pisor pisze:
Nie gryzie się ręki która karmi...
dalej nie kumam - możesz jaśniej? a może mnie z kimś mylisz?
pisor pisze:
Ja nie mam żadnych zobowiązań, wyrażam to co myślę (to jest demokracja)
Ty masz Führera, w którego wierzysz mimo wszystko. wierzysz w jego nieomylność i geniusz, wierzysz w jego zmianę, wierzysz w każde jego słowo, choć tłumaczy Ci rzeczywistość na opak. wierzysz mu,że każdy, kto nie myśli jak Ty jest Twoim wrogiem i chce Cię zniszczyć - w związku z tym Ty musisz go zniszczyć pierwszy. i najgorsze w tym wszystkim jest to , że wierzysz mu- że robisz to dla dobra Polski.
pisor pisze:
Ciekawe jakie ma wykształcenie Zubek

PR podpowiada żebyś nie podał, czy nie pamiętasz...
Pitek z PO (obecny prezes CSR), ukończył coś wieczorowo ale nie pamiętał co...
cholera... nie ma na mnie teczki? nie znalazłeś? pewnie spalili Linda z Konradem. a na Donaldu Tusku już znalazłeś???
pisor pisze:
Witać wykonujesz polecenia ze swoimi współtowarzyszami
żal komentować - wg Was jedyni wolni Polacy to PiSowcy. cała reszta jest zmanipulowana PR. kurczę zmieńcie płytę - nikt o zdrowych zmysłach w to już nie wierzy.
pisor pisze:
Ale patrząc na zaradność ludzi z PO pozmieniają garnitury i dalej będą przy korycie...
I
TO Cię boli! tylko dwa latka przy korycie - to na prawdę za krótko! dla profitu sprzymierzycie się nawet z diabłem. bardziej koniunkturalne od PiSu w naszej rzeczywistości jest już tylko PSL.
Jedyne co Wam wychodziło w czasach kiedy rządziliście to dzielenie koryta. każdy wierny partyjny żołnierz dostał stołek. i nie istotne były kompetencje, predyspozycje czy wykształcenie. jedynym kryterium było to - polityczne.
dzięki Wam mieliśmy wicepremiera przestępcę i ministra edukacji nie wierzącego w teorię darwina! wasza minister spraw zagranicznych nie potrafiła się dogadać nawet z własnym kierowcą. likwidator WSI strzelał na prawo i lewo tajemnicami państwowymi. minister sprawiedliwości tropił i tępił opozycję. teraz chcecie społeczeństwu wmówić, że tamto - to było dawno i nieprawda. ja nie wierzę - mam dobrą pamięć i nie jestem naiwny.
każdy, kto choć trochę łyknął ekonomii, wie, że wzrost gospodarczy nie jest Waszą zasługą. wy skupiliście się jedynie na rozdawnictwu jego owoców - kierowani jedynie tylko interesem doraźnym partii. i tak np. hołubiona przez Was Solidarność dostała rabat na wszystkich stacjach Orlenu rozszerzony nawet o członków rodzin związkowców! ja sie teraz pytam dlaczego się tym nie chwalicie? boicie sie wściekłości Polaka Szaraka?ile kosztował mit o sądach dwudziestoczterogodzinnych? ile Nas kosztowało storpedowanie trójkąta Weimarskiego? jakie koszty przyniosła elpeerowska demolka w oświacie? ile kosztowała nas wojna gospodarcza z Rosją?
nie przeprowadziliście żadnej reformy choć czekało tyle ważnych spraw. nic Wam nie wyszło, oprócz wylansowania w Europie wizerunku Polaka - ciemniaka, antysemity, eurosceptyka i hamulcowego postępu.
skłóciliście naród - choć nie głosowała na Was nawet połowa rodaków - siebie namaściliście na jedynych prawdziwych Polaków. reszta została po stronie ZOMO i zdrajców. i tym, przez Was wykluczonym z jedynie słusznej wspólnoty dedykuję ten za długi text -
nas jest więcej -
my wybierzemy Bronka! pisor pisze:
Uwaga na jesieni silne wiatry...
nie martw się - wiatry się leczy