Dzisiaj jest 10 lip 2025, 20:03

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
...no nie do Profesora Bartoszewskiego. Określonego przez Ciebie jako "niby" ...

Bo nie jest żadnym profesorem niech to wreszcie dotrze do Waszych POwskich otwartych umysłów-to po pierwsze.
A po drugie już kilka razy tutaj pisałem na kogo głosuję więc nie wciskaj mi czegoś co mija się z prawdą(popierania PIS).Ale to w waszym stylu.Poniżej trochę o problemie PO z tą kampanią.
http://www.rp.pl/artykul/480147.html
]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

CICHY pisze:
A po drugie już kilka razy tutaj pisałem na kogo głosuję więc nie wciskaj mi czegoś co mija się z prawdą(popierania PIS).Ale to w waszym stylu.Poniżej trochę o problemie PO z tą kampanią

Jakoś zauważyłem - po przeczytaniu kilku ostatnich Twoich wpisów, że nie skupiasz się na niczym innym jak "jechanie" po Komorowskim i PO, Więc "chybiłem" i wpisałem coś negatywnego na Jarka, ale nie zmienia to faktu, że nie widzę abyś pisał pozytywnie czy konstruktywnie o kandydacie, którego popierasz. Jeśli masz tyle energii, co widzę, to proszę przekonaj mnie do niego.

Tytuł:
pismak
pismak

Ale co ty dajesz, jakieś programy Ziemkiewicza, wiadomo jakie on ma poglądy i jaki jest obiektywny, równie dobrze można dać artykuł z np NIE o PiSie i wyjdzie na moje. Można sie tak bawić do końca świata. Bartoszewski - profesor czy nie i tak ma więcej w głowie niż cały PiS i ich klakierzy razem wzięci.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Jakoś zauważyłem - po przeczytaniu kilku ostatnich Twoich wpisów, że nie skupiasz się na niczym innym jak "jechanie" po Komorowskim i PO

Bo to moim zdaniem najgorszy wybór dla Polski.

[ Dodano: Pon Maj 17, 2010 1:08 pm ]
xionc pisze:
Ale co ty dajesz, jakieś programy Ziemkiewicza, wiadomo jakie on ma poglądy i jaki jest obiektywny, równie dobrze można dać artykuł z np NIE o PiSie i wyjdzie na moje. Można sie tak bawić do końca świata. Bartoszewski - profesor czy nie i tak ma więcej w głowie niż cały PiS i ich klakierzy razem wzięci.

Nie dam się sprowokować i sprowadzić dyskusji do poziomu urbana-a obrażać ludzi to Wy POwcy potraficie.Każdy wam przeszkadza a to Pospieszalski to Ziemkiewicz. Najlepiej zostańcie przy SZEHTERZE czy SZECHTERZE vel MICHNIKU i będzie wszystko wiarygodne.

[ Dodano: Pon Maj 17, 2010 1:12 pm ]
Dla przypomnienia wszystkim złośliwcom-to jest mój kandydat.
http://www.marekjurek.pl/

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Dr. Dre napisał/a:
Jakoś zauważyłem - po przeczytaniu kilku ostatnich Twoich wpisów, że nie skupiasz się na niczym innym jak "jechanie" po Komorowskim i PO

Dobrze że zaznaczyłeś że to twoim zdaniem. Hmmm dziwi mnie tylko fakt że PO cały czas w sondażach zdecydowanie góruje nad PiS-em !!! Nie mówię tu o sondażach prezydenckich .

CICHY pisze:
xionc napisał/a:

Nie dam się sprowokować i sprowadzić dyskusji do poziomu urbana-a obrażać ludzi to Wy POwcy potraficie.Każdy wam przeszkadza a to Pospieszalski to Ziemkiewicz. Najlepiej zostańcie przy SZEHTERZE czy SZECHTERZE vel MICHNIKU i będzie wszystko wiarygodne.

Krótkowzroczność kolego Ci sie kłania. Pamiętj że twoi PiS-owcy cały czas mają pretensję do mediów i innych że są przeciwko nim. Wszyscy są źli tylko nie PiS. Zobacz jak zachowują się wyborcy PiS-u w stosunku do innych. Wyzywają , przeklinają , drą japy . A powiedz mi czy widziałeś kiedyś w TV aby zwykły człowiek z ulicy , który jest za PO tak źle i wulgarnie wypowiadał sie o kimś z PiS-u. Hmmmm chyba nie !!! No chyba że masz inny telewizor i odbierasz tylko TV Trwam !!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Dobrze że zaznaczyłeś że to twoim zdaniem. Hmmm dziwi mnie tylko fakt że PO cały czas w sondażach zdecydowanie góruje nad PiS-em !!! Nie mówię tu o sondażach prezydenckich .

Ślepa wiara w sondaże po każdych wyborach wpędziła w depresję już nie jednego wyborcę.Przypomnę Ci to po wyborach.Znasz powiedzenie "Co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie."Zwykłym ludziom można wybaczyć pewne zachowania ale wytrawnym politykom?.Sam popatrz:
http://www.youtube.com/watch?v=rGMQLZNW ... r_embedded

[ Dodano: Pon Maj 17, 2010 1:31 pm ]
Co do sondaży poparcia dla partii zwłaszcza najnowszy z dzisiaj jest ciekawy.Aczkolwiek zawsze na sondaże patrz z rezerwą.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

CICHY pisze:
Dr. Dre napisał/a:

Czyli popierasz tak beznadziejnego kandydata na prezydenta, że nawet nie potrafisz nic na jego temat napisać, skupiasz się wyłącznie na anty reklamie konkurentów.

Tak wygląda nienawiść "mocherów" i "wojna" Polsko - Polska. Żenada !!!!!

Co do Pana Pospieszalskiego to jest on topowym piewcą tej nienawiści. Dla niego Lucyfer szykuje już ciepłe miejsce w piekiełku, na które sam sobie zasłużył.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
No chyba że masz inny telewizor i odbierasz tylko TV Trwam !!!

Tak dla higieny czasem obejrzyj tak jak ja oglądam TVN,Monikę Olejnik,Szkło Kontaktowe i inne pralnie mózgu.

[ Dodano: Pon Maj 17, 2010 1:43 pm ]
Dr. Dre pisze:
Czyli popierasz tak beznadziejnego kandydata na prezydenta, że nawet nie potrafisz nic na jego temat napisać, skupiasz się wyłącznie na anty reklamie konkurentów.

Znowu manipulacja kandydatów jest 10,krytyczny stosunek mam tylko do jednego z nich ponieważ każdy pozostały nie jest tak niebezpieczny dla Polski jak B. Komorowski.Gdzieś w necie wyczytałem czyjąś opinię:"wolę Leppera jak tego szulera"-ja też.Co do reklamy kandydata popieranego to co jakiś czas wklejam linki do informacji o nim w przeciwieństwie do Ciebie czego nie czynisz pod adresem "WIELKIEGO BRONISŁAWA" a mnie pouczasz.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Hakeem napisał/a:
No chyba że masz inny telewizor i odbierasz tylko TV Trwam !!!

Tak dla higieny czasem obejrzyj tak jak ja oglądam TVN,Monikę Olejnik,Szkło Kontaktowe i inne pralnie mózgu.

Szkło oglądam prawie codziennie , Panią Olejnik trochę rzadziej ale oglądam. I nie wiem do kogo ty masz pretensje. U Olejnik non stop był ktoś z PiS-u. Chwilowo tylko PiS bojkotował TVN i TVN24 ale na dobre to im nie wyszło. Jak wymienione przeze mnie stację są tak złe to powiedz mi dlaczego politycy PiS ciągle sie tam wybierają i pokazują swoje nieszczęśliwe buźki ??
Co do twojej higieny to może przestań oglądać TV Trwam i przy okazji zablokuj sobie stacje TVN-u

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Szkło oglądam prawie codziennie , Panią Olejnik trochę rzadziej ale oglądam. I nie wiem do kogo ty masz pretensje. U Olejnik non stop był ktoś z PiS-u. Chwilowo tylko PiS bojkotował TVN i TVN24 ale na dobre to im nie wyszło. Jak wymienione przeze mnie stację są tak złe to powiedz mi dlaczego politycy PiS ciągle sie tam wybierają i pokazują swoje nieszczęśliwe buźki ??
Co do twojej higieny to może przestań oglądać TV Trwam i przy okazji zablokuj sobie stacje TVN-u

Coś Ty się do mnie tak z tym PISem uczepił. Co mnie obchodzi kto bywał u Olejnik czy gdzieś tam.Ja mówię o stylu przekazywania informacji a nie o ich treści.Np. Monika Olejnik prowadzi przesłuchania i tak w zależności kogo ma w studio jest mniej lub bardziej agresywna. szkoda czasu aby Ci to tłumaczyć musisz to wyłapać sam.

[ Dodano: Pon Maj 17, 2010 2:02 pm ]
Wątek jest o wyborach a nie o mediach. SKUP SIĘ NA TEMACIE ALBO ZMIEŃ DIETĘ.

Tytuł:
pismak
pismak

Oho i zaczeło sie o żydach, jak ci sie sposób przekazywania informacji nie podoba to nie oglądaj szkła, Olejnik etc. I skąd ci sie wzieło że jestem sympatykiem/zwolennikiem PO?
Myślisz że jak ktoś nie popiera PiS albo katoprawicy to od razu jest zwolennikiem PO?
Bład, ale produkuj sie dalej.

Ostatnio zmieniony 17 maja 2010, 13:35 przez xionc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

CICHY pisze:
w przeciwieństwie do Ciebie czego nie czynisz pod adresem "WIELKIEGO BRONISŁAWA" a mnie pouczasz

Hipokryto!!!!! Nigdzie nie pisałem ani nie powiedziałem, że na 100% będę głosował na tego czy tamtego!!!!! Przemawiam Ci jedynie do rozsądku abyś nie zachowywał sie jak dziecko i nie szczekał na Komorowskiego wyłącznie. Bo wygląda na to że sie w nim zakochałeś. Od nienawiści do miłości mała cienka nić...

Czy Ty nie pisałes poprzednio pod nickiem Grzegorz ? Bardzo podobny styl rozumowania. ]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Wątek jest o wyborach a nie o mediach. SKUP SIĘ NA TEMACIE ALBO ZMIEŃ DIETĘ.

Ty lepiej kolego zmień lekarza , bo ten Cię okłamuje :grin:

CICHY pisze:
Coś Ty się do mnie tak z tym PISem uczepił.

Wrzuć sobie sam luz , bo póki co Ty jedziesz po Komorowskim nie mając argumentów aby wychwalać swojego kandydata , który i tak nie zdobędzie 5 % .

Aha i tak jakbyś nie zauważył to póki co twoje pisanie jest negatywnie odbierane przez wszystkich tu zgromadzonych. Więc może zacznij coś mądrzejszego wypisywać lub po prostu przestań 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
póki co twoje pisanie jest negatywnie odbierane przez wszystkich tu zgromadzonych.

skąd wiesz, że przez wszystkich? :smt021

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Hakeem napisał/a:
póki co twoje pisanie jest negatywnie odbierane przez wszystkich tu zgromadzonych.

skąd wiesz, że przez wszystkich? :smt021

Przepraszam , mój błąd , zjadłem wyraz "prawie" wszystkich :smt075

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.