypłaty. Młodych ambitnych w naszym mieście nie brakuje a wyłożenie ok 1.500,00 pln na takie coś plus jakiś tam sprzęt tzn prosta kamera cyfrowa plus aparat to chyba nie problem. W zeszłym sezonie za zatrudnianie nowych zawodników poszło kasy od groma do PLK plus ich wypłaty np na takiego Loyda czy Rindina. Nie wspomnę ponownie o Panu Lizaku , który nas wycyckał równo :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.