Dzisiaj jest 10 lip 2025, 22:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Chuck Norris jr pisze:
Cytat:
czy Ty nie żyjesz w tej samej POLSCE co ja.Polsce poprawności politycznej gdzie autorytetami są kanalie
czyimi autorytetami? Odpowiedz mi też, dlaczego używasz agresywnego języka, kiedy to nie jest wcale potrzebne? Dla podgrzania temperatury dyskusji?

Spokojnie nie rób ze mnie potwora-moj język jest bardzo delikatny i taki będzie do końca choć na pewno nie poprawny politycznie. Kanalia to bardzo delikatne określenie haniebnych postaw. Dla informacji: KANALIA-łajdak, nikczemnik, łotr, nędznik(tylko tyle,prawda że łagodne?).
a to przykład;
http://www.youtube.com/watch?v=5BS8AZgK ... _embedded#!
]:->

[ Dodano: Nie Maj 16, 2010 3:31 pm ]
xionc pisze:
CICHY
Ja widze że ci sie marzy władza która trzyma obywatela za pysk, ale to już przerabialiśmy.
Kanalie powiadasz, kanalią i zbrodniarzem to był właśnie Pinochet

Zapraszam do lektury:
http://www.prawica.net/node/5338

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

krzywuss pisze:
traktuje to jako komplement, tym bardziej, ze nie potrafiles wyjasnic czy chocby "zaglaskac"

Nie dodawaj sobie otuchy - nie "nie potrafiłem" tylko nie chciało mi się.
Poza tym dyskusja z "niektórymi" (jak to wcześniej ujęto) jest bezcelowa. Ot i całe powody ;)

zubek , turek , Chuck Norris jr - :smt023

Tytuł:
pismak
pismak

zubek pisze:
do makarona i krzywusa:
mam dla Was propozycję- obejrzyjcie sobie dzisiaj TVP

skorzystałem z Twojej propozycji obejrzałem dzisiaj TVP i co ujrzałem???
Ano wypowiedź autorytetu w osobie p. Bartoszewskiego, który to autorytet zionął wręcz negatywnymi emocjami podczas swojej wypowiedzi na wiecu Komorowskiego.
Widzę, że nerwy puszczają i autorytety rozmieniają się na drobne zresztą tendencje spadkową już było u tego pana widać wcześniej no ale powiedzmy, że wiek może być tego przyczyną.
Ja wysnułem jeden wniosek: przeraża niektórych różnica w zebranych podpisach poparcia miedzy Kaczyńskim a Komorowskim i tracą panowanie przy wypowiedzi, a to świadczy, że widmo przegranej jest brane pod uwagę.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

oglądasz i wyciągasz wnioski takie, jakie chcą, żebyś wyciągał. prosta manipulacja, a jaka skuteczna. ciekawe, dla czego nie podali jakie sławy są w komitecie poparcia?ponad 150 osób. tej wiadomości jakoś zabrakło.
a jak ocenisz wpadkę w materiale o szkoleniach pilotów? się nie udało zwalić wszystko na Klicha.... ehh
co się tyczy podpisów - zbieranie ich w kościołach nie powinno być powodem do dumy.

Tytuł:
pismak
pismak

zubek pisze:
co się tyczy podpisów - zbieranie ich w kościołach nie powinno być powodem do dumy.

w ktorym kosciele zbierali? a jesli zbierali to czy zmuszali do tego pod grozba poswiecenia woda swiecona ?

Tytuł:
pismak
pismak

zubek pisze:
ciekawe, dla czego nie podali jakie sławy są w komitecie poparcia?ponad 150 osób. tej wiadomości jakoś zabrakło.

A co ma do rzeczy lista sław????? A już łapię, przecież słusznie wrzuciłem Cię do worka z tymi co głosują tak samo jak sąsiad albo znajomy. Sławy poparły Komorowskiego to idę zagłosować na niego. Zubek możesz się obrazić ale w tym momencie Twoja wartość zrównała się w moich oczach z babcią w moherowym berecie :D :lol: :D .

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

makaron pisze:
Sławy poparły Komorowskiego to idę zagłosować na niego. Zubek możesz się obrazić ale w tym momencie Twoja wartość zrównała się w moich oczach z babcią w moherowym berecie :D :lol: :D
Chciałbym delikatnie nadmienić, że domeną moherowych beretów było głosowanie na PiS i Kaczorów a nie na Komorowskiego :roll: Zatem nie Obraź się makaronie, ale wciągaj swój beret i ruszaj do urn :smt082 :smt058

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

zubek pisze:
a jak ocenisz wpadkę w materiale o szkoleniach pilotów? się nie udało zwalić wszystko na Klicha.... ehh

No cóż...gdyby nie potrzeba sprostowania błędnej informacji to nie usłyszelibyśmy tego w TVP1. Sam sobie ś.p. Szczygło "wyszkolił" pilotów... ]:->
A przekłamania w tym temacie były od samego początku. Co jednak nie zmienia faktu , że Klich powinien ze stołka polecieć :| Bo naprawić błędy powinien...

turek pisze:
Chciałbym delikatnie nadmienić, że domeną moherowych beretów było głosowanie na PiS i Kaczorów a nie na Komorowskiego

Jak również na kumpli z koalicji - Romana G... :-?
Doborowe towarzycho 8)

Dyskusja (zażarta) toczy się wokół dwóch kandydatów - czyżbyście ulegli wpływom TV , że inni nie mają szans więc o nich nie piszemy? ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

zubek pisze:
dla czego nie podali jakie sławy są w komitecie poparcia?ponad 150 osób. tej wiadomości jakoś zabrakło.

Niektóre typy to faktycznie sławne.Coś ciężko widzę przez gardło przechodzi powiedzenie o skandalicznym zachowaniu niektórych z nich z samym kandydatem na czele który obraża mieszkańców Krakowa i Poznania porównując ich do skąpców co od rana dzisiaj pseudo dziennikarze TVN obracają że miał na myśli ich oszczędność. O SZKOCJI Nie wspomnę.

DOKŁADNY CYTAT:"Na pewno nie jesteś z Poznania, ani z Krakowa, ani tym bardziej nie jesteś Szkotem, skoro robisz taki cenny prezent" - odpowiedział kandydat PO na prezydenta.

A cóż mieli do powiedzenia przedstawiciele "ŁŻE ELIT"? Andrzej Wajda-twórca skandalicznego filmu pt"LOTNA"
http://kontrowersje.net/tresc/andrzej_wajda_prawdomowny
i innych antypolskich obrazów nawoływał do wojny domowej i zawłaszczenia TVP. Nie wspomnę o skandalicznym wystąpieniu niby profesora WŁ.Bartoszewskiego no ale tutaj wiek już leciwy i wnuki bawić a nie do polityki. POLECAM:
http://pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82ady ... rtoszewski
http://dziennik.pl/wydarzenia/article21 ... fesor.html

[ Dodano: Pon Maj 17, 2010 8:31 am ]
A ja myślę że Ci którzy mawiają że PO nawet woda z Wisły nie pomoże mają 100% racji i w większości są to zwykli prości ludzie.Ale naród bez elit musi być mądry zanim je odzyska.Do dzisiaj nie możemy się otrząsnąć po holokaustcie zafundowanym przez CZERWONYCH sąsiadów ze Wschodu i Zachodu.

Ostatnio zmieniony 17 maja 2010, 7:40 przez CICHY, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

CICHY pisze:
niby profesora WŁ.Bartoszewskiego no ale tutaj wiek już leciwy i wnuki bawić a nie do polityki.

To jest człek popierający konserwatywną partię PiS żenada!!!!. Stary kawaler Jarosław też powinien już bawić przynajmniej dzieci jak nie wnuki.
Kościół i społeczeństwo "moherowe" dopasowuje poglądy do sytuacji... Najdziwniejszy elektorat konserwatywny na świecie. Socjalizm jako wzór gospodarczy, narodowo chrześcijańska tradycja jako kręgosłup moralny, ze starym kawalerem kandydatem na ich prezydenta :smt082 . Takiego cyrku nigdzie na świecie nie ma.

Prezydent bez rodziny to jak pół prezydenta.

Ostatnio zmieniony 17 maja 2010, 9:00 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
"Na pewno nie jesteś z Poznania, ani z Krakowa, ani tym bardziej nie jesteś Szkotem, skoro robisz taki cenny prezent"
no cóż, dużo się jeszcze Komorowski musi nauczyć...

Tytuł:
pismak
pismak

Taki troche strzał w stope ten żarcik.
A Szczygło? Kara już wyższa być nie mogła :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
CICHY napisał/a:
niby profesora WŁ.Bartoszewskiego no ale tutaj wiek już leciwy i wnuki bawić a nie do polityki.

To jest człek popierający konserwatywną partię PiS żenada!!!!.

Do kogo to się tyczy jeśli możesz sprecyzuj.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Takiego cyrku nigdzie na świecie nie ma.

Święta racja.. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&NR=1

Mam pewność że to nie była pomyłka.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

...no nie do Profesora Bartoszewskiego. Określonego przez Ciebie jako "niby" ...

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.