Dzisiaj jest 12 lip 2025, 12:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

DragisA pisze:
Z drugiej strony KiKo w zeszłym roku "już był w ogródku, już witał się z gąską" a skończyło się na wielkim pierrrrdut... oby nie zapeszyć ;-)

tak tak , ale nikt nie mówił , z tego co pamiętam żeby Kiko podpisał , wszystko było bardzo bliziutko . A tu jednak mowa jest o tym że Konrad już podpisał.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Tomczan napisał/a:
Według mnie TURÓW na parkiecie ma zostawić pot. Ma pokazać, że chce grać i, że umie grać o wszystko.

Pierwszy raz się z Tobą zgodzę...

Dzięki :)
grengo pisze:
Tomczan napisał/a:
Miejsce jest tylko wykładnią dążeń Drużyny i Trenera, a nie pragnień Kibiców.

Jakieś płytkie to jest. Więc wg Ciebie pragnienia kibiców są bez znaczenia, byle tylko kibicować druzynie? Coś chyba nie tak wymyśliłeś...:)

Nie zrozumiałeś mnie niestety. Chodziło mi o to, że jakiekolwiek zajęte miejsce jest efektem pracy i poświęcenia Drużyny. Będą się obijać to i wiadomo, że będą przegrywać co jest całkowicie sprzeczne z pragnieniami Kibiców. Każdy Kibic w Zgorzelcu chce widzieć TURÓW, który zostawi na parkiecie morze potu a nie granie tylko dla kasy.
Mam nadzieję, że w tym sezonie będzie chemia w zespole.
Pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Kikowski ma otwartą furtkę aby wrócić do TBL. Mamy jakieś szanse aby go ściągnąć. Szału nie robił na Słowenii ale u nas może sie przydać.
A nie wierzę w to aby poszedł do jakiejś innej ligi gdyż imponujących statystyk w poprzednim sezonie nie miał. Grając równo i dobrze w TBL ma szansę znowu zwrócić na siebie uwagę.

Kikowski poza Olimpiją

Tytuł:
rekrut
rekrut

O Kikowskiego warto powalczyć, solidny gracz jak na plk, no i Polak. Tylko trochę tłok byłby na obwodzie: Thomas, Jackson, Kuebler, Bochno, Jarecki, Wysocki, Szymański i jeszcze Kikowski.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

nek pisze:
Tylko trochę tłok byłby na obwodzie: Thomas, Jackson, Kuebler, Bochno, Jarecki, Wysocki, Szymański i jeszcze Kikowski.

Nie szkodzi , wtedy można grać intensywnie wieloma zawodnikami i męczyć przeciwników. Ławka byłaby mocna i solidna. Jeżeli oczywiście Kiko nie będzie chciał jakiejś futurystycznej kasy. A kto wie co jeszcze będzie z Chylem. Bo jak nie pójdzie do Trefla to wg mnie jedynie Prokom wchodzi w grę a czy oni by go chcieli , szczerze wątpię.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Prokom zakończył kontraktować Polaków na Szubardze teraz tylko zawodnicy zagraniczni. Trefl wydaje mi się że już trochę zabulił na tych zawodników i wezmą tańszego Kikowskiego, a po za tym na dwójce jest już u nich Waczyński, tak samo na tej pozycji może zagrać Beal. Więc myślę że o Chylińskiego spokojnie można powalczyć.
Brakuje w Turowie zmienników, oprócz Brkicia pod koszem jest padaczka, także obwód powinien być mocniejszy

Ostatnio zmieniony 05 sie 2010, 8:49 przez Hakunamakatek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Co do Pawła Kikowskiego to podobno jest już dawno dogadany z Treflem, ale dotąd na drodze stały, lub dalej stoją kwestie prawno-finansowe.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Rindin zostaje? Co z Bodzinskim?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

DragisA pisze:
...
Wideło z słowackiego konkursu wsadów... tryumfator David Jackson w białej opasce na łepetynie...

http://denniksport.sk/article/116554/

...w samym Meczu Gwiazd, który odbył się w Bratysławie zaaplikował 17 pointsów

...

A teraz proponuje jeszcze zobaczyc kto z pierwszej piatki rzucil najwiecej punktow dla wschodu :P

:smt026

Ostatnio zmieniony 05 sie 2010, 9:49 przez Bosak, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Transfer Jacksona zamyka listę zgorzeleckich stranieri... mam nadzieję, że po parkiecie będzie śmigał niczym jego imiennik czyli "Król Muzyki Pop" ;-) Konrad także klepnięty...

http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3576 ... racza.html

[ Dodano: Czw Sie 05, 2010 12:05 pm ]
Ekipa Germanii z Konradem w składzie, po wygraniu turnieju w kraju tulipanów i "tytoniu" holenderskiego

Obrazek

wybrała się do upalnego Cypru, gdzie zmierzy się z Helladą, Chorwacją i Rasyją. Wyniki jak i staty na żywca będzie można śledzić tutaj:

http://www.lovecyprusbasketball.com/

Ostatnio zmieniony 05 sie 2010, 11:14 przez DragisA, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

badyl pisze:
Rindin zostaje?

Z tego co mi wiadomo mają sie z nim pożegnać lub już pożegnali. Rozwiązanie umowy za porozumieniem stron. Ile w tym prawdy nie wiem.
Jeżeli to jest prawda to jest to dobra decyzja gdyż ten gość kompletnie nie nadaje sie do gry w koszykówkę. Takie drewno tylko do lasu trzeba wywieźć, oczywiście bez urazy do samego Rindina.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Bardziej przydal by sie Snieg na 1 bo Jackson to dobra i typowa 2

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Toro pisze:
Bardziej przydal by sie Snieg na 1 bo Jackson to dobra i typowa 2

Pewnie że by sie przydał , ale on raczej zahaczy o Trefla. Po dzisiejszej publikacji w/w artykułu że skład już jest domknięty można sądzić iż czekamy już tylko na info odnośnie Chylińskiego. Choć kto wie jak jest naprawdę. Jakby Chylu sie teraz rozmyślił i poszedł sobie gdzieś indziej to na miejscu naszych włodarzy złapał bym za telefon i wydzwaniam do agencji Śniega dopytując sie o możliwość pozyskania młodego gracza.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

W treflu jedynki juz chyba sa rozdane

Tytuł:
rekrut
rekrut

Śnieg za słaby na Turów?
http://polskibasket.blogspot.com/2010/0 ... turow.html

Ostatnio zmieniony 05 sie 2010, 15:34 przez alleyoop, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.