Dzisiaj jest 11 lip 2025, 22:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

ja też mam wyższe :) także nie sama wioska głosuje na Jarka ale i "wykształciuchy" też :) 8)

Tytuł:
obserwator
obserwator

tadam pisze:
PS
Cytuj:
specjalnie dla Hakeema.
Moja żona ma wykształcenie wyższe, studia skończone z wyróżnieniem ]:->

tadem, gratuluję żony.
Ja też, mam wyższe, głosuję na Jarka. :smt023

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

ja też zagłosuję jak moja żona. i jak brat. i jak bratowa, jak moi rodzice i teściowie -na Bronka![/u]

Tytuł:
rekrut
rekrut

zubek pisze:
ja też zagłosuję jak moja żona. i jak brat. i jak bratowa, jak moi rodzice i teściowie -na Bronka![/u]

Nie gryzie się ręki która karmi...
Ciekawe jakie ma wykształcenie Zubek :grin:

Ja mam wyższe, moja żona ma wyższe, moja córka jest studentką 3 roku
i wszyscy idziemy głosować na Jarka

Dość mamy obiecanek popaprańców, również w naszym mieście

Ostatnio zmieniony 29 cze 2010, 16:23 przez pisor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

pisor pisze:

hę? myślałem ze brednie tego typu są domeną cichego - a tu patrz.... pamiętaj - wejdziesz miedzy wrony...
pisor pisze:

w sam raz akuratne :)
pisor pisze:

gratulacje
pisor pisze:
trudno - i tak damy Wam radę.

Bronek prezydentem!

Tytuł:
rekrut
rekrut

zubek pisze:
pisor pisze:

hę? myślałem ze brednie tego typu są domeną cichego - a tu patrz.... pamiętaj - wejdziesz miedzy wrony...

Ja nie mam żadnych zobowiązań, wyrażam to co myślę (to jest demokracja)

zubek pisze:
pisor pisze:

w sam raz akuratne :)

PR podpowiada żebyś nie podał, czy nie pamiętasz... ;)
Pitek z PO (obecny prezes CSR), ukończył coś wieczorowo ale nie pamiętał co...

zubek pisze:
pisor pisze:
trudno - i tak damy Wam radę.

Witać wykonujesz polecenia ze swoimi współtowarzyszami

PR długo nie ukryją nieudolności obecnie rządzących,
Ale patrząc na zaradność ludzi z PO pozmieniają garnitury i dalej będą przy korycie... :roll:
Niedługo wybory parlamentarne i ludzie w końcu się obudzą. :smt023

----------------------------------------------
Uwaga na jesieni silne wiatry...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

zubek pisze:
pisor napisał/a:

Ty znowu do mnie piłeczkę?
]:->

[ Dodano: Wto Cze 29, 2010 6:30 pm ]
Już kiedyś wspominałem o tym,tylko śnięte ryby płyną z prądem.

[ Dodano: Wto Cze 29, 2010 6:32 pm ]
Nie wykonuję niczyich poleceń,robię to co jest zgodne z moimi odczuciami.Czasem nawet wbrew swojej partii.Narodowe Odrodzenie Polski zaleca bojkot II Tury wyborów.Ja idę głosować bo przeraża mnie PO.

[ Dodano: Wto Cze 29, 2010 6:35 pm ]
CICHY pisze:
Już kiedyś wspominałem o tym,tylko śnięte ryby płyną z prądem.

No i może yello_35

Ostatnio zmieniony 29 cze 2010, 17:33 przez CICHY, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tadam pisze:
Moja żona ma wykształcenie wyższe

wróżka pisze:
ja też mam wyższe

pisor pisze:

No to ja dla was coś mam http://www.youtube.com/watch?v=WLWeKYJM ... A&index=14, wykształciuchy ;)

CICHY pisze:
Już kiedyś wspominałem o tym,tylko śnięte ryby płyną z prądem

I to właśnie takich jak Ty to się tyczy, ja staram się wybierać tych którzy, według mnie, chcą coś w moim kraju zmienić, niezależnie od partii. Jeśli SLD będzie miało inne poglądy zagłosuje na nich. A ty jak ta śnięta ryba będziesz ciągle tych samych popierał.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

pisor pisze:

dalej nie kumam - możesz jaśniej? a może mnie z kimś mylisz?
pisor pisze:
Ja nie mam żadnych zobowiązań, wyrażam to co myślę (to jest demokracja)

Ty masz Führera, w którego wierzysz mimo wszystko. wierzysz w jego nieomylność i geniusz, wierzysz w jego zmianę, wierzysz w każde jego słowo, choć tłumaczy Ci rzeczywistość na opak. wierzysz mu,że każdy, kto nie myśli jak Ty jest Twoim wrogiem i chce Cię zniszczyć - w związku z tym Ty musisz go zniszczyć pierwszy. i najgorsze w tym wszystkim jest to , że wierzysz mu- że robisz to dla dobra Polski.

pisor pisze:
PR podpowiada żebyś nie podał, czy nie pamiętasz... ;)
Pitek z PO (obecny prezes CSR), ukończył coś wieczorowo ale nie pamiętał co...

cholera... nie ma na mnie teczki? nie znalazłeś? pewnie spalili Linda z Konradem. a na Donaldu Tusku już znalazłeś???

pisor pisze:
Witać wykonujesz polecenia ze swoimi współtowarzyszami

żal komentować - wg Was jedyni wolni Polacy to PiSowcy. cała reszta jest zmanipulowana PR. kurczę zmieńcie płytę - nikt o zdrowych zmysłach w to już nie wierzy.

pisor pisze:
Ale patrząc na zaradność ludzi z PO pozmieniają garnitury i dalej będą przy korycie... :roll:

I TO Cię boli! tylko dwa latka przy korycie - to na prawdę za krótko! dla profitu sprzymierzycie się nawet z diabłem. bardziej koniunkturalne od PiSu w naszej rzeczywistości jest już tylko PSL.

Jedyne co Wam wychodziło w czasach kiedy rządziliście to dzielenie koryta. każdy wierny partyjny żołnierz dostał stołek. i nie istotne były kompetencje, predyspozycje czy wykształcenie. jedynym kryterium było to - polityczne.
dzięki Wam mieliśmy wicepremiera przestępcę i ministra edukacji nie wierzącego w teorię darwina! wasza minister spraw zagranicznych nie potrafiła się dogadać nawet z własnym kierowcą. likwidator WSI strzelał na prawo i lewo tajemnicami państwowymi. minister sprawiedliwości tropił i tępił opozycję. teraz chcecie społeczeństwu wmówić, że tamto - to było dawno i nieprawda. ja nie wierzę - mam dobrą pamięć i nie jestem naiwny.

każdy, kto choć trochę łyknął ekonomii, wie, że wzrost gospodarczy nie jest Waszą zasługą. wy skupiliście się jedynie na rozdawnictwu jego owoców - kierowani jedynie tylko interesem doraźnym partii. i tak np. hołubiona przez Was Solidarność dostała rabat na wszystkich stacjach Orlenu rozszerzony nawet o członków rodzin związkowców! ja sie teraz pytam dlaczego się tym nie chwalicie? boicie sie wściekłości Polaka Szaraka?ile kosztował mit o sądach dwudziestoczterogodzinnych? ile Nas kosztowało storpedowanie trójkąta Weimarskiego? jakie koszty przyniosła elpeerowska demolka w oświacie? ile kosztowała nas wojna gospodarcza z Rosją?
nie przeprowadziliście żadnej reformy choć czekało tyle ważnych spraw. nic Wam nie wyszło, oprócz wylansowania w Europie wizerunku Polaka - ciemniaka, antysemity, eurosceptyka i hamulcowego postępu.
skłóciliście naród - choć nie głosowała na Was nawet połowa rodaków - siebie namaściliście na jedynych prawdziwych Polaków. reszta została po stronie ZOMO i zdrajców. i tym, przez Was wykluczonym z jedynie słusznej wspólnoty dedykuję ten za długi text - nas jest więcej - my wybierzemy Bronka!

pisor pisze:
Uwaga na jesieni silne wiatry...

nie martw się - wiatry się leczy

Tytuł:
obserwator
obserwator

Największym problemem pisiorów jest agresja która ogarnia ich gdy mają do czynienia z ludzmi którzy myślą inaczej niż oni.I to ich zgubi mam nadzieję. A poniżej parę przykładów.

http://www.youtube.com/watch?v=zGTGPcKXTMs

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ja też jestem za Komorowskim. Nie jest to kandydat idealny, ale Kaczyńskiemu nie ufam za grosz. Państwo socjalne i rozdawanie pieniędzy zarobionych przez innych to stanowczo coś, czego nie cierpię. Chcę, by Polska żyła w zgodzie z sąsiadami, by rozwijała się jak rozwija. Myślę, że ostatnie lata były dobre dla Polski. Uważam także, że kościół nie powinien mieszać się w politykę. Liczę na to, że Ściana Zachodnia zadecyduje. Jestem za rozwojem cywilizacji, dlatego też nie poprę faceta, który nie ma zielonego pojęcia o internecie, bankowości elektronicznej, nowoczesnych technologiach, rodzinie. Teoretykom dziękuję:)

Tytuł:
rekrut
rekrut

zubek pisze:
pisor pisze:

Ty masz Führera, w którego wierzysz mimo wszystko. wierzysz w jego nieomylność i geniusz, wierzysz w jego zmianę, wierzysz w każde jego słowo, choć tłumaczy Ci rzeczywistość na opak. wierzysz mu,że każdy, kto nie myśli jak Ty jest Twoim wrogiem i chce Cię zniszczyć - w związku z tym Ty musisz go zniszczyć pierwszy. i najgorsze w tym wszystkim jest to , że wierzysz mu- że robisz to dla dobra Polski.

.....To Cię boli! tylko dwa latka przy korycie ................

Nic mnie nie boli nie jestem związany z żadną partią (moim führerem może być ewentualnie moja żona :grin: )

Mam już dosyć zastawianie się PIS-em, do roboty panowie, zróbcie coś dobrego, to zmienię zdanie, póki co pływacie!!!

Odnośnie Twojej ostatniej wypowiedzi:

oczywiście typowa odpowiedź POwca:
dużo napisać, nic nie powiedzieć. i dlatego wlaśnie PO jest skazane na wymarcie, liderzy tej partii postępują dokładnie tak samo!
Zasłona dymna i szukanie wad wszędzie naokoło, a sami guzik zrobili do tej pory. czy brak przewagi ma być argumentem?
Tuskowi i PO przydałaby się lekcja demokracji bo chyba im się cos pomieszało z tego rozgoryczenia. Tyle lat Tusk kręci się w polityce (KLD itd.) co on zrobił przez te lata?!

Przez całą historie Polski (z wyjątkiem paru lat w czasach międzywojennych gdzie chociaż trochę był porządek) politycy kłócili się i pragnęli władzy a nie dobra kraju i społeczeństwa. Dbali tylko o własne interesy, kombinowali tylko jak udupić przeciwnika. Sami wiecie do czego to doszło (rozbiory no i syf w latach 90 jakby ktoś nie wiedział). Dzisiaj mamy taką samą sytuacje jak po I wojnie, tylko wtedy znalazł się człowiek który zrobił porządek. Dzisaj politycy zamiast przestać obwiniać się o bzdury, zajmować bzdurami typu "Becikowe" które mają tylko odwrócić uwagę od ważnych rzeczy, powinni zjednoczyć się i w końcu zająć się prawdziwymi problemami i potrzebami kraju oraz społeczeństwa. Nie mówię że wszyscy są źli, przeciwnie są w Polsce ludzie którzy pragną dobra kraju ale tacy albo są nie dopuszczani do głosu albo nie są wybierani. Dzisiejszy politycy już nic dobrego nie zrobią, możemy jedynie liczyć na następne pokolenie Polaków.

Co zrobiło PO dla Ciebie juz Ci mowie: Zlikwidowalo Polskie cukrownie, Zlikwidowalo Mlyny Polskie, Zlikwidowalo Przemysl Stoczniowy to tylko te główniejsze, górnictwo ,energetyka, Banki dużo by tu wymieniać nic juz nie jest Polskie. Są dwie Europy jest Stara Europa i Nowa Europa.
Tusk jest obłapywany w Niemczech dekorowany chwalony tylko co ON zrobił takiego dla Polski co ??? Niech mnie ktoś przekona do PO.
Wałęsa budował Japonię, Tusk Irlandię, zieloną wyspę Europy - śmiechu warte. Obietnice, obietnice, obietnice ,obietnice.

Pytam co zrobiło do tej pory PO, poza ujadaniem na PiS i mizdrzeniem się przed kamerami?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Marcopollo pisze:
tadam napisał/a:
Moja żona ma wykształcenie wyższe

wróżka napisał/a:
ja też mam wyższe

pisor napisał/a:

No to ja dla was coś mam http://www.youtube.com/wa...FC89A&index=14, wykształciuchy

zmęczyłem ten filmik (troche prostacko opowiedziane) ale jest tam wiele prawdy - dlatego głosowałem na JKM w I turze. Wniosek po obejrzeniu - studia powinny być kompletnie odpłatne.
A info o wykształceniu podałem na (nie bezpośrednią) prośbę Hakeema. 8)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

pisorpo pierwsze - nie jestem PO - wcem. wiem - to trudno zrozumieć, kiedy się wierzy, ze świat dzieli się na nas - dobrych - PiSowców - i tych złych - czyli POwców.
po drugie -wymagasz ode mnie, żebym odpowiadał na Twoje zarzuty, w sytuacji, gdy Ty nie odpowiadasz na moje pytania, a jedynie oceniasz moją wypowiedź. tak się rozmawiać nie da. poza tym trudno mi komentować Twoje subiektywne wrażenia i odczucia pozostające w efemerycznej sferze pozbawionej faktów i konkretów. czy mam Ci tłumaczy dla czego coś Ci sie wydaje? są od tego fachowcy :D
dla przypomnienia jakości rządów premiera Jarka:
wicepremier za kratami
Obrazek
chcecie powtórki?
nie? głosujcie na Bronka

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Znalezione na jednym z portali

Kto ty jesteś?

- Jestem Bronek, prosty jak od szpadla trzonek!
- Jaki znak twój?
- Fałsz, obłuda!
- A w co wierzysz?
- w Tusku cuda!
- Gdzie ty mieszkasz?
- W polskim grodzie!
- W jakim kraju?
- Gdzie powodzie!
- Czy Kraj kochasz?
- Jak pieniądze!
- A w co wierzysz?
- Że porządzę!
- Czyli wygrać chcesz wybory?
- Tak! Choć mam z tym problem spory!
Lud me kłamstwa, zdrady czuje i z poparcia rezygnuje!

Ostatnio zmieniony 29 cze 2010, 20:54 przez CICHY, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.