Dzisiaj jest 12 lip 2025, 8:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 166  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Torey Thomas / ....
Jackson / Kuebler/Bochno
Konrad /Jarecki
Brkić /Gabiński
Tomaszek/ Zigeranović

Ostatnio zmieniony 03 sie 2010, 19:10 przez Toro, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
PGE Turów wciąż prowadzi rozmowy z Konradem Wysockim i Michałem Chylińskim. Obie strony na podjęcie decyzji dały sobie czas do połowy sierpnia.

PG- Thomas/Jackson
SG- Chyliński/Kuebler/Bochno
SF- Wysocki/Jarecki
PF- Brkić/Gabiński
C- Tomaszek/Zigeranović/Jarmakowicz

Tak wyglądała by ta nasza 12 i powiem szczerze że spokojnie o medal mogła by powalczyć przynajmniej brązowy. Może i się powtarzam, ale bardzo ważną role odegra w tym wszystkim Winnicki. Przypomnijmy sobie ostatni sezon. Skład bardzo dobry, ale co z tego jak wszystkiego nie dał rady poukładać Obradović... Tak więc Winnicki będzie miał okazję się wykazać, mówią że czego się nie dotknie zamienia w sukces, mam nadzieje że tak samo będzie w tym przypadku.

Trefl podpisał kontrakt z kolejnym obwodowym Jermainem Bealem i powolutku miejsca dla Chylińskiego tam brakuje, więc pojawia się okazja wciągnięcia go do Turowa za mniejszą cenę.

Niepokoi mnie zwlekanie Konrada. Gościu dobrze sobie radzi w przygotowaniach do MŚ i tym może przyciągnąć do siebie lepsze europejskie kluby. Mam nadzieję że jednak uda się go u nas zatrzymać.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Mierzący 193 cm wzrostu rzucający obrońca podpisał roczny kontrakt z piątą drużyną poprzedniego sezonu i najprawdopodobniej to on będzie podstawowym graczem Turowa na swojej pozycji.
http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... ge-turowa/

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Mierzący 193 cm wzrostu 24-letni David Jackson został nowym zawodnikiem PGE Turowa. W zespole Jacka Winnickiego będzie pełnił rolę zarówno rzucającego obrońcy jak i rozgrywającego.

http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d ... g&t=news2b

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Według mnie TURÓW na parkiecie ma zostawić pot. Ma pokazać, że chce grać i, że umie grać o wszystko.

Pierwszy raz się z Tobą zgodzę...
Tomczan pisze:
Miejsce jest tylko wykładnią dążeń Drużyny i Trenera, a nie pragnień Kibiców.

Jakieś płytkie to jest. Więc wg Ciebie pragnienia kibiców są bez znaczenia, byle tylko kibicować druzynie? Coś chyba nie tak wymyśliłeś...:)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

C.d.n. Jarmaka w Winnym Grodzie ?

Cytuj:
Trener Herkt chce mieć znów w zespole podkoszowego Mateusza Jarmakowicza. - Mateusz też chce u nas grać. Jego agent zapewnia, że nie będzie problemów z wypożyczeniem zawodnika z Turowa Zgorzelec na kolejny cykl rozgrywek. Problemy mogą się wiązać z pieniędzmi i z tym, czy będziemy w stanie wykorzystać aż tylu graczy pod koszem - tłumaczył dyrektor klubu Rafał Rajewicz. - Mamy w tej strefie już: Kęsickiego, Rajewicza, Chodkiewicza, może tam przechodzić Comagić. A planujemy przecież także zatrudnienie amerykańskiego centra.

http://zielonagora.gazeta.pl/zielonagor ... dziec.html

[ Dodano: Sro Sie 04, 2010 12:08 pm ]

Wideło z słowackiego konkursu wsadów... tryumfator David Jackson w białej opasce na łepetynie...

http://denniksport.sk/article/116554/

...w samym Meczu Gwiazd, który odbył się w Bratysławie zaaplikował 17 pointsów

[ Dodano: Sro Sie 04, 2010 12:19 pm ]
Uffffffffffffffffffffff :smt026 ....Konrad z Nami

http://twitter.com/szczepanradzki

Ostatnio zmieniony 04 sie 2010, 11:11 przez DragisA, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cytuj:
Konrad Wysocki zostaje w Turowie, wczoraj podpisał umowę.

by http://twitter.com/szczepanradzki

oraz

Cytuj:
Na dzień dzisiejszy pewna jest sprawa już Konrada Wysockiego. Mianowicie z niemal pewnego źródła wiem iż Konrad podpisał już umowę i w nadchodzącym sezonie będzie grał w barwach PGE Turowa Zgorzelec. Kwestia czasu jak tylko będzie oficjalne info na klubowej stronie.

by hakeem z http://forum.basket2.net/viewtopic.php? ... &start=150

Tytuł:
rekrut
rekrut

Nikt z klubu nie potwierdza mi jeszcze informacji o tym, że Wysocki pozostaje w Turowie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Nikt z klubu nie potwierdza mi jeszcze informacji o tym, że Wysocki pozostaje w Turowie.

I nie potwierdzi !!! Bo i dlaczego ma to zrobić jak jeszcze nigdzie nie ma potwierdzonej informacji na ten temat !!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Hakeem pisze:
I nie potwierdzi !!! Bo i dlaczego ma to zrobić jak jeszcze nigdzie nie ma potwierdzonej informacji na ten temat !!

Ale przy pozostałych zawodnikach też często nie było jeszcze oficiałki, ale wcześniej już potwierdzali

Ostatnio zmieniony 04 sie 2010, 12:52 przez alleyoop, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

alleyoop, alleyoop,
alleyoop pisze:
Ale przy pozostałych zawodnikach też często nie było jeszcze oficiałki, ale wcześniej już potwierdzali

Ale takie zachowanie nie zawsze musi być regułą. Mają zapewne swoje powody aby nie upubliczniać tego jeszcze teraz. Ale gwarantuję Ci tu na forum że Konrad już podpisał.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Hakeem pisze:
Ale takie zachowanie nie zawsze musi być regułą. Mają zapewne swoje powody aby nie upubliczniać tego jeszcze teraz. Ale gwarantuję Ci tu na forum że Konrad już podpisał.

Twoja gwarnacja niczego nie daje ;) Po pierwsze nie ma co liczyć na info na oficjalnej stronie, gdyż nie ma tam jeszcze potwierdzenia Jacksona, a po drugie agencja Wysockiego też na ten temat milczy, a oni powinni o tym wiedzieć najszybciej.

Nie sądzę jednak jakoby to, że wysocki zostaje było plotką. Nieoficjalnie podpisał, ale ile już graczy miało być u nas na 99%? Z tego co wiem podpis nie został jeszcze złożony.

Ostatnio zmieniony 04 sie 2010, 13:08 przez alleyoop, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Pożyjemy zobaczymy , ja swoje wiem :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ja tez dostalem info, ze Konrad zostaje ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Z drugiej strony KiKo w zeszłym roku "już był w ogródku, już witał się z gąską" a skończyło się na wielkim pierrrrdut... oby nie zapeszyć ;-)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2488 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 166  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.