Dzisiaj jest 11 lip 2025, 23:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

to wybory prezydenta czy CICHEGO? bo się pogubiłem...

PS. u mnie na nieoficjalnym gg padł nieoficjalny wniosek, by aleksandrowi dać oficjalne ostrzeżenie za zaśmiecanie wątku. Kto jest za?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

tadam pisze:
PS. u mnie na nieoficjalnym gg padł nieoficjalny wniosek, by aleksandrowi dać oficjalne ostrzeżenie za zaśmiecanie wątku. Kto jest za?
Jestem jak najbardziej za!!!! Z wątku prezydenckiego, przez Alexa zrobił się plebiscyt na CICHEGO :roll:
Aleks!!! Czy ciebie szatan opętał, czy ciemne strony mocy dopadły???? Macie tam narzędzia administracyjne i ostrzeżenia, więc nie rozumiem pytania o CICHEGO :roll: Przecież wystarczy, by napisał nie po czyjejś myśli, by ten go chciał zbanować, i to ma być wyznacznik do podjęcia przez Ciebie decyzji???? Chłop Ci założył jeden z najpoczytniejszych wątków w ostatnim czasie i napędza Ci koniunkturę, a Ty go banem chcesz traktować???? :roll: Owszem, przegiął dziś z tymi wątkami, ale został za to ukarany i doskonale wie na pewno za co, więc po co ta szopka? :roll:
CICHY to wriat! ;) Ale swój chłop!!! :grin: ZOSTAWIĆ!!!! 8)

I WRACAJMY DO TEMATU!!! ]:->

Ostatnio zmieniony 14 cze 2010, 21:53 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP

Ok, tematu nie było. Wracamy do tematu :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

aleksander pisze:
Cytuj:
Ok, tematu nie było. Wracamy do tematu :)
:smt026

Aleks, słuszna decyzja. :smt023
A wybory, coraz bliżej

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

tadam pisze:
mi też się nie podoba, że wyborcy wybierają, ale to i tak lepsze niż wybór narzucony przez sondaże. Kto wie... może i część zagłosowała by na Marka Jurka, ale przecież wiadomo, że on "nie ma szans".

Dlatego nie marnujmy głosów na Komorowskiego i Kaczyńskiego, zagłosujmy zgodnie z przekonaniem z nie zgodnie z kierunkiem stada.

otóż to...
wpadła mi ostatnio w oko opinia niejakiego Białeckiego ze sztabu Olechowskiego na ten temat:
http://wyborcza.pl/1,75968,7995488,WWW_ ... kiego.html

"Maciej Białecki ze stowarzyszenia "Obywatele dla Warszawy" pisze na stronie Nowej Gazety Praskiej o politycznym "Paragrafie 22": "Pojęcie "zmarnowanego głosu" zafunkcjonowało w Polsce przy okazji wyborów sejmowych, w których obowiązuje próg wyborczy i głosowanie na najlepszą nawet partię mającą w sondażach poniżej pięciu procent jest rzekomo marnowaniem głosu. Yossarian zagłosowałby na taką partię dopiero wtedy, gdyby miała ponad pięć procent. Jedynym jednak sposobem, by uzyskała ona ponad pięć procent, jest zagłosowanie na nią. Aby rozwiązać ten paradoks, trzeba przełamać sposób myślenia bohatera powieści "Paragraf 22". Głosować na tego, którego uważamy za najlepszego, a nie na tego, który ma szansę wygrać. W decyzjach nie kierować się kalkulacją opartą na sondażach, lecz wiarą w siłę swojego głosu. Na tej wierze oparta jest prawdziwa demokracja"

i w związku z tym postanowiłem zagłosować na Ziętka :-) skoro ludzie w naszym kraju nie wstydzą się sadzić takie kocopoły do kamery jak w "solidarnych 2010" to czemu ja miałbym się wstydzić?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

neandertalski pisze:
w związku z tym postanowiłem zagłosować na Ziętka

Jeśli masz lewicowe poglądy to według mnie dobry wybór.Ziętek to autentyczny SOCJALISTA w przeciwieństwie do tych KOMUCHÓW z SLD poubieranych w najdroższe ciuchy zajmujących się głownie pedziami,lezbami i aborcją na życzenie. Dla "napierdka" idolem jest niejaki Zapatero który doprowadził HISZPANIĘ na skraj przepaści.
]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Ziętek to autentyczny SOCJALISTA w przeciwieństwie do tych KOMUCHÓW z SLD poubieranych w najdroższe ciuchy zajmujących się głownie pedziami,lezbami i aborcją na życzenie.

Przynajmniej sie ubrać potrafią, a i przy tym są otwarci na świat i na to co nas wszystkich otacza. Ty zapewne jest tak ograniczony że wszystko Ci przeszkadza.A pedziów boisz sie jak szatan święconej wody. Zapewne chciałbyś aby Polska była tylko dla Polaków !!! Żal mi takich ludzi , a idąc dalej śmiem twierdzić iż za takich ludzi sie po prostu wstydzę !!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

CICHY dzięki za dobre słowo, ja tez nauczyłem się szanować Twój punkt widzenia na życie, choć jak wiesz - delikatnie rzecz ujmując - raczej go nie podzielam ;)
swoją drogą ciekaw jestem jak rzeczywiście rozłożyłyby się głosy i procenty w naszym kraju gdyby ludzie nie kierowali się "reklamą droższego proszku" i nie wybierali w kółko komuś przeciwko, w strachu przed kimś/czymś albo zwyczajnie komuś innemu na złość. kto wie, może sie tego kiedyś dowiemy...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
przy tym są otwarci na świat

"żeby lepszy był smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek"ładne mi otwarcie na świat.
Dlaczego nie głosujemy na Komorowskiego:

1. Sztab wyborczy Bronisława Komorowskiego znajduje się w prywatnym mieszkaniu dziennikarki Gazety Wyborczej;
2. W Gazecie Wyborczej (u Michnika/Szechtera) pracuje syn Donalda Tuska, T.Mazowieckiego,
3. W sztabie honorowym Komorowskiego znajduje się A. Wajda, który to był współzałożycielem Gazety Wyborczej;
4. Ten sam Wajda w 1989 roku przebywa razem z Michnikiem w siedzibie KC KPZR w Moskwie z wizytą. Jej cel do tej pory nie został ujawniony. Po powrocie powstaje artykuł Michnika „Nasz premier wasz prezydent” – propozycja Jaruzelskiego na prezydenta RP;
5. Adam Michnik był przeciwny wyprowadzeniu z Polski wojsk radzieckich;
6. Michnik to przyjaciel Jaruzelskiego („odpieprzcie się od generała”, stan wojenny ok, itd);
7. Jaruzelski wysługuje się radzieckiemu przyjacielowi przez wiele lat m.in. wprowadzając stan wojenny, za jego rządów strzelano do robotników, zabijano księży;
8. Pan Wajda inicjuje akcję, stawiania zniczy żołnierzom armii radzieckiej w dniu 9 maja. Tej samej która przechodząc przez tereny Polski gwałciła i kradła co się dało, instalując w Polsce socjalizm a później wprowadzając UBeków a później SBeków;
9. Gazeta Wyborcza publikuje rady dla byłych Sbeków, co mają robić aby nie stracili wysokich emerytur, polecając m.in. przechodzenie na renty inwalidzkie. W tym samym czasie wielu byłych żołnierzy AK żyje na skraju ubóstwa. Podobnie zresztą jak wielu prześladowanych przez tych właśnie SBeków.
10. Michnik …, syn rosyjskiego szpiega Ozjasza Szechtera,
11. Sztab wyborczy Komorowskiego: to także Olbrychski (odczyty dla przyjaciół Rosjan), Szymborska (listy poparcia dla wyroków śmieci na księży w Krakowie).
12. Wajda mówi, że TVN jest „ich” telewizją.
13. TVN był zakładany przez oficerów SB, Wejchert i Walter mieli być współpracownikami SB. Część dziennikarzy TVN ma mocne korzenie rodzinne w SB lub innych służbach PRL.
14. Pan Komorowski jedzie do Moskwy na paradę zwycięstwa, a następnie z Placu Czerwonego (bądź to było tło, ale jakże symboliczne) przeprowadza pierwszą swoją telekonferencję ze swoimi wyborcami;
15. Witold Gadowski pisze na swoim blogu, że z Białorusi wydalono około 60 agentów rosyjskich służb specjalnych, z Polski w tym czasie jednego;
16. Komorowski głosuje przeciw rozwiązaniu WSI, które to mówi się otwarcie, było przesiąknięte agentami rosyjskiego wywiadu;
17. Komorowski poluje wraz z oficerami KGB pod Moskwą, co opisuje na swoim blogu J. Palikot.
18. Kto nie chce lustracji chroniąc byłych funkcjonariuszy PRL? Gazeta Wyborcza, co nie przeszkadza jej „załatwić teczką” – Tymińskiego;
19. Kto bierze udział w odwołaniu rządu Olszewskego, chcącego przeprowadzić lustrację wśród najwyższych polityków polskich? Tusk, Pawlak, Wałęsa, Niesiołowski.
Powiecie, że to wszystko historia?
20. Komorowski u Lisa wspomina jak to świetnie współpracowało mu się z Kwaśniewskim;
21. Komorowski proponuje Belkę na szefa NBP. Do dziś nie jest do końca wyjaśniona rola Belki w prywatyzacji PZU;
22. Belkę wybiera Tusk z Kwaśniewskim w Akwizgranie;
23. Wśród przyjaciół PO mamy również Pana Cimoszewicza;
24 Udział Tuska w rozgrywaniu Katyniem (przez Putina), polskiej sceny politycznej przed katastrofą smoleńską. Próba umniejszania roli wizyty prezydenckiej;
25. Kajanie się Grasia – rzecznika rządu – przed Rosjanami, przeprosiny po rosyjsku – jakoś Polaków za kradzież nikt do tej pory nie przeprosił, a ten po rosyjsku błagał o wybaczenie.
26. Nie da się też ukryć, że za rządów PO giną nie tylko najlepsi piloci wojskowi, ale i szef sztabu Wojska Polskiego, dowódcy poszczególnych sił zbrojnych oraz kandydat na szefa wojsk NATO;

[ Dodano: Wto Cze 15, 2010 11:42 am ]
neandertalski pisze:
swoją drogą ciekaw jestem jak rzeczywiście rozłożyłyby się głosy i procenty w naszym kraju gdyby ludzie nie kierowali się "reklamą droższego proszku" i nie wybierali w kółko komuś przeciwko, w strachu przed kimś/czymś albo zwyczajnie komuś innemu na złość. kto wie, może sie tego kiedyś dowiemy...

lepiej będzie jak się tego nauczymy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Hakeem napisał/a:
przy tym są otwarci na świat

"żeby lepszy był smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek"ładne mi otwarcie na świat.

A co ty sie czepiasz tych ludzi. Oni żyją wśród nas , są tacy sami jak my, a to że mają inną orientację to ich sprawa. Ciekaw jestem co byś zrobił gdyby np twoje dziecko okazało sie jednym z nich lub ktoś z twojej najbliższej rodziny. Przecież nie można tego wykluczyć !!!

Tytuł:
pismak
pismak

Komuchom ateistom czy komuchom co ryngraf z Matką Boską wożą Pinochetowi należy powiedzieć stanowcze i dozgonne NIE

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
A co ty sie czepiasz tych ludzi. Oni żyją wśród nas , są tacy sami jak my, a to że mają inną orientację to ich sprawa.

Zdecyduj się są tacy sami jak my tylko mają inną orientację.To jak to jest tacy sami czy jednak inni.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Hakeem napisał/a:
A co ty sie czepiasz tych ludzi. Oni żyją wśród nas , są tacy sami jak my, a to że mają inną orientację to ich sprawa.

Zdecyduj się są tacy sami jak my tylko mają inną orientację.To jak to jest tacy sami czy jednak inni.

Hmmm ty masz troszkę inaczej w głowie a czy to znaczy że mam Cię tak samo traktować jak ty gejów i lesbijki ??

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Hmmm ty masz troszkę inaczej w głowie a czy to znaczy że mam Cię tak samo traktować jak ty gejów i lesbijki ??

Powiem tak :odchodzimy od tematu,ja mam na koncie jedno ostrzeżenie nie będę ryzykował.
Uważam odmienne preferencje seksualne za zboczenie(wspomniałem o tym pod kontem kandydata który to popiera).natomiast wszystko inne co nas różni jest zdrowe.
SODOMII stanowcze NIE.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

W sumie masz rację , nie ma co dalej w to brnąć , gdyż i tak nie zrozumiesz tego co mam Ci do przekazania. Więc wracajmy do tematu :smt026

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.