Dzisiaj jest 11 lip 2025, 22:55

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Więc wracajmy do tematu :smt026

Tak prawdę mówiąc to szkoda mi BRONKA bo to ten gość powinien kandydować.
http://www.youtube.com/watch?v=4WBbCcvL ... r_embedded
]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Nie da się też ukryć, że za rządów PO giną nie tylko najlepsi piloci wojskowi, ale i szef sztabu Wojska Polskiego, dowódcy poszczególnych sił zbrojnych oraz kandydat na szefa wojsk NATO

No chyba przeginasz lekko, chyba nie chcesz nam powiedzieć, że obarczasz winą za wypadek rząd PO??
CICHY pisze:
ja mam na koncie jedno ostrzeżenie

Mam nadzieję, że nie ostatnie ]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Marcopollo pisze:
CICHY napisał/a:
Nie da się też ukryć, że za rządów PO giną nie tylko najlepsi piloci wojskowi, ale i szef sztabu Wojska Polskiego, dowódcy poszczególnych sił zbrojnych oraz kandydat na szefa wojsk NATO

No chyba przeginasz lekko, chyba nie chcesz nam powiedzieć, że obarczasz winą za wypadek rząd PO??

To tak celowo napisałem żeby POwiaki mieli się do czego czepić bo przecież reszta zarzutów to PIKUŚ.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cichy chyba ci już troszkę lejce zaczynają puszczać. Napisz jeszcze że powódź to też wina PO.

Tak o , to ty sie lepiej przejdź gdzieś do parku, zaczerpnij świeżego powietrza, może pojedź gdzieś w Polskie na jakiś wiec Marka Jurka lub Jareczka , wykrzycz sie i wtedy zacznij pisać !!!

Ostatnio zmieniony 15 cze 2010, 11:39 przez Hakeem, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A przy okazji brak pewnych procedur obowiązujących np. w przelotach Vipów to czyjaś wina i z pewnością obecnie rządzących.Nie sądzisz kolego?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hmmm a za rządów PiS-u to co , procedury nie były potrzebne ?? Tylko teraz po dwóch katastrofach najlepiej obwiniać PO. Aha mówię otwarcie , NIE jestem zwolennikiem PO !!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Cichy chyba ci już troszkę lejce zaczynają puszczać.

Nie mam żadnych lejc czy lejców czy jak tam to zwał.W przeciwieństwie do wielu mój umysł nie jest zniewolony.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A oto proszę przykład jak lewicowy od zawsze Pan Cimoszewicz ogłosił, iż swój głoś odda na Komorowskiego !!!

http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8015956,Wybory_2010__Wlodzimierz_Cimoszewicz_poparl_Komorowskiego.html

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Napisz jeszcze że powódź to też wina PO.

W pewnym sensie coś w tym jest w końcu mogli zrobić chociaż plany do walki z powodzią.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Sztab wyborczy Bronisława Komorowskiego znajduje się w prywatnym mieszkaniu dziennikarki Gazety Wyborczej

I co z tego?
CICHY pisze:
W sztabie honorowym Komorowskiego znajduje się A. Wajda, który to był współzałożycielem Gazety Wyborczej

Cytuj:
Założycielami „Gazety Wyborczej” byli głównie dziennikarze nielegalnego „Tygodnika Mazowsze”. Jej wydawcą od początku była założona 10 kwietnia 1989 r. przez Andrzeja Wajdę, Zbigniewa Bujaka i Aleksandra Paszyńskiego spółka „Agora” (wówczas sp. z o.o.). Głównym jej celem było stworzenie ram prawnych dla wydawania niezależnego dziennika, na powstanie którego zezwalały zawarte 5 dni wcześniej porozumienia Okrągłego Stołu.Charakterystycznym elementem pierwszych wydań „Gazety Wyborczej” był zamieszczony na jej stronie tytułowej czerwony znaczek „Solidarności”. Zniknął on we wrześniu 1990 roku na żądanie Komisji Krajowej „Solidarności”

CICHY pisze:
Michnik to przyjaciel Jaruzelskiego

Bardzo ciekawe :lol:
CICHY pisze:
listy poparcia dla wyroków śmieci na księży

Co to są wyroki śmieci??

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Hmmm a za rządów PiS-u to co , procedury nie były potrzebne ?? Tylko teraz po dwóch katastrofach najlepiej obwiniać PO.

To że poprzednicy nie zrobili nic w tym temacie nie usprawiedliwia nieróbstwa POwiaków.

[ Dodano: Wto Cze 15, 2010 12:49 pm ]
Hakeem pisze:
A oto proszę przykład jak lewicowy od zawsze Pan Cimoszewicz ogłosił, iż swój głoś odda na Komorowskiego !!!

Ty pewno swój też oddasz?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
A przy okazji brak pewnych procedur obowiązujących np. w przelotach Vipów to czyjaś wina i z pewnością obecnie rządzących.Nie sądzisz kolego?

I tu się grubo mylisz, winę powinni ponieść redaktorzy, którzy zawsze krzyczeli oszczędzać, oszczędzać, a teraz ani słowem nic nie mówią o tym, jaki był krzyk wszystkich jak dwoma samolotami polecieli Prezydent i Premier sam byłeś pewnie w pierwszym szeregu tych krzykaczy. :smt021

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Hakeem napisał/a:

Ty pewno swój też oddasz?

Akurat Komorowski nie jest moim ulubieńcem , choć w drugiej turze będę na niego głosował. A Ciebie chyba bardzo boli świadomość iż twój kandydat nie uzbiera nawet 2 % :grin:

CICHY pisze:
Hakeem napisał/a:
Hmmm a za rządów PiS-u to co , procedury nie były potrzebne ?? Tylko teraz po dwóch katastrofach najlepiej obwiniać PO.

To że poprzednicy nie zrobili nic w tym temacie nie usprawiedliwia nieróbstwa POwiaków.

Jesteś naprawdę zabawny.

[ Dodano: Wto Cze 15, 2010 12:59 pm ]
CICHY pisze:
23. Wśród przyjaciół PO mamy również Pana Cimoszewicza;

Hmm a czy to źle ??

CICHY pisze:
20. Komorowski u Lisa wspomina jak to świetnie współpracowało mu się z Kwaśniewskim;

A co w tym złego ??

CICHY pisze:
13. TVN był zakładany przez oficerów SB, Wejchert i Walter mieli być współpracownikami SB. Część dziennikarzy TVN ma mocne korzenie rodzinne w SB lub innych służbach PRL.

A na bank siedziśz co wieczór przed TV i oglądasz TVN :grin:

CICHY pisze:
14. Pan Komorowski jedzie do Moskwy na paradę zwycięstwa, a następnie z Placu Czerwonego (bądź to było tło, ale jakże symboliczne) przeprowadza pierwszą swoją telekonferencję ze swoimi wyborcami;

I ??

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Marcopollo pisze:
I tu się grubo mylisz, winę powinni ponieść redaktorzy, którzy zawsze krzyczeli oszczędzać, oszczędzać, a teraz ani słowem nic nie mówią o tym, jaki był krzyk wszystkich jak dwoma samolotami polecieli Prezydent i Premier sam byłeś pewnie w pierwszym szeregu tych krzykaczy. :smt021

REWELACJE rodem ze Szkła kontaktowego.

rekrut
rekrut

Bronisław Maria Komorowski:

No i w końcu mnie tam zawieźli i pokazali. Wtedy zrozumiałem. Dunki nie są najpiękniejszymi kobietami, a to były... kaszaloty

Bronisław Maria Kaszalot

Wywołuje na ciele gęsiej skórki mi nalot
Myśl, że mógłby tu rządzić ów mentalny kaszalot.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.