Dzisiaj jest 12 lip 2025, 0:26

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Hakeem napisał/a:
Możesz sobie tu wypisywać różne kłamstwa

Wymień te moje kłamstwa.

Przepraszam , nie Twoje gdyż Ty działasz na zasadzie kopiuj --> wklej. Poza tym nie chcę mi sie wertować poprzednich postów ;-)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Po pierwsze : nie jestem takim złośliwcem jak TY i nie zejdę poniżej Twojego poziomu.

Czy w stosunku do Ciebie?
Hakeem pisze:
Po drugie : nie czas i miejsce na wyciąganie brudów

Co znaczy wyciąganie brudów?
Hakeem pisze:
Po trzecie : prawica nie jest taka święta jak Wam ( prawicowcom ) sie wydaję.

Gdzie napisałem że jest?
Hakeem pisze:
Po czwarte : ten kto ma zagłosować na Komorowskiego , Napieralskiego itd.... ten to zrobi.

Pewno tak i co to zmienia. Czy mam z tego powodu milczeć?
]:->

[ Dodano: Czw Cze 17, 2010 12:01 pm ]
Hakeem pisze:
Ty działasz na zasadzie kopiuj --> wklej.

Powtarzasz to po kimś.
A teraz trochę złośliwości którą mi zarzucasz.
Proponuję hasło wyborcze dla kandydatów lewizny tzn.lewicy.
"Miejsce lewicy na szubienicy"
FAJNE?

[ Dodano: Czw Cze 17, 2010 12:03 pm ]
I cała historia istnienia lewicy to pasmo nieszczęść,przelanej krwi ,itd.
PRAWICA przy tym to niewinne baranki. No ale to temat na inny czas.nie tutaj.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Już mi sie nie chcę odpisywać , pass , poddaję sie , przegrałem CICHY jesteś Wielki.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
pass , poddaję sie , przegrałem CICHY jesteś Wielki.

Poniosło Cię,więcej luzu :smt058 (mam nadzieję że jesteś kobietą-stąd ten całus :smt050 )

[ Dodano: Czw Cze 17, 2010 12:24 pm ]
:D :smt023

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Hakeem napisał/a:
pass , poddaję sie , przegrałem CICHY jesteś Wielki.

Poniosło Cię,więcej luzu :smt058 (mam nadzieję że jesteś kobietą-stąd ten całus :smt050 )

hehe nie , nie jestem kobietą :D

Tytuł:
pismak
pismak

Przecież Marek Jurek ma świętym zostać :lol: :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

żeby nie było monotonnie
http://www.wykop.pl/link/387476/najnows ... -spot-jkm/
8)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tadam pisze:
żeby nie było monotonnie

A to ostatni sondaż

Tytuł:
pismak
pismak

No jakby Jarek albo Jurek z Marek mieliby po 51%, ba nawet po 99% to sondaże by były wiarygodne, sprawiedliwe i prawe.
Mentalność Kalego

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

xionc pisze:
...to sondaże by były wiarygodne, sprawiedliwe i prawe.
Mentalność Kalego

już zubek w innym wątku napisał, że 70% społeczeństwa nie rozumie co się mówi w wiadomościach, więc powtarzają co tam zobaczą bez żadnej refleksji. A skoro telewizja publiczna promuje trzech - czterech kandydatów to i sondaże to odzwierciedlają, nie podejrzewam, że są kompletnie fałszowane ale bardzo łatwo je podkręcić a sposobów są miliony.
Naiwnością jest twierdzenie, że każdy kandydat jest równo traktowany, bo nie jest a to nie jest sprawiedliwe i prawe.

PS.
niedawno pewna starsza pani powiedziała mi że zagłosuje na: "tego Napieralskiego z PSLu" 8) :shock:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

xionc pisze:
No jakby Jarek albo Jurek z Marek mieliby po 51%, ba nawet po 99% to sondaże by były wiarygodne, sprawiedliwe i prawe.
Mentalność Kalego

Coś się tak na mnie uparł.Kpie z sondaży ponieważ żadne wyniki wyborów ich nigdy nie potwierdziły.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

CICHY pisze:
Kpie z sondaży ponieważ żadne wyniki wyborów ich nigdy nie potwierdziły.

Co Ty za głupoty gadasz. Sondaże nigdy nie odzwierciedlają w 100% sytuacji. One wykazują pewne tendencje. Zwróć uwagę, ze niezależnie kto je wykonuje, czy "Völkischer Beobachter PISu" w postaci Rzeczpospolitej, czy Gazeta Wybiórcza, czy OBOP, czy ghw kto jeszcze układ stawki jest mocno zbliżony, ale Ty nie wierzysz w sondaże.. OK, tylko wiedz, ze jakby ludzie nie wymyślili ułamków przy Twoich kandydatach stałyby dziś zera :P CICHY poza wklejaniem jakiś średnio zabawnych obrazków opisujących przeciwników nie potrafisz przytoczyć żadnych zalet swoich kandydatów. Może czas już na konkrety odnośnie tych Twoich faworytów, którzy zamykają stawkę.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Coś się tak na mnie uparł.Kpie z sondaży ponieważ żadne wyniki wyborów ich nigdy nie potwierdziły.

I ty sie mylisz CICHY. Fakt faktem że podczas ostatni wyborów sondaże nawaliły i wygrał Lech Kaczyński. Ale w poprzednich nie było już takich niespodzianek.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Gero pisze:
Sondaże nigdy nie odzwierciedlają w 100% sytuacji. One wykazują pewne tendencje.

i tu jest pies pogrzebany... one wskazują... :|

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Gero pisze:
Co Ty za głupoty gadasz. Sondaże nigdy nie odzwierciedlają w 100% sytuacji. One wykazują pewne tendencje. Zwróć uwagę, ze niezależnie kto je wykonuje, czy "Völkischer Beobachter PISu" w postaci Rzeczpospolitej, czy Gazeta Wybiórcza, czy OBOP, czy ghw kto jeszcze układ stawki jest mocno zbliżony, ale Ty nie wierzysz w sondaże.. OK, tylko wiedz, ze jakby ludzie nie wymyślili ułamków przy Twoich kandydatach stałyby dziś zera :P CICHY poza wklejaniem jakiś średnio zabawnych obrazków opisujących przeciwników nie potrafisz przytoczyć żadnych zalet swoich kandydatów. Może czas już na konkrety odnośnie tych Twoich faworytów, którzy zamykają stawkę.

Sondaże nie wskazują żadnych tendencji tylko wytyczają tendencje manipulując wyborcami. Przy tym wprowadza się pojęcie straconych głosów , których nie ma. I w ten sposób przy pomocy mediów kreuje się rzeczywistość. Tak działa SYSTEM.Kiedy coś jednak wymknie się spod kontroli SYSTEM robi wszystko aby przywrócić równowagę. Że przypomnę wybory prezydenckie i pojawienie się Tymińskiego. A ostatnio udział LPR i SAMOOBRONY w sprawowaniu władzy i co z nimi zrobiono(Bezsprzecznie partie poza systemu rządzącego POLSKĄ od przeszło 20 lat). Co do mojej roli to średnio inteligentny uczestnik tego FORUM zauważył że działalność moja tutaj sprowadza się do odciągnięcia do głosowania na PO. jak już wiele razy podkreślałem każdy pozostały kandydat jest mniej szkodliwy dla POLSKI od KOMORY.Co nie znaczy że nie mam swojego jest nim MAREK JUREK i tak zagłosuję w turze pierwszej kierując się SERCEM nie ROZUMEM. Bez względu ile promili posiada w zmanipulowanych sondażach.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.